2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm a.s.
Kızıma iltifat eden tüm teyzelerimize teşekkürler opuyorumnanaktan
Yahocum ne tatlı bir kutlama öyle bende sana ve ailene mutlu bir yıl diliyorum.. Gamzeli yanaklarını vakumluyorum zemuszemus
Derya çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız kokusunu farketmedin mi hiç? Geçen bizde öyle bir durum oldu ama bizim salonla mutfak bir o yüzden erken farkettim havalandırdım hemen evi :bbo:
Elif geçmiş olsun o maskeyle gezdim 2 gün çok kötü ya umarım iyileşmişsindir kayganan sana bakacağına aşure mi dağıttırıyor? :mymeka:
Sibel geçmiş olsun inş. dişi çıkıyordur şöyle dişleriylesırıtmış bir resim koyarsın :sm_cool:
Badibade geçmiş olsun umarım sütü kesmek gibi bir durumla karşılaşmazsınız düzelir :Saruboceq:
Burcu benimde aklıma o sahne geldi desem kaydirigubbakcemile3 Evrim duymasın zaten yok bugünlerde fisfisfis
Deva çok tatlı maşallah Ayşin bu arada hediyemiz geldi çoook teşekkürler çok beğendimm opuyorumnanaktan
Daha öncealıntı yapmıştım ama gitti bilgisayar hala kendinde değil :umursamaz:
Pervin benimde aklıma geldi bugün niye gelmiyor artık diye CADIARZU Ece yne mi uyuma taktiği değiştirdi? akannehir Allah kolaylık versin :Saruboceq:
Esra ben tatlı falan vermedim ilk dönem sarılıktan yattığında doktoru şekerli çay verdirtmişti akannehir bir rizeli olarak çayla 10 günlükken tanıştı kaydirigubbakcemile3 sonra bu doktorunagitmeye başladık tatlı şeylerin bağırsak problemlerine yol açtığını söylemişti o yüzden vermiyorum :hulya:
Tv konusunda az önce yarım saat civarında lost izledi genelde yalnızsam wc ihtiyacımda yada işlerim varsa yere yorgan atıp üstüne alt açma bezlerinden koyup altını açık bırakıyorum o zaman mutlu oluyor az da olsa vakit kalıyor bana :hulya:
Ayrıca bizde hırpalanarak sevilmeye bayılıyoruz ayağını alıp eline vermeye çalışıyorum annem diyo kızı lastik kız yapmaya niyetin var zavallı yavrumdiye acıyor özdeye kaydirigubbakcemile3

esraa bende aynen ısım oldugu zaman tvye baktırıorum napayım ya ozellıklede nete gırcegım zaman yada acıl ısım oldugu zzaman

demın bıberone devam maması yaptım dedım emzırmeyım tok tutsun bıberonla oynaya oynaya ıcıodu kucagıma aldım oyle yedırmek ıcın memeye yapıstı emzırdım:) bıde yıne gazı kırmızı kırmızı olduı ya mama degen yerlerı .. yogurttada oluyo elmada ve dıgerlerınde olmuyı bılmem napcam

babyim gazı kırmızımı oldu nası yani
alerjimi oldu acaba
bizdede mama ateş falan yapıyodu bıraktık çorba yapıyorum değişik mesela bugün ıspanaklı yaptım meyve suları sabah peynir falan tattırıyorum akşamda prinç unlu nişastalı ama mamasız muhallebi yapıyorum ben
gerçek itiraflarım burda:kedi::kedi:

evroşum verdiğin mama tarifini denedim oda alerji yaptı vermiyorum ek besin
sadece elma armut püresi nar suyu püreye muz eziyorum falan

pervin ya gazı nasıl kırmızı bacım ejderha ecoşşş katalitik önünde olsa yangın çıkar Allah muhafaza :lepi:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, evriş+, evros+, norraa+

huuu konu mankenlerii

özlem ben düşündüm taşındım karar verdim bu özetleri yaparken yanına bir kağıt kalem alıyorsun
notlar alıp öyle özet geçiyorsun delikafadulden

ozlemdekı hafızaya bende hayranım saat 12ye gelıo benım kız yenı uyudu bakalım ne olcak sonumuz nazar ettım kendı kendıme cocugum 8-9 uyuyo dıe yaa

Al benden de o kadar.. sırıtık Fadıme gıbı her daim :))

topiğin ilk dişi geliyor sanırm..yakında inciler dökülmeye başlar..heyecanla bekliyoruz bakalım..

Haydı gosumus aydın, acısız,agrısız nasıp olsun ınsallah.

Çok çok gecmıs olsun, verılmıs sadakanız varmıs, Allah korusun meleklerınle senı..

:)) Yahoo buyuyecek, Evrım teyzesı bunları bır bır anlatacak.. sen dur..

Çok çok gecmıs olsun Sıbelcım, Allah yardımcın olsun, hakıkaten ısın cok zor, ıyı olacaktır annesı.. üzülme sen.

gazı deil agzı agzıı :)))) ay koptum burda gazını nası goreyım yahuu :))) cok pardon yanlıs yazmısım

Ben de sana koptumm kaydirigubbakcemile3

itiraflara devam;

yahonun altını açınca çükünü öpüyorum opuyorumnanaktan
çok ağlayıp zıvanadan çıkarttığında yüzüne bakıp içimden babasının sülalesine sayıp sövüyorum sositososito
sevişeceğimiz geceler özellikle banyo yaptırıyorum üstüne rezeneyi dayıyorum daşş gibi uyusunnn delikafadulden ama genellikle hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor
vitamini vermeyi zaman zaman unutuyorum :kedi:

Musade etmem.. yerim monologunusu.. monolog dedıgın hakkıyla yapılmalı.. küçük oglan organı gıbı yazıp yazıp gecılerek monolog olmas.. kabul etmıyorummm ben fölesini.. hörmetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…