demın bıberone devam maması yaptım dedım emzırmeyım tok tutsun bıberonla oynaya oynaya ıcıodu kucagıma aldım oyle yedırmek ıcın memeye yapıstı emzırdım:) bıde yıne gazı kırmızı kırmızı olduı ya mama degen yerlerı .. yogurttada oluyo elmada ve dıgerlerınde olmuyı bılmem napcam
evroşum barıştık evet öptü beni bol salyalı şekilde bende barıştım kaydirigubbakcemile2
bu yabacılama işi bizde niye yokkine??markete bile gitsek marketçiye sırıtıyo kucağına gitmeye uzanıyor falan işim var bu veletle
topiğin ilk dişi geliyor sanırm..yakında inciler dökülmeye başlar..heyecanla bekliyoruz bakalım..
yusuf uyurken yemeği koyayım diye mutfağa gittim..hızlı hızlı yemeği ocağa koydum ..bir yandanda makineyi boşaltıyorum..tabi beymiz iş bitmeden uyandı ..onuda aldım yanıma getirdim ama yusuftan önce gözlertim yanmaya başladı dedin heralde soğan yaktı..çocuğuda aldım geldim o ortama büyük hızla duruyor diye işime devam ettim ..bu arada yemek kaynamıyor daha doğrusu düdüklü tencere sesi çıkmıyo ocağın seside geliyor ama altına bakmak hiç aklıma gelmiyor ..bi ara yusufa döndüm gözlerim çok yanıyor o ne yapıyor diye çocuğun gözler kızarmış garibime gitti o anda ocağa bi baktım altı açık ama yanmıyor kaç dakika gaza mağruz kaldık bilremiyorum çocuğu kaptığımla ordan çıkardım.hemen kapı pencere açtım..dalgın dalgın iş yapınca böyle tehlikeli olabiliyor işte.....
günaydınlar......
kötü bi gece geçirdik.... selinin dün akşam ateşi durduk yere çıktı.. yanakları bile pembe pembe oldu yavrumun.... calpol verdim dahada çıkmasın diye ama gece boyu ateşi yükselecek endişesi yaşadık doğru dürüst uyumadım desem yeridir.... sadece atlet ve ayağına bir tane pijama giydirdim üstünü falan örtmedim gece boyu böylece yattı...sanırım dişlerimizden dolayı ateş oluyor çünkü başka birsebep yok neşesi yerinde hani hasta falan değil... ellirini hep ağzına götürüyor hırslanıyor sııkntımız bu sanırım.... dişlikle kaşırkende sanki dişlik bir şeye takılıyor gibi oluyor... belkide etini yarmak üzere dişler ondanda ateş yapmış olabilir sanırım....şimdi işteyim ama aklım evde aramayada korkuyorum çünkü uyuyorsa telefon sesine uyanmasın diye.. inşallah ben işteykende ateşi yükselmez.... birde babaannemiz ateş ölçmeyi bilmiyor..... canım çok sıkkın yeni bir haftaya kötü başladım... şu cuma günü gelsede bari 3 gün evde kuzumla olsam....
gazı deil agzı agzıı :)))) ay koptum burda gazını nası goreyım yahuu :))) cok pardon yanlıs yazmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?