2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra nası olcak peki bence bunun aarstırılması lazım bu ay olmasa gelecek ay zaten mecbur geçilcek ek besine
berat a su içirmek tam işkence
kesinlikle biberonu kabul etmiyo napcam bilmiyorum

Musade etmem.. yerim monologunusu.. monolog dedıgın hakkıyla yapılmalı.. küçük oglan organı gıbı yazıp yazıp gecılerek monolog olmas.. kabul etmıyorummm ben fölesini.. hörmetler.

uzuvdan sonra yenı bır sey ogrendık kucuk oglan organı :))) onun adını esra yazmıs ustte bakta ogren senı terbıye abıdesı. he bıde ne vardı idrar yarıstırmayın vardı :))))))))))

pervinim verdik gitti kızı
9 ocaktada nişan varr off bitseydi şu işkence canım çıkıyor benimde servis hizmet
güzel geçti damadın kahvesini ben yaptm bir tatlı kaşığı dolusu tuz bir tatlı kaşığı karabiber
adam wcye gidip istifra etmiş fazla kaçırmış mami kızdı bana :lepi:
e dedim ablan öyle yap diidii delikafadulden

esra son uykusuna kadar bekleme onun ıcın yarım saatlık bı gozu gecerse hemen degerlendır bacım bunların sagı solu bellı olmaz daşş gıbı kalısrın ortada sonra mal mal

küçük oğlan organıda neymiş
çük
pipi
gayet kibar ve hoş sözcükler rahibe kılıklı nolcek :1closedeyes:

esra nası olcak peki bence bunun aarstırılması lazım bu ay olmasa gelecek ay zaten mecbur geçilcek ek besine
berat a su içirmek tam işkence
kesinlikle biberonu kabul etmiyo napcam bilmiyorum

bende elma suyuyla havuc puresıne basladım tekrar
ama mama konusunda hıc sansım yok kızardıgını gore gore nasıl olcak yogurduda bıraktım doktora sorucam gıdınce

esra son uykusuna kadar bekleme onun ıcın yarım saatlık bı gozu gecerse hemen degerlendır bacım bunların sagı solu bellı olmaz daşş gıbı kalısrın ortada sonra mal mal

ödüm kopuyo zati cünup cünup uyanırmış mamide susturamaz gusül alana kadar apt ayağa kalkar herhalde
başıma öyle birşey gelmedi henüz şükürler olsundelikafadulden

uzuvdan sonra yenı bır sey ogrendık kucuk oglan organı :))) onun adını esra yazmıs ustte bakta ogren senı terbıye abıdesı. he bıde ne vardı idrar yarıstırmayın vardı :))))))))))

Kırıldım ben sana.. bak da ogren falan, nasıl sozler bunlar Pervin,çok kırıldım,ben bunu hakettim mi? neden bana boyle davranıyorsun ki,anlamadım.

ödüm kopuyo zati cünup cünup uyanırmış mamide susturamaz gusül alana kadar apt ayağa kalkar herhalde
başıma öyle birşey gelmedi henüz şükürler olsundelikafadulden

bısey olmaz hemen banyoya gırersın uyanırsada babası oyalar sende hemen abdest alır cıkarsın son uykusunu beklersen ohooo

Kırıldım ben sana.. bak da ogren falan, nasıl sozler bunlar Pervin,çok kırıldım,ben bunu hakettim mi? neden bana boyle davranıyorsun ki,anlamadım.

oyyyyyy canım kıyamam sana ne oldukii espirik kaldıramaycak bı anındamısın yoksa operım senın en kırılgan yerlerını melegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…