Musade etmem.. yerim monologunusu.. monolog dedıgın hakkıyla yapılmalı.. küçük oglan organı gıbı yazıp yazıp gecılerek monolog olmas.. kabul etmıyorummm ben fölesini.. hörmetler.
esra nası olcak peki bence bunun aarstırılması lazım bu ay olmasa gelecek ay zaten mecbur geçilcek ek besine
berat a su içirmek tam işkence
kesinlikle biberonu kabul etmiyo napcam bilmiyorum
esra son uykusuna kadar bekleme onun ıcın yarım saatlık bı gozu gecerse hemen degerlendır bacım bunların sagı solu bellı olmaz daşş gıbı kalısrın ortada sonra mal mal
küçük oğlan organıda neymiş
çük
pipi
gayet kibar ve hoş sözcükler rahibe kılıklı nolcek :1closedeyes:
küçük oğlan organıda neymiş
çük
pipi
gayet kibar ve hoş sözcükler rahibe kılıklı nolcek :1closedeyes:
uzuvdan sonra yenı bır sey ogrendık kucuk oglan organı :))) onun adını esra yazmıs ustte bakta ogren senı terbıye abıdesı. he bıde ne vardı idrar yarıstırmayın vardı :))))))))))
ödüm kopuyo zati cünup cünup uyanırmış mamide susturamaz gusül alana kadar apt ayağa kalkar herhalde
başıma öyle birşey gelmedi henüz şükürler olsundelikafadulden
Kırıldım ben sana.. bak da ogren falan, nasıl sozler bunlar Pervin,çok kırıldım,ben bunu hakettim mi? neden bana boyle davranıyorsun ki,anlamadım.
Tamam ya, ıstemıyorsunuz sız benı, hepınız bır olmussunuz,tamam cıkıyorum bende.
Kırıldım ben sana.. bak da ogren falan, nasıl sozler bunlar Pervin,çok kırıldım,ben bunu hakettim mi? neden bana boyle davranıyorsun ki,anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?