canım doktorun baslayın dedıyse basla,bizim dememızle olmaz,biz doktorun tavsiyesıne göre hareket edıyoruz,henüz ihtiyac olmadı anne sutuyle devam ama meyve falan taddırıyom arada,bazen yedıgım yemekten serce parmagımlaa :)) ama okadarmerhaba kızlar daha önce yazmıştım aranıza yeni katıldım aslında kasım annesiyim ( kızım erken gelmeseydi olacaktım desem daha doğru )
28 ağustosta kızım geldi 29 haftalıkken
merak ettiğim sizler ek gıdaya başladınızmı benımkı prematüre doğduğu için başlamalımıyım yoksa beklemelimiyim bilmiyorum bana fikir verirmisiniz
Minişim hediyemi aldım fotoyu da çekiliş sayfasına ekledim. Allah bereket versin kesenize canım çok teşekkürler.opuyorumnanaktan
GÜNÜN FIKRASI
AVRUPA BİRLİĞİ YIL 2050
Yıl 2050. AB Komisyon Başkanı odasında otururken, yardımcısı içeriye heyecanla girer:
- Efendim, Türkiye tüm isteklerimizi yerine getirdi. Onları AB'ye alacak mıyız?
AB Başkanı:
- Yok canım, henüz olmaz. Git, duyur, tüm Türkiye İngilizce konuşacak, Türkçeyi yasaklıyorum.
- Efendim onu 5 sene önce yaptılar. Hatırlamıyor musunuz?
- O zaman söyle Kıbrıs'ı versinler..
- Efendim onu da 40 sene önce verdiler zaten...
- O zaman söyle Güneydoğu'ya özerklik versinler.
- Aman efendim, Türkiye'de Güneydoğu mu kaldı, 2020'de bağımsız devlet oldu ya orası zaten.
- O zaman söyle (sözde) Ermeni soykırımını tanısınlar.
- Efendim, sadece Ermeni soykırımı değil, Pontus, Yunan, Bulgar, Rus, Ukrayna, Moldova soykırımını bile tanıdılar, hatta Çanakkale savaşından dolayı İngiliz, Avustralya, Yeni Zelanda soykırımını bile tanıdılar ya.. Nasıl unuttunuz.
- Hmm o zaman söyle kokoreç yasaklansın
- Aman efendim, onu yemeği 2008'de bıraktılar
- İsa aşkına, ya ne bileyim? Kınayı yasaklayın, yakamasınlar.
- Ooooo Beyefendi. Hatırlayacaksınız..Cumhuriyeti el birliğiyle yıkınca toplu kına yaktılar. Kına bu sarfiyata dayanamayıp bitince de kına yakmayı bıraktılar yıllar önce.
AB Başkanı düşünüp taşınır ve;
-EEEE... ALMAMAK İÇİN BİR SEBEBİMİZ KALMADIYSA - DAĞITIN O ZAMAN AVRUPA BİRLİĞİNİ...
çeşitli itiraflarım..
yahonun emziğini zaman zaman kayısı reçeline batırıp veriyorum o şekilde uyuyor..
mutfağa mıçmaya yada ortalık toplamaya gitmem gerektiğinde tv açıyorum şöyle bi 5-10 dk kadar izlemesine izin veriyorum..
yahoya aşure yedirdim bikaç kez tadına bayıldı sulu kısmından..
yahoyu severken çok fazla mıncıklıyarak ve hırpalayak seviyorum işin komik yanı böyle mutlu oluyor sizce benim velet normalmi??
zaman zaman beynimden çok fena düşünceler geçiyor yahonun elma suyuna uyku hapını eritip içirmek gibi delikafadulden
yahoyu ısırmak istiyorum helekii sırıttığı zamanlarr bi sarılıyorum kemiklerinin elimde kalma riskinden korkuyorum..
çeşitli itiraflarım..
yahonun emziğini zaman zaman kayısı reçeline batırıp veriyorum o şekilde uyuyor..
mutfağa mıçmaya yada ortalık toplamaya gitmem gerektiğinde tv açıyorum şöyle bi 5-10 dk kadar izlemesine izin veriyorum..
yahoyu severken çok fazla mıncıklıyarak ve hırpalayak seviyorum işin komik yanı böyle mutlu oluyor sizce benim velet normalmi??
zaman zaman beynimden çok fena düşünceler geçiyor yahonun elma suyuna uyku hapını eritip içirmek gibi delikafadulden
yahoyu ısırmak istiyorum helekii sırıttığı zamanlarr bi sarılıyorum kemiklerinin elimde kalma riskinden korkuyorum..
sen azdaha dışarılarda gez bacım ..sevme ve vc konusu yedirme konusu okbuyrunnnnnnnnnçeşitli itiraflarım..
bemce diş ateşlenmesi..yakında pirinci görürsünüz..maşallah..ama tedbiri elden bırakma.geçmiş olsun..sağol canım... bakalım takip edicem ilk defa dün ateşi oldu.... birkaç gün daha devam ederse ona göre bir yol çizicem... burda bir tane çocuk dr. u var öyle kafamıza göre idrar torbasını götürürsek hastaneye tahlil etmezler dr. bi muayene edeyim diyecek yada kendi kafanıza nerden çkıarttınız diyecek vs. işte.... inşallah bir daha devam etmez... ama büyük ihtimal diş diye düşünüyoruz... inşalllah başka bir şeyy çıkmaz altındanmafoldumben
kaynanacığım aşure yapmış.buyurdular gidip dağıtacakmışım akşam olmadan.niye anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?