2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minişim hediyemi aldım fotoyu da çekiliş sayfasına ekledim. Allah bereket versin kesenize canım çok teşekkürler.opuyorumnanaktan

çeşitli itiraflarım..

yahonun emziğini zaman zaman kayısı reçeline batırıp veriyorum o şekilde uyuyor..

mutfağa mıçmaya yada ortalık toplamaya gitmem gerektiğinde tv açıyorum şöyle bi 5-10 dk kadar izlemesine izin veriyorum..

yahoya aşure yedirdim bikaç kez tadına bayıldı sulu kısmından..

yahoyu severken çok fazla mıncıklıyarak ve hırpalayak seviyorum işin komik yanı böyle mutlu oluyor sizce benim velet normalmi??

zaman zaman beynimden çok fena düşünceler geçiyor yahonun elma suyuna uyku hapını eritip içirmek gibi delikafadulden

yahoyu ısırmak istiyorum helekii sırıttığı zamanlarr bi sarılıyorum kemiklerinin elimde kalma riskinden korkuyorum..

canım doktorun baslayın dedıyse basla,bizim dememızle olmaz,biz doktorun tavsiyesıne göre hareket edıyoruz,henüz ihtiyac olmadı anne sutuyle devam ama meyve falan taddırıyom arada,bazen yedıgım yemekten serce parmagımlaa :)) ama okadar
Minişim hediyemi aldım fotoyu da çekiliş sayfasına ekledim. Allah bereket versin kesenize canım çok teşekkürler.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2 cok sevındım hedıyemızı begenmene sırnaşık şey güle güle eskıtın inşallah

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragialkisalkisalkis

Ben de çok sıkıştırıp öperek seviyorum, babası da öyle. Çocuk sevgi göstermeyi öpmekle bağdaştırdı öpüldüğünde mutlu oluyor, sırıtıyor. Biraz daha büyüdüğünde her sevdiği çocuğun yanağına yapışan bi tip olabilir akannehir

Ben de ara ara tv seyrettiriyorum canım :kedi: Ama kontrolsüzce tv başında zaman geçirmiyor tabii lmaz:

uyku hapı dedin de aklıma geldi. TV de 16 yaşında anne olan bir kızın haberi çıkmıştı . Biz yeni doğum yaptığımız sıralardaydı. Çocuk susmayınca uyusun diye uyku hapı içirmiş, bebiş tabi vefat etmiş. :1no2: Bu haber hep aklıma gelip durur nedense. Çok etkilenmişim.

normalmıyızz bız hayır degılız çünkü bence dünyalı olmayan ve daaadına doyulmayan varlıklar buyutuyoruzzz delikafadulden

aynen itiraflarına onaylılık getırırcesıne eklıyım ben çilek recelıne batırıyordum ama sonra (içinin yanacagını hararet bagbında)düşünerek vazgectım

tv konusunda 10 dakıka ortalama olarak mecbur kalınca ben de bırakıyorum delikafadulden

aşure degıl ama salata suyundan taddırdım bayılıyoo yalana yalana lımonlu salata suyunu yiyo :ecrin_bebek:

mıncırmak hırpalamak hapur hupur öpmek gıdıklamak favorım,kızımda cok hoşnut halınden :hulya:

kocaman sırıttıgında yanlız ben degıl babasıda cıldırıyo ve kızımızın karnına kafasını gömerek yiycemm senı yapıyo.yanı ortalamaya bakılırsa bı cogumuz cıldırmıscasına sevıyoruz sanırım Şeniz

sen azdaha dışarılarda gez bacım ..sevme ve vc konusu yedirme konusu okbuyrunnnnnnnnn
.uyku hapı espirisi yapmyacağını biliyorum düşünce demişsin sadece ama düşüncesi bile tehlikeli..kötükedihüsoklava:
hiç uyumuyormu ki ..yada bıse gel beraberce sıyırtalım sıyırtma habercisi bazıları...-tatlicadiarzu-lülülülülülü

sınav için güzel dileklerde bulunan herkese teşekür edrim

Yaho herkeslere sırıtıyor ben şahidim.ıstinye parkta sırıtmadığı kalmadı.ekstra bir çaba sarfetmeye de gerek yok.hele biz sıranın ortasındayken sıranın en önündeki adama sırıtmasını unutamıyorum o tatlı şebeğin.

itiraflara gelince,nedense hiç şaşırmadımkaydirigubbakcemile3

bizde itiraflara katılalım..
tv seyretmiyor onun için seyrettiremiyorum seyretmediği içinde denemedim....
yediğimiz yemeklerden suyuna ekmek batırp ağzına verdiğim oluyor hatta salata suyuna bayılıyor ..
mıncıklayarak sevme mevzusu aynen oda gülüyor sıpa....wc yanlızsam ağzına emziği tıkıyor eline oyuncak veriyorum ..o sıkılmadan geri dönüyorum..yada kızım evdeyse zaten sorun olmuyor...

neva da kimseyi yabancılamıyor.yani yabancı birine gidince ağlamıyor ama ona tuhaf tufhaf bakıyor ve ne yaparsa yapsın gülmüyor.bu da bir çeşit yabancılama galiba.

kaynanacığım aşure yapmış.buyurdular gidip dağıtacakmışım akşam olmadan.niye anlamadım ?

topiğin ilk dişi geliyor sanırm..yakında inciler dökülmeye başlar..heyecanla bekliyoruz bakalım..

yusufta yabancılamıyor..herkesede gülüyor sıpa karizmatik erkek sert sert duruyor birden bir gülüyor.nasıl sert erkekse ..

bemce diş ateşlenmesi..yakında pirinci görürsünüz..maşallah..ama tedbiri elden bırakma.geçmiş olsun..
kaynanacığım aşure yapmış.buyurdular gidip dağıtacakmışım akşam olmadan.niye anlamadım ?

bi kasede bise göderiver..aşureye bayılırım..

Arkadaşlar Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Dr Kadir Tuğcu'ya bi sitede sorular sorulmuş yanıtlamış bizimde kafamzı kurcalayan bi dolu soruya yanıt vermiş mesela diş konusunda.Sİte forum sitesi KK bana kızar belkim diye yazamıyorum adını.

Diş çıkarırken ateş yükselir mi?
Dr. Kadir Tuğcu, diş çıkarırken çocukların ateşinin yükseldiği yolundaki yaygın kanının doğru olmadığını söyledi: "Ateş ancak mikropla olur. Diş çıkarmak, tırnağın veya saçın uzaması gibi tabii bir hadisedir. Çocuğa bir rahatsızlık vermez. Peki, bu yanlış inanış nereden çıkmıştır? İnsanlar çocuğun diş çıkarmasını, 20 yaş dişleriyle özdeşleştirir. Genelde anne-babalar çocuklarının doğmasından birkaç sene önce veya sonra 20 yaş dişinin sancısını yaşarlar ve çocuklarının da diş çıkarırken aynı sancıyı hissettiğini düşünürler. Oysa 20 yaş dişleri diğer dişlerden farklı olduğu için sancılı çıkar. Bunlar evrimle birlikte yok olmaya yüz tutmuş dişlerdir. İleri nesillerde 32 diş olmayacak. Çünkü insanların 20 yaş dişleri çıkmayacak. Yok olmaya yüz tutan 20 yaş dişleri bazen çıkmaz, bazen de deforme olarak çıkar.
Bebeklerde diş çıkarma süreci son derece uzun bir süreçtir. Ortalama altı aydan başlar ve iki yaşa kadar devam eder. Bu süreç içinde çocuk dışarıdan aldığı çeşitli mikroplarla hastalanır, ateşlenir ve bu da diş çıkarmaya bağlanır. Ancak diş çıkarmakla ateş yükselmesi arasında şöyle bir bağlantı var: Çocuk bir yerden virüs alınca ateşi çıkar. Ateş de bebeğin metabolizmasını hızlandırır. Metabolizma hızlanınca da dişlerin çıkma süresi kısalır. Bu yüzden bir hafta sonra çıkacak olan diş üç gün sonra çıkabilir. Ancak diş, ateş yapmaz.

yusuf uyurken yemeği koyayım diye mutfağa gittim..hızlı hızlı yemeği ocağa koydum ..bir yandanda makineyi boşaltıyorum..tabi beymiz iş bitmeden uyandı ..onuda aldım yanıma getirdim ama yusuftan önce gözlertim yanmaya başladı dedin heralde soğan yaktı..çocuğuda aldım geldim o ortama büyük hızla duruyor diye işime devam ettim ..bu arada yemek kaynamıyor daha doğrusu düdüklü tencere sesi çıkmıyo ocağın seside geliyor ama altına bakmak hiç aklıma gelmiyor ..bi ara yusufa döndüm gözlerim çok yanıyor o ne yapıyor diye çocuğun gözler kızarmış garibime gitti o anda ocağa bi baktım altı açık ama yanmıyor kaç dakika gaza mağruz kaldık bilremiyorum çocuğu kaptığımla ordan çıkardım.hemen kapı pencere açtım..dalgın dalgın iş yapınca böyle tehlikeli olabiliyor işte.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…