2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman kı farketmıssın canım,cok tehlıkelı valla.Allah a emanetız hepimiz

:) Bende hırpalayarak seviyorum. İlk günden itibarende öpmekteyim kuzumu.
Çok geçmiş olsun. Allahtan farketmişsin canım.

selam arkadaşlar. bir ara yazmıştım hangi dr. agitsek falan falan diye cevap yazan arkadaşlar sağolsunlar. durumumz şudur ki ne olduğu tam çözülemeyen allerji şu anda bütün süt ürünlerne diyetteyim. ne olur işin sonu bilmiyorum. belkide alerji mamasına dönecez ve benim sütler verilmeyecek oğluşuma:a015:
bilgisi olan varmıdır aranızda bi ara konuşulmuş alerji meselesi ama

Geçmiş olsun. hakkaten kafalar dalgın Allahım korusun..

Çok geçmiş olsun. Ne olduğu belli olur inşallah sonuca kolay ulaşırsınız. Senin alerjin varsa yavrunla bu durumun bağlantısı ne anlayamadım?

Çok geçmiş olsun. Ne olduğu belli olur inşallah sonuca kolay ulaşırsınız. Senin alerjin varsa yavrunla bu durumun bağlantısı ne anlayamadım?

bende allerji yok. benim yediğim inek sütü içeren besinler sütümden oğluma geçerek alerji yapıyormuş. hoş inek sütümü başka bişey mi net değil ya

badibade geçmiş olsun benim oğlumdada alerji var sanırım ocakta doktora gideceğiz hazır mama verince yüzü kabarıyor sende nasıl bir belirti var alerji olduğuna dair?

Merhaba. benden önce birçok arkadaşım yazdı ama ben de yazmak istedim. Eğer gelişimi normalse ve sütün yarıyorsa ek gıdaya geçmek için acele etmeye gerek yok. doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü almasını tercih ediyorlar. ama emziremiyorsan yine de doktorunuza danışmanda fayda var. bir de prematüre doğum yapmışsın, bebeğini düzeltilmiş yaşa göre mi değerlendiriyorlar yoksa doğum tarihine göre mi? Mide-bağırsak yapısının ek gıdaya hazır olması gerekir. Gereğinden erken davranırsan bebeğe ağır gelebilir, hazımsızlık çekebilir. Sonuç olarak en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır.

Hiç şaşırmadım nedense.. lülülülülülü Şu emziği reçele batırma konusunda bazen ben de düşünmüyor değilim. özellikle emziğini fırlatıp fırlatıp huysuzluk yaptığı zamanlarda. ama henüz şeytana yenilmedim..
ısırmak, koparmak gibi bilumum haşin sevme eylemleri benim de kafamdan geçiyor ama zarar vermekten korkuyorum. bu arada bir hatırlatma: bu ısırarak, döverek sevme işi ilerleyen yaşlarda özellikle kreş çağında okuldan devamlı şikayet almaya sebep olabiliyormuş. çocuğa sevmeyi böyle öğrettiğimiz için o da arkadaşlarını severken şiddet kullanabiliyormuş. bir arkadaş kendi çocuğuyla ilgili çok şikayet almıştı bu yüzden..
son olarak, tv konusu.. evet izlettirmemek lazım. ama 5 dk nefes aldırmıyorsa, wcye gitmek veya yemeği kontrol etmek gibi durumlarda izletiyorum ben de..

neva da kimseyi yabancılamıyor.yani yabancı birine gidince ağlamıyor ama ona tuhaf tufhaf bakıyor ve ne yaparsa yapsın gülmüyor.bu da bir çeşit yabancılama galiba.
cool kız olacak vesselam. ağlamak karizmayı çizer diye ağlamıyordur Neva.. hürmetler.. Şeniz
kaynanacığım aşure yapmış.buyurdular gidip dağıtacakmışım akşam olmadan.niye anlamadım ?
Niye olcak, akşam olunca yisinler diye.. lülülülülülü

topiğin ilk dişi geliyor sanırm..yakında inciler dökülmeye başlar..heyecanla bekliyoruz bakalım..
Yusuf da mı diş çıkarıyor yoksa? hadi hayırlı osssuuuuun.. sositososito
:1shok: geçmiş olsun Derya. Allah korumuş.

Geçmiş olsun. Ne gibi şikayetleriniz vardı da süt perhizine girdin? Gaz problemi mi yoksa? Sen süt ürünleri yemeyeceksin, bunu bir yerde duymuştum ama bebişin de senin sütünü mü içmesi yasaklanacak? bir ara bizim doktor da bana böyle bir perhiz uygulamayı düşündü. ama sonra gerek olmadığı kanaatine vardı. ama hiç bebeği memeden kesmeden bahsetmemişti de ondan sordum.

Öperim öyle Santa'yı.. şebek ettin oğlanı iyice :) Şeniz

badibade geçmiş olsun..tanıdığım bebğpindede aynı sorun vardı eğer sizinde öleyse..süte karşı..o emzirdi devam etti,, amam süt ve içinde süt olan hiç bişiyi tüketmedi...sütlü bisküvi bile...inş atlatacaktır...belli bi yaşa kadar sanırım sürüyo bu perhiz...

badibade geçmiş olsun benim oğlumdada alerji var sanırım ocakta doktora gideceğiz hazır mama verince yüzü kabarıyor sende nasıl bir belirti var alerji olduğuna dair?
kakası sümüksüydü ve ishali vardı. 2 kerede kan geldi kakasından. amip falan dediler ama amip çıkmadı. gerçi Ige testide negatif ama belirtiler alerji gösteriyormuş. poposunda geçmeyen pişik. kıçında yara.

bence de benim sütümü kesmesi anlamsız. işte 1 hafta 10 gün kadar deneyez. ama genelde inek sütü alerjisi olanlar diyetle emzirmeye devam ediyormuş. hoş emzirmeme izin vermeyecekler üzüntüsünden sütüm kesilmezse

evet bisjküvi bile yasak. baba tarafından kuzenindede vardı alerji sanırım bizde de çıktı yoksa bende ve babasında yok alerjik durum

selamss

gıremedım 2 gundur cunku gezıyorum sureklı:) arkadaslardayız 2 gundur yavas yavas normal hayata donmeye basladık ece oylede boylede gece 8-9 uyumalarını bıraktı. lutfedıp hanfendıyı sallıoz uykusu gelınce aglatmadan uyutalım dıe hanfendı onuda begenmıo omuzumda gezerek uyuycakmıs zaten belım agrıo cok tasıyınca yıne sussun dıe 2 gezdırıorum sonra ayagıma koyuyorum . bıde sabaha karsı uyandı uyumaz salla salla uyumaz babası obur odaya gıttı adam ıse gıtcek sonra hıckırık tuttu hıckırıgı bıtene kadarda uyumadı sabah 7bucuktu uyudugunda yanımda yatırdım 10bucukta uyandı . benı ıstıo ıllakı ya sımdıde yanıma dadancak hos bende bayılıorum onu koklaya koklaya uyumaya ama napcamı sasırdım kaldım yahu.. gecmısı okuyamadım bı teoşun mama sandalyesını gordum supermıs

allah korumuş vallahi..çok dikkatli olmak lazım..

yerim seniii..öperim seni ben..bis de baptık ayça teyzemizden kaptık..babanesine halasına gönderdik bayıldılar..

zaman zaman bizimki de tel izliyorr
ben receli ezip yedirmeye basladım bile :kedi:
berat ı ben ısırmamak için zor tutuyorum

bayıldım yahomu yerim ya nice mutlu yıllara ananla nice çılgınlıklar yapman dileğiyle :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…