yusuf uyurken yemeği koyayım diye mutfağa gittim..hızlı hızlı yemeği ocağa koydum ..bir yandanda makineyi boşaltıyorum..tabi beymiz iş bitmeden uyandı ..onuda aldım yanıma getirdim ama yusuftan önce gözlertim yanmaya başladı dedin heralde soğan yaktı..çocuğuda aldım geldim o ortama büyük hızla duruyor diye işime devam ettim ..bu arada yemek kaynamıyor daha doğrusu düdüklü tencere sesi çıkmıyo ocağın seside geliyor ama altına bakmak hiç aklıma gelmiyor ..bi ara yusufa döndüm gözlerim çok yanıyor o ne yapıyor diye çocuğun gözler kızarmış garibime gitti o anda ocağa bi baktım altı açık ama yanmıyor kaç dakika gaza mağruz kaldık bilremiyorum çocuğu kaptığımla ordan çıkardım.hemen kapı pencere açtım..dalgın dalgın iş yapınca böyle tehlikeli olabiliyor işte.....
:) Bende hırpalayarak seviyorum. İlk günden itibarende öpmekteyim kuzumu.çeşitli itiraflarım..
yahonun emziğini zaman zaman kayısı reçeline batırıp veriyorum o şekilde uyuyor..
mutfağa mıçmaya yada ortalık toplamaya gitmem gerektiğinde tv açıyorum şöyle bi 5-10 dk kadar izlemesine izin veriyorum..
yahoya aşure yedirdim bikaç kez tadına bayıldı sulu kısmından..
yahoyu severken çok fazla mıncıklıyarak ve hırpalayak seviyorum işin komik yanı böyle mutlu oluyor sizce benim velet normalmi??
zaman zaman beynimden çok fena düşünceler geçiyor yahonun elma suyuna uyku hapını eritip içirmek gibi delikafadulden
yahoyu ısırmak istiyorum helekii sırıttığı zamanlarr bi sarılıyorum kemiklerinin elimde kalma riskinden korkuyorum..
Çok geçmiş olsun. Allahtan farketmişsin canım.yusuf uyurken yemeği koyayım diye mutfağa gittim..hızlı hızlı yemeği ocağa koydum ..bir yandanda makineyi boşaltıyorum..tabi beymiz iş bitmeden uyandı ..onuda aldım yanıma getirdim ama yusuftan önce gözlertim yanmaya başladı dedin heralde soğan yaktı..çocuğuda aldım geldim o ortama büyük hızla duruyor diye işime devam ettim ..bu arada yemek kaynamıyor daha doğrusu düdüklü tencere sesi çıkmıyo ocağın seside geliyor ama altına bakmak hiç aklıma gelmiyor ..bi ara yusufa döndüm gözlerim çok yanıyor o ne yapıyor diye çocuğun gözler kızarmış garibime gitti o anda ocağa bi baktım altı açık ama yanmıyor kaç dakika gaza mağruz kaldık bilremiyorum çocuğu kaptığımla ordan çıkardım.hemen kapı pencere açtım..dalgın dalgın iş yapınca böyle tehlikeli olabiliyor işte.....
yusuf uyurken yemeği koyayım diye mutfağa gittim..hızlı hızlı yemeği ocağa koydum ..bir yandanda makineyi boşaltıyorum..tabi beymiz iş bitmeden uyandı ..onuda aldım yanıma getirdim ama yusuftan önce gözlertim yanmaya başladı dedin heralde soğan yaktı..çocuğuda aldım geldim o ortama büyük hızla duruyor diye işime devam ettim ..bu arada yemek kaynamıyor daha doğrusu düdüklü tencere sesi çıkmıyo ocağın seside geliyor ama altına bakmak hiç aklıma gelmiyor ..bi ara yusufa döndüm gözlerim çok yanıyor o ne yapıyor diye çocuğun gözler kızarmış garibime gitti o anda ocağa bi baktım altı açık ama yanmıyor kaç dakika gaza mağruz kaldık bilremiyorum çocuğu kaptığımla ordan çıkardım.hemen kapı pencere açtım..dalgın dalgın iş yapınca böyle tehlikeli olabiliyor işte.....
selam arkadaşlar. bir ara yazmıştım hangi dr. agitsek falan falan diye cevap yazan arkadaşlar sağolsunlar. durumumz şudur ki ne olduğu tam çözülemeyen allerji şu anda bütün süt ürünlerne diyetteyim. ne olur işin sonu bilmiyorum. belkide alerji mamasına dönecez ve benim sütler verilmeyecek oğluşuma:a015:
bilgisi olan varmıdır aranızda bi ara konuşulmuş alerji meselesi ama
Yahoya canı gönülden teşekkürler yeni yılın kutlu olsun Yaho annenle babanla çok güzel seneler geçir inşallah.
Çok geçmiş olsun. Ne olduğu belli olur inşallah sonuca kolay ulaşırsınız. Senin alerjin varsa yavrunla bu durumun bağlantısı ne anlayamadım?
bende allerji yok. benim yediğim inek sütü içeren besinler sütümden oğluma geçerek alerji yapıyormuş. hoş inek sütümü başka bişey mi net değil ya
Tekrar çok geçmiş olsun canım.İnşallah seni emmekten vazgeçmek zorunda kalmaz kuzun.
Merhaba. benden önce birçok arkadaşım yazdı ama ben de yazmak istedim. Eğer gelişimi normalse ve sütün yarıyorsa ek gıdaya geçmek için acele etmeye gerek yok. doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü almasını tercih ediyorlar. ama emziremiyorsan yine de doktorunuza danışmanda fayda var. bir de prematüre doğum yapmışsın, bebeğini düzeltilmiş yaşa göre mi değerlendiriyorlar yoksa doğum tarihine göre mi? Mide-bağırsak yapısının ek gıdaya hazır olması gerekir. Gereğinden erken davranırsan bebeğe ağır gelebilir, hazımsızlık çekebilir. Sonuç olarak en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır.merhaba kızlar daha önce yazmıştım aranıza yeni katıldım aslında kasım annesiyim ( kızım erken gelmeseydi olacaktım desem daha doğru )
28 ağustosta kızım geldi 29 haftalıkken
merak ettiğim sizler ek gıdaya başladınızmı benımkı prematüre doğduğu için başlamalımıyım yoksa beklemelimiyim bilmiyorum bana fikir verirmisiniz
çeşitli itiraflarım..
yahonun emziğini zaman zaman kayısı reçeline batırıp veriyorum o şekilde uyuyor..
mutfağa mıçmaya yada ortalık toplamaya gitmem gerektiğinde tv açıyorum şöyle bi 5-10 dk kadar izlemesine izin veriyorum..
yahoyu severken çok fazla mıncıklıyarak ve hırpalayak seviyorum işin komik yanı böyle mutlu oluyor sizce benim velet normalmi??
zaman zaman beynimden çok fena düşünceler geçiyor yahonun elma suyuna uyku hapını eritip içirmek gibi delikafadulden
yahoyu ısırmak istiyorum helekii sırıttığı zamanlarr bi sarılıyorum kemiklerinin elimde kalma riskinden korkuyorum..
cool kız olacak vesselam. ağlamak karizmayı çizer diye ağlamıyordur Neva.. hürmetler.. Şenizneva da kimseyi yabancılamıyor.yani yabancı birine gidince ağlamıyor ama ona tuhaf tufhaf bakıyor ve ne yaparsa yapsın gülmüyor.bu da bir çeşit yabancılama galiba.
Niye olcak, akşam olunca yisinler diye.. lülülülülülükaynanacığım aşure yapmış.buyurdular gidip dağıtacakmışım akşam olmadan.niye anlamadım ?
Yusuf da mı diş çıkarıyor yoksa? hadi hayırlı osssuuuuun.. sositosositotopiğin ilk dişi geliyor sanırm..yakında inciler dökülmeye başlar..heyecanla bekliyoruz bakalım..
:1shok: geçmiş olsun Derya. Allah korumuş.yusuf uyurken yemeği koyayım diye mutfağa gittim..hızlı hızlı yemeği ocağa koydum ..bir yandanda makineyi boşaltıyorum..tabi beymiz iş bitmeden uyandı ..onuda aldım yanıma getirdim ama yusuftan önce gözlertim yanmaya başladı dedin heralde soğan yaktı..çocuğuda aldım geldim o ortama büyük hızla duruyor diye işime devam ettim ..bu arada yemek kaynamıyor daha doğrusu düdüklü tencere sesi çıkmıyo ocağın seside geliyor ama altına bakmak hiç aklıma gelmiyor ..bi ara yusufa döndüm gözlerim çok yanıyor o ne yapıyor diye çocuğun gözler kızarmış garibime gitti o anda ocağa bi baktım altı açık ama yanmıyor kaç dakika gaza mağruz kaldık bilremiyorum çocuğu kaptığımla ordan çıkardım.hemen kapı pencere açtım..dalgın dalgın iş yapınca böyle tehlikeli olabiliyor işte.....
Geçmiş olsun. Ne gibi şikayetleriniz vardı da süt perhizine girdin? Gaz problemi mi yoksa? Sen süt ürünleri yemeyeceksin, bunu bir yerde duymuştum ama bebişin de senin sütünü mü içmesi yasaklanacak? bir ara bizim doktor da bana böyle bir perhiz uygulamayı düşündü. ama sonra gerek olmadığı kanaatine vardı. ama hiç bebeği memeden kesmeden bahsetmemişti de ondan sordum.selam arkadaşlar. bir ara yazmıştım hangi dr. agitsek falan falan diye cevap yazan arkadaşlar sağolsunlar. durumumz şudur ki ne olduğu tam çözülemeyen allerji şu anda bütün süt ürünlerne diyetteyim. ne olur işin sonu bilmiyorum. belkide alerji mamasına dönecez ve benim sütler verilmeyecek oğluşuma:a015:
bilgisi olan varmıdır aranızda bi ara konuşulmuş alerji meselesi ama
kakası sümüksüydü ve ishali vardı. 2 kerede kan geldi kakasından. amip falan dediler ama amip çıkmadı. gerçi Ige testide negatif ama belirtiler alerji gösteriyormuş. poposunda geçmeyen pişik. kıçında yara.badibade geçmiş olsun benim oğlumdada alerji var sanırım ocakta doktora gideceğiz hazır mama verince yüzü kabarıyor sende nasıl bir belirti var alerji olduğuna dair?
Geçmiş olsun. Ne gibi şikayetleriniz vardı da süt perhizine girdin? Gaz problemi mi yoksa? Sen süt ürünleri yemeyeceksin, bunu bir yerde duymuştum ama bebişin de senin sütünü mü içmesi yasaklanacak? bir ara bizim doktor da bana böyle bir perhiz uygulamayı düşündü. ama sonra gerek olmadığı kanaatine vardı. ama hiç bebeği memeden kesmeden bahsetmemişti de ondan sordum.
Öperim öyle Santa'yı.. şebek ettin oğlanı iyice :) Şeniz
badibade geçmiş olsun..tanıdığım bebğpindede aynı sorun vardı eğer sizinde öleyse..süte karşı..o emzirdi devam etti,, amam süt ve içinde süt olan hiç bişiyi tüketmedi...sütlü bisküvi bile...inş atlatacaktır...belli bi yaşa kadar sanırım sürüyo bu perhiz...
yusuf uyurken yemeği koyayım diye mutfağa gittim..hızlı hızlı yemeği ocağa koydum ..bir yandanda makineyi boşaltıyorum..tabi beymizçok yanıyor o ne yapıyor diye çocuğun gözler kızarmış garibime gitti o anda ocağa bi baktım altı açık ama yanmıyor kaç dakika gaza mağruz kaldık bilremiyorum çocuğu kaptığımla ordan çıkardım.hemen kapı pencere açtım..dalgın dalgın iş yapınca böyle tehlikeli olabiliyor işte.....
zaman zaman bizimki de tel izliyorrçeşitli itiraflarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?