ne tarlasi??
seçil bana hediye göndersene tarlana bakıyomuşun nasılsa hayvan veya ağaç falan
yakın olsaydın keşkibemce diş ateşlenmesi..yakında pirinci görürsünüz..maşallah..ama tedbiri elden bırakma.geçmiş olsun..
bi kasede bise göderiver..aşureye bayılırım..
efet doğruesrayahoyu yimeye gitti.yada sohebti beğenmedi ...
dide aşure dağıtıyor..
çk güzeldi teşekkür ederim.kendi kendime teşhis koyduğum bir şeyi de doğrulamış oldum.yazacağım bir gün uzun uzun kaygana gitsin.
yeter lan yeter çük öpmeler falan.lülülülülülüitiraflara devam;
yahonun altını açınca çükünü öpüyorum opuyorumnanaktan
çok ağlayıp zıvanadan çıkarttığında yüzüne bakıp içimden babasının sülalesine sayıp sövüyorum sositososito
sevişeceğimiz geceler özellikle banyo yaptırıyorum üstüne rezeneyi dayıyorum daşş gibi uyusunnn delikafadulden ama genellikle hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor
vitamini vermeyi zaman zaman unutuyorum :kedi:
bamya çük diyorum ben de.hörmetini yemişim ben senin tadlum.Musade etmem.. yerim monologunusu.. monolog dedıgın hakkıyla yapılmalı.. küçük oglan organı gıbı yazıp yazıp gecılerek monolog olmas.. kabul etmıyorummm ben fölesini.. hörmetler.
hade hayırlı olsunpervinim verdik gitti kızı
9 ocaktada nişan varr off bitseydi şu işkence canım çıkıyor benimde servis hizmet
güzel geçti damadın kahvesini ben yaptm bir tatlı kaşığı dolusu tuz bir tatlı kaşığı karabiber
adam wcye gidip istifra etmiş fazla kaçırmış mami kızdı bana :lepi:
e dedim ablan öyle yap diidii delikafadulden
hep sölicem unutuyorum seçilin oğlu rüzgarla teo yu çok benzetiyorum bazen pofil resimlerine bakarken karıştırıyorum.
evros bı yandan dızıye bakıorum bı yandan kımıl kımıl olan kızımı pışpışlıorum ama asagıdakıler ne iş goruo bılmem
özlem ben düşündüm taşındım karar verdim bu özetleri yaparken yanına bir kağıt kalem alıyorsun
notlar alıp öyle özet geçiyorsun delikafadulden
ozlemdekı hafızaya bende hayranım saat 12ye gelıo benım kız yenı uyudu bakalım ne olcak sonumuz nazar ettım kendı kendıme cocugum 8-9 uyuyo dıe yaa
pervinim verdik gitti kızı
9 ocaktada nişan varr off bitseydi şu işkence canım çıkıyor benimde servis hizmet
güzel geçti damadın kahvesini ben yaptm bir tatlı kaşığı dolusu tuz bir tatlı kaşığı karabiber
adam wcye gidip istifra etmiş fazla kaçırmış mami kızdı bana :lepi:
e dedim ablan öyle yap diidii delikafadulden
maşallah prensese opuyorumnanaktaniyi akşamlar
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?