2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

millet ezele daldı sanırım beinm kocada bakıyo banada pc kaldı

benim bağlantı gidp geliyo sinir oldum hepte farmville oynarken gidiyo

hep sölicem unutuyorum seçilin oğlu rüzgarla teo yu çok benzetiyorum bazen pofil resimlerine bakarken karıştırıyorum.

bemce diş ateşlenmesi..yakında pirinci görürsünüz..maşallah..ama tedbiri elden bırakma.geçmiş olsun..

bi kasede bise göderiver..aşureye bayılırım..
yakın olsaydın keşki
esrayahoyu yimeye gitti.yada sohebti beğenmedi ...
dide aşure dağıtıyor..
efet doğru
çk güzeldi teşekkür ederim.kendi kendime teşhis koyduğum bir şeyi de doğrulamış oldum.yazacağım bir gün uzun uzun kaygana gitsin.
yeter lan yeter çük öpmeler falan.lülülülülülü
Musade etmem.. yerim monologunusu.. monolog dedıgın hakkıyla yapılmalı.. küçük oglan organı gıbı yazıp yazıp gecılerek monolog olmas.. kabul etmıyorummm ben fölesini.. hörmetler.
bamya çük diyorum ben de.hörmetini yemişim ben senin tadlum.
hade hayırlı olsun
hep sölicem unutuyorum seçilin oğlu rüzgarla teo yu çok benzetiyorum bazen pofil resimlerine bakarken karıştırıyorum.

değil mi? ben rüzgarı gördüğüm gibi aha da teo dedim

geçmiş olsun diyen herkeslere tekrar teşekkürler.özlemim,ebrusum öperim sizi.

derya geçmiş olsun.benzer bir tehike biz atlatmıştık ocakta hoşaf ben ve neva uykuda yanmış kül olmuş, her yer duman neva ağlamasa uyanamayacaktık belki de.Allah korusun hepimizi.

evrim nerdesin? ses ver geleyim

yarin badana boya var evde, babam bizim yatak odasini boyucak:))ilk boyatirken igrenc bir renk olmustu, sagolsun duzeltip boyucak:))yarin cok is var cokkkkk...

evros bı yandan dızıye bakıorum bı yandan kımıl kımıl olan kızımı pışpışlıorum ama asagıdakıler ne iş goruo bılmem

canikom ben kendim için bi açıklık getireyim
genelde hep topikte görünüyorum çünkü pc sürekli açık 7/24 - fırsat bulduğum her an bakıyorum ne yazılmış çizilmiş - daha uzun sadece süt sağarken oturuyorum ozaman da iki elim de dolu sadece mausu aşağıya kaydırıyorum sayfaları ilerletiyorum - yazmak istiyorum ama bu sefer süt sağmak uzayacak ece mızmızlanacak ve herşey yalan olacak
o yüzden sürekli aşağda görünüyorum sürekşi okuyorum ama ellerim meşkul yazamıyorum
saygılar
öpüyorum hepinisi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burdayım elifim
kaygananın gitmesini 4 gözle bekliyorum seni seviyom biliyon mu
bide su emzik olayına artık açıklık getir gari he bacım
neyse ben kaçıyom
cevabını bekliyorum

özlem ben düşündüm taşındım karar verdim bu özetleri yaparken yanına bir kağıt kalem alıyorsun
notlar alıp öyle özet geçiyorsun delikafadulden

ozlemdekı hafızaya bende hayranım saat 12ye gelıo benım kız yenı uyudu bakalım ne olcak sonumuz nazar ettım kendı kendıme cocugum 8-9 uyuyo dıe yaa

:kedi: valla yazmıyorum hafızam fena değildir yazmaya kalksam oooo işim iş önce kağıda sonra buraya :hulya: opuyorumnanaktan

Bende keşke koysaydım kocamın kahvesine bu hale geleceğimizi bilseydim doldururdum tuzu biberi iyi yapmışsın ellerine sağlık kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar
[/url][/IMG]
maşallah prensese opuyorumnanaktan

Deniz şuan bebişimizi ayağında sallıyor kaydirigubbakcemile2 bugün pek bir sitem ettim kızım bizimle ilgilenen baba bulalım bu baba işe yaramıyor diye ondan galiba kaydirigubbakcemile3

Ayşin hediye için tekrar teşekkürler ekledim sayfaya zemuszemus
Seçil cnm hediyeni bugün yolladım umarım beğenirsin köy gibi yer burası kışın birşey bulamıyorsun daha güzellerini hak ediyorsunuz aslında zemuszemus

bazen benimde bilgsayar acik kalior kapatmiyorum sayfayi, asagi indiriyorum sadece, online olsam bile degilim aslinda:))yada teo birden zirlayinca kapatmiyorm acik kaliyor..

bugece hanımı 11de uyuttum dıe sevınıyodum ama kızım yarım saat önce uyandı ve sırıtıp duruyo,niyese bugece gözumden uyku akıyoı.bakalım nöbet kaca kadar sürcekakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…