2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tskler teyzelri

muthiş sut yapan formul

1 nar 1 kırmızı 1 yesil yada sarı elma 1 ayva kaynat komposto yap nar tanlerı ıcınde kalsın gel gıt ıc sutun fıskırsın

OZLEM ecede aynı ya sacımı ya kolyemı hıcbısı yoksa elı dosumde gezecek pıjamamı ellıycek emerken. hatta cogu zaman sacıma kıyafetıme kupeme bakmaktan memeyıde bırakıo cok meraklılar cokkk

Özdenin ben makyaj yaparken beni bir izleyişi var ki görmelisin kokoş olacak galiba kaydirigubbakcemile3

Maşallah zeytin gözlü Nevama opuyorumnanaktan çok beğenmiş balonları galiba bizimki pek sevmedi balonla oynamayı sevdiği şeyler telefon, bilgisayarla oynayan babasını izlemek aynı babası gibi kumanda kemirmek genlerden gelen birşey olsa gerek kaydirigubbakcemile3 kaç kumanda değiştirdik bilmem zemuszemus benim kız tuhaf birazcık akannehir
sonunda ecisimin gulen resmi :)

alkisalkisalkis çok tatlı gülüşünü yerim ben onun opuyorumnanaktan
tskler teyzelri

muthiş sut yapan formul

1 nar 1 kırmızı 1 yesil yada sarı elma 1 ayva kaynat komposto yap nar tanlerı ıcınde kalsın gel gıt ıc sutun fıskırsın

Bunları yesek olmaz mı?? Ben komposto sevmem diğer türlü aynı etkiyi yapmaz mı acaba ?? CADIARZU

off ev dandını nerden baslıycamı bılemıorum ecısıde yıkıycam daha cokkk ısım var cokkk kızda almamaya karar verdım artık

ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff ((

selam kızlar dün bi 5 dk girip çıktım içimde sıkıntı var eşimin çalıştığı fabrikada işten çıkım var şu an %50 çıkış olcak herşey bugün belli olacak korkuyorum çok
inşallah çıkmaz demiyorum hayırlısı neyse o olsun çıkarsa belki antalyaya taşınırız burdabizi bağlayan çok şey yok
çıkarmazlarsada yola çıkıcaz bugün sayımları bitmiş gelince eskişehire gidicez ordan ben antalyaya geçicem işte öyle içimden bi şey yapmak gelmiyo valizimide hazırlamadım hazırlamakta gelmiyo

ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff ((

hay allah ya.... ertesi gün hapını dün kullanman gerekmiyormuydu... ben hiç kullanmadığım içinbilmiyorum ama..... olmaz inşallah canım sıkma canını eğer olacağı varsa hiçbir şekilde engelleyemezsin... spiral takılı halde hamile kalanlar var, hap kullanırken var.. varda var yani....

offff rabbim yardımcınız olsun.... eşin çıkarılmaz inşallah işten hem çıksada rabbim kızınızın şansina nasiben mutlaka daha iyi bir kapı açacaktır... benim eşimde 5 ay işsiz kaldı selin doğduktan 3 ay sonra da iş buldu.... herşeyin hayırlısı tatlım.....hani hep derlerya her şerde bir hayır her hayırdada bir şer mutlaka varmış.... toparlan canım insanın canım sıkkın dedikçe dahada çok canı sıkılıyor en azından benim öyle oluyor.... kalk hazırla bavullarını biraz kafan dağılır.... iyi yolculuklur iyi tatiller canım... yeni yılın birçok güzellik getirmesi dileğiyle....

kızlar eşlerinize yılbaşı hediyesi ne aldınız??

valla kaç gündür düşünüyorum birşey gelmiyor aklıma şurda 2 gün kaldı napcam bilmiyorum..... almasam olmamı :1ninca:

selam...

DERYACIM yavru geçmiş olsun.aradım seni ama ulaşamıyorum.....
resmi konulan bebişlere MAŞALLAH...

valla kaç gündür düşünüyorum birşey gelmiyor aklıma şurda 2 gün kaldı napcam bilmiyorum..... almasam olmamı :1ninca:[/QUOTE .!.:
gömlek kravat parfüm vb al al nereye kadar değişiklik arıyorum
aslında aklımda digital çerçeve var ama çok pahalı yaaCADIARZU

hakkınızda ne hayırlıysa o olsun.bol bol gez kafanı dağıt

Canım ertesi gün hapı için geç kaldın sanki ama yine de hap al. İlişkiden sonra 72 saat içinde alınması gerek diyorlar ama zaman geçtikçe etkisi de azalıyor. Yine de hiç tedbir almamak daha kötü.

Allah yardımcınız olsun inşallah işten çıkmaz, hayırlı olan neyse olsun. İçini sıkma canım yavaş yavaş başla hazırlanmaya.

off ev dandını nerden baslıycamı bılemıorum ecısıde yıkıycam daha cokkk ısım var cokkk kızda almamaya karar verdım artık

Neden artık kız gelmeyecek ki?! çok meralıyım bende sanırım :kedi:

Dorukla ikiz kardeş gibi büyürler kaydirigubbakcemile3 Şimdiye kadar hiç hamile kalır mıyım diye bir endişem olmadığı için ! Hatta olması için şekilden şekile girmiştik :kedi:
Ertesi gün hapı hakkında pek bilgim yok acıkcası kaydirigubbakcemile3

Umarım hakkınızda hayırlısı olur cnm :Saruboceq: Hadi kalk hazırlan kendini üzme daha fazla :teselli:
kızlar eşlerinize yılbaşı hediyesi ne aldınız??

Ona göre yılbaşı, sevgililer günü, doğum günleri hatta evlilik yıldönümleri bile gereksiz insanlar sırf hediye alsın diye böyle günler uydururlarmış maksat piyasa hareketlensinmiş bana almıyor ki! :mymeka: avucunu yalasın naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…