OZLEM ecede aynı ya sacımı ya kolyemı hıcbısı yoksa elı dosumde gezecek pıjamamı ellıycek emerken. hatta cogu zaman sacıma kıyafetıme kupeme bakmaktan memeyıde bırakıo cok meraklılar cokkk
tskler teyzelri
muthiş sut yapan formul
1 nar 1 kırmızı 1 yesil yada sarı elma 1 ayva kaynat komposto yap nar tanlerı ıcınde kalsın gel gıt ıc sutun fıskırsın
tskler teyzelri
muthiş sut yapan formul
1 nar 1 kırmızı 1 yesil yada sarı elma 1 ayva kaynat komposto yap nar tanlerı ıcınde kalsın gel gıt ıc sutun fıskırsın
tskler teyzelri
muthiş sut yapan formul
ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff((
selam kızlar dün bi 5 dk girip çıktım içimde sıkıntı var eşimin çalıştığı fabrikada işten çıkım var şu an %50 çıkış olcak herşey bugün belli olacak korkuyorum çok
inşallah çıkmaz demiyorum hayırlısı neyse o olsun çıkarsa belki antalyaya taşınırız burdabizi bağlayan çok şey yok
çıkarmazlarsada yola çıkıcaz bugün sayımları bitmiş gelince eskişehire gidicez ordan ben antalyaya geçicem işte öyle içimden bi şey yapmak gelmiyo valizimide hazırlamadım hazırlamakta gelmiyo
kızlar eşlerinize yılbaşı hediyesi ne aldınız??
valla kaç gündür düşünüyorum birşey gelmiyor aklıma şurda 2 gün kaldı napcam bilmiyorum..... almasam olmamı :1ninca:[/QUOTE .!.:gömlek kravat parfüm vb al al nereye kadar değişiklik arıyorum
aslında aklımda digital çerçeve var ama çok pahalı yaaCADIARZU
selam kızlar dün bi 5 dk girip çıktım içimde sıkıntı var eşimin çalıştığı fabrikada işten çıkım var şu an %50 çıkış olcak herşey bugün belli olacak korkuyorum çok
inşallah çıkmaz demiyorum hayırlısı neyse o olsun çıkarsa belki antalyaya taşınırız burdabizi bağlayan çok şey yok
çıkarmazlarsada yola çıkıcaz bugün sayımları bitmiş gelince eskişehire gidicez ordan ben antalyaya geçicem işte öyle içimden bi şey yapmak gelmiyo valizimide hazırlamadım hazırlamakta gelmiyo
ya kızlar, pazar gecesi bir kaza oldu. kondom çıkmış! içeride kalmış. hemen gittim temizlendim ama tırsıyorum. ertesi gün hapı kullansam mı? napiim? 3 hafta oldu regl olalı. püüüffff((
selam kızlar dün bi 5 dk girip çıktım içimde sıkıntı var eşimin çalıştığı fabrikada işten çıkım var şu an %50 çıkış olcak herşey bugün belli olacak korkuyorum çok inşallah çıkmaz demiyorum hayırlısı neyse o olsun çıkarsa belki antalyaya taşınırız burda bizi bağlayan çok şey yok çıkarmazlarsada yola çıkıcaz bugün sayımları bitmiş gelince eskişehire gidicez ordan ben antalyaya geçicem işte öyle içimden bi şey yapmak gelmiyo valizimide hazırlamadım hazırlamakta gelmiyo
off ev dandını nerden baslıycamı bılemıorum ecısıde yıkıycam daha cokkk ısım var cokkk kızda almamaya karar verdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?