2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende onlıne gözüküyom amma velakin degılım aslında,şevval hanım uyusunda gelırım planları yaparken uyandı sıpam

bu aksam koca 2kase aşure yedım,süt konusunda ne derece basarılı görcez yarına :hulya:

Aşure süt yapıyor diyorsunuz yani... Ama ben oldum olası hiç sevmem yaa...Görünce aklıma beirşey geliyor ama ne olduğunu söylemem :kedi:

annemde asure yapicak, bende yicem))

Özde arada bir kıpraşıyor inş. uyanmaz yaa yaşamalanı istiyorum kocam bir koltukta kızım diğerinde canım sıkılıyor benimde uykum var ama uyuyamıyorum mafoldumben

Özde emerken ya saçımı çekiyor yada kolyemi tutucak birşeyler bulmalı mutlaka ... zemuszemus
Sudan nefret eden kızım şimdi sudan çıkınca ağlıyor..
Gülen bir bebeği var ona bakıpbakıp sırıtıyor yavrum gerçek insan sanıyor galiba :))
Yabancılık çekme konusunda herkese annesi gibi davranıyor kim sırıtsa ona sırıtıyor aynı babası gibi cıvık birşey olacak kaydirigubbakcemile3

Yarın geleyim yardıma kaydirigubbakcemile5 kafana o takılıyorsa zemuszemus
yok tatlim sagol:))))

bzimkide annemi annesi saniyo, ben nesi saniyo bilmiyorum???anneme gitmek istiyor surekli, benimle oyun oynuyor..bide babaya benden daha dskun olucak kesin((ona cok daha icten ve sicak guluyor, surekli gozu onu taki ediyor, ona sesleniyor(ben nerde hata yaptim(

benzer durumlar özümde mevcut olar
burdayım elifim
kaygananın gitmesini 4 gözle bekliyorum seni seviyom biliyon mu
bide su emzik olayına artık açıklık getir gari he bacım
neyse ben kaçıyom
cevabını bekliyorum
kauçuk emzikle ilgiliyse yazmıştım gülüm.ama yine yazayım kuuçukta tükrükle ortaya çıkan bir çeşit kansorejen varmış diye okudum.ama bırakmıyor kauçuğu
geirken asure getirmeyi unutma
gettüm nerdesin?
canim sikiliyo, pofffffffffffff........
canı sıkılanı hadi yaz bakiyim devamını.ben söyleyeyim kocaya veririler.bir de Türkçe karekterlerin yokken sıkılmasan nasıl olur? kaydirigubbakcemile3

babalar çocuklardaki oyun dürtüsünü geliştirdiklerinden daha ilgi çekici olurlarmış annelerin ise yapacakları belliymiş,sürpriz bulmazlarmış annede.kafamçokkarıştı

herkes uyumuş.Neva da huysuzlandı direndi uyumamak için.Bugün ona balon almıştım çok şımardı ondan galiba.flütü verdim damardan babasıyla sızdılar.

OZLEM ecede aynı ya sacımı ya kolyemı hıcbısı yoksa elı dosumde gezecek pıjamamı ellıycek emerken. hatta cogu zaman sacıma kıyafetıme kupeme bakmaktan memeyıde bırakıo cok meraklılar cokkk

FASÜLYEKO, DıDE, BABYBıM kızçelerinizin resimleri birbirinden güzel çıkmış maşallah... ama dediğin gibi ilk defa eceyi gülerken gördük maşallah çok tatlı oluyor gülerken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…