2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gömlek kravat parfüm vb al al nereye kadar değişiklik arıyorum
aslında aklımda digital çerçeve var ama çok pahalı yaaCADIARZU

aynen canım ya.... birde biz küçük yerde yaşayınca insan alacak birşey bulamıyor.... kıyafet kosunuda giremiyorum burda hem fiyat olarak pahalı hem çeşit az kıyafet için eskişehire gidiyoruz ee orada tek gidemem hem hafta için....diğer ıncık ıncık şeyleri var... bulamıyorum bende... alacak hiçbirşey bulamazsam en güzel hediye kızım ve ben derim ne yapayım yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış:icecream: ya oda bana almazsa:mymeka:

hıms
o da bana almazsa kısmı sinir bozucu zaten
ilk hediyenin ondan gelmesi için akşama kadar bekle vermezse sen de hediyeni verme o zamanvereliniortak

hadi ordan hediye almak işine gelmiyor da böyle söylüyor.... valla bu özel günler olmazsa hediye yi biraz zor görürdük ben kendi adıma söyleyim....hani normal bir zamanda pat o günün hiç bir anlamı önemi yokken hediye alıp gelmiyorlar.... o yüzden özel günler bahane bence hediyeleşmek için bence iyiki var ama birde ne alacağımıza karar verebilsek-tatlicadiarzu-

Sedacım hakkınızda hayırlısı olsun..

Valla biz özel günlerde pek hediyeleşmiyoruz..almıycam o yüzden..beklemiyorum da..ama oğluma oyuncak alıcam:)

yılbaşı öncesi indirime girdiği için parfüm alırdım önceden. Yani parfümlerini yılbaşına denk getirirdim. Zaten çıkamadığım için ve de bu semtte orjinal parfüm satan yer de yok, maddi problemler de var. Bu sene boş geçeceğiz. O bana almaz pek yılbaşı hediyesi falan

Deryacım hediyeni çıkabilirsem bugün çıkamazsam yarın göndermeyi düşünüyorum..hava çok kötü bugün burda..püüüüü..bi sürü planım vardı..

hıms
o da bana almazsa kısmı sinir bozucu zaten
ilk hediyenin ondan gelmesi için akşama kadar bekle vermezse sen de hediyeni verme o zamanvereliniortak

en iyisi ben almayım zaten bu giişlede karar verene kadar yılbaşı gelecek ben almadan kalıcam.... ne yapayım eşim alsın bana alır inşallah yada kendisi bilir almıyorsa sonunu düşünmek zorunda kötükedihüsoklava:

çok güzel bi konuya değindin canım...evet bende pimpirikli bi anne olmak istemiyorum ama allah kahretsin pimpirikliyimmafoldumben en ufak birşeyde panikliyorum en kötüsünü düşünüyorum... allahım aklıma mukayyet ol:ecrin_bebek: bu yol çok uzun bir yol rabbim nasip ederse büyüyecekler okuyacaklar bizden ayrı şehirde yaşayacaklar belki ben böyle pimpirikli olursam o günleri nasıl görürüm bilmiyorum:bbo: rahat bi anne olmak isityorum ama nasıl rahatlayabilirim bilen biri banada anlatsın ya kendimi çok yıprattığımı hissetiyorum bu konuda

sağolun kızlar ya sizleri okumak bile moral oluyo hazırlanıcam şimdi bu arada 2 gündür benimde göğüsler boş kaşık maması verdim şimdi sanırım stresim nehire geçti çok huysuz
benim hazırlanmam uzun sürecek o yüzden tekrar giremem
HERKEZE ıYı YILLAR
BEBıŞLERLE BERABER NıCE MUTLU YILLARA
YENı YIL EVLERıMıZE HUZUR BEBıŞLERıMıZE BıZLERE SAĞLIK GETıRSıN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
HERKEZı ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM

Benimki al kredi kartını kendine ne istiyorsan onu al diyor ( çok üstüne gidersem) hediye anlayışı bu işte :mymeka: bende kıyıp fazla harcamıyorum ama gününü görecek bir gün :)
Şimdiye kadar aldım utanıp belki alır diye yok değişmedi :tomato:

özlem dayak ister misin? :))

nolcak tazem... ozamana kadar doruk emmeyi bırakmış olur.... doruğa annen bakar diğerinede sennaniknanik büyütür gidersin ikisini birden:ecrin_bebek:

işin sakası canım kusura bakma... olmaz birşey merak etme.... biz aylarsa hatta senelerce denedik olmadı beesenağlama hem reğlini 3 hafta geçmiş 21 günü yumurtlama çok nadir olur doruktayken hangi günlerde yumurtluyordun:uhm:

Sıbel 15. gün yumurtluyordum ben. 2 defa hamile kaldım ikisinde de 15. gün kaldım. Ama daha düzen falan yok ki, kim bilir ne zamann yumurtluyorum?

özlem sana face te özelden mesac atıcam az sonra

bizde seni canım... yeni yılda bak bebişlerimiz geçen sene karnımızdaydı şimdi yanımızda ne kadar şanslıyız o yüzden yeni yıla mutlu bir şekilde girmelisin.... sen üzülsende sevinsende herşey olacağına varıyor.. bak ne güzel sanırım ailenin yanına gidiyorsun bence sevinmen lazım.... hadi hevesle hazırla çantanı bavulunu....

iyi tatiller... herşeyin güzel olması dileğiyle... iyi yolculuklar....

hehe benimki o riski göze alamaz bilir çünkü benim ne kadar gözü kara biri olduğumusengözlerimebaksanab en son limitine kadar kullanırım valla... hem beyfendi düşünme ve gidip alma zahmetinde bulunmayacak işin kolayı al git kartı hee bakalım bir dahaki özel bir günde öyle diyebilirmiydi yüklü kredi kartı faturasını göndüğünde... eşim birkaç özel gün hariç hediyesini almıştır çam sakızı çoban armağanı ama ben bu sene daha özel daha anlamlı bi hediye istiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum ama bu sene kızım yanımızda ne bilim kızımla bana yada üçümüze özel birşeyolabilir..... aman ammada çok şey istiyorum ha hediyeyi buldumda bunuyorumlmaz:

taze yılbaşı ağacını açmadınmı tarlanda..pek değişik bişi göremiyorum da.
ben hediyede 60 ta taklıı kaldım :sinifsinif:
sanada cnm teşekkürler bol bol eğlen yerimize :)
Sİbel 15. gün yumurtluyordum ben. 2 defa hamile kaldım ikisinde de 15. gün kaldım. Ama daha düzen falan yok ki, kim bilir ne zamann yumurtluyorum?

özlem sana face te özelden mesac atıcam az sonra
ben 21. günde yumurtlamıştım özdede akannehir bakıyorum şimdi :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…