gömlek kravat parfüm vb al al nereye kadar değişiklik arıyorum
aslında aklımda digital çerçeve var ama çok pahalı yaaCADIARZU
aynen canım ya.... birde biz küçük yerde yaşayınca insan alacak birşey bulamıyor.... kıyafet kosunuda giremiyorum burda hem fiyat olarak pahalı hem çeşit az kıyafet için eskişehire gidiyoruz ee orada tek gidemem hem hafta için....diğer ıncık ıncık şeyleri var... bulamıyorum bende... alacak hiçbirşey bulamazsam en güzel hediye kızım ve ben derim ne yapayım yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış:icecream: ya oda bana almazsa:mymeka:
Neden artık kız gelmeyecek ki?! çok meralıyım bende sanırım :kedi:
Dorukla ikiz kardeş gibi büyürler kaydirigubbakcemile3 Şimdiye kadar hiç hamile kalır mıyım diye bir endişem olmadığı için ! Hatta olması için şekilden şekile girmiştik :kedi:
Ertesi gün hapı hakkında pek bilgim yok acıkcası kaydirigubbakcemile3
Umarım hakkınızda hayırlısı olur cnm :Saruboceq: Hadi kalk hazırlan kendini üzme daha fazla :teselli:
Ona göre yılbaşı, sevgililer günü, doğum günleri hatta evlilik yıldönümleri bile gereksiz insanlar sırf hediye alsın diye böyle günler uydururlarmış maksat piyasa hareketlensinmiş bana almıyor ki! :mymeka: avucunu yalasın naniknanik
hıms
o da bana almazsa kısmı sinir bozucu zaten
ilk hediyenin ondan gelmesi için akşama kadar bekle vermezse sen de hediyeni verme o zamanvereliniortak
Maşallah baloncu güzele. Balonla oynatmak hiç aklıma gelmemişti. Tepkisi ne olur merak ettim şimdi eve giderken ben de bir balon alayım a.s Ama ya elindeyken patlarsa ve çok korkarsa :uhm: Çocuğum olmadan önce çok rahat, geniş bir anne olurum zannediyordum ama tam tersine oldu. Böyle pimpirikli de olmak istemiyorum
hadi ordan hediye almak işine gelmiyor da böyle söylüyor.... valla bu özel günler olmazsa hediye yi biraz zor görürdük ben kendi adıma söyleyim....hani normal bir zamanda pat o günün hiç bir anlamı önemi yokken hediye alıp gelmiyorlar.... o yüzden özel günler bahane bence hediyeleşmek için bence iyiki var ama birde ne alacağımıza karar verebilsek-tatlicadiarzu-
özlem dayak ister misin? :))
özlem dayak ister misin? :))
sağolun kızlar ya sizleri okumak bile moral oluyo hazırlanıcam şimdi bu arada 2 gündür benimde göğüsler boş kaşık maması verdim şimdi sanırım stresim nehire geçti çok huysuz
benim hazırlanmam uzun sürecek o yüzden tekrar giremem
HERKEZE İYİ YILLAR
BEBİŞLERLE BERABER NİCE MUTLU YILLARA
YENİ YIL EVLERİMİZE HUZUR BEBİŞLERİMİZE BİZLERE SAĞLIK GETİRSİN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
HERKEZİ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM
Benimki al kredi kartını kendine ne istiyorsan onu al diyor ( çok üstüne gidersem) hediye anlayışı bu işte :mymeka: bende kıyıp fazla harcamıyorum ama gününü görecek bir gün :)
Şimdiye kadar aldım utanıp belki alır diye yok değişmedi :tomato:
ben hediyede 60 ta taklıı kaldım :sinifsinif:taze yılbaşı ağacını açmadınmı tarlanda..pek değişik bişi göremiyorum da.
sanada cnm teşekkürler bol bol eğlen yerimize :)sağolun kızlar ya sizleri okumak bile moral oluyo hazırlanıcam şimdi bu arada 2 gündür benimde göğüsler boş kaşık maması verdim şimdi sanırım stresim nehire geçti çok huysuz
benim hazırlanmam uzun sürecek o yüzden tekrar giremem
HERKEZE İYİ YILLAR
BEBİŞLERLE BERABER NİCE MUTLU YILLARA
YENİ YIL EVLERİMİZE HUZUR BEBİŞLERİMİZE BİZLERE SAĞLIK GETİRSİN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
HERKEZİ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM
ben 21. günde yumurtlamıştım özdede akannehir bakıyorum şimdi :Sİbel 15. gün yumurtluyordum ben. 2 defa hamile kaldım ikisinde de 15. gün kaldım. Ama daha düzen falan yok ki, kim bilir ne zamann yumurtluyorum?
özlem sana face te özelden mesac atıcam az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?