inş canım inş bugün çarşıya gideceğim bazı kitaplar alıyım diorum bu yönde hem kafam dağılır hemde bilgim olureftelya canım ne düşünüyorsun sen öyle...olur bunlar ben neler görüyorum bir bilsen.yapma balım ya...bebeişin doğacak mutlu mesut yaşayacaksın eşinle allahın izniyle...
Kızlar Belis'in bebek takımlarını incelediniz mi? Biz Belisten alıcaz. Ayıcıklı ve zürafalı olanlar favorim :)
BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları
inş canım inş bugün çarşıya gideceğim bazı kitaplar alıyım diorum bu yönde hem kafam dağılır hemde bilgim olur
haklısın canım yaa yatana kadar düşünüyorum oda rüyalarıma giriyor demekkial canım iyi olur ama unutma kaygıyla korkuyla bekliyoruz yollarını çok şeyler duyup okuyoruz bilinç altına yerleşip gece rahat bırakmıyor.
bayıldım bayıldım bayıldım hepinize.valla mado sakinleri bi haylı şaşırmıştır buncaaa hamile nerde biaraya geldı die kaydirigubbakcemile3 hepiniz birbirinizden güzel cıkmıssınız ve göbişler hepinize coook ayrı bı güzellık vermıs bence[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
evet canım tekrar bı yükleme daha yapılcak.inşallah yüksek cıkmaz,doktorum da sınırda dedı,ama mutlaka kontrol altına almalıyız 100gr mada bı bakalım ona göre bı yol izleriz dedıgözünaydın minik, bebeğin iyiymiş. bence senin şeker sınırda çıkmış, ama ESRAKO nun da dediği gibi 2 hafta sonra mutlaka yinelet. aç yaptırdın di mi?
mühim bişey değildi, güle güle giysin kızın. o 3lü tulumları hiç giyinemeye de bilirler. inşallah nurtopu gibi doğarlar da bu tulumlar küçük gelir. seni bilmem ama benimki yüksek ihtimalle giyecektir. sen de başkasına verirsin kilolu doğurursan. ama diğerleri olur di mi? onlar çok küçük değil..
saol canım inşalah 10 grlık yüklemede cok yüksek cıkmazda rahatlarım.minik kelebek seninde gözünaydın 144 şekeri çokda takma bencede birazcık dikkatle düşer bebişinde iyiymiş oh ne güzelll....
canım bende öyle 76yla hamıle kaldım suan 80 kıloyum.sadece 4 kılo aldım.benımde karnım 21.haftadan sonra pırtladı kaydirigubbakcemile3 suan cok tatlı bi göbişim var top gibi :CüvCüv:Ben 20. haftayı bitiriyorum ve anca 2 kilo aldım kendi normal kilomdan - normal mi bu çok mu az ?? ayrıca hiç belli olmuyo karnım felan - kendim zaten biraz kiloluydum (75 kg )
ondan olabilir mi
ayy cok güzel oda valla renk falan cok hoş.göz yorucu hiçbi ayrıntı yok bence ve fiyat süper kı bunun içine yatakları uyku seti dahıl diyorsun.bende bi incelıyım barı çilek mobılyayıArkadaslar.. Çilek Mobilya nın erkek bebek takımını almaya karar verdim..
Çilek Odası
Bugun gittim yakından baktım.. yanında buyuk ve kucuk yatagını veriyorlar, uyku seti de hediyeli.. tam takım 1500 tl sına mal olacak bize. Ama içimize sinen bir tek bu takım oldu.Görüşlerinizi bekliyorum.
Kızlar ben sizinle önemli bişi paylaşmak istiyorum bi kaç kişiye sordum hamilelik psikolojisi dediler olur dediler sanırım ilerliyecek annemde istersen psikiyatriye götürüyüm dio ama kafam karışık. Konu şu ben hep rüyalarımda da görüyorum ve evde tek başıma kaldığımdada hep böle şeler düşünerek ağlıyorum sanki doğum yaparken öleceğim ve eşim başka biriyle evlenip benim bebeğimle mutlu olacaklar filan die düşünüyorum vee hep ağlıyorum... Hata geçen gece sabah 5 bucuktu eşim beni uyandırdı uyandım ki nasıl ağlıyorum buna benzer bi durum gördüm rüyamda..sizinde böle edişeleriniz varmı:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
canım miktarı nedir bilmiyorum ama benden değil iki hafta bi gün su gibi akıntım olsa soluğu doktorun yanında alırdım.miktarda önemli tabi ama iki haftadır neden doktorunu bilgilendirmedin.evet erken doğum habercisi olabilir.suyun tükenmiş olabilir yada normal bi akıntı olabilir.hala neden yarını bekliyorsun anlamadım.acaba benmi teleşlıyım ufacık bi şeyde hemen doktora ulaşıyorum.bence hiç ihmal etme.hemen git içini rahatlat deim.inşallh güzel haberler verirsin ama resmen su gibi diye yazınca biraz teleşlendım
şimdi siteden atacaklar beni ama HAY BEN O ART NİYETLİ KAYINVALİDELERİN TÜMÜNÜ........
SALDER allahın izniyle bir sıkıntı yoktur merak etme.benimde 10 gündür akıntım artmıştı ama doktor baktı sıkıntı yok dedi.2.trimesterde akıntı artabilirmiş.amniyon sıvısı az değil fazlaca olup iç çamaşırını baya ıslatırmış.sıkma canını..allah korusun...
mrb kayracım.ayy tam bu konuyu sorcaktım size.benımde akıntım arttı baya bı size oluyomu dıycektım.doktorada sormayı unutmusum o heycanla
ah canım çok sağol geçer umarımGünaydın herkese a.s.
hafta sonu nete giremiyorum eşim evden çalıştıgı için, geçmişe biraz göz attım, fotolar eklenmiş çok güzel çıkmışız tombiş tombiş, bendeki resimlerde aynı onun için eklemiyorum c.tesi günü o kadar çok yorulmuşum ki uzandığım yerde sızıp kalmışım kaydirigubbakcemile3 çok güzel bi gündü sanki yıllardır arkadaşız çok sevdim hepinizi :1hug:
Dido, serni geçmiş olsun,
Helin gözünaydın bebeğine maşallah
evriş mobilya çok güzel fiyatıda uygun, tek modelmi var mağazasında sitede tek model görünüyor ?
benim 288di esracım..doktorum normal dedi korkma sen de.yedim fasulyemm yedim ama cuma gun diyetisyen gittim ya meyvaporsiyonunu yemeyip bir meyva karsılgıı bir top dondurma yiyebilirmisim. çok abarırsa o gun meyva yemem alan light dondurma arada bir yiyebilirsin dedi. aslen aspartam içerikli tatlandırıcılar bebege zararlı değil seklinde imis arastırmalar amaaa yinede yapay seylerden bebegin için uzak dumanda fayad var dedi dr anladımkı çanım çok isterse yerim dondurmanın lig hti ini ama istemdiigi surece gerek yokk.
ay arasaydın keske ya ne buyuk supriz olurdu sende aramızda gibi olurdun kısa anlık da olsa. valla keske izmir istanbul ve herkesle bir arada bulusabilsek ama maaselef tabi. istanbulluar bile zor bir ar aya geldik. ama yinede katılımg uzeldi 9 kisi az buz değil
canım merak etmez olurmuyuz ettik tabi senden epeyce ses çıkmayınca . ama hiç bir irtibat bilgin kimsede olmadıgı için birsey yapamadık profiline baktık epey once girdigin gorduk falan iyi olmana çok sevndim insalah bebisin gelisimi normale doner .
ay bende yandı esra vall adedim ama tuana vazgectigin soylemis sonradan bende duymamıstım bunu . iyide yapmıssın tuana yani ne guzel hepimiz bir arada resmi çekildik.
ay kart deme yahuuu yok artık daha neler en çıtırımız sen duruyordun içimizde 36 lık demeye bin sahit herkesler iltifat yagdırmıs zaten bende tekrar tekrar yazmıyım çıtır çıtırsın iste:)
daracık kotunla rahat oturabiliyormuymussun ???? :))))
serni çok geçmis olsun kendine çok iyi bak bol bol dinlenmeye calıs ve gunde birkaç ihlamur iyi geliyor. tylol hot mu iç dedi ay ustume iyilik saglık yaaa. yani tamam parasetamol içeriyor ama hiç bir hamileye verildigin duymadım
ekstra c vitamini cigneme tableti yada efervesan al agrın bas arısı vs varsa sayet minoset al atesin olmadıgı surece antibiyotik e gerek yok e daha ne toylol hot u yahuu sakınnnn
ah serni aynı kaderdeyiz desene bende 10 kilo aldım diyetisyenim +5 daha almama izin oldugun soyleadi bu kadar. ama bebek de alıyor kilo allahtan o yuzden içim rahat
ya aslında hazırlanabilir gizze yani bir zarar ılomaz cantayı hazırlamanın ben daha erken oludunu dusunup birsey yapmıyorum biraz daha mesvim ilerlesin yazlık gecelikler falan tam çıksın oyle alırım diyorum hastane de giyecğim giysileri falan. o yuzden daha yapmıyroum canta
didecim geçmis olsun sanada. ya benimde diyetisyen için yaptıgım tahlillerde kolesterol um yuksek mis 250 imis yuksek dedi dr ama gebelikte yukselir falan demedi adi adam beni korkutma amacında oldugu çok belli idi diyeti duszgun yapayım diye:)) muhtemelen o yuzden gebelikte çıkıyormus demek netten hemen okuyup bakayım:)
ya bazen benimkide biraz tuvaletim olunca oraya dogru tekma atıyor ya resmen yapcak gibi oluyorum altıma:) ay ne hallere dusutüuk yaaaa :)))
Petrik canım cumartesi de bahsettim bende Fehmi Yazıcıoğlu'nu çok beğendim teker teker anlatıyor gerçekten herşeyi öyle para kaygısı da yok. Çünkü bebişimin kalbinde 3 nokta gördü kireçlenme dedi biz çok korktuk tabii ekstra bişey yaptırmak gerekirmi diye (amniyosentez kordosentez vb) defalarca sorduk eşimle. yok dedi doktor bey diğer tüm ölçümleri normal dedi ben gerek görmüyorum bebekte sorun olma ihtimali 1/10000 falan dedi önermiyorum ben diye tekrarladı. Para kaygısı olsa yapabilirdi bana amniyosentez falan. Gizze de memnun kalmış istersen detaylıyı cd de verebiliyor ya da oğlun foto çektirirse poz verirse fotoda verebiliyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?