2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eftelya canım ne düşünüyorsun sen öyle...olur bunlar ben neler görüyorum bir bilsen.yapma balım ya...bebeişin doğacak mutlu mesut yaşayacaksın eşinle allahın izniyle...

eftelya canım ne düşünüyorsun sen öyle...olur bunlar ben neler görüyorum bir bilsen.yapma balım ya...bebeişin doğacak mutlu mesut yaşayacaksın eşinle allahın izniyle...
inş canım inş bugün çarşıya gideceğim bazı kitaplar alıyım diorum bu yönde hem kafam dağılır hemde bilgim olur

Kızlar Belis'in bebek takımlarını incelediniz mi? Biz Belisten alıcaz. Ayıcıklı ve zürafalı olanlar favorim :)

BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları

bende belisten denizci takımı alanını aldım kuzucuma...evet çok güzel ve kaliteli çok beğeniyorum.ama zevk tabii...

inş canım inş bugün çarşıya gideceğim bazı kitaplar alıyım diorum bu yönde hem kafam dağılır hemde bilgim olur

al canım iyi olur ama unutma kaygıyla korkuyla bekliyoruz yollarını çok şeyler duyup okuyoruz bilinç altına yerleşip gece rahat bırakmıyor.

günaydın kızlar...
yoğun bir gün, size iciiik yapıp çıkacağım.... fasulyeko posta kutumu boşalttım. ilgililere duyrulur...

al canım iyi olur ama unutma kaygıyla korkuyla bekliyoruz yollarını çok şeyler duyup okuyoruz bilinç altına yerleşip gece rahat bırakmıyor.
haklısın canım yaa yatana kadar düşünüyorum oda rüyalarıma giriyor demekki

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
bayıldım bayıldım bayıldım hepinize.valla mado sakinleri bi haylı şaşırmıştır buncaaa hamile nerde biaraya geldı die kaydirigubbakcemile3 hepiniz birbirinizden güzel cıkmıssınız ve göbişler hepinize coook ayrı bı güzellık vermıs bence
evet canım tekrar bı yükleme daha yapılcak.inşallah yüksek cıkmaz,doktorum da sınırda dedı,ama mutlaka kontrol altına almalıyız 100gr mada bı bakalım ona göre bı yol izleriz dedı

giyeler kız yenı dogmus bebege cok güzel yakısır enazından bebeklerımız tam derlı toplu olur.hamur gıbı olmaz yanı :)) degır penyeolerde cok güzel onlar our zaten.cok cici hepside hihoyyyt tesekkurler teyzesı.
minik kelebek seninde gözünaydın 144 şekeri çokda takma bencede birazcık dikkatle düşer bebişinde iyiymiş oh ne güzelll....
saol canım inşalah 10 grlık yüklemede cok yüksek cıkmazda rahatlarım.
Ben 20. haftayı bitiriyorum ve anca 2 kilo aldım kendi normal kilomdan - normal mi bu çok mu az ?? ayrıca hiç belli olmuyo karnım felan - kendim zaten biraz kiloluydum (75 kg )
ondan olabilir mi
canım bende öyle 76yla hamıle kaldım suan 80 kıloyum.sadece 4 kılo aldım.benımde karnım 21.haftadan sonra pırtladı kaydirigubbakcemile3 suan cok tatlı bi göbişim var top gibi :CüvCüv:
ayy cok güzel oda valla renk falan cok hoş.göz yorucu hiçbi ayrıntı yok bence ve fiyat süper kı bunun içine yatakları uyku seti dahıl diyorsun.bende bi incelıyım barı çilek mobılyayı

canım gercekten hamılelık psikolajisi die bırsey var.sanırım suan onu yaşıyorsun.eger kendını telkın etmeyı basaramıyorsan belkıde yardım alman senın için cok daha iyi olabılir.çünkü sen stres oldukca bebegınde strese dahıl oluyor.ben hamılelıgım en basından berı hep iyi seyler düşünüyorum,nerdeyse hiçbişeye sinirlenememeye özen gösterıyorum.kendınebence oyalanacak bişeyler bulmalaısın insan süreklı kendı kendıne olursa bişeler bulur kuracak.mesela bebek şekeri malzemelerını alıp onları yapmaya baslayabılırsın.coık güzel oyalanılacak bır sey oldugunu düşüüyorum.kenıde böyle ugraşlar bulman psikolajıne iyi gelır bence.denemekte yarar var

iki hafta dedim ama hergün olmıuyo tabi. ilk olduğunda normal dedim önemsemedim ama 2 kere daha olunca telaşlandım.
sabit bi doktorum yok çünki çorumdayım 1 aydır kayınvalidemde kalıyorum oda hiç sevmez zaten beni .eşim bursa da 1 aydır.ve 1 ay daha orda gibi burdaki doktora da 1 kere gidebildim daha. aradığım yerler 20 nisana kadar doluyuz diyo. yarına anca alabildim randevumu. devlet hastanesi de istemiyorum.yarına kadar sabredicem mecburen

Son düzenleme:
şimdi siteden atacaklar beni ama HAY BEN O ART NıYETLı KAYINVALıDELERıN TÜMÜNÜ........
SALDER allahın izniyle bir sıkıntı yoktur merak etme.benimde 10 gündür akıntım artmıştı ama doktor baktı sıkıntı yok dedi.2.trimesterde akıntı artabilirmiş.amniyon sıvısı az değil fazlaca olup iç çamaşırını baya ıslatırmış.sıkma canını..allah korusun...

helıcıncım senın oglusunada maşşalah.yenı farkettım kızların msjında sende doktora gitmişsin.ohh hepimizin beişlerine maşşalahsımdı daha bı tuhaf oluyorum güniçinde süreklı kıpırtı halındebı bebek var karnımda ve artık 520gr oldugunuda bılıyorum.süperbı duygu

ankaralı kızlar gelişim bir hafta sonraya kaydı yani 13-14-15-16 mayısta bir terslik olmazsa orada olacağım. erken ama şimdiden aklınızda bulunsun. bir ay sonra istanbullulardan daha şişko halimizle buluşmuş olcaz. onlar bize neler söyleyecekler kimbilir.....

mrb kayracım.ayy tam bu konuyu sorcaktım size.benımde akıntım arttı baya bı size oluyomu dıycektım.doktorada sormayı unutmusum o heycanla

tünaydın kızlar sabah erkenden uyandım işlerimi bitirdim birazdanda banyoya giricem biraz takılayım dedim herkes iyidir umarım geçmişi okuduğum kadarıyla bi sorun yok aman olmasında.bugün burası epey bi kalabalık. ya kızlar ben bu bulantılardan ne zaman kurtulucam özellikle sabah ve akşamları ölüyom bulantıdan kızlar ya ben bebişimin tekmelerini artık dışardan görmek istiyorum uff ya ne zaman görücem bu arada çarşamba gününe doktordan randevu alıcam 3lü sonucunu götürücem sanırım ayrıntılıyada o zaman giricem heralde artık cinsiyette kesinleşir

herkese merhabalar..
cumartesi eve geldiğimde haşat olmuştum..akşam erkenden sızdım valla..

esrako ya meydandaki c&a da güzel bluzlar varmıştı ama biz ugramadan eve döndük.. neler aldın bia ra koyda görlim..

evriş verdiğin link çok hoş ne güzel tecrubeler yazmışlar bol bol not aldım.bu arada benim bebekle ilgili herşeyi yazfıgım bir ajandam var gerekli kıyafetler alınması önerilenler yada püf noktaları gibi herşeyi yazıyorum.bebişmin gunlugude ayrı tabi..

oglum cumartesiden beri çok hareketli değil gayet az kıpırdanmalar hissediyorum ama bu haftalarda normaldi sanırım..

petrikkk a.gül ayrıca bakırkoyyenimAHALLE DOGUM EVıNDE GÖREV YAPIO AMA HASTANEDE YAPMIOLARMIŞ AYRINTILIYI... MUAYENESı NE KADRMIŞ SORDUN U HıÇ?

ayyy nie buyuk olmuski bu yaaıalr elim kaymış sanırım..ee biz esrako gibi 10 parmak değilizki ...!

ben sabah yürüyüşlerine başladım havalr ısındıgı için önceleri sadece arada bi çıkıyodum ama cumdan beri her sabahçıkıp 40 dk yuruyorum..

mrb kayracım.ayy tam bu konuyu sorcaktım size.benımde akıntım arttı baya bı size oluyomu dıycektım.doktorada sormayı unutmusum o heycanla

canım evet bendede arttı ama takip ediyorum ben,doktorla konuştum.biliyorsunuz ben gebeliğimi iki doktorla takip ediyorum...neyse hepsine sordum ikinci yarıda zaten artarmış akıntı...ama kıyafetini ıslatırsa bebişin sıvısıymış.benden idrar tahlili istediler acaba enfeksiyonmu diye,bugün sonuçları göstermeye gideceğim yine sorarım ama dedim ya akıntıdır korkma...

Petrik canım cumartesi de bahsettim bende Fehmi Yazıcıoğlu'nu çok beğendim teker teker anlatıyor gerçekten herşeyi öyle para kaygısı da yok. Çünkü bebişimin kalbinde 3 nokta gördü kireçlenme dedi biz çok korktuk tabii ekstra bişey yaptırmak gerekirmi diye (amniyosentez kordosentez vb) defalarca sorduk eşimle. yok dedi doktor bey diğer tüm ölçümleri normal dedi ben gerek görmüyorum bebekte sorun olma ihtimali 1/10000 falan dedi önermiyorum ben diye tekrarladı. Para kaygısı olsa yapabilirdi bana amniyosentez falan. Gizze de memnun kalmış istersen detaylıyı cd de verebiliyor ya da oğlun foto çektirirse poz verirse fotoda verebiliyor yani.

ah canım çok sağol geçer umarım
benim 288di esracım..doktorum normal dedi korkma sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…