Eksiğe gediğe bakıyorum... pek bişi kalmamış, ıvır zıvırları da alırsak Kuzey ın meselesı kapandı.. bı kendıme pıjama takımı falan kaldı,oğlanı düşünmekten kendime hala hiç bişi almadım.. bi kalın ordkid almışım, o da kanamam olursa dıye hastane için :)) .. bırde su sebamed setinden alacağım sıpaya, onu netten arastırmaya baslayayım.. hastane cantası olayınıda hazırlayıp odasına koyayım ıstıyorum.
Şu bir haftada ciddi bir sekılde karnımın şiştiğini.. hareketlerimin kısıtlandıgını, yüzümün genişlediğini hissettim.. belki de ilk kez bu kadar hamile oldugumu hissediyorum desem yalan olmas :)) 7. ayımıza girmeye bir hafta kaldı.. inanılmaz bir heyecan sarıyor düşündükce..
Burcumm.. şu üste başa pijama işine bakmaya başlayalım annem..
buarada o hamilleik hissetme konusu bendede var, harketlrim kisitlaniyor, nefes nefese kaliyorum, telde konusurken bile, ki ben genelde hizli hizli konusurum, annemle tibetle konusurken bi sn diyip dinleniyorum nefes aliyorum)))
EVRİM ben anneme arattım o arkadaşını, Hatay'da bir yerden almış. Bir dahaki sefere sizinle geleyim, demiş anneme de... Ben öğreneyim, sana da naklen yayın yapacağım.
Canım bende dediğin şekilde korkular hiç olmadı ama çoğu hamilede olurmuş. Hatta eşim haftada bir gün arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor, maç yapıyorlar sonra takılıyorlar. Akşam 8.30-9.00 gibi geliyor en erken. Annem ona kızdı. Hamile kadını karabasanlar basar, öyle yalnız bırakılmaz dedi:1shok:En güzeli insanın kendi kendini telkin etmesi bence. Ben hamileliğimin başından beri sürekli kendime herşeyin çok güzel olacağını söyleyip durdum. İlki düşük olmuştu, bu sefer herşeyin çok iyi olacağına inanmaya gerçekten ihtiyacım vardı. Kendi kendinin psikoloğu oluyorsun bir nevi. Ama arkadaşların dediği gibi, bu stresler senden çok bebişine zarar. Tek başına atlatamayacaksan fazla vakit kaybetmeden bir uzmana görünmekte fayda varCADIARZUKızlar ben sizinle önemli bişi paylaşmak istiyorum bi kaç kişiye sordum hamilelik psikolojisi dediler olur dediler sanırım ilerliyecek annemde istersen psikiyatriye götürüyüm dio ama kafam karışık. Konu şu ben hep rüyalarımda da görüyorum ve evde tek başıma kaldığımdada hep böle şeler düşünerek ağlıyorum sanki doğum yaparken öleceğim ve eşim başka biriyle evlenip benim bebeğimle mutlu olacaklar filan die düşünüyorum vee hep ağlıyorum... Hata geçen gece sabah 5 bucuktu eşim beni uyandırdı uyandım ki nasıl ağlıyorum buna benzer bi durum gördüm rüyamda..sizinde böle edişeleriniz varmı:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
öncelikle geçmiş olsun canım bencede yataktan çıkma yat dinlena.s.
nevanada maşallah canım bu hafta herkes güzel haberlerle geldi hepimize maşallaha.s.kaydirigubbakcemile5
didecim gecmis olsun, neva ismi bana kismet olmadi ( zaten taa onceden ya neva ya teoman demistik), ama ikinci kkiz olursa kesin koyucam, ama kizina cok sevindim, hayirli olsun...
canım çok geçmiş olsun.bol c vitamini al ve dinlen.nevan hayırlı olsun.bebkler sürekli pozisyon değiştiriyorlar.bi bakmışlsın bi dahaki gidişinde ters durmuyor olabilir.olmazsa sezeryan olursun.benim arkadaşımda normal doğum diye bekledi o kadar.günü geçti bi türlü sancısı başlamadı.en son doktor ya suni sancı vereceğiz ya sezeryan dedi.oda sezeryanı tecih etti.bazen doğum bizim isteğimize bağlı olmuyor.kolesterol ihtiyacı hamilelikte iki kat dahada artıyormuş.yüksek çıkması doğal.ihtiyaç arttığından kolesterolden zengin yumurta gibi yiyecekleri hergün tüketin deniliyor.
Didomm gecmıs olsun kuzum.. uyuyabıldıgın kadar uyu derım ben. Prensesin hayırlı olsun kuzum.. [/QUOTE .!.:Arkadaslar.. Çilek Mobilya nın erkek bebek takımını almaya karar verdim..
Çilek Odası
Bugun gittim yakından baktım.. yanında buyuk ve kucuk yatagını veriyorlar, uyku seti de hediyeli.. tam takım 1500 tl sına mal olacak bize. Ama içimize sinen bir tek bu takım oldu.Görüşlerinizi bekliyorum.
Ohh, aman iyi. Acaba kırdım mı, diye üzülmüştüm.
Geçmiş olsun didecim. Benim de sesim düzelmedi henüz. İşin kötü yanı iltihap yüzünden çok feci horluyormuşum. :roflol: Onurcuğum ne yaparsa yapsın susmuyormuşum. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Bebişine de maşallah diyorum. Kolestrol benim de yüksek çıkmıştı, korkulacak bir şey değilmiş, evt. Bol bol dinlen, e mi?
Aman canım İzmirli biri balkonsuz yaşayamaz. Seni çok iyi anlıyorum. İstanbul'da Levent'te oturduğumuz dairenin balkonu yoktu, yazın eve yatmaya giriyordum :)
NORRAA, EVRİŞ, BURKO, EYLEMM, AFTABRU, HELİN ve DEFNEDAMLA başta olmak üzere beni merak eden tüm arkadaşlarıma ve hepinize çoook teşekkür ederim kıssslar. Sizler bana gerçekten çok büyük bi moral oluyorsunuz.
SEERNİ ve DİDE çook geçmiş olsun canlarım, lütfen kendinize iyi bakın, kısa zamanda atlatırsınız inşallah...
NOORRA, canım ellerine sağlık senin ve sana fazla iş yaptırmadığını düşündüğüm için kocanın. Boya kokusu zararlı olur diye bizim bebişin odasını da kociş boyamıştı, ben sadece konu mankenliği yapmıştım. Zaten o sıra çok rahatsızdım ayrıca.
NOORRA, anladığım kadarıyla fizik tedavi iyi gelmiş sana çok sevindim canım. Ben girmeyeli yaklaşık 250 SAYFA ilerlemişsiniz maşallah okumam mümkün değil, ama kalça ve bacak ağrılarının geçtiğini anladım. Gelmiş geçmiş olsun canım.
EVRİŞ'İİİİMMMMM BENİM...Canımmmm, iletişim ağımız bizim... Aslında haklısın sana herkesin bir liste yapıp iletişim bilgilerini vermesi ve senin de bunu herkese mail atman gerek aslında. Bak böyle bişi yapabiliriz, aslında çok iii olur. Ama içimizde benim gibi TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜ insanlar olunca (sözüm ona bankadayken bilgisayar işletmeniydim!!!) bu pek mümkün görünmüyor. Yani ben mesela... İstemişsin ama sana mail adresimi nasıl özel den vereceğimi bilemiyorum. Kociye sorsam bilir o bilgisayarla çok haşırneşirdir ama o da buna pek vakit ayıramıyor. Site nasıl çalışıyor vs. Bi ara resim yüklerken yardım almıştım sadece. Sen eğer yöntemini söylersen mailimi vermek isterim tabii, memnuniyetle...
DEFNEDAMLA, sıra Ankara buluşmasına geldi diye bizi kıskandırma. İSTANBUL'lular buluşmanıza hem bayıldım, hem de fotolarınızı görünce gülmekten kendimi alamadım. Herkes hamile, görenler gülmüş müdür acaba halinize. Böyle dediğime bakmayın, hepiniz çok şeker çıkmışsınız keyfinize diyecek yok. Ama ben AFTABRU dışında kimseyi bilemiyorum. Birisi bana Resimlerin altına sırasıyla adlarını yazarsa ben de sizleri tanımaktan büyük memnuniyet duyacağım. Gerçi PETRİK ve bikaç kişi daha var düşündüğüm ama çözmek için geriye dönük bayağı bi sayfa okumam gerekbu da pek mümkün görünmüyor.
BAŞAK,AFTABRU ve SAKALEYN yalnız değilsiniz kızlar... Ben de 36 hatta 37 güzeli sayılırım.
Gerçekten de hepinizi çokkk özlemişim. Sizi seviyorum kızlarrr...
Bu arada GİZZE,ciğim Allah seni de kısa zamanda sağlıkla eşine kavuştursun. Hastane çantasından bahsetmişsin. Bana doktor herşeye hazırlıklı olun demesine rağmen henüz herşeyin başındayız, değil hastane çantası içine koyacak eşyaları bile henüz almadık canım. Herşeyin hayırlısı olur inşallah hepimiz için ve hepimizin bebişleri de zamanında gelirler inşallah....
Hepinizi öpüyorum güzel anneler...
Kızlar size şu oluyor mu? Mesela çok çişim var, 1-2 dk sonra wcye gideceğim. Sıpa içerde bir zıplıyor, çişimi zor tutuyorum, koşa koşa wc ye :)) Çok gülüyorum. Son günlerde çok olmaya başladı :)
aman efendim bu ne iltifat.... teşekkür ederim.
ben de senin göbek şovdaki fotona baktım senin, bilmiyorum siyah giydiğin için mi ama sanki daha derli toplu göründü... acaba artık kilo almıyorsun ya , sadece bebeğe mi gitti, yani bebek senin yağlarını mı eritti de karnında toplandı. bir arkadaşımda öle olmuştu. kızın karnı acayip çıkmıştı ama hiç kilo almamıştı. kolları bacakları incelmişti.... senin kilo alımın da yavaşlayacak galiba.... ayyy bende hızlanarak devam ediyor valla...
ben heryaşımı çok sevdim kızlar.... sadece amniyosentez yaptıracağım zaman şikayet ettim yaşımdan, lanet okudum yaşıma.... ama sonra o günler de geçti.... keşek daha erken evlenseydim ve doğursaydım diyorum hala ama insan vücudunun kıymetini bilip ona iyi bakınca yaşını da sorun etmesi gerekmiyor....
teşekkürler sakaleyn... sen de beni çok şaşırtmıştın. evet haklısın, minyonluk çıtırlık demek oluyor... ne kadar kırışsan da minyonsan daha bi küçük gösteriyorsun. sen benden de küçük gösteriyorsun ama....
DİDE, geçmiş olsun şeker.... hem gözünaydın , hem geçmiş olsun... seninki de kız diye netleşti sayılır bence.... eee o zaman birtek MAVİŞ mi kaldı öğrenemeyen?
fiyatı ne kadar uygun. ben bugün alelade bir mobilyacıdan sordum oda takım 7 taksitle 2,350 den başlıyorlar. seninki çok iyi o zaman. hem de çok şık. kesin al, kaçırma....
kızlar hepinize çoook teşekkür ederim..ben hasta olan biri değilimdir ama bu hamilelik herşeyimi değiştirdi..keşke yatabilseydim bu gün işe geldim mecburen..bakanlıktan genel müdür gelecekmiş..o yüzden rapor alamadım..müdürümüz kendi arkadaşları olan personele sevksiz raporsuz günlerce izin verir ama ben rapor alsam mesele olur..neyse daha iyi sayılırım..burnum akıyor hapşırıyorum felan ama kociş çok iyi bakıyor bana o da yanımda,aynı yerde çalışıyoruz.insan kendini çok güvende hissediyor.
evriş bebek odasını çok beğendim rengi çok güzel.dolabın içini göremedim ama olsun..nasıl bir halı düşünüyorsun? ben de baktım halılara ama beğendiğim olmadı..
Arkadaslar.. Çilek Mobilya nın erkek bebek takımını almaya karar verdim..
Çilek Odası
Bugun gittim yakından baktım.. yanında buyuk ve kucuk yatagını veriyorlar, uyku seti de hediyeli.. tam takım 1500 tl sına mal olacak bize. Ama içimize sinen bir tek bu takım oldu.Görüşlerinizi bekliyorum.
Arkadaslar.. Çilek Mobilya nın erkek bebek takımını almaya karar verdim..
Çilek Odası
Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler.. - Sayfa 42 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Burada yazılanları okuyun derım.. cok faydalı seyler paylasmıslar saolsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?