2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Eksiğe gediğe bakıyorum... pek bişi kalmamış, ıvır zıvırları da alırsak Kuzey ın meselesı kapandı.. bı kendıme pıjama takımı falan kaldı,oğlanı düşünmekten kendime hala hiç bişi almadım.. bi kalın ordkid almışım, o da kanamam olursa dıye hastane için :)) .. bırde su sebamed setinden alacağım sıpaya, onu netten arastırmaya baslayayım.. hastane cantası olayınıda hazırlayıp odasına koyayım ıstıyorum.

Şu bir haftada ciddi bir sekılde karnımın şiştiğini.. hareketlerimin kısıtlandıgını, yüzümün genişlediğini hissettim.. belki de ilk kez bu kadar hamile oldugumu hissediyorum desem yalan olmas :)) 7. ayımıza girmeye bir hafta kaldı.. inanılmaz bir heyecan sarıyor düşündükce..

Burcumm.. şu üste başa pijama işine bakmaya başlayalım annem..

evet evet ben gelene kadar bakin, banada tavsiye edersiniz biyer, bende izmirden kemeraltindan bakicam..
evris canim bide biara vaktin oldugunda su aldigin muhtesem tulumlar varya, onlari nerden bulmustun kemeraltinda bi detayli yaziversen ozelden, gelirgelmez bakmaya basliyim bende...

buarada o hamilleik hissetme konusu bendede var, harketlrim kisitlaniyor, nefes nefese kaliyorum, telde konusurken bile, ki ben genelde hizli hizli konusurum, annemle tibetle konusurken bi sn diyip dinleniyorum nefes aliyorum)))

buarada o hamilleik hissetme konusu bendede var, harketlrim kisitlaniyor, nefes nefese kaliyorum, telde konusurken bile, ki ben genelde hizli hizli konusurum, annemle tibetle konusurken bi sn diyip dinleniyorum nefes aliyorum)))

Hele hele yolda yururken.. resmen adımlarımı daha da yavas atmaya basladım.. resmen nefesım tıkanıyor benımde.

İzmir'de kemeraltında Mina bebeden aldım kuzum..annene solersen bilir o. İzmir'de bilmeyen yok zaten orayı.. karsısında Barıs bebe var.. orada cok gusel seyler var..

EVRıM ben anneme arattım o arkadaşını, Hatay'da bir yerden almış. Bir dahaki sefere sizinle geleyim, demiş anneme de... Ben öğreneyim, sana da naklen yayın yapacağım.

EVRİM ben anneme arattım o arkadaşını, Hatay'da bir yerden almış. Bir dahaki sefere sizinle geleyim, demiş anneme de... Ben öğreneyim, sana da naklen yayın yapacağım.

Telif haklarını saklıyor yanı bi nevi öle mi ?? :)) Hatay da nerede oldugunu tam solese, bis bulurduk orayı.. yormasaydık simdi kendisini :)) Olma mı :))

Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler.. - Sayfa 42 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Burada yazılanları okuyun derım.. cok faydalı seyler paylasmıslar saolsunlar.

Canım bende dediğin şekilde korkular hiç olmadı ama çoğu hamilede olurmuş. Hatta eşim haftada bir gün arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor, maç yapıyorlar sonra takılıyorlar. Akşam 8.30-9.00 gibi geliyor en erken. Annem ona kızdı. Hamile kadını karabasanlar basar, öyle yalnız bırakılmaz dedi:1shok:En güzeli insanın kendi kendini telkin etmesi bence. Ben hamileliğimin başından beri sürekli kendime herşeyin çok güzel olacağını söyleyip durdum. İlki düşük olmuştu, bu sefer herşeyin çok iyi olacağına inanmaya gerçekten ihtiyacım vardı. Kendi kendinin psikoloğu oluyorsun bir nevi. Ama arkadaşların dediği gibi, bu stresler senden çok bebişine zarar. Tek başına atlatamayacaksan fazla vakit kaybetmeden bir uzmana görünmekte fayda varCADIARZU

Burcuuum, bak ne yazmış tecrübeli anneler:
".....dogum sonrasi iyi süt gelmesi icin malt icecekleri (alkolsüz bira ) ve emzirme süt yapan caylar var gercekten cok ise yariyor ben oglumda devamli icmistim .Günde 1 tane akşamları cerezin yanina cok iyi gidiyor :) denemeye deger bence kizlar :)) "

Canımızın neden bira çektiği anlaşıldı:jeyyar:

öncelikle geçmiş olsun canım bencede yataktan çıkma yat dinlena.s.
nevanada maşallah canım bu hafta herkes güzel haberlerle geldi hepimize maşallah a.s.kaydirigubbakcemile5

didecim gecmis olsun, neva ismi bana kismet olmadi ( zaten taa onceden ya neva ya teoman demistik), ama ikinci kkiz olursa kesin koyucam, ama kizina cok sevindim, hayirli olsun...

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER

evrim takıma bayıldım bayıldım çok güzel bence her bir parçasıda kullanışlı , kız için olanıda çok şeker hihoyyyt sağlıkla kullansın kuzey bey...

Ay canım çok güsel bu takım bende bi yerlerde görmüştüm bunu çok hoşuma gitmişti güle güle yatsın içinde Kuzey bebek .

HERKESLERE GÜNAYDINNNN hihoyyyt

Son düzenleme:
Evriş;
Çilek mobilya piyasadaki en kaliteli ürünlerden biri bence de, herhangi bir mobilyacıdan almaya göre çok çok avantajlı.
Kuzey bebek için hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Günaydın herkese a.s.

hafta sonu nete giremiyorum eşim evden çalıştıgı için, geçmişe biraz göz attım, fotolar eklenmiş çok güzel çıkmışız tombiş tombiş, bendeki resimlerde aynı onun için eklemiyorum c.tesi günü o kadar çok yorulmuşum ki uzandığım yerde sızıp kalmışım kaydirigubbakcemile3 çok güzel bi gündü sanki yıllardır arkadaşız çok sevdim hepinizi :1hug:

Dido, serni geçmiş olsun,
Helin gözünaydın bebeğine maşallah
evriş mobilya çok güzel fiyatıda uygun, tek modelmi var mağazasında sitede tek model görünüyor ?

Aftabru sana özel mesaj gönderemiyoruz msj kutusu dolu, sen bana mail adresini gönderirsen sana fotoları mail atarım bu arada sendeki fotoları da bizlere göndermeni rica ediyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…