slmlar kızlar,
2 haftadır arada bir akıntım oluyo. su gibi resmen.
bi yerde okumuştum su gibiyse tehlikeli diye.
yarın kontrolüm var kötü bişey değildir inşallah
siz de yaşadınız mı bu sorunu yada bilgisi olan var mı
görümcem ebe. su gibiyse kötü sonuçlar doğurabilir dedi (allah korusun erken doğum gibi mesela) çok korkuyorum
Kızlar hepiniz çok tatlısınız, profil fotonuza bayıldım. Eminim çok güzel bir gün geçirdiniz. Aranızda olmayı ne çok isterdim....
Angeleseyes çok hoş hatunmuşsun valla... Hepiniz çok şekersiniz ama seni hiç görmemişim ben, en çok sen çektin dikkatimi. Hemen hemen hepinizi fotoya ilk baktığımda tanıdım zaten.
ESRA???? Sen dondurma mı yedin ? kaydirigubbakcemile
Öğ-ret-me-ne söy-len-cek !!!
Öğ-ret-me-ne söy-len-cek !!!
Biz de yarın burkoyla minik bir buluşma düzenledik. Yarın birlikteyiz. Evrim muhtemelen gelemiyor. Nevin, müsaitsen bekleriz. 2'de Sevinç'in önünde :)
Çirkinlerrr............ hepinis cok cirkinsinizzz.... ay ne o ole göbekli göbeklii..................... hepinis şişkosunusssss................. kaydirigubbakcemile3 yoksa hamile misinissss :CüvCüv:
İyisinisss.. hoşsunus da.. sisler ne kadar arlanmasss kadınlarsınısss... ayıp diil mii beaa.. yediğinis her lokmayı cekmişsinisss.... sisi çiğneyesim var ama hadi neysee... borcum olsun. Saat olmus gece yarısı,fotolarınısa bakıyorum... yüzünüzden önce ne yediğinise bakıyorumm.. sanırım bende hamileyimmm -tatlicadiarzu-
Bi ara sislerden birini arayacaktım.. hade dedim neyse.. gıccccıkk İzmirli aradı dersinis diye vasgectım.. :)) şaka şaka.. dedim dikatlerini dağıtmayayım şimdi şakkıdı
İçimden bir an geçti.. didimm keşke hepberaber olsaydık.. ne tadına doyulmaz olurdu.. :1hug:
Selam Kıssslarrr,
Ben geldiiimmm. Bilmem beni merak edeniniz oldu mu hiç. Henüz geçmişi hiç okuyamadım. Ama bayağı ilerlemişsiniz zaten okumam da pek bi mümkün görünmüyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biliyor musunuz, ben ve kızım hepinizi çooooookkk özlemişiz.
Sadece son sayfadan İstanbul buluşmasının da gerçekleştiğini görüyorum.
Maşallah kızlar... Allah muhabbetinizi artırsın. Ne vardı sanki biz de daha büyük şehirde yaşasaydık da biz de görüşebilseydik şöööyleee. İçim gitti vallahi... Maşallah...
için getireceği riskleri anlattı tekrardan. Ama Allah' şükür şimdilik iyi götürüyormuşum. Biraz canımız sıkılmıştı ama başaracağız inşallah bebişimle.
Biraz uzun oldu ama benden şimdilik bu kadar. Haftaya sanırım şeker testi yaptıracak ve tetanoz isteyecek. Tetanoz da beze felan yapıyormuş antibiyotik kullanmak gerekiyormuş. Ateş yapıyormuş felan. O da bizi korkuttu. Yaptırmak şart mı diye soracağız gidince artık. Herşeyin hayırlısı...
TUANA öle rica etmişti, herhalde diğer arkadaşlar unuttu. amaniiiinnnn yandılar valla....
ESRAKO nun da dediği grubun en kartı bendim. çoğunluk 26 yaşındaydı bense 36..... lütfen fotoları değerlendirirken bu faktörü de gözardı etmeyelim.....:1no2:
günaydınlar herkese iyi pazarlar
ilk başta dünkü fotolara baktım hemen
hepiniz çok tatlı çok şeker çıkmışsınız çok güzel buluşma olmuş tekrar tekrar buluşursunuz inşallah
şimdi kendimden haberler veriyim ben çok hastayım dünde kötüyüm hem grip hem faranjitim var boğazlarım kabarcık kabarcık öksürük hapşuruk hepsi var ne dondurma yedim ne soğuk bi şey içtim ne açık giyinmedim niye böyle oldu bilmiyorum. dr dediki ateşe dikkat et en önemli olan o bide tylot içebilirsin dedi ama herkes içme diyo kimse içirmedi.. kbb a gidemedim yer yoktu kadın doğumcum söyledi bunları zaten o kadar çok c vitamini alıyorum ki nasıl böyle oluyo anlamadım
bebişimden haber veriyim bide teyzeleri bebişim çok iyi maşşalah boyu kilosu herşeyi yerinde bu sefer bize arkasını dönmedi yüzünü görebildik kendi doktorumuzda kesin olarak kız dedi. bir problemimiz yok şeker testini falan yaptırcaz birde tekrardan genel muyane olarak kan ve idrar testi yaptırıcam hasta olduğum için testleri biraz erteledim onun dışında ayda 1 gel artık dedi ama bebeği özlersen istersen daha erkende gelebilirsin dedi
birde kızlar ben artık ööölee çıtır hamile faLan değilim tam 10 kilo almışım şoklardayım ya ama dr kilomla ilgili bi şey söylemedi bakalım testlerde inşallah güzel çıkar
Kolay gelsin size tatlım... Kiloyu da bence çok sorun etme. Bebişin sağlıklıysa hiç dert etme canım benim.
Kıslar bu arada bişi sorabilir miyim? Kayınvalidem yavaş yavaş hastane çantanı hazırlamaya başlayalım dedi. Yaaa çok erken deil mi? yoksa başlasak mı artık? Siz ne düşünüyorsunuz?
herkese merhaba..kıslar ben çok hasta oldum..şimdi yatakayım kociş alışverişe gitti bana da yataktan çıkmamamı tenbihledi.hapşırık,öksürük,göz akması kulak ağrısı,boğaz ağrısı hepsi mevcut.
dün doktora gittim.benim doktor yokmuş başka bir doktora gittim harika,esprili çık tatlıydı.eşim de bayıldı..bebişim haftasıyla uyumluydu 550 grammış..ters duruyormuş böyle devam ederse sezeryan olmalıymışım.kalça ağrılarım için ortapediye gönderdi e sinir basısı oluşmuş..çok yapacak bir şey yokmuş..kilom gayet iyimiş ama çok kilo almamalıymışım ağrılarm artarmış..bu arada doktor tam açık değil ama kızdedi bebişime.nevacığım geliyor yani.buluşma fotolarına da yeni bakabildim ve bayıldım,öldüm bittim çok güzelsiniz gerçekten.sizinle olamadım diye aynı saatlerde kocişle biz de Madoya gittik brunch tabağımı görmeliydiniz.kendiminki yetmedi eşimin tabağınada el atım.öğleden sonra da tahlillerimi aldım..değerler iyimiş.kolestrolüm yüksek çıktı ama gebelikte bebeğin ihtiyacı için yükseliyormuş..sizde de çıkarsa kormayn yani..eve geldim olan olan oldu sonra..yorgan döşek yatıyorum..sıkma meyve suları içtim tavuk çorbası yaptım..çok fenayım dua edin bana.kafamçokkarıştı
Kızlar size şu oluyor mu? Mesela çok çişim var, 1-2 dk sonra wcye gideceğim. Sıpa içerde bir zıplıyor, çişimi zor tutuyorum, koşa koşa wc ye :)) Çok gülüyorum. Son günlerde çok olmaya başladı :)
Aidaa
saol. anca yarına alabildim randevuyu. çok kalabalık bebeğin suyu ultrasonda görülüyo mu ayrıyetten test mi yapılıyo
canım miktarı nedir bilmiyorum ama benden değil iki hafta bi gün su gibi akıntım olsa soluğu doktorun yanında alırdım.miktarda önemli tabi ama iki haftadır neden doktorunu bilgilendirmedin.evet erken doğum habercisi olabilir.suyun tükenmiş olabilir yada normal bi akıntı olabilir.hala neden yarını bekliyorsun anlamadım.acaba benmi teleşlıyım ufacık bi şeyde hemen doktora ulaşıyorum.bence hiç ihmal etme.hemen git içini rahatlat deim.inşallh güzel haberler verirsin ama resmen su gibi diye yazınca biraz teleşlendımslmlar kızlar,
görümcem ebe. su gibiyse kötü sonuçlar doğurabilir dedi (allah korusun erken doğum gibi mesela) çok korkuyorum
Petrik ben de Fasulyeko gibi Fehmi Yazıcıoğlu'na gittim Mecidiyeköy'de. O da perinatolog. Hatta Esrako2da sormuştu galiba bak şimdi aklıma geldi. Kusura bakma Esrako canım ya unuttum bennnnn. Muayenesi 170 tl. Ama ben adama bayıldım herbişini anlattı kızımın... Konuştu konuştu soru sormaya fırsat bile bırakmadı... Ben şiddetle tavsiye ederim canım. Numarasını alamadıysan hala ben eve gidince yazarım sana. Ama en erken 2 haftaya randevu verebiliyor.
Kızlar ben sizinle önemli bişi paylaşmak istiyorum bi kaç kişiye sordum hamilelik psikolojisi dediler olur dediler sanırım ilerliyecek annemde istersen psikiyatriye götürüyüm dio ama kafam karışık. Konu şu ben hep rüyalarımda da görüyorum ve evde tek başıma kaldığımdada hep böle şeler düşünerek ağlıyorum sanki doğum yaparken öleceğim ve eşim başka biriyle evlenip benim bebeğimle mutlu olacaklar filan die düşünüyorum vee hep ağlıyorum... Hata geçen gece sabah 5 bucuktu eşim beni uyandırdı uyandım ki nasıl ağlıyorum buna benzer bi durum gördüm rüyamda..sizinde böle edişeleriniz varmı:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
Burcuuum, bak ne yazmış tecrübeli anneler:
".....dogum sonrasi iyi süt gelmesi icin malt icecekleri (alkolsüz bira ) ve emzirme süt yapan caylar var gercekten cok ise yariyor ben oglumda devamli icmistim .Günde 1 tane akşamları cerezin yanina cok iyi gidiyor :) denemeye deger bence kizlar :)) "
Canımızın neden bira çektiği anlaşıldı:jeyyar:
slmlar kızlar,
pazarda çok şirindik bir yandan yiyoruz bir yandan bakınıyoruz, en komiğide AFTABRU pantalon denedi bana sesleniyor petrik petrik ben duyuyorum ama hiçde üstüme alınmıyorum Nesrin deyince baktım kaydirigubbakcemile3,
çok yakıştı Aftabru cuk oturdu pantalon (şirin göbiş hiç yaşını göstermiyorsun, yaşıtız senle 83 lüyüm de nazar deymesin:), seninle birlikte paçalarını yaptırmadığıma pişman oldum heveslenip giydim bugün ama katladım paçaları , sizden ayrıldıktan sonra Fasulyeko ile C&A dan alışvriş yaptık 2 pantalon bi tulum aldım dünde eşortman aldım oğluşuma resmini çekerim akşam
Salder benimde akıntım su gibi ama çok az, doktoruna ara sor aklında kalmasın telaşlanma
valla ac gıtmıstım ama doktor farketmez dıyınce bende bı pogaca yıyıp öyle içtim 50grlık sekerı mıdem cok bulanmasın die.saol canım maşşalah hepimizin kuzusunaşekerine açmı bakıldı tokmu gerçi fark etmiyo dediler bana
maşallah kızına annesi :ecrin_bebek:hihoyyyt
evet bu hafta 100grlık 12 saat aclıkla gıdıcem kan vermeye.doktorum yınede takıpte olman lazım dedı.canım senin sinirin biraz ustu çıkmıs. ama baktımsimdi ticker ına kesinlikle takipte olmalısın 24-28 haftalarda ençok artamya baslıyor ve sonrasındaçok artabiliyormus, dolayısıyla mutlaka tekrar ettir o haftalarda , dr un 100 gr yukleme istedimi ???x
bu 50 gr yukleme bu ikili uçlu testler gibi risk gribundamısın diye tarama testiasıl tanı testi 100 gr yukleme ve 4 saatsaatbası alınankanile bakılan test,
bu arada benim 50gr yukleme sonucum 176 ve 21, haftada bakılmıstısendende geride benim durum senden vahim yani, dedigim gibi korkma ama sekerim yok diye rafa kaldırmamalısın bu konuyu
aaa nesrin sizdemi c a ya gittiniz e bende gittimmm. en son kızlar doner yemege diye ayrıldı benden ben tek basıma ca ya yurudum orda bir saat falan kaldım 5 tane bluz aldım kendime hamile magzalarına daha hayatta ugramam c a da harika seyler aldım bir ara resimlerni çekip koyarım:)
burkooo sen hiç alkolsuz bira yani malt içeceği içtinmiii?? içtinde begendi isen bir lafım yok ama ben içtim igrencccc kusacaktım nerdeyse zor çıkardım agzımdan .
bal gibi tatli garip bir tattt.
:lepi::lepi::lepi:kayraaammm günaydın hoşgeldinn:lepi::lepi::lepi:günaydın güzeller ve gezgin hamişler.nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?