2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

slmlar kızlar,
2 haftadır arada bir akıntım oluyo. su gibi resmen.
bi yerde okumuştum su gibiyse tehlikeli diye.
yarın kontrolüm var kötü bişey değildir inşallah
siz de yaşadınız mı bu sorunu yada bilgisi olan var mı
görümcem ebe. su gibiyse kötü sonuçlar doğurabilir dedi (allah korusun erken doğum gibi mesela) çok korkuyorum

Son düzenleme:
Fotolara baktım kızlar hepiniz çok tatlısınız. Yanınızda olmayı çok isterdim. Gerçekten içim gitti orada olamadığım için. benneyaptımki Harika bir buluşma olmuş.

Saldercim amniyosıvısının dışarı sızması su gibi akıntıya neden olabilir. Bu yüzden tehlikeli diyorlar. Beklemeden doktoruna danış. Ama panikleme, bende de oldu. Çok az renksiz su gibi... Bir süre sonra kesildi. Doktor suyunu kontrol ediyor hemen. benim doktorum akıntıda artma olursa ya da sürekli akıntı olursa haber vermemi istemişti.

Aidaa
saol. anca yarına alabildim randevuyu. çok kalabalık bebeğin suyu ultrasonda görülüyo mu ayrıyetten test mi yapılıyo

pazarda çok şirindik bir yandan yiyoruz bir yandan bakınıyoruz, en komiğide AFTABRU pantalon denedi bana sesleniyor petrik petrik ben duyuyorum ama hiçde üstüme alınmıyorum Nesrin deyince baktım kaydirigubbakcemile3,
çok yakıştı Aftabru cuk oturdu pantalon (şirin göbiş hiç yaşını göstermiyorsun, yaşıtız senle 83 lüyüm de nazar deymesin:), seninle birlikte paçalarını yaptırmadığıma pişman oldum heveslenip giydim bugün ama katladım paçaları , sizden ayrıldıktan sonra Fasulyeko ile C&A dan alışvriş yaptık 2 pantalon bi tulum aldım dünde eşortman aldım oğluşuma resmini çekerim akşam

Salder benimde akıntım su gibi ama çok az, doktoruna ara sor aklında kalmasın telaşlanma

Kızlar Belis'in bebek takımlarını incelediniz mi? Biz Belisten alıcaz. Ayıcıklı ve zürafalı olanlar favorim :)

BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları

yedim fasulyemm yedim ama cuma gun diyetisyen gittim ya meyvaporsiyonunu yemeyip bir meyva karsılgıı bir top dondurma yiyebilirmisim. çok abarırsa o gun meyva yemem alan light dondurma arada bir yiyebilirsin dedi. aslen aspartam içerikli tatlandırıcılar bebege zararlı değil seklinde imis arastırmalar amaaa yinede yapay seylerden bebegin için uzak dumanda fayad var dedi dr anladımkı çanım çok isterse yerim dondurmanın lig hti ini ama istemdiigi surece gerek yokk.

ay arasaydın keske ya ne buyuk supriz olurdu sende aramızda gibi olurdun kısa anlık da olsa. valla keske izmir istanbul ve herkesle bir arada bulusabilsek ama maaselef tabi. istanbulluar bile zor bir ar aya geldik. ama yinede katılımg uzeldi 9 kisi az buz değil

canım merak etmez olurmuyuz ettik tabi senden epeyce ses çıkmayınca . ama hiç bir irtibat bilgin kimsede olmadıgı için birsey yapamadık profiline baktık epey once girdigin gorduk falan iyi olmana çok sevndim insalah bebisin gelisimi normale doner .

TUANA öle rica etmişti, herhalde diğer arkadaşlar unuttu. amaniiiinnnn yandılar valla....

ay bende yandı esra vall adedim ama tuana vazgectigin soylemis sonradan bende duymamıstım bunu . iyide yapmıssın tuana yani ne guzel hepimiz bir arada resmi çekildik.

ESRAKO nun da dediği grubun en kartı bendim. çoğunluk 26 yaşındaydı bense 36..... lütfen fotoları değerlendirirken bu faktörü de gözardı etmeyelim.....:1no2:

ay kart deme yahuuu yok artık daha neler en çıtırımız sen duruyordun içimizde 36 lık demeye bin sahit herkesler iltifat yagdırmıs zaten bende tekrar tekrar yazmıyım çıtır çıtırsın iste:)
daracık kotunla rahat oturabiliyormuymussun ???? :))))

serni çok geçmis olsun kendine çok iyi bak bol bol dinlenmeye calıs ve gunde birkaç ihlamur iyi geliyor. tylol hot mu iç dedi ay ustume iyilik saglık yaaa. yani tamam parasetamol içeriyor ama hiç bir hamileye verildigin duymadım
ekstra c vitamini cigneme tableti yada efervesan al agrın bas arısı vs varsa sayet minoset al atesin olmadıgı surece antibiyotik e gerek yok e daha ne toylol hot u yahuu sakınnnn

ah serni aynı kaderdeyiz desene bende 10 kilo aldım diyetisyenim +5 daha almama izin oldugun soyleadi bu kadar. ama bebek de alıyor kilo allahtan o yuzden içim rahat

ya aslında hazırlanabilir gizze yani bir zarar ılomaz cantayı hazırlamanın ben daha erken oludunu dusunup birsey yapmıyorum biraz daha mesvim ilerlesin yazlık gecelikler falan tam çıksın oyle alırım diyorum hastane de giyecğim giysileri falan. o yuzden daha yapmıyroum canta

didecim geçmis olsun sanada. ya benimde diyetisyen için yaptıgım tahlillerde kolesterol um yuksek mis 250 imis yuksek dedi dr ama gebelikte yukselir falan demedi adi adam beni korkutma amacında oldugu çok belli idi diyeti duszgun yapayım diye:)) muhtemelen o yuzden gebelikte çıkıyormus demek netten hemen okuyup bakayım:)

ya bazen benimkide biraz tuvaletim olunca oraya dogru tekma atıyor ya resmen yapcak gibi oluyorum altıma:) ay ne hallere dusutüuk yaaaa :)))

Aidaa
saol. anca yarına alabildim randevuyu. çok kalabalık bebeğin suyu ultrasonda görülüyo mu ayrıyetten test mi yapılıyo

Her ultrasona suyunu da inceliyor doktor, su miktarına bakıyor ama sana söylemiyor olabilir. Ben de sitedeki paylaşımlardan sonra "bebeğin suyu nasıl" diye sormaya başladım doktora şimdi ben sormadan o söylüyor.

herkese günaydın.hepinize ii sağlıklı bir hafta geçirmeniz dleğiylea.s.

canım miktarı nedir bilmiyorum ama benden değil iki hafta bi gün su gibi akıntım olsa soluğu doktorun yanında alırdım.miktarda önemli tabi ama iki haftadır neden doktorunu bilgilendirmedin.evet erken doğum habercisi olabilir.suyun tükenmiş olabilir yada normal bi akıntı olabilir.hala neden yarını bekliyorsun anlamadım.acaba benmi teleşlıyım ufacık bi şeyde hemen doktora ulaşıyorum.bence hiç ihmal etme.hemen git içini rahatlat deim.inşallh güzel haberler verirsin ama resmen su gibi diye yazınca biraz teleşlendım

Gizze sağol canım Fehmi Yazıcıoğlu ve Doç Dr. Ahmet Gül ikisinden birini tercih edicem, Doç Dr. Ahmet Gül bana çok yakın belki ona giderim ilgin için sağol canım

cumartesi doktorum o kadar bol su içmeme rağmen daha fazla içeceksin dedi.suyun normal ama ben çok çok iyi olsun istiyorum dedi.su biz doktorlar için çok önemli dedi.bebeğin gelişimi ve erken doğumu önlemek için dedi.ben. kötü akıntın olursa kasılma olursa kanamam az çok olursa mutlaka bilgilendir dedi

canım bu tarz korkular gebelikte normal ama uykundan aglayarak falan uyanıyorsan bence bir uzmana gorunmenden fayda var en azındın ruh halin daha iyi olur kenidni daha iyi hissedersin emin ellerde olursun. bazen farkında olmadan gebelik depresyonuna girebiliyor insanlar yakın bir arkadasım girdi mutsuzdu surekli bir hallero lmustu etrafa ates puskuruyordu ve dr depresyonda oldugun akarar verdi ve simdi psikolog agidiyor knednii daha iyi hissediyoru herkes durumunu bilip ona daha anlayıslı sevkatli davranıyor falan.
ve sayet gebelikte depresyon geçerir farketmez dra gitmessen sonrasında lohusa depresyonu daha beter olabilirmis yani imkanın varsa git bir dr a bence.
bende hep bebegi kaybetme korkusu yasyıorm dogumda oleceğim hic aklıma gelmemisti onu akıl etmemisim nedense :) daha evel erken dogum yaptıgım iç in aniden suyum geldigi için falan o anlar gozumunu onune geliyor hgerci erken derken çok erken dğildi oglum kuveze bile girmedi am yinede miyadından eveldi. o yuzden git bir gorun bence

burkooo sen hiç alkolsuz bira yani malt içeceği içtinmiii?? içtinde begendi isen bir lafım yok ama ben içtim igrencccc kusacaktım nerdeyse zor çıkardım agzımdan .
bal gibi tatli garip bir tattt.

canım çok yerden duydum bebegin sııvısı oyle sızıntı olarak gelmezmis fazlaca bira nda olurmus anlamaman mumkun değilmis. su gibi akıntı bendede oluyor renksiz kokusuk kıvamsız. bu normal diye biliyorum gebelikte. ve bebegin amniy osıvısının kendine has hos bir kokusu varmıs tatlımsı bir koku imis geçen gun okudum netten.
sayet sarı ve asit kokulu ise idrarınıdıa farkında olmadan kaçırıyor olabilirmissin falan. sanmıyorm amniyo sıvısı olsun. o bebein suyuyunun azalması denen olayda su illa senden dısarı akmıyor içerde yok oluyor azalıyor bir sekil. ama yinede git bir için rahat etsin ultrsonda bakılıyor

aaa nesrin sizdemi c a ya gittiniz e bende gittimmm. en son kızlar doner yemege diye ayrıldı benden ben tek basıma ca ya yurudum orda bir saat falan kaldım 5 tane bluz aldım kendime hamile magzalarına daha hayatta ugramam c a da harika seyler aldım bir ara resimlerni çekip koyarım:)

günaydın kızlar nasılsınız.bulusma resımlerınıze bayıldım.hepiniz cok şirin ve cok cici hamiş cıkmışsınız.keşke bende orda olabılseydım,ama sankı hepinizi tanıyormus gıbı oldum

şekerine açmı bakıldı tokmu gerçi fark etmiyo dediler bana
maşallah kızına annesi :ecrin_bebek:hihoyyyt
valla ac gıtmıstım ama doktor farketmez dıyınce bende bı pogaca yıyıp öyle içtim 50grlık sekerı mıdem cok bulanmasın die.saol canım maşşalah hepimizin kuzusuna
evet bu hafta 100grlık 12 saat aclıkla gıdıcem kan vermeye.doktorum yınede takıpte olman lazım dedı.
evet sımdı verecegım kan cok zor olcak.12 saatlık aclıkla gıdıcem ve 100grlık sekerı içicem kafamçokkarıştı valla bılmıyorum nasıl içicem.busefer kesın kusarım heralde ayrıca saat bası kanım alıncak nasıl dayancam bılmıyorum.Allah yardım etsın valla
senınkı benden bıraz yüksek cıkms ama kontrol altına alınabılen bıuseymiş sanırım.

evrim mobilya çok guzel ben bu rengi çok seviyorum ogulum olsa bende bu tarz bir renk almayı dusunuyordum

capacitydeki c&a daydık orda hamiş kıyafetleri yoktu ama katalogunu aldım hem şık hemde uygun fiyatları, bebek kıyaferleride çok uygun geldi bana, sen meydana yakın olana gitmişsin, sevindim canım eli boş döndün diye üzülmüştüm

burkooo sen hiç alkolsuz bira yani malt içeceği içtinmiii?? içtinde begendi isen bir lafım yok ama ben içtim igrencccc kusacaktım nerdeyse zor çıkardım agzımdan .
bal gibi tatli garip bir tattt.

Hadi yaa, ne hayallerim vardısenağlama

esrakomm canım imkanım var doktora giderimde hani hep şey düşünüodum her hamilede varsa gitmeyim filan die düşünüyordum ama dediğin gibi depresyon olacağını hiç düşünmedim çünkü lohısalık döneminde girildiğini biliodum bi arkadaşım doğumda gayet iidi ama doğum olduktan sonra kız hayata küstü ne zmn görüşsek sebepsiz yere ağlıyordu bende onun için normaldir die gitmiodum sadece tek doktorum annem ona herşeyi anlatıyorum oda bana güselce anlatıo iiki o var ama önerilerin için çok saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…