2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar mayıs annelerinin sayfalarında hastane için gecelik ve pijama takımları almışlar çok güzeller.vaktiniz olursa bi bakın...

kızlar mayıs annelerinin sayfalarında hastane için gecelik ve pijama takımları almışlar çok güzeller.vaktiniz olursa bi bakın...
ben baktım göremedim bide kayra senin göbüşü merak ediyorum eklesene bakalım

yok benımde camasırımı ıslatacak kadar degıl zaten ben pecete koyuyorum ve her tuvalete degısmıs oluyor.doktor günlük ped önermıyor.bendede idrar tahlılı istedı ama ondada cok az iltahap cıktı.yanı bı tek bol su iç dedı doktorum

ben çıkıyorum kızlar kayınvalidemle çarşıya gideceğiz o aramadan azcık evi toplayım bariiiiiiii grşrz

nesrin capacity ca da bebek giysileri var sandım benn gormedim hiç normal giysilerdennnn ?? onunde resim çektirdigmiz yer değlmiydi ca capacity deki ???
ay tuh yaa bilsem bende bakardım oraya meydana taa onca yolu yurumezdim :) donuste bayılcaktım yorgunluktan hatta kabinde 20 tane falan bluz denedim benyzer renkler diye almadım digerlerini yoksa herbirseyi alasım geldi. cirkinhamile magazalarındaki kalıp gibi hamile gomleklerinden sonra penye olup ama gorunuste çok sık bluz seklinde olan rahat ince seyleri almak harika geldi bana.
25-30 tl arası hemde bluzlerin tanesi.

Hadi yaa, ne hayallerim vardısenağlama

valla yok anacım sen unut hayalleri falan igrcne birsey malt içeceği bira ile yakından uzaktan alakası yokkk

pinky cim valla çokg uzel buluzler aldım seninde giyebilceğin bol uzunca bluz tunik tarzı seyler sende bir ara bak oraya istersen.
fiyatlarıda çok ucuk değil 5 tane bluz aldım 115 tl verdim ama tabi iki tanesi duz renk lacoste yaka tshirt lerdn olusuyor 3 tanesi sal desenli tunik seklinde.

20. hafta civarı benimkindede oynamalar biraz olsun azaldı ama hiç oyle tam bir gun oynamadıgı falan olmadı beni korkutmadı allahtan

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER

evrim takıma bayıldım bayıldım çok güzel bence her bir parçasıda kullanışlı , kız için olanıda çok şeker hihoyyyt sağlıkla kullansın kuzey bey...

Ay canım çok güsel bu takım bende bi yerlerde görmüştüm bunu çok hoşuma gitmişti güle güle yatsın içinde Kuzey bebek .

HERKESLERE GÜNAYDINNNN hihoyyyt

Tesekkur ederim arkadaslarım.. saoalsınız.

Herkese günaydın güzel anneler,

Evrimcim çok faydalı bir link paylaşım için teşekkürler canım.

Ne demek kuzum.. işimize yarayan herseyı tasımaya calısıyorum.

Evriş;
Çilek mobilya piyasadaki en kaliteli ürünlerden biri bence de, herhangi bir mobilyacıdan almaya göre çok çok avantajlı.
Kuzey bebek için hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Saol kuzum.. ınsallahh.. cümlemizin.

Tek modelı var tatlım.. bır kız bır erkek ıcın.

Kızlar Belis'in bebek takımlarını incelediniz mi? Biz Belisten alıcaz. Ayıcıklı ve zürafalı olanlar favorim :)

BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları

Bende ilk Belis ten begendım.. aslanlı olan favorımdı.. ama cilektekini gorunce vazgectık.. ozellıkle eşimin içine sinince.. bende fazla kurcalamadım :))

Helin ben seni bol su ıcen bırı olarak bılıyorum.. günde kaç litre içiyordun sen??

evrim mobilya çok guzel ben bu rengi çok seviyorum ogulum olsa bende bu tarz bir renk almayı dusunuyordum

Tesekkur ederım kuzum..

Bende sıkı takıp edıyorum orayı.. gercekten cok gusel bılgıler var, saolsunlar.

Meltemcim sağol canım, siizn tecrübeleriniz çok önmeli, fiyatıda aynı bu hafta karar vericem çok sağol

Güneşlide Medicine adında bir hastane var Ahmet Gül çarşamba ve c.tesi günler saat 3 den 7 ye kadar orada kendi özel muanehanesinde 200 ama medicende 160 tl geçen hafta haftaneye gidip sorduk, eşimle konuştum kararı bana bıraktı biraz araştırıp seçerim

yeşil meyve ankarada görülmüş bugün itibariyle !!!!!
defnecimmm o meyveden ben iki kilo bitirmiş bulunuyorummm süperr bi duyguuu kilosu 8 tl burdaa yarın pazardan yine alıcammm hihoyyyt

gözün aydın canım maşallah prensesimize bide buluşmaya gelseydin daha güzelll olcaktıııı -tatlicadiarzu-
güle güle kullan canım bayılırım öyle şeylere benimkiler biraz eskisede bende alsammm ama oğluşum gelmeden halılarımızı değiştricem evdee çünkü tüm halılarım tüylüü halılardan evde hayvan besliyomuşuz gibi yanii tüy yutabilir bebişim bu yüzden halı araştırıyorum eve bişiler almak çok zevkli erkekler ne anlarrr şakkıdı

işte budur yaaa izletmicemmm bunun için çok savaş vericemm ama izletmicemmm çalışan anne olmuyacağım için bunu uygulamaya çalışıcamm
Mercimekim alıntı için teşekkürler. Eşime okutacağım, neden böyle lop g.t olduğu belli oldu :))))
kaydirigubbakcemile3 süpersinnn aynen benimkide öle anası çok tv izletmiş heralde zamanında kaydirigubbakcemile3
mercimekim böyle tiplere bende siniri olurum sizz herkese inat aşkınızı yaşayınnn nazar değmesin bianönce rabbim kavuştursun sizii canım..özellikle bu dönemlerde çok zor yaa insan ihtiyaç duyuyo hergün evde olsa sıkılmam heralde diyorum
canım benim takma kafana dikkat edersin sende esrakom napsınnn bak bi dondurma yiyo meyveden feda ediyo bense neler yedim zor valla ama bebişler için herşey,benim sonuçlar açlık:73 1.saat:114 yazıyo doktorum normal dedi ama benim tekrarlamam gerekirmi acaba :uhm:

gözün aydın bebişin için şekerini çokta kafaya takılıcak yükseklikte değil kendini huzursuz etme daha dikkat edersin bak bebiş iyiymiş darısı bize bakalım..
maşallah valla gelişimi çok güzel ama niye göstermedi yaramaz yüzünü hadi gözün aydın herşeyi iyiymiş önemli olan o ..
teşekkür ettim tazecim iltifatların için öyle sıradan bir hatunum iştee...sizde foto çekip yollasanıza biseee...
ne demek her zaman dualarımız seninle sen kendine iyi bak dr dediklerini uygula gerisi boş tetenos aşısını benim dr vermedi hamilelikte şart diye bişey yok dedi ateş yapıyomuş ondan tavsiye etmedi bende yaptırmadımm yine sende dr sor ama...
evet evrişim benim dr da aynen seninki gibi dedi sen detaylı açıklamışın azına saglık...bende yaptırmadımm..
aman dikkat et hastalık havası var dışarda bu yeni mikroplar bir garip anacım kurtulamıyosun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın bol bol dinlenmeye çalış,,
çok güzelmiş güle güle kullansın benhde oğlum için o tonlarda düşünüyorum...

hadi inşallah sende öğren rahtla ama ben kız diyorummm

maşallah canım yaa..kaşı bi taraflarını...

Kızlar 2 yeni foto koydum albüme. 2 ay öncesine ait. Göbek falan değil, bakmak istersiniz belki diye söyledim...

ama ama ben de görmek istiyooomm...arkadaşlık teklif ettim sana..:)

kuzuna maşallah tatlım...çok takma kafana dikkat edersin olur biter..moralini bozmaya değmez...çözümü olan şey sonuçta..

Son düzenleme:
kızlar sabah sağlık ocağına gittim..2 .doz tetanozumu yaptırdım...bi dahaki artık doğumdan sonra...
oğlumun kalp atışlarını dinledi, saydı..çok güzel dedi....1,5 kilo daha almışım...67,5 olmuşum...tansiyonum 8-5 çıktı..hep düşükmü diye sordu ama ilk defa böyle çıktı..kahvaltı yapmamıştım belki ondadır dedi....güzeldi yani kısaca...kalp atışlarını dinlemek acayip huzur verdi bana...
bu seferki ebeyi tuttumm :)) hiç moralimi bozmadı...

ıstanbullu hatunlaaaaaaaaarrr.....
Hepınız Çok tatlısınız yaa...bıkaÇınızı hemen tanıdım tabıkı.....Çok gÜzel kaynaŞmıŞsınız besbellı...ama Çok kıskanıyorum sızlerı bır de ızmırlılerı...allah yÜzÜnÜzÜ hep gÜldÜrsÜn arkadaŞlıĞınızı daım kılsın...

Dıp not...nazannn hatun bana zayıf sen gelemezsın dıyen hatun, Çıtır hatun...nerde bakıyım o....

ohh maşallah oğluna evet insan çok huzurlu oluyo aman nazar değmesin sonuna kadar hep böyle sorunsuz geçer canım inşallah..

İstanbul'un güzel anneleriiiiii,
Resimlerinize bakmaya doyamadım.. Bebişleriniz ve sizler harika görünüyorsunuz Bir daha ki sefere aranızda olmaya can atıyorum delikafadulden

bu arada ayakta durdgumuz resimde buyuk hata yaparak nazanla yan yana gelmisim aramızda malum 25 kilo fark var . o insancık ben dev gibi çıkmısım :))))) cıkmısım demek oyle değilde oyle gibi gorunmus ifadesi yaratır ben dev gibiyim nazan sa incecik .)))

Alemsin Esracımm yaa :)) o ınsancık sa.. sende bir cocuklu hamile annecik gibi duruyorsun.. sezar ın hakkı sezar a di mi ama ???

çıldırtan sözler... - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Şu topiğe bir bakar msıınız?? çok keyifli..

Çok geçmiş olsun inşallah kötü bi şey çıkmayacaktır yarın hayırlı haberlerle gelirsin.

İlahi Esra :)))) Valla onu bunu bilmem ben hepiniz çok güselsiniz çünkü hamilesinizzzz:))))hihoyyyt

Mercimekim Kuzey'in kalp atışını sever ablası :)))

aman canım ufacık bişide sölemenize bile gerke yok bende minicikk bi hatıra
canım benim gözün aydın maşallah bebişimizee kordon olayıda harika olmuş ne kadar rahatlamışsındır nazar değmesinn
adaşım ne demek sanki sırtımda taşıdım herzaman heryerde başımın üstünde yeriniz var
kizlar resimler cok hos ya, ama yandan hepinizin gobus fotosuna bayildim, oh masallah, herkes cok tatli yaa...

İyi akşamlar cici anneler - resimlere baktım çok tatlısınız ya birbirinden şirin
Madodakiler şaşırmıştır hamileler bastı burayı diye naniknanik
Nasıl geçti buluşma eğlendiniz mi??

ama bu şimdi mi söylenir Çok üzgünüm çoook :mymeka: kaydirigubbakcemile

İSTANBULLULAR,maaşallah hepinize,çok güzelsiniz.

hepinize ayrı ayrı tşkler kızlarrr keşke hepbirlikte buluşsakkk ne manyak olurdu yaaa ayyy dşünsene 30-40 tane hatunn süperrr :dance:
canımm yaa seni merak etmez olurmuyuz evrimde iletişim bilgilerin olmadığından haber alamadık doğal olarak bi an önce yolla bilgilerini evrimin isminin üstünğü sağ tıkla orda özel mesaj gönder ibaresini görürsün ordan yazı hemenn bebişin kalbinin iyi olması çok güzel bende 3 hafta sonra tekrar çekilicem fetal eko ve ayrıntılıya giricem şu kalbe giden damar tıkanıklığından dolayı umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım..bizi habersiz bırakma lütfen..
geçmiş olsun sedacım sakınnn haa tylot felan içme normalde içilmez o ilaç ben nefret ederim ondan kokusuna bile dayanamam ıyyy c vitamini ve ıhlamur bol boll,bu arada bebişine maşallah canım sağlıkla gelsin..
eee güzelimmmm bidaaki buluşmaya gelirsin artıkın kaçırma derim harika bi gündüüü
ayyy kıslarr noluyo size böle herkes hastaaa yaa acil şifalar canım nasıl kapıyosunuz başkasındanmı bulaşıyo sizlere anlamadımkineee ben çıplak çıplak geziniyomm kısa kollu soğuk içerim soğuk yerim ama bişi olmuyo siz nie böle oluyonuzz yaaa geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizeee
ayyyss güle güle oturun canımmm bende bayılırım balkon sefalarına hayatta yapamam balkonsuzz bekarlık evimdeyken kocaman bi terasımız vardı hamak mı desen salıncakmı desen çardak gibi babam asma yaprakları ile çevirmişti her yeriii şimdiki evimde bi tanecik balkonum var terasın yanında minicik kalıyooo bide kayınvalide dediki kapattır pimapenlee hayatta olmass dedimm odadan ne farkı kalır o samannn bide deniz görüyodukk ama bina yapıldı karşımızaa deli oldummm -tatlicadiarzu-
güzelim bidahki buluşmaya sende gel o zamannnn
kızlar birşey sorucam son günlerde bende burun kanamaları fazlalaştı dr sordum burun kurulugundan oluyormuş hamilelikten dedi sizlerdede oluyormu ilk hamileligimde hiç olmamıştı nedense
aynen tatlım bende 2 aydır var bu burun kanamalrı doktor normal dedi

gunaydin minnoslar, bugun tatil,esimle evdeyiz, birazdan disari cikicaz:)) bi iki dakka bakimm dedim, herkes iyi umarim, cok opuldunuzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…