evrişimm bi foto koyucammm sana özel bi fotoo iki çay arasındakii farka bi bak çok belli olmasadaaa esranınnn çayııı demlii benimkiii açıktııı haberin olsunnn delikafadulden çok ispiyoncuyum yaaa şakkıdı
[/URL][/IMG]
ben gunde 3 normal boyutlu bardak içiyorum.ama açık..valla ben tiryakiyim eger gune çayla başlamassam yani kahvaltıda cay içmessem tum gun başım agrır...öle meyve suyu yada sütle hayatta kahvaltı yapamam.. kahvaltıdan 2 saat sonra 1 koca bardak süt içerim malum çay kalsiyum ve demir emilimini etkliomuş o yuzden 2 saat sonra içerim sütümü..öglende meyve suyuYa siz böyle demli çay içiyonuz mu? E ben çok canım çekince hocanın abdest suyu gibi içiyom ondanda bi şey anlamadığımdan yarıda bırakıyorum. Bende içebilir miyim biras demlii?
ben biras ayrınıtlı giricem buluşmaya,bayılırım analiz yapmayaa maç izledikten sonrada tartışma programlarına bayılırım kocam izlemez ben izlerim düşün yanee,yada sinemadan çıkınca film hakkında yorum yapmaya kısaca çenem düşük olduğundan kaydirigubbakcemile3
adaşım çok tatlıı sempatik bi hatun çok sevdim benden birass daha zayıff :)) ama tam kız göbişi onun benimkide öle yayık erkek olmasına rağmen erkeksi bi havası var belkide spor giyinmiş ondan öle ama hiç bi çocuk annesine benzemiyo genç ve dinamik görünümlü..
[kanlıki çok hoşlaştım kendisinden :)) bide albümdeki fotolarında daha olgun duruyo ama birebir görünce çok daha genç gördüğümü söylüyebilirm..
pinkyy ah ben bu hatuna bittim böle kıpır kıpırr şirinn bişi yok yaa bu arkadaşlık sürsün daim olsun hattaa ben bikaç buluşma daha yapalım bebişim doğsun hepinizi mevlüte çağırmak istiyorum evime gelmenizi istiyorum birer bebiş kucağımızda o günleri görürüz inşallah..
nesrinim ben avrupa yakasını fethettiim sayılır bi çok yerini bilirimm çok gezdiğimden heraldee ama bundan sonraki hedefim asya yakası orayıda incık cıncık yapma planlarım var artıkın oğluşumla gezicem oraları
eylemcim sana arkadaşlık tekliif ettim kabul edersin canım bende bakmak istiom minnoşunaaa
Selam selam kızlar - nabersiniz
Doktordan kontrolden geliyorum bebişimi gördüm kıpır kıpır hiç bir an bile durmadı (ben endişeleniyodum sizin yazdıklarınızı okudukça - herkes benden fazla almış ) Ama sanırım 1 kilodan çok daha fazla alırım ayda - öyle bi iştahım açıldı ki sürekli yiyecek bişiler ilk eşyasını da aldım - çok yumuşacık çok şeker bir battaniye aldık eşimle - bu günden sonra tutmayın beni alışverişe verecem kendimi - bu kontrolü bekledim kız olduğunu bir defa daha söylemesi için doktorun- artık gönül rahatlığı ile kız renklerinde ciciler alırım bebişime
Öptüm hepinizi Şeniz
gypsyesra canım yorumlarına bayıldım bayrağı ben devralırım demiştim sana dimikaydirigubbakcemile3 ammaaann napak bebişler sağlıklı olsunda vercez biz o kiloları
inş. bebişler doğmadan bi buluşma daha yaparız doğduktan sonrada arkadaşlığımızın devam etmesini bende isterim. mevlütmü? hımm bebişin pilavını yemeye geliriz hele bi şu bebişleri sağ sağlim doğurak bebişler kucaklarımızda oy oy süper olur yaaadelikafadulden
ben gunde 3 normal boyutlu bardak içiyorum.ama açık..valla ben tiryakiyim eger gune çayla başlamassam yani kahvaltıda cay içmessem tum gun başım agrır...öle meyve suyu yada sütle hayatta kahvaltı yapamam.. kahvaltıdan 2 saat sonra 1 koca bardak süt içerim malum çay kalsiyum ve demir emilimini etkliomuş o yuzden 2 saat sonra içerim sütümü..öglende meyve suyu
istanbul bulusmasının fotolarınabaktım simdi icim gitti resmen keske bende olsaydım
artık bebişli fotolarda olurum nasipse
biz buarada kızıma ece ismini koymaya karar verdik. Esimle ikimizin icinede cok sindi .
Boylelikle rahatlamıs oldum.
Baskada bi degisiklik yok gece uykusuzlugu tam gaz artı hanfendüde uyutmuo ama onun tepiklerini takarsam sabaha kadar oturmam gerek.yatılmayacak hep oturulcak yada gezilecek . Azcık yan yatsam tepikliyo napcamı sasırdım.
Bide birisi soldan saga toplu fortoardaki isimleri yazsa cok ii olur. Tanıyabildiklerim esrako, gypsy, aftabru, petrik ve tuana. Digerlerinden kim kim bilmiorum
evrişimm bi foto koyucammm sana özel bi fotoo iki çay arasındakii farka bi bak çok belli olmasadaaa esranınnn çayııı demlii benimkiii açıktııı haberin olsunnn delikafadulden çok ispiyoncuyum yaaa şakkıdı
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?