2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ıyi dilekleriniz için çok teşekür ederim - halden anlayan birileri ile tüm bunları paylaşmak nekadar güzelmiş ya - iyiki aranıza katılmışım iyiki varsınız cici anneler
ıçim kıpır kıpır :dance:

Ya siz böyle demli çay içiyonuz mu? E ben çok canım çekince hocanın abdest suyu gibi içiyom ondanda bi şey anlamadığımdan yarıda bırakıyorum. Bende içebilir miyim biras demlii?

Ya siz böyle demli çay içiyonuz mu? E ben çok canım çekince hocanın abdest suyu gibi içiyom ondanda bi şey anlamadığımdan yarıda bırakıyorum. Bende içebilir miyim biras demlii?
ben gunde 3 normal boyutlu bardak içiyorum.ama açık..valla ben tiryakiyim eger gune çayla başlamassam yani kahvaltıda cay içmessem tum gun başım agrır...öle meyve suyu yada sütle hayatta kahvaltı yapamam.. kahvaltıdan 2 saat sonra 1 koca bardak süt içerim malum çay kalsiyum ve demir emilimini etkliomuş o yuzden 2 saat sonra içerim sütümü..öglende meyve suyu

Adasım ya yorumlarına gozlemlerine bayıldım benim hislerimi birebir yazmıssın.
e bende senin için yazayım iki satır dedim:)

valla ismi ile ozdeslesir ya insanlar tanıdıgım tum esralar içi dısı bir tiplerdin gpsy de oyle . çok sevdim kendilerini. çok samimi çok sıcak fedakar cefakar arkadasım benim :) yarım saatten fazal benim için bankamatik aradı sagolsun:) e buzusuk beyin para cekmeden birheves pazara gelmisim.)
onun dısında petrik bence hiç sinirlenmez çok mulayımm çok hanım çok tatlı biri. hersey ehe diyen olumlu sakin arkadaslar olur ya bende birkaç tane var hayatıkolaylastıran arkadaslardan onlardan esi çok sanslı vallahi.
sen hiç kavga edermisin petrik :))
mavisim çok sekerdii enyasını gosteren bebek yuzlu oydu bence. diger 83 luler alınmasın mavis daha kuçuk gorunuyordu yada sizler yasınızı gosteriyordunuz demem daha dogru olur.

pinky aynen kıpır kıpır benim kendimede benzettigim bir tipleme.
tek tek herkesi tekrar yazmama gerek yok gpsy nin yazdıklarına aynen denden koymak istiyorum aslnıda :)

keskee nora baby lalece de burda olsalardı. bir arkadas daha vardı yurtdısında adını unuttum kusuruma bakmasın
en çok da yanarım taze buralarda ist da iken bulusamadık ya ona yanarım baby ist a gelince yin bulusamadık ya ona yanarım :)

gel anacım bende sana anadolu yakası turu attırımı.) bir guzel ogretiriz nazanla ikimiz dimi nazan :))

arkadasım gozun aydın olsunn .

amin insalalh o gunleri bir gorsek geliriz gideriz tabikiii

istanbul bulusmasının fotolarınabaktım simdi icim gitti resmen keske bende olsaydım
artık bebişli fotolarda olurum nasipse
biz buarada kızıma ece ismini koymaya karar verdik. esimle ikimizin icinede cok sindi .
boylelikle rahatlamıs oldum.
baskada bi degisiklik yok gece uykusuzlugu tam gaz artı hanfendüde uyutmuo ama onun tepiklerini takarsam sabaha kadar oturmam gerek.yatılmayacak hep oturulcak yada gezilecek . azcık yan yatsam tepikliyo napcamı sasırdım.

bide birisi soldan saga toplu fortoardaki isimleri yazsa cok ii olur. tanıyabildiklerim esrako, gypsy, aftabru, petrik ve tuana. digerlerinden kim kim bilmiorum

aftabru tek fotonada bayıdlım cok guzelsin ve acayip fit bi hamilelik yasıosun canım. bunun ustune dedigin gibi bi 7 kilo alsan ne yazar.

norra ben yoruldugum zaman anlıyorumki bebekte yorulmus ertesi gun az oynuyor. baygın yatıyor. ama mesela misafirm gelecek oluyor o sebepten hazırlık yapmam vs gerek napayım. cok agır is yapmadıkca onemli deil cok agır kaldırma korkma bebek oynamıo filan diede keyifleri nezaman gelirse ozaman.

buarada burda bi arkadasım dogum yaptı gunu 9 ay 15 gun filan olmustu sancıda gelmeden artık gitti hastaneye gitmesiyle 3 saat icinde dogurması bir olmus. hem normal hem oglan 3700 hemde dogumdan hicbisey anlamamıs . allah hepimize oyle dogum nasip etsn insallahhh

jenny cim gözün aydın bebişleri gördüğümüs günnnn en güsel günler oluor. hele kıpraşsınlarrr fındık kurtlarııııı....
madonun mu su böreği meşhurdu. canım çok çekio ya. napçam su böreksiz bilmiorum. burda lapa lapa kar yağıorrrrrrrrr... rezaletttttttt... bahar bile uğramak istemior buraya. dengesiz yer işte napçan . su böreği bile yok.

Afiyet olsun valla bende hastasıydım çayın elimden eksik olmazdı hey gidi günler hey. Hatta kayınvalidem filan şaşırıyo o çay içişin ardından bıraktın ne güzel başın ağrımıyo filan diye . Alıştım içmemeye ama ara ara içim gidiyo bende içiyim bari arada biras demli. Bebiş için yaptığım en büyük fedakarlıklardan biri çaydan vazgeçmem herhalde :1no2::CüvCüv:

lalcimm kıyamam sana yaa kendin yap elde yapamazmısın? yada yapmayı öğren işbaşa düşünca napcan mecburen oralarda carrefour yokmu yada türk pastahane felan satılmıyomuu ay ne kıl bi durum yaa

aaa babyy bizde ece ismini koyacagızzzzzz

canım ya park yataklar çok güsel ama nasıl kullanılıor onlar anlamadım. beşik niyetine mi. yoksa bebek yatağı olarak mı. oda yapmak istiorum ilk heves ama masrafta yapmak istemiorum biz 1 seneye kurtulcaz burdan. içim gidior. napıcam karar veremedim. böle park yatak hem beşik hem yatak oluo mu. oluorsa chicconun kini nette inceledim. müzikli titreşimli filanmış.ama işlevini tam bilmiorum. seyahat yatağı demiş. ben chiccoyu çok beğendim.renkleri de vardı değişik değişik. biri hevesimi kırsın kızlar . gereksiz yere masraf yapıcam.

merhaba kızlar ben biras toparlandım
antibiyotik falan olsa insan 2 günde kendine geliyo ama ıhlamurla falan daha uzun sürüyo tabi
birazcık geçmişe baktım
geçmiş olsun dilekleri ileten arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
kızlar ya bana kızcanız ama ben dün bir tane tylot içtim sersem gibi oldum çok ağır geldi..evriş [/COLOR]esrako yazmış ama sonra okudum
kaçak kedi bende seni çok merek ediyodum evrişe sordum allahtan bi problem yok çok özledik valla seni bebeğin gelişimi öyle bazen bi ileri bi geri gidiyo bendede oluyo o çok takma bence kafana
jenny bebişini görmüşsün gözün aydın
evriş bebek odası çok güzel bayıldım güle güle kullansın kuzey bebek fiyat olarakta uygun
gypsesra sen çay resmini koymuşsun evriş esrakoya değil sana kızcak bence kadun ismini bile yazdırtmıyo buraya

ADİ HAİN ESRA:))))

zaten evrime gostercem bunu diye diye çekti evrim biliyormusun:)) içimize islemissin vallahi yaa

kuzum ben evde acık cay içiyorum ama bu dıs mekanlarda acık diyorsun abdest suyu gibi geliyor afedersin onu tekrar gondnerip biraz koyult bunu demek olmuyor cay içtigimi de anlamıyoum
zaten 1 kesme seker hakkım var onuda su gibi cay la harcamak istemioyrum. ugunde 2 tane içilen normal demli cay ın da zararlı olcagını dusunmuyorum.
benim ruh halim daha onemli valla sekerdi caydı ustume gelmesin hersey psikom bozulursa daha beter reaksiyonlar gosterebilirim :B)))

siz tam porsiyon dondurma indirirken ben yarım porsiyoncuk yedim onu niye çekmedinnnn :)))))))))))

hehe cidden serni yaa çok dogru demissin :))))
evrim in içi gitcek gpsy ye çıkıscaks imdi:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…