Yok bacım ne alıntısı tövbeee . Adını bilem anmam artıkın zaten tiksiniyorum artıkın ben o içecekten :)))) Yalancıda oldum korkudan((
eylemcim sende kaynamışsın arada ayy pcden bilem sildim fotoyuuu korkudan sakın alıntım felan yapmayınn kızlarrr kötükedihüso
evrişimmm bebişimmm annelerin en güseliiii seviyom senii biliyon dimiii noluuu kesmee beniii döfmee beniii ben sana iki şeyyy arasındaki farkı göstermek istediydimm sadeceee neseee ben kaçimmm elini kana bulama arkadaşım bakk bebişini düşün geleceğini düşün onunnn a.s.
gizzecim evet güzelce bize 10 dkklık mesafede güzelceden sonra kumburgaz sonrada kamiloba geliyo canım yazın gelirsen görüşürüz :))
hatta haberleşelim denize gireriz koca göbeklerlee tabii deniz temiz olursa
eylemm kıss bebişine bayıldımm yaa ne güzel duruş o ölee çok net çıkmışş kemalin maşallah bende 4 boyutlu istiyom koydum kafayaa
gizzecim evet güzelce bize 10 dkklık mesafede güzelceden sonra kumburgaz sonrada kamiloba geliyo canım yazın gelirsen görüşürüz :))
hatta haberleşelim denize gireriz koca göbeklerlee tabii deniz temiz olursa
ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BİTTİNNN SEN KADINNNNNNNNNNNN... ULANN KARNIM BURNUMDA KATİL EDECEKSİN SEN BENİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ay üşenmemiş fotosunu da koymuşş... :1shok: ay bana bişiler oluyor... :1no2:ay fena oluyorummmm, :bbo:zorla kader mahkumu edecek bu kadınn beniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! kötükedihüso
:mymeka:ESRAAA DİYORUMM SANA GÖZÜME GÖZÜKME.... YAZDIGIN YAZILAR ALTIMDA YA DA ÜSTÜMDE OLMASINN... GEBERTİCEMM SENİİİİİ!!!!! :mymeka:
O FOTOGRAFI ALINTI YAPIP DURMAYINNN SİZ DE ARADA KAYNAYACAKSINNNNIZ!!!
eylemcim sende kaynamışsın arada ayy pcden bilem sildim fotoyuuu korkudan sakın alıntım felan yapmayınn kızlarrr kötükedihüso
Yok bacım ne alıntısı tövbeee . Adını bilem anmam artıkın zaten tiksiniyorum artıkın ben o içecekten :)))) Yalancıda oldum korkudan((
:roflol: ay cok güldüm Eylem.. çok yaşayasın sen yaaaa :)))) yerimm seni ben.
Hiççç boşuna debelenme sen kaydirigubbakcemile Ole çırpınma da fazla ki canın acımasın annemm.. kendini benim ellerime bırak.. bu işi çabucak halledelim kıvırcık salata seniiio çayın yanında seni dürüm yapıp yıycem sahilde Esra... anladın mı beni kötükedihüso
iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.
kızlar ben çok rahatsızım dün kızımın bisikletini aşağıya indirdim geri çıkardım çamaşır filan uğraştım baya gecede kocişle hasret giderelim dedik ve olan oldu 23.00de başlayan ve sabah 4.30 iyice şiddetlenen ağrıyla acil hastaneye gittik çok korktum hemen rahimde açılma varmı ona bakıldı şükür bişey yok sonra sancı için makineye bağlandım oda iyi çıktı bişey yok usg de tosunuma bakılda çok şükür kalbi atıyor sonuç aşırı yorgunluk ve kocişle olan hasret gidermemiz sebeb olmuş ama hala çok sancım var ve sabahtan beri yatıyorum şimdide yatacağım oturamıyorum haber vermek istedim
kızlar ben çok rahatsızım dün kızımın bisikletini aşağıya indirdim geri çıkardım çamaşır filan uğraştım baya gecede kocişle hasret giderelim dedik ve olan oldu 23.00de başlayan ve sabah 4.30 iyice şiddetlenen ağrıyla acil hastaneye gittik çok korktum hemen rahimde açılma varmı ona bakıldı şükür bişey yok sonra sancı için makineye bağlandım oda iyi çıktı bişey yok usg de tosunuma bakılda çok şükür kalbi atıyor sonuç aşırı yorgunluk ve kocişle olan hasret gidermemiz sebeb olmuş ama hala çok sancım var ve sabahtan beri yatıyorum şimdide yatacağım oturamıyorum haber vermek istedim
gözünaydın canım.şeker testi 24-28.haftalarda yapılıyor genelde.en üst düzeye o haftalarda ulaşıyor diyeSelam selam kızlar - nabersiniz
Doktordan kontrolden geliyorum bebişimi gördüm kıpır kıpır hiç bir an bile durmadı ultrasonda ona bakarken - sürekli zıp zıp zıplıyo içimde kaydirigubbakcemile3
Doktor herşey yolunda dedi suyu yeterliymiş sağlıklı gelişiyomuş ölçüleri de iyimiş
SAT a göre benim 21. hafta ama ölçülere göre 20. haftaymış - ama bu gelişmiyo anlamına gelmiyo hep güzel şeyler söyledi doktorumuz
Kalp atışlarını dinletti - inanılmaz hızlı atıyo - şaşırdım kaldım bizim 10 katımız felan fisfisfis
Demir +vitamin ilacı alıyorum ben - benim aldığım ilacının adını değiştirdi çünkü 1-2 aydır öksürük yapıyo bende + miğdemden boğazıma gelen bir yanma var - şikayetimi söyledim değiştirdi bakalım bu yenisi nasıl olacak bilmiyorum
2 kg almışım hamileliğin başından bu yana - bu da fena değilmiş - yani bebeğin sağlıklı geliştiğini söyledi doktor - asıl bundan sonra her ay 1 kilo alırsam normalmiş - bugüne kadar sadece 2 kilo aldığımın okadar önemi yokmuş (ben endişeleniyodum sizin yazdıklarınızı okudukça - herkes benden fazla almış ) Ama sanırım 1 kilodan çok daha fazla alırım ayda - öyle bi iştahım açıldı ki sürekli yiyecek bişiler düşünüyorum cokacimcoook
Perşembe günü de tahlillerimizi yaptıracaz - bir ton şey istedi ve şeker yüklemesi de yapılacakmış - benim bildiğim 6. ayda yapılıyo ama o şimdi istedi - belkide ben yanlış biliyorum
Umarım bir terslik çıkmaz tahlil sonuçlarında da
Uzun lafın kısası huzurluyum bugün herşeyin yolunda gitmesini duymak çok rahatlatıyo insanı
Eve gelirken kızımın ilk eşyasını da aldım - çok yumuşacık çok şeker bir battaniye aldık eşimle - bu günden sonra tutmayın beni alışverişe verecem kendimi - bu kontrolü bekledim kız olduğunu bir defa daha söylemesi için doktorun- artık gönül rahatlığı ile kız renklerinde ciciler alırım bebişime
Öptüm hepinizi Şeniz
bnede park yatak almayı düşünüyorum.çok kullanışlı.içinde uyutadabiliyorsun.haftasonu baktık biraz.hem yatak hem oyun alanı olarak kullanab,l,yorsun.bebek büyüdükçe yatağını aşağılara indirip daha güvenli hale gelmiş oluyor.3-4 yaşına kadar içinde uyuyabilir.alt açma yeri de var.kolayca taşıyabiliyorsun.tatile giderken toplayıp bi çanta içinde yanında göterebiliyorsun.ben sevdimcanım ya park yataklar çok güsel ama nasıl kullanılıor onlar anlamadım. beşik niyetine mi. yoksa bebek yatağı olarak mı. oda yapmak istiorum ilk heves ama masrafta yapmak istemiorum biz 1 seneye kurtulcaz burdan. içim gidior. napıcam karar veremedim. böle park yatak hem beşik hem yatak oluo mu. oluorsa chicconun kini nette inceledim. müzikli titreşimli filanmış.ama işlevini tam bilmiorum. seyahat yatağı demiş. ben chiccoyu çok beğendim.renkleri de vardı değişik değişik. biri hevesimi kırsın kızlar . gereksiz yere masraf yapıcam.
bu arada ALLAH KISMET EDERSE YARINDAN İTİBAREN 99 OLUYOR VE GERİYE SAYIMA BAŞLIYORUZ BU GÜNKÜ ÖLÇÜMLERDE 25+5 OLMUŞUZ TEYZELERİ BEN DİNLENMEK ÜZERE ÇIKIYORUM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ.
cok gecmis olsun canim yaa.ama gecen gece bizde hasret giderelim dedik, gerci esim hala cok tedirgin bu konuda, ben ustune atladim adamcagizin ama sonrada pisman oldum, cunku bendede kasilma ve biraz sanci oldu, hattta ertesi gunu bebeis aksama kadar hic oynamadi, cok korktuk..biz sahalara doguma kadar ara vericez, zaten esim dokunmaya korkuyor, bende vazgectim...:1no2:
ayyy siz çok dadtlusunuz ya....öldüm gülmekden..ayhhh karnıma agrılar girdi. oglum bile şaşırmış olmaliki durmadan tepikliyor....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
evrimm ben süt içtim kuzuuu...çay bilem içmedim zaten ben hiç ÇAY diye yazmıyorum birilerinin canı çeker diye..çünkü bende tiryakiyim dumanı üstünde demli bir cay ohhh birde bergamot kokulu varsa daha bi başka..o yüzden anlıyorum seni ve hiç ÇAY diye yazmıyorum.....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen beni güldürdünn rabbimde seni güldürsünnn kuzumm dürümün olimmm ama şu veledi bi çıkarayım içimden öle dürüm yap beni teyzesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?