2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eylemm kıss bebişine bayıldımm yaa ne güzel duruş o ölee çok net çıkmışş kemalin maşallah bende 4 boyutlu istiyom koydum kafayaa

gizzecim evet güzelce bize 10 dkklık mesafede güzelceden sonra kumburgaz sonrada kamiloba geliyo canım yazın gelirsen görüşürüz :))
hatta haberleşelim denize gireriz koca göbeklerlee tabii deniz temiz olursa

hamarat kadının hali başka olur.ben kimmm yufka açmak kim. denedim valla kaç kere yufka açılır da sonra bi yüzü pişermiş dier yüzü sulanırmış. nerde ben de o becerii... çok kıskandım sizi yaaa. yufka açıosunuz. off off.

Yok bacım ne alıntısı tövbeee . Adını bilem anmam artıkın zaten tiksiniyorum artıkın ben o içecekten :)))) Yalancıda oldum korkudan ((

:roflol: ay cok güldüm Eylem.. çok yaşayasın sen yaaaa :)))) yerimm seni ben.

eylemcim sende kaynamışsın arada ayy pcden bilem sildim fotoyuuu korkudan sakın alıntım felan yapmayınn kızlarrr kötükedihüso

Hiççç boşuna debelenme sen kaydirigubbakcemile Ole çırpınma da fazla ki canın acımasın annemm.. kendini benim ellerime bırak.. bu işi çabucak halledelim kıvırcık salata seniii o çayın yanında seni dürüm yapıp yıycem sahilde Esra... anladın mı beni kötükedihüso

gizzecim evet güzelce bize 10 dkklık mesafede güzelceden sonra kumburgaz sonrada kamiloba geliyo canım yazın gelirsen görüşürüz :))
hatta haberleşelim denize gireriz koca göbeklerlee tabii deniz temiz olursa

Seni ben o suda duba oalrak kullanıcam Esra... sen gir deniseee bekle beni kaydirigubbakcemile

Bende bayıldım ablası aşık oldum diyorum hatta.Maşşallah hepimizin bebişlerine. Bütün poz bekleyen anneleri sevindirir inşallah bebişleri.

eylemcim sende kaynamışsın arada ayy pcden bilem sildim fotoyuuu korkudan sakın alıntım felan yapmayınn kızlarrr kötükedihüso

Yok bacım ne alıntısı tövbeee . Adını bilem anmam artıkın zaten tiksiniyorum artıkın ben o içecekten :)))) Yalancıda oldum korkudan ((

ayyy siz çok dadtlusunuz ya....öldüm gülmekden..ayhhh karnıma agrılar girdi. oglum bile şaşırmış olmaliki durmadan tepikliyor....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

evrimm ben süt içtim kuzuuu...çay bilem içmedim zaten ben hiç ÇAY diye yazmıyorum birilerinin canı çeker diye..çünkü bende tiryakiyim dumanı üstünde demli bir cay ohhh birde bergamot kokulu varsa daha bi başka..o yüzden anlıyorum seni ve hiç ÇAY diye yazmıyorum.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen beni güldürdünn rabbimde seni güldürsünnn kuzumm dürümün olimmm ama şu veledi bi çıkarayım içimden öle dürüm yap beni teyzesiiii

gülistan kaşınıyon vallaa hatunu biz durultalım diyoss sen dellendiriyonnn ateşle körükle gitmee anam sende yanarsınnnn klava:

ayy gypsy ben ne dedim ya bak alıntı yaparım resimli mesajını ...sen nie evrişi bana kışkırtıyosun....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah.
kızlar ben çok rahatsızım dün kızımın bisikletini aşağıya indirdim geri çıkardım çamaşır filan uğraştım baya gecede kocişle hasret giderelim dedik ve olan oldu 23.00de başlayan ve sabah 4.30 iyice şiddetlenen ağrıyla acil hastaneye gittik çok korktum hemen rahimde açılma varmı ona bakıldı şükür bişey yok sonra sancı için makineye bağlandım oda iyi çıktı bişey yok usg de tosunuma bakılda çok şükür kalbi atıyor sonuç aşırı yorgunluk ve kocişle olan hasret gidermemiz sebeb olmuş ama hala çok sancım var ve sabahtan beri yatıyorum şimdide yatacağım oturamıyorum haber vermek istedim

bu arada ALLAH KISMET EDERSE YARINDAN İTİBAREN 99 OLUYOR VE GERİYE SAYIMA BAŞLIYORUZ BU GÜNKÜ ÖLÇÜMLERDE 25+5 OLMUŞUZ TEYZELERİ BEN DİNLENMEK ÜZERE ÇIKIYORUM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ.

geçmiş olsun derya aman daha dikkatli ol nolur.. aşırı yorgunlugun ve hatta engebeli yollardan arabayla bile geçmenin sancılara ve agrılarasebep oldugunu biliyordum ama eşle jimnastik olayına şaşırdım..şimdi yasak mı yani.. bize sadece ilk 3 ay yasaklamışdı doktor...

geçmiş olsun deryacım yaaa bende korktum bak şimdiii biz hasret kalmıyoruzki hasret giderelim ama tehlikeli ise hasretmi kalsak bizde tırstım valla :uhm: dikkat et kendine canım

Deryacığım geçmiş olsun canım ya:1no2:Ben de benzer bir konuyu danışacaktım size, baktım sen yazmışsın. Geçen hafta çok yorulmuştum. Bugün birazcık hızlı yürüdüm sanırım, kasıklarım her zamankinden fazla ağrıdı. Sanki karnımı aşağıya doğru çekiyorlarmış gibi. Büzülüp kalacaktım olduğum yere. Bir de şu su gibi akıntı meselesine takıldım. Ben çok ayakta kalırsam, hızlı yürürsem falan akıntım bayağı artıyor. Sizde nasıl durum?:uhm:

cok gecmis olsun canim yaa.ama gecen gece bizde hasret giderelim dedik, gerci esim hala cok tedirgin bu konuda, ben ustune atladim adamcagizin ama sonrada pisman oldum, cunku bendede kasilma ve biraz sanci oldu, hattta ertesi gunu bebeis aksama kadar hic oynamadi, cok korktuk..biz sahalara doguma kadar ara vericez, zaten esim dokunmaya korkuyor, bende vazgectim...:1no2:

gözünaydın canım.şeker testi 24-28.haftalarda yapılıyor genelde.en üst düzeye o haftalarda ulaşıyor diye

bnede park yatak almayı düşünüyorum.çok kullanışlı.içinde uyutadabiliyorsun.haftasonu baktık biraz.hem yatak hem oyun alanı olarak kullanab,l,yorsun.bebek büyüdükçe yatağını aşağılara indirip daha güvenli hale gelmiş oluyor.3-4 yaşına kadar içinde uyuyabilir.alt açma yeri de var.kolayca taşıyabiliyorsun.tatile giderken toplayıp bi çanta içinde yanında göterebiliyorsun.ben sevdim

bu arada ALLAH KISMET EDERSE YARINDAN İTİBAREN 99 OLUYOR VE GERİYE SAYIMA BAŞLIYORUZ BU GÜNKÜ ÖLÇÜMLERDE 25+5 OLMUŞUZ TEYZELERİ BEN DİNLENMEK ÜZERE ÇIKIYORUM ÖPÜLDÜNÜZ HEPİNİZ.

çok geçmiş olsun canım.kendini çok yorma öyle.bol bol dinlen canım.oğlunada maşallah

ah deryacım ah.ne diyeyim sana.hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana sadece iki kez eşimle beraber olduk ve çok korkuyorum.doğuma kadar asla dedim.aman canım benim ya dikkat et emi kendine...çok GEÇMıŞ OLSUN BıTANEM...

E dayaklıksın.. fazla söze gerek yok klava:

Yaf hala ne hasreti anam.. karnınız burnunuza değecek.. püü sise yaaa.. heryeri tazefasulyeler sardı :1shok:

Kaşın canım kaşın.. devam edin sis.. elbet gün olacak devran dönecek.. unutmayın bunları.. ÇÜNKÜ BEN UNUTMUYORUM BU DÜDÜK MAKARNA KAZIĞINIZI!!!

Yok.. kurtluşun yok cicim.. çifte dürüm yiycem ben sisi.. o kadar kıyak ta bana olsun :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…