2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BİTTİNNN SEN KADINNNNNNNNNNNN... ULANN KARNIM BURNUMDA KATİL EDECEKSİN SEN BENİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ay üşenmemiş fotosunu da koymuşş... :1shok: ay bana bişiler oluyor... :1no2:ay fena oluyorummmm, :bbo:zorla kader mahkumu edecek bu kadınn beniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! kötükedihüso

:mymeka:ESRAAA DİYORUMM SANA GÖZÜME GÖZÜKME.... YAZDIGIN YAZILAR ALTIMDA YA DA ÜSTÜMDE OLMASINN... GEBERTİCEMM SENİİİİİ!!!!! :mymeka:

O FOTOGRAFI ALINTI YAPIP DURMAYINNN SİZ DE ARADA KAYNAYACAKSINNNNIZ!!!

ben geldim guzeller:)) ciktik dolastik esimle hava cok guzeldi, ama ben cabuk yoruldum,kalabalikti sehir merkezi,donduk hemen, dondurmami da yedim:)) simdi de esim bana peynirli tost yapti, canim benim onu yiyorum, ay alem adam, yemek programlarindan ozenip bide suslemis tabagi:))) cok hosuma gittiii....

jenny gozun aydin bebisine..

lalcim en kotu ac interneti bul tarif, yap guzelim, bak gor insan cani cekince nasil bir azim ve yetenek geliyor, aserme donemimde bizzat yasadim, inanamadim:)))

bide canim cok kotu bira cekti bugun ama ben normalde bira pek sevmem, buranin ozel frambuazli bir birasi var, cok guseldir onu cok seviyorum, yan masadaki kadin iciyordu acik havada ayy nasil agzim acik acik baktim(

İlahi evrim :)))) Elim sürçtüde alıntı yaptım yaa korktum vallaaaa :))

Duyan duymaya söylesın kardesım... kan cıkacak yoksaaaaa Eylemmmmm!!!!!!

Anlamıyorsunuzz beni yaffffffffffffffffffffffffff... ama o gıcıklıgına yaptı ben bılmes mıyımmm onu.. gıccıkk sey,şişko patatesssss, ah daha dağarcığım geniş ama.. siteden atılmak ta varr!!! Soyleyın gozume gozukmesın çiğ çiğ yiycemmm onu Çok üzgünüm çoook

Ay bak gene fena oluyorummm -tatlicadiarzu-

bide canim cok kotu bira cekti bugun ama ben normalde bira pek sevmem, buranin ozel frambuazli bir birasi var, cok guseldir onu cok seviyorum, yan masadaki kadin iciyordu acik havada ayy nasil agzim acik acik baktim(
Hehehehhe norracım ya çok güldüm sana - işte hamilelerin neyi nezaman nasıl canı çekeceği belli olmuyo delikafadulden
Sende frambuazlı pasta ye - birayı hayal et :içelim:

lalcim kendin yufka ac 2 tane
yada ordada tam tr yufkası degilde lavaslar vardır onlardan al
biraz makarna hasla, peynir ve maydonoz da ekle
1 yufkayı ser tepsiye ustune karısımı dok
ustunede 1/2 cay bardagı sıvı yag, 1 bardak sut, 1 yumurta karıstır dok
2.yufkayıda ustune kapa karısımdan biraz daha dok ensonda yumurta sarısı sur ver fırına
al sana yalancı su boregi.

benimde canım cekti yaptım gecen gun . hazır yufkayla yapılanı daha pratik ama yufkanın olmadıgı yerde kendimiz acabilirz yada lavasla yapabilirz yapımı cok kolay oldugundan yazdım tarifi herkes cok kolay bulur bu malzemeyi

jenny_sh gözünaydın maşallah yavruna

canımya çok sağol görüşürüz tabi çok isterim her zman görüşmeyi, evlerimizde yakın iştende çıkıcam zaten son 2,5 ay :)) outlede gideriz inş.

Esracım sağol güzel sözlerin için, ama o kadar da sakin değilim bence öylemiyim :uhm:, bende sinirlenirim tabi cadı olurum bazen ama kavga etmem : ))
saçlarına bayıldım çok yakışmış hiç 9 yaşında evladı olan biri gibi görünmüyorsun sende yaşını göstermiyorsun, güler yüzlüsün resimlerindeki gibi
hepinizi ayrı ayrı çok sevdim, kasıntı insanları sevmem hiçbiriniz kasıntı değilisiniz herkes çok rahattı burda yazışırken tadınıgım kafamda canlardırdığım gibi, yine buluşalım :)

Meltem kırmızı olan çok şirin bençok onu beğendim

hmmm kanima girdin baby, hazir evdeyim denesemmi??CADIARZU cok pratik biseye benziyor...

yaaa kıslar şaka maka ama ben de dayanamıyorum ç... olayına...zor sabrediyorum zaten...yardımcı olun lütfeenn....günde 1 tane içiyorum kupa bardakta...o kadar ama kesmiyooo....

evet norra cok pratik ben netten bakarak yaptım ama 2.yufkanın ustune sade yumurta sarısı surdum biraz kuru oldu . bidaha yaparsam o sutlu yaglı karısımdan once ustunede dokup sonra yumurta sarısı surcem daha guzel olur. ac gibi yedim valla :))

yaaa kıslar şaka maka ama ben de dayanamıyorum ç... olayına...zor sabrediyorum zaten...yardımcı olun lütfeenn....günde 1 tane içiyorum kupa bardakta...o kadar ama kesmiyooo....

Ben kimi keseceğimi biliyorumm tatlım.. sen üzülme!!

evris bebişin odası cok guzelmiş ins saglıkla uyusun kuzey bey o cici odasında annesinide uzmeden tabiki :)

Saol kuzum güzel dileklerin için..

[/URL][/IMG]
kızlar beğendiğim park yataklardan biri bu

Ben bunu cok begendım.. çok bici bici...

Yafrum.. tekrar tekrar gecmıs olsun kuzum.. Kuzeyımın odasına dıledıklerın ıcın ayrıyetten tesekkur ederım.. Esra nın infazı verilmiştir... kendisi artık tarafımdan "HAM" olmustur.. demleyıp demleyıp içeceğim onu!!

Ne diyeceğimi şaşırdım valla. Bu taşı kuyuya atan çıkarsın çabuk :) Gypsesra nerdesiinnnnnn. Yetişşş gözünü seviyimm!!!
Tamam canım sakinleş. Kuzey bebek de üzülüyo annesi. Yapma. Şaka yaptılar şaka.

evrişimmm bebişimmm annelerin en güseliiii seviyom senii biliyon dimiii noluuu kesmee beniii döfmee beniii ben sana iki şeyyy arasındaki farkı göstermek istediydimm sadeceee neseee ben kaçimmm elini kana bulama arkadaşım bakk bebişini düşün geleceğini düşün onunnn a.s.

eylemcim sende kaynamışsın arada ayy pcden bilem sildim fotoyuuu korkudan sakın alıntım felan yapmayınn kızlarrr kötükedihüso

eylemcim sende kaynamışsın arada ayy pcden bilem sildim fotoyuuu korkudan sakın alıntım felan yapmayınn kızlarrr kötükedihüso

Yok bacım ne alıntısı tövbeee . Adını bilem anmam artıkın zaten tiksiniyorum artıkın ben o içecekten :)))) Yalancıda oldum korkudan ((

İyi akşamlar kısslar,

Geçmişi okumaktan günceli yakalayamıyorum ama okumazsam da bir yerim şişicek napim… Çatlıyorum neler yazmışsınız ne var ne yok diee. Dolayısıyla yorumlarımda geriden geliyor kusura bakmayın kuzular…

Esrako, yazılarını hevesle okuyorum canım. Hem tecrübeli olman hem de uzun uzun anlatman çok hoşuma gidiyor sohbet havasında anlatabiliyorsun herşeyi ne güssel. O yüzden ltf yazılarına devam et canım. Benim gibi herkes de zevkle okuyordur eminim. Bu arada ben bikiniyi tercih ederim (Anladın sen onu) hamişlere bikiniyi çok yakıştırıyorum ben… Kocaman göbüşle ne tatlı oluruz.

Aaa bizimde güzelce de yazlığımız var Esra. Mimarobanın hemen yanında. Kamilobada buraya yakın sanırım…Ben aslen bursalıyım cnm o yüzden isti daha tam öğrenemedim. Yakın galiba di mi?

kızlr buda benim oğluşum ama bu 16+2 günlük hali nisanın 20 de ayrıntılıya gireceğim ozmnda eklerim
buda oğluşumun pipisi ve bacakları annesi gibi uzun bacaklı olacak ince ince:))

Maaşallah annesi kuzuna.

Aaaaaa ne öğretmeni ve adı ne canım? Benim bütün öğretim hayatım bursada geçti. Belki benim öğretmenimdii. Çoook merak ettimmm.

Maaşallah annesi Burçin’ine. Ablasına benzerse yandınızzz.. Bu güzellkler çok uğraştıracak sizi…

Geömiş olsun tatlım. Şimdi nasıl oldun bugün yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…