benim çay demlii diil fallaaa fotoda öle çıkmışş :CüvCüv:
Selam selam kızlar - nabersiniz
Doktordan kontrolden geliyorum bebişimi gördüm kıpır kıpır hiç bir an bile durmadı ultrasonda ona bakarken - sürekli zıp zıp zıplıyo içimde kaydirigubbakcemile3
Doktor herşey yolunda dedi suyu yeterliymiş sağlıklı gelişiyomuş ölçüleri de iyimiş
SAT a göre benim 21. hafta ama ölçülere göre 20. haftaymış - ama bu gelişmiyo anlamına gelmiyo hep güzel şeyler söyledi doktorumuz
maşallah güzelim kuzuna..
istanbul bulusmasının fotolarınabaktım simdi icim gitti resmen keske bende olsaydım
artık bebişli fotolarda olurum nasipse
biz buarada kızıma ece ismini koymaya karar verdik. esimle ikimizin icinede cok sindi .
boylelikle rahatlamıs oldum.
baskada bi degisiklik yok gece uykusuzlugu tam gaz artı hanfendüde uyutmuo ama onun tepiklerini takarsam sabaha kadar oturmam gerek.yatılmayacak hep oturulcak yada gezilecek . azcık yan yatsam tepikliyo napcamı sasırdım.
ismiyle yaşasın..kraliçeler gibi...çok cici...
aftabru tek fotonada bayıdlım cok guzelsin ve acayip fit bi hamilelik yasıosun canım. bunun ustune dedigin gibi bi 7 kilo alsan ne yazar.
norra ben yoruldugum zaman anlıyorumki bebekte yorulmus ertesi gun az oynuyor. baygın yatıyor. ama mesela misafirm gelecek oluyor o sebepten hazırlık yapmam vs gerek napayım. cok agır is yapmadıkca onemli deil cok agır kaldırma korkma bebek oynamıo filan diede keyifleri nezaman gelirse ozaman.
buarada burda bi arkadasım dogum yaptı gunu 9 ay 15 gun filan olmustu sancıda gelmeden artık gitti hastaneye gitmesiyle 3 saat icinde dogurması bir olmus. hem normal hem oglan 3700 hemde dogumdan hicbisey anlamamıs . allah hepimize oyle dogum nasip etsn insallahhh
amiinnn...allahım hepimize öyle doğumlar nasib etsin...
ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BİTTİNNN SEN KADINNNNNNNNNNNN... ULANN KARNIM BURNUMDA KATİL EDECEKSİN SEN BENİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ay üşenmemiş fotosunu da koymuşş... :1shok: ay bana bişiler oluyor... :1no2:ay fena oluyorummmm, :bbo:zorla kader mahkumu edecek bu kadınn beniiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! kötükedihüso
:mymeka:ESRAAA DİYORUMM SANA GÖZÜME GÖZÜKME.... YAZDIGIN YAZILAR ALTIMDA YA DA ÜSTÜMDE OLMASINN... GEBERTİCEMM SENİİİİİ!!!!! :mymeka:
O FOTOGRAFI ALINTI YAPIP DURMAYINNN SİZ DE ARADA KAYNAYACAKSINNNNIZ!!!
Hehehehhe norracım ya çok güldüm sana - işte hamilelerin neyi nezaman nasıl canı çekeceği belli olmuyo delikafaduldenbide canim cok kotu bira cekti bugun ama ben normalde bira pek sevmem, buranin ozel frambuazli bir birasi var, cok guseldir onu cok seviyorum, yan masadaki kadin iciyordu acik havada ayy nasil agzim acik acik baktim(
GYPSY kızzz cadıı yerim seni.. ya sen ne tatlısın öle valla hiiiiiç albumdeki resimlerle alakası yok..ben seni görmeden agır toplardan bir abla gelcek diye bekliodum anacım bıcır bıcır biri üstelik aynı yaşıtıs çok tatlısın ya.. ayrıcana bu ek tek yorumu ben yapcaktım sen önce davranmışsın...neyhse sen ben ve petrik güneşliye outletlere gitcez dimi..götürcenmi bizi arabanla...PETRİK ayyy çok hanımhanımcık bi hamiş. hakkaten gypsynin tabiri çok dogru....inş. daha sık görüşces dimi malum bana en yakın sensin...ama hoş muhabbet.. tam kafa yani..sütyen alamay girdik ama çıkarken bebeişlere çorap alıp çıkmışız...sırnaşık şey
onun dısında petrik bence hiç sinirlenmez çok mulayımm çok hanım çok tatlı biri. herseye he diyen olumlu sakin arkadaslar olur ya bende birkaç tane var hayatı kolaylastıran arkadaslardan onlardan esi çok sanslı vallahi.
sen hiç kavga edermisin petrik :))
lalcim kendin yufka ac 2 tane
yada ordada tam tr yufkası degilde lavaslar vardır onlardan al
biraz makarna hasla, peynir ve maydonoz da ekle
1 yufkayı ser tepsiye ustune karısımı dok
ustunede 1/2 cay bardagı sıvı yag, 1 bardak sut, 1 yumurta karıstır dok
2.yufkayıda ustune kapa karısımdan biraz daha dok ensonda yumurta sarısı sur ver fırına
al sana yalancı su boregi.
benimde canım cekti yaptım gecen gun . hazır yufkayla yapılanı daha pratik ama yufkanın olmadıgı yerde kendimiz acabilirz yada lavasla yapabilirz yapımı cok kolay oldugundan yazdım tarifi herkes cok kolay bulur bu malzemeyi
yaaa kıslar şaka maka ama ben de dayanamıyorum ç... olayına...zor sabrediyorum zaten...yardımcı olun lütfeenn....günde 1 tane içiyorum kupa bardakta...o kadar ama kesmiyooo....
evris bebişin odası cok guzelmiş ins saglıkla uyusun kuzey bey o cici odasında annesinide uzmeden tabiki :)
[/URL][/IMG]
kızlar beğendiğim park yataklardan biri bu
merhaba kızlar ben biras toparlandım
antibiyotik falan olsa insan 2 günde kendine geliyo ama ıhlamurla falan daha uzun sürüyo tabi
birazcık geçmişe baktım
geçmiş olsun dilekleri ileten arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.
kızlar ya bana kızcanız ama ben dün bir tane tylot içtim sersem gibi oldum çok ağır geldi..evriş [/COLOR]esrako yazmış ama sonra okudum
kaçak kedi bende seni çok merek ediyodum evrişe sordum allahtan bi problem yok çok özledik valla seni bebeğin gelişimi öyle bazen bi ileri bi geri gidiyo bendede oluyo o çok takma bence kafana
jenny bebişini görmüşsün gözün aydın
evriş bebek odası çok güzel bayıldım güle güle kullansın kuzey bebek fiyat olarakta uygun
gypsesra sen çay resmini koymuşsun evriş esrakoya değil sana kızcak bence kadun ismini bile yazdırtmıyo buraya
Duyan duymaya söylesın kardesım... kan cıkacak yoksaaaaa Eylemmmmm!!!!!!
Anlamıyorsunuzz beni yaffffffffffffffffffffffffff... ama o gıcıklıgına yaptı ben bılmes mıyımmm onu.. gıccıkk sey,şişko patatesssss, ah daha dağarcığım geniş ama.. siteden atılmak ta varr!!! Soyleyın gozume gozukmesın çiğ çiğ yiycemmm onu Çok üzgünüm çoook
Ay bak gene fena oluyorummm -tatlicadiarzu-
eylemcim sende kaynamışsın arada ayy pcden bilem sildim fotoyuuu korkudan sakın alıntım felan yapmayınn kızlarrr kötükedihüso
BEBEK BUYUTURKEN UYKU DUZENİ VS
benden deneyim isteyenleriniz vardı vaktim var bolca yazayım dedim. nazan inanamıycak girince yine sayfalarca yazmıssın isin yokmu diycek :)))) yok valla su an telfon bile çalmıyor isler azaldı zaten kriz var neys ekonuyu dagıtmayalım:))
amin canım sağolasın
bizim yazlık var kamilobada (silivriye giderken) bende orda yada kumbağda giriyodum denize ama bu sene napcam bilmem,kilyosada gidebilirm bu sene hemde evime çok yakın,o zamanlar bi gelsin senden detaylı bilgi alırım gittiğin yer hakkında..
kızlr buda benim oğluşum ama bu 16+2 günlük hali nisanın 20 de ayrıntılıya gireceğim ozmnda eklerim
buda oğluşumun pipisi ve bacakları annesi gibi uzun bacaklı olacak ince ince:))
evet canım, dolaşırız akşama kadar. benim kayınvalidem burda olacak ama sinan onu oyalar. ben söyleyeceğim zaten sabahtan akşama kadar arkadaşlarla sözleştik alışveriş yapacağız diye. herhalde bozulmaz zira bilerek geliyor. buarada kim sormuştu bana "kayınvaliden nerden geliyor?" diye. unuttum. Bursadan geliyor. uzak değil. ama çok sık gelmezler. genelde biz gideriz. benim aram iyiyidr severim eşimin ailesini. ama ne kadar da olsa kendi ailenle olduğun kadar rahat olamıyorsun. örneğin bu akşam için yemek yok, birazdan alacağız annesini de yemeğe dışarı çıkacağız. içim huzursuz acaba kınar mı beni "ben geliyorum bi yemek bile yapmamış" diye... ama yok ya öle bi kadın değil. çok yardımcı. öğretmen emeklisi, ideal öğretmenlerden... o yüzden halden anlayan birisidir. üzmez beni hiç.
selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?