2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sakaleyn canım geçmiş olsun dikkat et güzelim kendine biliyorum bazen unutuyoruz hamile oldugumuzu kaptırıyoruz kendimizi işlere bizde kocişle arada hasret gideriyoruz ama çok şükür sancım olmuyor sadece göbek ve burçin rahatsız oluyor anneyi şimdiden paylaşamıyor sıpa

ha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...

benimde şafak 103
allahım tamamına erdirsin:Saruboceq:

oh oh ne güzel geri sayım başlamış ben agustos ayını saymamayım diyorum zaten 14 dogum veriyor dr ama normal olacagı için çantalar hazır bekleyecegiz agustos girince ama dogum tarihimle safak 123 gün ay daha çoooooook var sanki :1no2:

canım nerden çıktı şimdi bu enfeksiyon inşallah hemencecik ilaçla geçer seruma gerek kalmaz birde bunlarla ugraşıyoruz degilmi benimde 2 hafta sonra tahlilerim olacak bakalım ben neyle karşılaşıcagım

yok canım çok değil.bir bakacağızki zaman gelmiş mucizeler ellerimizde...biz sayalım beraber...tabii olası tarihler bunlar.sezeryan olursam dahada öne kayar ama bu normal tarihim...

canım nerden çıktı şimdi bu enfeksiyon inşallah hemencecik ilaçla geçer seruma gerek kalmaz birde bunlarla ugraşıyoruz degilmi benimde 2 hafta sonra tahlilerim olacak bakalım ben neyle karşılaşıcagım

akıntı vardı başakcım ve ben amniyon sıvısı diye çok korkuyordum.çünkü hamileliğimin ilk gününden bu yana hiç akıntı olmamıltı.e ağrı yok yanma vs yok ama allaha şükür doktorum farketti.allah yardımcımız olsun ne diyeyim...

Geçmiş olsun kuzum.. akıntı belirtin nasıldı Kayra.. bu arada Pink ye gonderdıgın linke baktım.. sadece ona gondermıssın ama.. bende bakıverdim artık :)))

geçmiş olsun kuzum.. Akıntı belirtin nasıldı kayra.. Bu arada pink ye gonderdıgın linke baktım.. Sadece ona gondermıssın ama.. Bende bakıverdim artık :)))

canım özelden mesaj atmıştı pinky ona istinaden yazdım.yanlış olmasın...aslında ben sana çok kırgınım şeker ama neyse....
Canım sağolasın.canım akıntı renksiz kokusuzdu.ağrım yada yanma falanda yoktu ama birden akıntı başlayınca korktum.hiç olmamıştı bende en azından bu kadar fazla.bir tahlil yaptıkki almış yürümüş.yani akıntılarıda ciddiye almak lazımmış güzelim....

lalcim 1 sene sonra taşınacaksan hiç oda takımı alma yazıktır park yataklar çok pratik birde dolap ayarladınmı tamamdır sonra güzel bir takım alırsın. arkadaşımın bebeği var 6 aylık, evde çekmeceli dolapları vardı onu pembe-sarıya boyadılar, birde cici pembe park yatak aldılar, gayetde memnunlar. ben dolapla bile uğraşmadan sevimli cici sepetler var ya onlardan almayı düşünüyorum. birde yatak tamamdır. esra chicco aldı sanırım. katlanıp istediğin yerede götürülebiliyor. seneye dilediğin gibi alırsın...

deryacım geçmiş olsun... yasak başladımı yani yaaaa....

yazdıkların çok güzel sağol bende yazıcam birazdan düşüncelerimi...
bende sizleri tanıdığım için mutluyum çok güzel bir ortam yaşadık sanki eskiden beri tanışıyomuşuz gibi yazdıkların içinde teşekkür ederim o senin güzelliğin canım....
[ımg]url=http://img220.imageshack.us/my.php?image=kraftpembe.png][ımg]http://img220.imageshack.us/img220/9129/kraftpembe.png[/ımg][/url][/ımg]
kızlar beğendiğim park yataklardan biri bu
ben bunu beğendim meltem çok şirin......
geçmiş olsun aman dikkat et yorma kendini bol bol dinlen umarım kısa sürer ağrılarınn...
hadi ya çok sıkıntılı bir durum inşallah antibiyotikle iyileşirsin evet bu enfeksiyonu bende duydum sinsi hiç belirti vermiyomuş çok geçmiş olsun sana...
oooo artık geri sayımlar başladı hadi bakalım buda göz kapayıncaya kadar biter zoru bitirdik bişey kalmadı sağlıkla alalın bebeklerimizi

Kayracım nolur bana kırgın olma.. sana bu konuda yalvarsam.. kırgınlık, bozukluk, kalp kırıklıkları, küskünlük konusunda oldukca yorgun bır ınsanım ben.. ne yanşlıs yaptıysam affına sıgınıyorum burada herkesın onunde.. ama nolur bana kırgın olma, kötu nıyetle bırsey yapmam ben zaten.. dıger konularda da hoşgörüne sığınıyorum artık..

Takıldım ben sana link konusunda :) anladım senden ıstedıgını canım :) gecenlerde su gıbı akıntıdan dolayı benımde rahatsızlıgım olmustu,fitil verildi.. sanırım 24.haftada gıdıste bır ıdrar tahlılı de benden ıster..

gypesra gözlemlerin çok güselmiş yaw ben çokmu sessizdim ...ama ben hemen kaynaşamam önce tanımaya çalışırım ama hepnizi çok sevdim..ama senin bi gelişin vardı bayıldım valla sanki önceden tanıyomuşum gibi samimi içten bıcır bıcırsın..

Angeles saĞolasın canım.evet sınsıymıŞ 20 lı haftalardan sonra...allaha ŞÜkÜrkı tedbır olsun dıye yaptırdık yakaladık.allah daha beterlerınden saklasın...

idrar tahlili mutlaka iste güzelim.benim şikayetim yokken çıktı.
Bu arada sana sitem ettiysem sitem sevgiden doğar diye bir şarkıyla bağlayayım...
Yok be canım ne art niyeti aklımdan bile geçmedi.estağfirullah.affetmek allaha mahsusutur benim ne haddime.sadece yazdım.üzülme birşey yok canım benim...

GYPSYESRAAA:açıkçası seni kendi anlatımın doğrusunda daha kilolu ve ağır bir hatun olarak düşünmüştüm.Halbuki hiç alakası bile olmayan son derece cıvıl cıvıl enerjik esprili neşeli ve ince düşünen birini gördüm karşımda her eve lazımsın sen güzelimmm....
PıNKY:Bir kıpır kıpırdasendin pozitif bir yapın var aynı zamanda yaşına görede olgunsun...Enerjin yüksek sohbetin keyifli seni tanıdığım için çok mutlu oldum...
PETRıK:Çok sohbet etme şansımız olmamasına karşın sakin ve sessiz birisin her ortama uyum sağlayabilen şirin mi şirin birisin ....
MAVıŞ:Kızlar bir görüceksiniz şirinlik abidesii uzun uzun sohbet ettik seninle çok sevdim seni inşallah en kısa zamanda şu bulantıların biter rahtlarsın ....
FASÜLYEKO:Zayıf ve fit hamilelerden samimiyetin ve güler yüzlülüğün çok hoşş pozitif insanlar hep çeker benii bu arada resimleride yollamışsın teşekkür ettim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...
TUANA:Masanın en sessizi kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş insanlardan çook masumm ve sıcak kanlısın...
NAZAN:GRUPTAKı EN ÇITIR HATUN BAKMAYIN SıZ KIZLAR YAZDIĞINA HATUNDA BıŞEY YOK NE POPO NE göbek incecik önünde biraz bir göbek o kadar fıstık gibiydi valla maşallah...
ESRAKO:Sıcakkanlılığın sempatikliğin ve masadaki naşan çokk güzeldiiayrıca resimlerden daha zayıfsın kızlar bir görsenizz...
UMARIM BURDA BAŞLAYAN BU DOSTLUĞUMUZ UZUN SÜRE DEVAM EDER DOĞUMDAN SONRADA BAĞLARIMIZ KOPMAZ DıYORUM SıZLERı TANIDIĞIM ıÇıN ÇOK MUTLU OLDUM KEŞKE ŞANSIMIZ OLSA BÜTÜN TOPıK BıR ARAYA GELEBıLSEK SÜPER OLURDU VALLA.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…