evet niveayi baya onermisler forumdaki anneler...
gogus catlaklari icinde lansinoh kremini, burda bi arkadasimda cok memnun kalmis, buradda varmis, mucizevi bisey diyor gogus ucundaki catlaklara
ben gelince alicam ordan bakim urunlerini fiyatlari burayla karsilastirip bzen daha ucuz oluyor tr..
ben bir de çişe kalkıp su içip yatıp tekrar çişe kalkanlara da üyeyim..tebük yeyip uyuyamayanlara da kabul ederseniz gelirim..gece coşuyor benim kız da
bi gdıdımınız kaç pakete eş değer önce onu açıklayın sonra tongaya basmayalım dimi
bağa mı didin? eğer bağa didinse 60 tlye aldım mağazadan..ama nette daha ucuz.ne kadara aldınn
bakınca sana özelden atayım mesaj.Tanımam mı ben kuzumu beaa.. neredeyse 7 aydır hapsurugumuza kadar bılıyoruss :)))
Yarım yağlı mı.. light a noldu... daa neler yaa ??
Ni demek kuzuların kuzusu.. su cıhıcco nun ıcerıgıne bı baksana kuzu alımunyum yazıo mı ıcerıgınde???
Anam ne kadar kalabalık bı yatak bu bole yaaa kaydirigubbakcemile3
gel tatlum, zamanla sayimiz articak nasilsa:)))) ay yerim ben onlarin tepuk atan patilerini allah eksikliklerini gostermesiin,hep cossunlar boyle, varsin ben uykusuz kalayim:)))
Sebamed en ıyısı dıye bılıyorum ama.. ne dıyosun sımdı.. ne yapalım hocam???
ben pisik kremi icin nivea dedim, ama sebamedin sampuan ve sabunu en iyisi diye biliyorum, ki oylede... banyo seti olarak onu alicam ben, pisik kremi niveaya ve bepanten karistirirm, benim memisler icinde lansinoh...liste hazir, gelince bakicam..bebe yagida johnson alirim heralde...
ama chiccodan memnun kalanlarda varmis didecim, bi nevi deneme yanilma olucak sanirim ayni bebek bezi olayi gibi...
bi gdıdımınız kaç pakete eş değer önce onu açıklayın sonra tongaya basmayalım dimi
Yafrum.. içinde alumınyum olmayan tek vucut temızlık maddesi Sebamed die bıldıgımden o konuda ısrarlıyım.. o banyo kuvetıne bende bakıorum.. içi çok girintili cıkıntılı seylere bakma.. ileriki zamanlarda kullanılamıyormus.. olabıldıgınce içi çukurlara bak derim..
hımmmm..valla bu topik süper yaa...bi küvette bile nelere dikkat etmeliymişik...uleeyn iyiki varsınız hatunlar.......
eee ellerin batmanın da chicco var diye saldırıyos tabii..en lüküs caddede chicco olunca gidem bir kazıklanam dedik herhalesenağlamaoldu bir kere evriş..benim kaderim bu buralarda..nete düşmemişti o zamanlar..şimdi bir baktım 30 tlye bile var..peh kazıkçılar ne olacak...Ulen Dido.. kipa da bıle 50 tlsı be anam.. nıe ole ısrarla tuzluya aldın??
Yafrum.. içinde alumınyum olmayan tek vucut temızlık maddesi Sebamed die bıldıgımden o konuda ısrarlıyım.. o banyo kuvetıne bende bakıorum.. içi çok girintili cıkıntılı seylere bakma.. ileriki zamanlarda kullanılamıyormus.. olabıldıgınce içi çukurlara bak derim..
hımmmm..valla bu topik süper yaa...bi küvette bile nelere dikkat etmeliymişik...uleeyn iyiki varsınız hatunlar.......
uleynini yerim senin:roflol:
Ayrı ayrı mı alalım dıosun yane.. set olarak degıl de.. bole yazdıgın gıbı??
Sende iyi ki varsın yafrum benım..birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.. muck.
eee ellerin batmanın da chicco var diye saldırıyos tabii..en lüküs caddede chicco olunca gidem bir kazıklanam dedik herhalesenağlamaoldu bir kere evriş..benim kaderim bu buralarda..nete düşmemişti o zamanlar..şimdi bir baktım 30 tlye bile var..peh kazıkçılar ne olacak...
Ay yirimm ben senii.. benim düdüklüğüm kusuruma bakma.. unuttumm ben senin Batmanda oldugunu yafru.. idare et artık, hamileyim de :)))
dide hakli canim ten olayi, belkide yaramicak degistiricez, biraz deneme yanilma yapicaz, eger fiyat daha uygunsa set al istersen, bide ayri ayri bakmak gerek fiyatlara, mesela kimiside sabun kullanmayin diyor okudugunda diger annisleri, bende kararsizim, ama gelmisken trye sebamed alicam en azindan sampuanini burda yok cunku...
E bazı yerlerde de sadece ilk üç ay sebamed in sabununu kullanın, sampuan kesınlıkle kullanmayın yazıyordu.. sanırım daha cok arastırmam gerekecek bu konuyu :uhm:
kıslar sizin sırtınız göğüs kafesiniz falan ağrımıyor mu? ben zor duruyorum ya..benim niye heryerim ağırıyor..kıçım ağırır bacağım ağırır sırtım ağırır göğüs kafesim ağırır ne halt edecem ben son aya kadar yaaaaaaaaaa
Hamile misin?? :))) e normal be yafrumm..
2 biskuviden bişicik olmaz ye noraa : )sut mu potibormu, hemide cifte kavrulmus muu??cokacimcoook bak simdi, zorla gunaha sokuyorlar...sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?