2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sebamed en ıyısı dıye bılıyorum ama.. ne dıyosun sımdı.. ne yapalım hocam???

ben bir de çişe kalkıp su içip yatıp tekrar çişe kalkanlara da üyeyim..tebük yeyip uyuyamayanlara da kabul ederseniz gelirim..gece coşuyor benim kız da

gel tatlum, zamanla sayimiz articak nasilsa:)))) ay yerim ben onlarin tepuk atan patilerini allah eksikliklerini gostermesiin,hep cossunlar boyle, varsin ben uykusuz kalayim:)))

ne kadara aldınn
bağa mı didin? eğer bağa didinse 60 tlye aldım mağazadan..ama nette daha ucuz.
bakınca sana özelden atayım mesaj.

gel tatlum, zamanla sayimiz articak nasilsa:)))) ay yerim ben onlarin tepuk atan patilerini allah eksikliklerini gostermesiin,hep cossunlar boyle, varsin ben uykusuz kalayim:)))

bir kocişim hissedemedi kıcık.dokunma duyusu özürlüsü ne olacak

Sebamed en ıyısı dıye bılıyorum ama.. ne dıyosun sımdı.. ne yapalım hocam???

ben pisik kremi icin nivea dedim, ama sebamedin sampuan ve sabunu en iyisi diye biliyorum, ki oylede... banyo seti olarak onu alicam ben, pisik kremi niveaya ve bepanten karistirirm, benim memisler icinde lansinoh...liste hazir, gelince bakicam..bebe yagida johnson alirim heralde...

ama chiccodan memnun kalanlarda varmis didecim, bi nevi deneme yanilma olucak sanirim ayni bebek bezi olayi gibi...

Ayrı ayrı mı alalım dıosun yane.. set olarak degıl de.. bole yazdıgın gıbı??

başka forumlara baktım..kimi sebamed hiç yaramadı demiş kimi nivea kimi chicco..bebeklere göre değişiyor demek ki..sonuçta onlarınkide ten hepiciği birbirinden farklı..bana çekerse yandı zaten çok hassatır benim cildim..tonla para veririm yaramaz hiç birşey kolay kolay..deneyeceğiz olmazsa değiştireceğiz..

Ulen Dido.. kipa da bıle 50 tlsı be anam.. nıe ole ısrarla tuzluya aldın??
eee ellerin batmanın da chicco var diye saldırıyos tabii..en lüküs caddede chicco olunca gidem bir kazıklanam dedik herhalesenağlamaoldu bir kere evriş..benim kaderim bu buralarda..nete düşmemişti o zamanlar..şimdi bir baktım 30 tlye bile var..peh kazıkçılar ne olacak...

Ayrı ayrı mı alalım dıosun yane.. set olarak degıl de.. bole yazdıgın gıbı??

dide hakli canim ten olayi, belkide yaramicak degistiricez, biraz deneme yanilma yapicaz, eger fiyat daha uygunsa set al istersen, bide ayri ayri bakmak gerek fiyatlara, mesela kimiside sabun kullanmayin diyor okudugunda diger annisleri, bende kararsizim, ama gelmisken trye sebamed alicam en azindan sampuanini burda yok cunku...

kıslar sizin sırtınız göğüs kafesiniz falan ağrımıyor mu? ben zor duruyorum ya..benim niye heryerim ağırıyor..kıçım ağırır bacağım ağırır sırtım ağırır göğüs kafesim ağırır ne halt edecem ben son aya kadar yaaaaaaaaaa

Hamile misin?? :))) e normal be yafrumm..

evriş şaka maka bir gıdım uykuya hasretim bacağım ağırır dönemem..nezleyim zaten nefes alamıyorum alıyım desen göğsüm sızlar..sırtımın altına ne koysam şaşırıyorum..ama iyi ki hamileyim..yormaldir yormal

sut mu potibormu, hemide cifte kavrulmus muu??cokacimcoook bak simdi, zorla gunaha sokuyorlar...sengözlerimebaksanab
2 biskuviden bişicik olmaz ye noraa : )

Sebamed setine baktımda en uygunu 49 tl, ne kadar pahalı, bimden johnson baby yenidoğan seti aldım 17 tl aradaki farka bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…