2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim

canım o dediğin ağrı gibi birşeyden bendede var sabah çarşıdayken bir girdi hala ara ara yokluyor yürürken bile zorlanıyorum sanki kasığımdan birşey geriliyor gibi oluyor ama sanırım normal birşey.....

YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu

hadeeee, neyse bozma moralini, saglikli olsunda onemli degil gerisi, ama pipi sonra nasil kuku olur anlamadimCADIARZU

Helin bu arada ben 10 kıloya yaklastım.. ha tuttumm ha tutucamm.. sen ne durumdasın kuzum???

evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım

yalniz degilsiniz canlarim bu sabah itibariyle 69.7 yim:))) yani 10 kilo almisim, biara sevinmistim 68 e indim diye, 2 gunde yine almisim.. 20 ile tamamliyiyayim hatta 80 kilo ile baska bisi istemem...

bye byeee, kendine ve bebise iyi bak...:a015:

ah bu ebeler her işe karşıyorlar, geçen hafta benide altüst etmişti ebe hn. doktorundan başkasını dinleme boşver ebeleri : )

merhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim
benimde kasıklarım ağrıyor çok oturunca yada ani hareket yapınca artıyor ağrılar

benim midem arabaya binince feci bulanıyor, yanma hep var ama araba tutmaya başladı 2 haftadır

ays ne şirindir o mis gibi kokar mmm bebeğimiz doğsada sevsek : ))

YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
bebeğin sağlıgı iyi olsunda boşver öğrenirsin, gidecekmisin 4 boyutluya ?

kızlar valla 10 günde 1,5 kilo almışım...toplamda 8,5 kilo almış oldum...ve kimse inanmıyor..dr.hariç...göstermiyosun o kadar kiloyu diyolar..evrim ve helin sizlerle aynnı durumdayım ben de...oldum olası abur cubur tarzı şeyleri sevmem..nadiren tüketirim...düzenli sebze ve et yiyiyorum....gerekli şeyleri yiyorum...böyleyken de alıyorsam da yapacak hiçbişeyim yok...yarasın oğluma yeterki...

çok geçmiş olsun,umarım bu zamana kadarda geçmiştir.simirmi yaptılar cnm?ben de de arada bir kaşıntı başladı akıntı oldugu zaman.neler istedi dr.un cnm senden...

Yerim ben senin anlatışş şekliniii a.s. yarasın evlatlarımıza.. uzerımıze dusenı yapıyoruz.

hepinizi teşekkürler arkadaşlar evet petrik bundan sonra ebeleri dinlemek yok kilo almışsın diyenlere takılmakta yok sadece bebişim ama kocamdada suç yok değil artık evde sigara içmek yok camın önünde içiyormuş falan onuda yasakladım balkonda içsin artık

bune şimdi canım ya sana göstermemişlrmiydi pipişi çok net görünüyor bu doktorlarada akıl sır ermiyor
bende 10 kişo almştım ma sanırım 1 kilo daha aldım tartı-lmadım ama
elevit ve kan hapı bend ekullanıyorum ve bende bırakamam kilolar gidiyor kızımda 20 kilo almıştım korkmayın hastanede ortalama 8 -10 kiloyu bırakıyorsunuz yani üç günde bukadar eksiliyorsunuz kırkınız çıkmadanda 6 -7 daha gidiyor önce sağlık

canım ben iki hafta önceki kontrolde kasıklarım ağrıyor dedim doktora oda cevap olarak hamilelikte devam ediyor demişti.çok şiddetli ve devamlı değilse korkmayın ara ara olması normal.

milkshakecim dinlenince geçiyorsa bebeğin başı ya da ayakları aşağıdadır, baskı yapıyordur deniyor doktorlar tarafından...

petrik şu süte bisküvi olayı var ya dehşetmiş içtiğim sütün haddi hesabı yok günlerdir, tebrik ve teşekkürlerimle...

behiyecim üzülme canım daha doğrusu çık şoktan bende 14 ve 17 de yaşamıştım. ufacık bir sorunu olsa bebişinin cinsiyeti aklına bile gelmez. sinir olman bile iyi demekki herşey o kadar yolundaki sen buna sinir olabiliyorsun:lepi: ama doktorlara kızıyorummm...

kizlar Teoman'a ne aldim bakin, cok pratik geldi, tr ye gidince heryere yatagini tasiyamam diye... en azindan kayinvalidemlere annemlere yazliga giderken canta gibi heryere tasiyabiliyorum, 70-75 cm e kadar yatabiliyormus icinde..

nora çok güzelmiş..benim de çok ihtiyacım olacak böyle bir şeye..nereden bulabilirim bir fikrin var mı? ben de çok istiyorum
haydaaaaa..aynı benim işe dönmüş..neyse sağlıklı olsun da..ama insan sarsılıyor hafiften şöyle
evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım
ya helin sen çok mu zayıftın hamile kaldığında..boyun mu çok uzun..20 deme ya peşin peşin..ben mesela 5 kilo aldım diye seviniyorum.gittiğim ortapedi doktoru ne dese beğenirsin bundan sonra alınır asıl kilo..ne sinir oldum..çok kilo almamalısın ağrıların artar dedi.ama benim iştahım çok açıldı son 3 haftadır..tatlı sevmiyorum Allahtan.
evet evrişim çok fitsin maşallah..fotoğraflarla kanıtlanmıştır bu
ayyy nasıl yaaa varyaa benimkinde öle bişi olursaa o aldığım bütün erkek kıyafetlerini o doktora yediririimmmm

.

ben 25 le kapatim yatıp kalkıp şükredicem 6 ayda 13 kilo düşün yane
ben yediremedim canım..nası yediriyoz bi öğretiver..örneğim önü arabalı tulum mavi,yada ç.ok beğenerek aldığım araba desenli battaniye gibi.yanıma kar kaldı aldıklarım ikinci bebişe artık erkek olursa.yav 20-25 deyip durmayın..şom ağızlılar sizi

tövbeeeeeee ne cigarası ne camın önünü..cinayet sebebi benim içindelikafadulden

esracım bende senin gibi dusunuyordum ama gecenlerde modokoya gittik sadece fikir alalım diyerekten en az 45 ila 50 gun onceden sipariş alıyoruz diyorlar.haberin olsun cnm.%98 ide mdf kursun içermeyen boyalarla boyanmış.

nora çok güzelmiş..benim de çok ihtiyacım olacak böyle bir şeye..nereden bulabilirim bir fikrin var mı? ben de çok istiyorum

canim burda premaman diye bi magaza var orda satiliyor normalde, trde varmi bilmiyorum, ama bi mothercare e sor istersen, gerci orada 60 euro idi ben internetten buldum 25 euroya aldim..adi cosi-sleep, bi arat bakalim googgle in turkce sayfasindan cikar belki...

petrik şu süte bisküvi olayı var ya dehşetmiş içtiğim sütün haddi hesabı yok günlerdir, tebrik ve teşekkürlerimle......

reca ederim bol sütlü bol petibörlü günler :smiley-cool:

oy oy ne sigarası, camdan içeri dolar dumanı ığğ nefret ediyorum sigaradan...

Son düzenleme:

maalesef yok..denk gelir belki

Yafrular.. Sebamed in setini alacagım da.. bır yerlerde uygun denk gelırse soyleyiverin Allah rızası ıcın..

Didommm.. tesekkur ederim iltifatlarınıs için.. gururumu oksadınıs :)))

canım aynısı bendede oldu biraz duygulandım film seyrederken sonlara dogru uyuyan dev uyandı ve tepiklemeye basladı sonrada uyutmadı beni maalesef :) ben yatarken o kalkıyo dolayısıyla bende yatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…