merhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim
YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
Helin bu arada ben 10 kıloya yaklastım.. ha tuttumm ha tutucamm.. sen ne durumdasın kuzum???
evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım
güsel bayanlar ben çıkıyorum bu odayı temizlicem pcyide kaldırıyım en geç gelecek haftaya açarım tekarar inş kendinize ii bakın annemgile gittiğimde üst katta dayıgil var onalara çıktıkça açar bakarım size öpüldünüz hepiniz 20sinde nisanın ayrıntılıya gireceğim size haberdar ederim bide bizimkide kız çıkarmış bizim gökhan bayırlır kesin duyuncakaydirigubbakcemile3 allah sağlıklı versinde cinsiyet önemli deil hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar birkaç gündür girememiştim şimdi ancak yazdıklarınızı bitirebildim :) bende başlarda devamlı yazmama rağmen artık sadece okuyordum... Dün doktoruma gittim moralimi bozdu ya3 hafta öncesinde gittiğimde herşey normaldi yememe dikkat etmiyordum yani makarna ekmek falan kısmamıştım.. doktor hatta bebekçok iyi boyuda normalin üstünde demişti. Sağlık ocağındaki takiplere gittiğimde kilo takibinde hemşire kilomun normalden fazla olduğunu ekmeği az yememi söylemişti 6 kilo aldım 20+4 teyiz bugün ..bende ekmeği kıstım kepek yada çavdar yedim günde en fazla 5 dilim falan makarnayıda yemedim. sonra dün doktoruma gittiğimde bebeğin kilosu normalden azmış yemiyormusun iyi beslen dedi. Ekmeği kıstığımı söyledim (marifetmiş gibi doktorda ekmek yiyemediğimi sandı) ekmek yiyemiyorsan makarna ye dedi :) o kadar aklım karıştı ki eşimdende fırça yedim sen neden doktorun dediklerinin dışına çıkıyorsun diye etraftakilerdende etkilendim tabii çok kilo almışın falan artık kimseyi takmayacağım eşim doktordan çıkar çıkmaz 2 porsiyon et yedirtti zorla :) ben tetanoz aşısınında bir zararı olmayacağını düşünerek yaptırmıştım doktor onuda yaptırma daha dedi artık sağlık ocağına gitmeye korkuyorum ya :)
benimde kasıklarım ağrıyor çok oturunca yada ani hareket yapınca artıyor ağrılarmerhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim
Kizlar benim midem cok kotu bugun ya, baslardaki gibi bulaniyorkafamçokkarıştı..
hic inanmam bole seylere ama bu donemde bebisin saci cikar, midede bulanti yapar derler buyukler dogru mu acaba, acayip bi bulanti ve yanma varkafamçokkarıştı
benim gibi olan var mudur acaba???
ays ne şirindir o mis gibi kokar mmm bebeğimiz doğsada sevsek : ))kıslar arkadasmdan geldim.maşallah ogluşu 3.250 ve boyuda 51 cm dogmuş saglıklı sarışın ve mavi gözlü bir bebek..dogumu çok kolay geçmiş arkadsımın.bebek çok tatlı ya miss gibi kokuyor.Allahım hepimize göstersin o gunleri..kucagım aldım ama tutmayı beceremedim valla..emanet gibi tuttum öleee....
ay bilmiyorum ki zaten birtek buraya takıldığımı bilio pc kurdu kendisi nerelere girdiğimide bilirr ama iştee sevmiom dio başkada bişi demio allah var kendide öle msnsini filan hiç açmaz facebook gelince bi ona üye olamadım bi ondan eksik kaldım:))))kaydirigubbakcemile3ama napıyım canım yaa ona ayak uydurmak zorundayım ilgi konusuna gelince bi sen kalmıştın bunu demedikkaydirigubbakcemile3herkes bana bunu sölüyordaa çok ilgisizsin dieee hatta onların evinde bi temizlikçi vardı nişanlıyken o bile demişti ilgisizsin diee bide sen dedin kadro tamam sanırımkaydirigubbakcemile3
bebeğin sağlıgı iyi olsunda boşver öğrenirsin, gidecekmisin 4 boyutluya ?YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
ha kızlar ben akıntı için tahlil yaptırmıştım ve enfeksiyon çıktı bol miktarda hemde.antibiyotiğe başladık 5 günlük tedavi.devam ederse serum yiyeceğim.enfeksiyonum farkedilmeseydi erken doğum sebebim olacaktı yine..ne idrar yanması ne başka birşey sinsi enfeksiyonmuş.aman dikkat edin kızlar...
kızlar valla 10 günde 1,5 kilo almışım...toplamda 8,5 kilo almış oldum...ve kimse inanmıyor..dr.hariç...göstermiyosun o kadar kiloyu diyolar..evrim ve helin sizlerle aynnı durumdayım ben de...oldum olası abur cubur tarzı şeyleri sevmem..nadiren tüketirim...düzenli sebze ve et yiyiyorum....gerekli şeyleri yiyorum...böyleyken de alıyorsam da yapacak hiçbişeyim yok...yarasın oğluma yeterki...
bune şimdi canım ya sana göstermemişlrmiydi pipişi çok net görünüyor bu doktorlarada akıl sır ermiyoryaa bilmiyorum napçam. 4 boyutluda bende görmüştüm herşeyini... ama şimdide kız diyorum ben diyyo.. önemli olan sağlıklı olması ama alışmıştım artık. daha önce ayrıntılı usg ye girmeden önce cinsiyet ayrıntılıda belli olur dedi. ayrıntılıdaki dr erkek dedi. o zamn da zaten 19 haftalık dı bebek. şimdi de kız diyorum ben diyooo...aman ya iyice saçmalık bu ya
bende 10 kişo almştım ma sanırım 1 kilo daha aldım tartı-lmadım amaevrim
daha 3,5 ay var ve son aylarda insan daha çok alıyor.zaten bebek 7.ayında bi kilo iken iki ay içinde çok hızlı büyümeye başlıyor ve 3,5 kiloya ulaşıyor.buna bağlı suyumuz artıyor rahmimiz kocaman oluyor.9 aylık hamilelerin kocaman göbeği oluyor.kilo artışda çok hızlaı ve fazla oluyor.bide bebek büyüdükçe acıkma sıklığımız artıyormuş.daha fazla yiyeceğiz.biliyorum çok kötü bi tablo çizdim ama ben kendimi alıştırmaya başladım.bi sağlıklı doğsunlar sonrada nasıl kilo verebileceğimizi konuşuruz artık
canım o dediğin ağrı gibi birşeyden bendede var sabah çarşıdayken bir girdi hala ara ara yokluyor yürürken bile zorlanıyorum sanki kasığımdan birşey geriliyor gibi oluyor ama sanırım normal birşey.....
canım o dediğin ağrı gibi birşeyden bendede var sabah çarşıdayken bir girdi hala ara ara yokluyor yürürken bile zorlanıyorum sanki kasığımdan birşey geriliyor gibi oluyor ama sanırım normal birşey.....
ah bu ebeler her işe karşıyorlar, geçen hafta benide altüst etmişti ebe hn. doktorundan başkasını dinleme boşver ebeleri : )
benimde kasıklarım ağrıyor çok oturunca yada ani hareket yapınca artıyor ağrılar
benim midem arabaya binince feci bulanıyor, yanma hep var ama araba tutmaya başladı 2 haftadır
ays ne şirindir o mis gibi kokar mmm bebeğimiz doğsada sevsek : ))
bebeğin sağlıgı iyi olsunda boşver öğrenirsin, gidecekmisin 4 boyutluya ?
nora çok güzelmiş..benim de çok ihtiyacım olacak böyle bir şeye..nereden bulabilirim bir fikrin var mı? ben de çok istiyorum
haydaaaaa..aynı benim işe dönmüş..neyse sağlıklı olsun da..ama insan sarsılıyor hafiften şöyleYA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
ya helin sen çok mu zayıftın hamile kaldığında..boyun mu çok uzun..20 deme ya peşin peşin..ben mesela 5 kilo aldım diye seviniyorum.gittiğim ortapedi doktoru ne dese beğenirsin bundan sonra alınır asıl kilo..ne sinir oldum..çok kilo almamalısın ağrıların artar dedi.ama benim iştahım çok açıldı son 3 haftadır..tatlı sevmiyorum Allahtan.evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım
evet evrişim çok fitsin maşallah..fotoğraflarla kanıtlanmıştır buKuzu.. bende de belli olmuyor.. enteresan tarafı.. hanı 10 kılo aldım desem mıllet güler bana.. eşim de dıyor.. oyle 10 kıloluk gorunmuyorsun dıye.. yoksa soyler o da.. aman dıkkat et falan dıye.. yeme duzenımde zerre degısıklık yok ama.. ıstah aynı.. yeme seklım aynı.. abur cubur ıle zaten hıc aram yok hepınız bılıyorsunuz.. yeme şekli aynı ama kılo artısı enteresan, bende cok sasırıyorum CADIARZU
ben yediremedim canım..nası yediriyoz bi öğretiver..örneğim önü arabalı tulum mavi,yada ç.ok beğenerek aldığım araba desenli battaniye gibi.yanıma kar kaldı aldıklarım ikinci bebişe artık erkek olursa.yav 20-25 deyip durmayın..şom ağızlılar siziayyy nasıl yaaa varyaa benimkinde öle bişi olursaa o aldığım bütün erkek kıyafetlerini o doktora yediririimmmm
.
ben 25 le kapatim yatıp kalkıp şükredicem 6 ayda 13 kilo düşün yane
hepinizi teşekkürler arkadaşlar evet petrik bundan sonra ebeleri dinlemek yokkilo almışsın diyenlere takılmakta yok sadece bebişim ama kocamdada suç yok değil artık evde sigara içmek yok camın önünde içiyormuş falan onuda yasakladım balkonda içsin artık
fasulyeko oda takımını aldın yani hayırlı olsun erkencisin mi ben mi geriden takip ediyorum
ben bir ay sonra falan gidip bakıp siparis veririm modundayım modakodan alırım muhtemelen .
park yatakleri ben hiç sevmiyorum bana sık gelmiyor yeri falan olmayan tasıncak olan evi kuçuk olanı anlıyorm tabi ama gnel anlamda svmiyorum o yuzden oylamada yapmadım .
nora çok güzelmiş..benim de çok ihtiyacım olacak böyle bir şeye..nereden bulabilirim bir fikrin var mı? ben de çok istiyorum
slm arkadaşlar ben zeynep foruma bugün katıldım 24 haftalık hamileyim ve ağustosta bekliyorum nasipse bebişimi.
petrik şu süte bisküvi olayı var ya dehşetmiş içtiğim sütün haddi hesabı yok günlerdir, tebrik ve teşekkürlerimle......
hepinizi teşekkürler arkadaşlar evet petrik bundan sonra ebeleri dinlemek yokkilo almışsın diyenlere takılmakta yok sadece bebişim ama kocamdada suç yok değil artık evde sigara içmek yok camın önünde içiyormuş falan onuda yasakladım balkonda içsin artık
canim burda premaman diye bi magaza var orda satiliyor normalde, trde varmi bilmiyorum, ama bi mothercare e sor istersen, gerci orada 60 euro idi ben internetten buldum 25 euroya aldim..adi cosi-sleep, bi arat bakalim googgle in turkce sayfasindan cikar belki...
reca ederim bol sütlü bol petibörlü günler :smiley-cool:
...
maalesef yok..denk gelir belki
sut mu potibormu, hemide cifte kavrulmus muu??cokacimcoook bak simdi, zorla gunaha sokuyorlar...sengözlerimebaksanab
Herkese merhabalar,
Biraz geç katıldım bugün aranıza.
Hastalar var geçmiş olsun, aman dikkat hamileyiz biz ağır kaldırmayın çok iş yapmayın, yormayın kendizini fazla.
Dün akşam Babam ve Oğlum vardı tv de biraz izledim gerçi sinemada izlemiştim daha önce o zaman da ağlamıştım baktım dün gece yine ağlamaya başladım kalktım tv nin önünden bebiş de hissetmesin diye.
Bu arada park yatak konusunda hemen hemen kraft ı beğenenler ve chicco yu beğenenler eşit gibi. Kızım olacağı için gönlüm pembeden yana odasını da masif ahşap aldığım için kızımın pembiş bişeyleri de olsun istiyorum. Aslında ürün kalitesi açısından chicco olan daha iyi zaten fiyatı da daha fazla nakitte en son 310 tl ye bırakıyorlar, kraft ı da nakit 200 e falan bırakıyorlar son dk ya kadar fikir değiştirebilirim mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?