Yafrular.. Sebamed in setini alacagım da.. bır yerlerde uygun denk gelırse soyleyiverin Allah rızası ıcın..
Didommm.. tesekkur ederim iltifatlarınıs için.. gururumu oksadınıs :)))
reca ederim hemşire..netten rastlarsak değil mi? rastlarsam söylerim..şu an banyo küveti bakıyorum bebişime..ben chiccodan aldım bakım ürünlerini..araştırdım önce tavsiye ettiler..bu da bir fikir yane..Şeniz
afabru gece wcye kalkanlar kulbune hos geldin sekerim :)) biz zaten burdaydık aylardır. şimdi seni gece tepük yemekten uyuyamayanlar kulubune beklioz suan norra ve ben uyeyeiz sanırım :)))
sut mu potibormu, hemide cifte kavrulmus muu??cokacimcoook bak simdi, zorla gunaha sokuyorlar...sengözlerimebaksanab
Bana daha cok yoldan gönüllü çıkan bir hamileye benziyormuşsun giib geldi ama :))))
afabru gece wcye kalkanlar kulbune hos geldin sekerim :)) biz zaten burdaydık aylardır. şimdi seni gece tepük yemekten uyuyamayanlar kulubune beklioz suan norra ve ben uyeyeiz sanırım :)))
sut mu potibormu, hemide cifte kavrulmus muu??cokacimcoook bak simdi, zorla gunaha sokuyorlar...sengözlerimebaksanab
kızlar kilolara dikkat süt ok gerisi düşünmek lazım
kızlar kilolara dikkat süt ok gerisi düşünmek lazım
benkızımda nivea kullanmıştım özellikle pişik kremi süperdi ilk seferde düzeltiyordu denenmiştir yine nivea almayı düşünüyorum çantalı seti var onunda bayada kullanmıştım
bak nasilda taniyor beni:)) ben esramin bi alt kademesiyim:)))ama kisitlamasam valla gecemez kimsee...cokacimcoook
ama çok güzel oluyolarrrrrrrrrrrrrrrrr (süt yarım yağlı olsa kurtarırmı abla???) kaydirigubbakcemile2
evriş haklısın sonuçta üstüne file takarız büyüyünce çıkarırız...akıllı hemşirem benim..çok sağol
ay evet sorma, gunduz duruyor, gece canlaniyor sipa..ozellikle 4.30-5 ten sonra...
hele dun gece superdi, tepukle bi uyandim, kedisim gelmis, kolumla gogsum arasinda biyerde benle ask yasayarak uyuyor, esim desen sarilmis bana, biri desen karnimda tepukluyor, bide nasil ciisim gelmis, dedim dayan biraz hadi uyandirma su garipleri, baktim olmuyor, kedisi biyere, esimin kolunu biyere attim, zor kostum wcye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?