2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yafrular.. Sebamed in setini alacagım da.. bır yerlerde uygun denk gelırse soyleyiverin Allah rızası ıcın..

Didommm.. tesekkur ederim iltifatlarınıs için.. gururumu oksadınıs :)))

reca ederim hemşire..netten rastlarsak değil mi? rastlarsam söylerim..şu an banyo küveti bakıyorum bebişime..ben chiccodan aldım bakım ürünlerini..araştırdım önce tavsiye ettiler..bu da bir fikir yane..Şeniz

afabru gece wcye kalkanlar kulbune hos geldin sekerim :)) biz zaten burdaydık aylardır. şimdi seni gece tepük yemekten uyuyamayanlar kulubune beklioz suan norra ve ben uyeyeiz sanırım :)))

kızlar burda acılan turk kliniginden bahsettim ya iste ordaki dr um ctesi seminer verecekmis gebelik takibiyle ilgili. gelince detayları yazarım size

Yafrum.. içinde alumınyum olmayan tek vucut temızlık maddesi Sebamed die bıldıgımden o konuda ısrarlıyım.. o banyo kuvetıne bende bakıorum.. içi çok girintili cıkıntılı seylere bakma.. ileriki zamanlarda kullanılamıyormus.. olabıldıgınce içi çukurlara bak derim..

afabru gece wcye kalkanlar kulbune hos geldin sekerim :)) biz zaten burdaydık aylardır. şimdi seni gece tepük yemekten uyuyamayanlar kulubune beklioz suan norra ve ben uyeyeiz sanırım :)))

Delüler kaydirigubbakcemile3

selam kızlaaaar.geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.hazır bebişim annemdeyken yazıyım dedim.oooo mercimekim iyi tatiller olsun.keyfini çıkar .valla şu anda benimde en çok ihtiyacımın olduğu şey bu sanırım.hasta arkadaşlarada acil şifalar diliyorum.bu arada kilolara hiç takılmayın.doğum yaza geldiğiiçin acayip su içip terliyoruz ve inanın hergün kilo veriyoruz.ben oğlumda 13 kilo almılştım,3.ayda 12sini verdim.tabi sonra yine hamile kaldım o başka.neyse size bol muhabbetler kızlar.öptümm.görüşürüz.

[/URL][/IMG]
ahanda benim aldığım budur.
bu da tanıtımı
Setin ıçerisinde;

1 adet Bebek Bakım Pudrası; Bebeğinizin cildinin rahatlığı için gerekli olan Infinite Dolcezze Bebe Pudarası, cildin doğal yağ dengesini düzenler, fazla olan nemi emerek kadife gibi yumuşatır.Bebeğinizin cildinde oluşabilecek hasarı en aza indirir.

1 adet Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı; Bebeğinizin cildini saçlarını, ipeksi bir yumuşaklık bırakarak, özenle temizleyen Infinite Dolcezze Saç ve Vücut Şampuanı, hijyenik bir üründür. Mikrobiyolojik ve dermatolojik test edilmiştir.Düzenli kullanıldığında konak oluşumunu engeller. Bebeğinizin için gerekli olan nemi hapseder.Gözleri yakmaz. ıçerdiği papatya sayesinde huzursuz bebekleri sakinleştirir.

1 adet Süt Bazlı Sabun; Saf, kullanımı kolay ve güvenli. Bebeğinizi nazikçe temizleyerek cildine ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Dermetolojik olarak test edilmiştir. Kuruluk ve döküntü yapmaz. ıçerdiği süt sayesinde gerilen bebek cildini yumuşatarak besler. Bebeğinizin cildinin nem dengesini korur.

1 adet 72`li Temizleme Mendili; Çicek kokulu tüm vücudunda güvenle kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Bebeğinizin ilk günden itibaren güvenle kullanabileceğiniz üründür. Bebeğinizin cildinde kuruluk ve döküntü yapmaz Özellikle bebeğiniz için gerekli olan nemi bebeğinize sunar ve hapseder. Temizlerken bir yandanda hasarlı bölgeyi onarır. Cildi beslerken bir yandanda kadifemsi yumuşaklık sağlar.
1 adet Yüksek Korumalı Pişik Kremi; Bebek bezlerinin sebep olduğu kızarıklık ve tahrişleri önlemek için ideal bir koruyucudur. Cildin dış etkenlere karşı direncini arttırır.Düzenli kullanıldığında pişik oluşumunu engeller. ıçerdiği zinco-oksit sayesinde tedaviye yöneliktir.Bebeğinizdeki hasarlı bölgeyi tedavi ederek bakımını yapar. ılk günden itibaren güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

1 adet Bebek Yağı; ıçerdiği Papatya ve E vitamini sayesinde, özellikle bebek bezlerinin sebep olduğu kızarıklık ve tahrişin etkisini hafifletir. Banyo suyuna karıştığında bebeğinizin cildini nemlendirir ve rahatlatır. Bebeğinizin cildindeki nen dengesini korur. Günlük masaj ihtiyacını güvenle yapabileceğiniz bir urundur. Huzursuz bebeğinizi sakinleştirerek rahatlatır. Bebeğinizin cildinde ipeksi bir yumuşaklık bırakır.

ben bir de çişe kalkıp su içip yatıp tekrar çişe kalkanlara da üyeyim..tebük yeyip uyuyamayanlara da kabul ederseniz gelirim..gece coşuyor benim kız da

evriş haklısın sonuçta üstüne file takarız büyüyünce çıkarırız...akıllı hemşirem benim..çok sağol

benkızımda nivea kullanmıştım özellikle pişik kremi süperdi ilk seferde düzeltiyordu denenmiştir yine nivea almayı düşünüyorum çantalı seti var onunda bayada kullanmıştım

ay evet sorma, gunduz duruyor, gece canlaniyor sipa..ozellikle 4.30-5 ten sonra...
hele dun gece superdi, tepukle bi uyandim, kedisim gelmis, kolumla gogsum arasinda biyerde benle ask yasayarak uyuyor, esim desen sarilmis bana, biri desen karnimda tepukluyor, bide nasil ciisim gelmis, dedim dayan biraz hadi uyandirma su garipleri, baktim olmuyor, kedisi biyere, esimin kolunu biyere attim, zor kostum wcye:)))

benkızımda nivea kullanmıştım özellikle pişik kremi süperdi ilk seferde düzeltiyordu denenmiştir yine nivea almayı düşünüyorum çantalı seti var onunda bayada kullanmıştım

evet niveayi baya onermisler forumdaki anneler...
gogus catlaklari icinde lansinoh kremini, burda bi arkadasimda cok memnun kalmis, buradda varmis, mucizevi bisey diyor gogus ucundaki catlaklara
ben gelince alicam ordan bakim urunlerini fiyatlari burayla karsilastirip bzen daha ucuz oluyor tr..

bi gdıdımınız kaç pakete eş değer önce onu açıklayın sonra tongaya basmayalım dimi

bak nasilda taniyor beni:)) ben esramin bi alt kademesiyim:)))ama kisitlamasam valla gecemez kimsee...cokacimcoook

Tanımam mı ben kuzumu beaa.. neredeyse 7 aydır hapsurugumuza kadar bılıyoruss :)))

ama çok güzel oluyolarrrrrrrrrrrrrrrrr (süt yarım yağlı olsa kurtarırmı abla???) kaydirigubbakcemile2

Yarım yağlı mı.. light a noldu... daa neler yaa ??

evriş haklısın sonuçta üstüne file takarız büyüyünce çıkarırız...akıllı hemşirem benim..çok sağol

Ni demek kuzuların kuzusu.. su cıhıcco nun ıcerıgıne bı baksana kuzu alımunyum yazıo mı ıcerıgınde???

Anam ne kadar kalabalık bı yatak bu bole yaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…