2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım ya şimdi bi yerde okudum magnezyum içmekle alakalı bi arkadaşa doktoru sırtı ve gögüs kafesi ağrıyoır diye vermiş sende bi doktoruna sor istersen daha doğrusu önce ağrılarını sor şimdi yanlış yönlendirme yapmayalım

ben de kremini almıştım petrik kendime..bebişe de denerim artık..bir de güneş kermi aldım.capurtune o da..lazım güneş kremi mutlaka alın siz de

hmm olsa olsa yarim paket, ama kesin bi paketi gecmezcokacimcoook.. sanirimkafamçokkarıştı

ozaman olur buarada kilolara dikkat edin diyen benfisfisfis biraz önce adını vermeyeyim şu doğum günlerinin olmazsa olmazından koca bi dilim götürdümcokacimcoook yafbenneyaptımki gerçi iştahım hiç yok emme bu iki gündür azıcık ucundan yiyiveriyorum :1no2:delikafadulden

ben de var demek mi bu? var de rahatlayayım..de hadi? deseneeee

var var.. dedim var var.. gevse :))

Ben bacagım agrıdıgı zaman gece kii her gece agrıyor... hemen o bacagımı yüzü koyun sekılde yatırıyorum.. mışıl mışıl uyuyorum.. bunu dene.. kendı kendıme buldum, perisan olmaktan kurtuldum.. degısık bır yatıs seklı oluyor halıyle.. sadece bacak yatık.. gobeke havada ama.. oluyor dene sende. Burnun ıcın burun spreyı kullan derım.. saglıklı nefes alamamanın bebege daha cok sakıncası var.

ben de kremini almıştım petrik kendime..bebişe de denerim artık..bir de güneş kermi aldım.capurtune o da..lazım güneş kremi mutlaka alın siz de

evet evet o çok önemli banada doktor ilk günden vermişti ben vichy kullanıyorum güneş kreminide ondan alıcam

benim de var magnezyumum..ben bebiş ağırlığından oluyor diye düşünüyorum..

Gecen aklıma gelmedıyse ne olayım.. en az 50 faktorluk almak lazım.. bu konuda önerisi olan var mı??

capurtune o da..lazım güneş kremi mutlaka alın siz de
güneş kremi bölümüne cevaptır kızlar başıyla alakası yoktur

ay pink ne güsel bi duygu dimi ya geçen sene bu zamanlar bende eşimin yiğenini öyle tutmaya çalışmıştım. ya biz tutmayı zor beceriyosya anne olunca napcaz ya tutamazsak gülerler bize delikafadulden delikafadulden
bide ben yeni doğan çocuğun gözü mavi olur diye bilyorum sonra değişir ama değişmesin inşallah ne diyim
YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
ay behiye inanmıyorum ya şansa bak ilk önce kız dese şaşırmaz insanda sende tam tersi olmuş acele etme başka drlerede git kesin olsun
evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım
heliiin bize hayal gibi 20 kiloyla tamamlamak bende 10 kilo almışım böyle giderse ben 30 kiloylamı tamamlicam şimdi diye düşünüyorum son ay çok kilo alınıyomuş zaten bide bi şey duymuştum 28. haftada aldığın kilonun 2 katı alınıyomuş ee ben 22. haftadayım napcaz şimdi :uhm:
kıssan şaşarım esracım zaten aklın fikrin yemek kız senin
afabru gece wcye kalkanlar kulbune hos geldin sekerim :)) biz zaten burdaydık aylardır. şimdi seni gece tepük yemekten uyuyamayanlar kulubune beklioz suan norra ve ben uyeyeiz sanırım :)))
bende üye olcam benide üye yapın benim cimcimemde çok tekmeliyo beni geceleri uyandırıyo hep :ecrin_bebek:
[/URL][/IMG]
ahanda benim aldığım budur.
.
dide ben de istiyorum bundan ne kadara aldın kazık yedim yazmışsın nette ucuz gözüküyodu baya
bide boyları çok küçük gözüküyo ürünlerin çok mu küçük içindekiler
eltim sırt çantalı olanını almıştı hastane çantası yaptı onu yapamayız dimi bebeğin eşyaları bile sığmaz gibi geldi

evet bebişlere lazım zaten bende kızımada kullanıyorum beyaz tenli yafru hemen kızarıveriyor hemde zararlı ışınlardan korunmak gerek

Yannıs bu chıccoo ıyı gusel hoş da o pudra kullanılmayacak zaten.. gereksız olmus o ıcınde.. bana göre yane..

2 biskuviden bişicik olmaz ye noraa : )

Sebamed setine baktımda en uygunu 49 tl, ne kadar pahalı, bimden johnson baby yenidoğan seti aldım 17 tl aradaki farka bak

aynen bende aldım bimden bide gitmişken omonun baby sini aldım çamaşırları yıkamak için 14 tl 3 kg deterjan ve johnson sette 17 tl verdim

nurdanım bende gece tam 4 kez işemeye çıkıyorum bu Allahtan revamı bana bilmiyorum çok büyük işkence vallaa son zamanlar napcam bilmem artık hiç uyumam 10 dkkda bi işe

Selam kızlar. Uzun süre ayakta kaldığımda, çok yürüdüğümde ağrılarım olduğundan bahsetmiştim ya, yakın zamanda doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum bugün. O karın destekleyici hamile külodu kullanmış ve çok rahat etmiş. Hem de ikiz olmasına rağmen:1shok:Bana da şiddetle tavsiye etti. Ama o külotlar 15-20 lira arasında. Bir de karın destekleyici bantlar var. Hangisinden alacağıma karar veremedim. Siz birinden duydunuz mu hiç? Külot mu bant mı?:uhm:

bi gdıdımınız kaç pakete eş değer önce onu açıklayın sonra tongaya basmayalım dimi

2 biskuviden bişicik olmaz ye noraa : )

Sebamed setine baktımda en uygunu 49 tl, ne kadar pahalı, bimden johnson baby yenidoğan seti aldım 17 tl aradaki farka bak

petrik çok iyimser gördüm seni (iki taneymişşş yalançııı) cokacimcoook ben saymıyommmm sayamıyommmm pötileri.........

bu arada bende sebamedden yanayım ayrıca evrimin vermiş olduğu linkte tavsiyeler kısmında ıslak mendil yerine pamuk ve su önerilmişti. onuda çok tuttum.

Defnecim;

Ah o pamuk ve su olayı bıraz sıkıntılı olacak ama.. napalım en az 3 ay sanırım bole yapacağız.. ama şu yenıdogan bezlerınden de bır tane almayı dusunuyorum.. dısarıalrda bır yerde olursak, su-pamuk ıkılısını yapamayacagız.. en az zararla kurtulalım bari :)) Bir de canbebe nin ya da kıpanın alt acma bezlerı var.. tek kullanımlık.. onlardan da alın bulundurun derim.. ozellılkle kaka gibi vahim durumlarda habire battanıye falan kirlenmemiş olur..

İyi de kuzum onun ikiz miş.. sana gercekten gerek var mı.. senin kasıkların mı agrıyor ayakta kaldıkca?? bu konuda bı bilgim yok malesef.. ama duymustum o kulotları.

canim ben hamile kilotlarini yaklasik 1.5-2 aydir kullaniyorum ve inanilmaz rahat, anane donu gibi ama cok rahat, annem yollamis trden ebrudan almis, en azindan 2 tane al derim, yikar yikar giyersin.. burdaki bi arkadasimda 6. aydan sonra o bantlardan tavsiye etti, hatta ustu resimli olanlari var, kotun, esofmanin ustune giy dedi, bi dene alicam ben...sarkmayi onluyormus, daha rahat yurusun dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…