kıslar sizin sırtınız göğüs kafesiniz falan ağrımıyor mu? ben zor duruyorum ya..benim niye heryerim ağırıyor..kıçım ağırır bacağım ağırır sırtım ağırır göğüs kafesim ağırır ne halt edecem ben son aya kadar yaaaaaaaaaa
hmm olsa olsa yarim paket, ama kesin bi paketi gecmezcokacimcoook.. sanirimkafamçokkarıştı
ben de var demek mi bu? var de rahatlayayım..de hadi? deseneeee
evriş şaka maka bir gıdım uykuya hasretim bacağım ağırır dönemem..nezleyim zaten nefes alamıyorum alıyım desen göğsüm sızlar..sırtımın altına ne koysam şaşırıyorum..ama iyi ki hamileyim..yormaldir yormal
ben de kremini almıştım petrik kendime..bebişe de denerim artık..bir de güneş kermi aldım.capurtune o da..lazım güneş kremi mutlaka alın siz de
canım ya şimdi bi yerde okudum magnezyum içmekle alakalı bi arkadaşa doktoru sırtı ve gögüs kafesi ağrıyoır diye vermiş sende bi doktoruna sor istersen daha doğrusu önce ağrılarını sor şimdi yanlış yönlendirme yapmayalım
ben de kremini almıştım petrik kendime..bebişe de denerim artık..bir de güneş kermi aldım.capurtune o da..lazım güneş kremi mutlaka alın siz de
evet evet o çok önemli banada doktor ilk günden vermişti ben vichy kullanıyorum güneş kreminide ondan alıcam
ay pink ne güsel bi duygu dimi ya geçen sene bu zamanlar bende eşimin yiğenini öyle tutmaya çalışmıştım. ya biz tutmayı zor beceriyosya anne olunca napcaz ya tutamazsak gülerler bize delikafadulden delikafaduldenkıslar arkadasmdan geldim.maşallah ogluşu 3.250 ve boyuda 51 cm dogmuş saglıklı sarışın ve mavi gözlü bir bebek..dogumu çok kolay geçmiş arkadsımın.bebek çok tatlı ya miss gibi kokuyor.Allahım hepimize göstersin o gunleri..kucagım aldım ama tutmayı beceremedim valla..emanet gibi tuttum öleee..
...
ay behiye inanmıyorum ya şansa bak ilk önce kız dese şaşırmaz insanda sende tam tersi olmuş acele etme başka drlerede git kesin olsunYA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
heliiin bize hayal gibi 20 kiloyla tamamlamak bende 10 kilo almışım böyle giderse ben 30 kiloylamı tamamlicam şimdi diye düşünüyorum son ay çok kilo alınıyomuş zaten bide bi şey duymuştum 28. haftada aldığın kilonun 2 katı alınıyomuş ee ben 22. haftadayım napcaz şimdi :uhm:evrim
ben bu hamileliği 20 kiloyla tamamlayım başka bi şey istemiyorum.şimdiden 10 kilo aldım.daha 3,5 ay var.bakalım daha ne kadar alacağım
kıssan şaşarım esracım zaten aklın fikrin yemek kız seninamaa ammaaaa senağlamasenağlamasenağlama
ooo siz bu kadar kısarak yiyosanız ben hayatta bu kadar kısmam 3 kilo fazla almışım sizden onada şükür hatta şu anda ne yiyiom biliyonusmuuu bi kase yoğurta ofis 3-5 lerden batırıp batırıp yiyomm bayılırım öle yemeyeee
bende üye olcam benide üye yapın benim cimcimemde çok tekmeliyo beni geceleri uyandırıyo hep :ecrin_bebek:afabru gece wcye kalkanlar kulbune hos geldin sekerim :)) biz zaten burdaydık aylardır. şimdi seni gece tepük yemekten uyuyamayanlar kulubune beklioz suan norra ve ben uyeyeiz sanırım :)))
dide ben de istiyorum bundan ne kadara aldın kazık yedim yazmışsın nette ucuz gözüküyodu baya[/URL][/IMG]
ahanda benim aldığım budur.
.
2 biskuviden bişicik olmaz ye noraa : )
Sebamed setine baktımda en uygunu 49 tl, ne kadar pahalı, bimden johnson baby yenidoğan seti aldım 17 tl aradaki farka bak
bi gdıdımınız kaç pakete eş değer önce onu açıklayın sonra tongaya basmayalım dimi
2 biskuviden bişicik olmaz ye noraa : )
Sebamed setine baktımda en uygunu 49 tl, ne kadar pahalı, bimden johnson baby yenidoğan seti aldım 17 tl aradaki farka bak
Selam kızlar. Uzun süre ayakta kaldığımda, çok yürüdüğümde ağrılarım olduğundan bahsetmiştim ya, yakın zamanda doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum bugün. O karın destekleyici hamile külodu kullanmış ve çok rahat etmiş. Hem de ikiz olmasına rağmen:1shok:Bana da şiddetle tavsiye etti. Ama o külotlar 15-20 lira arasında. Bir de karın destekleyici bantlar var. Hangisinden alacağıma karar veremedim. Siz birinden duydunuz mu hiç? Külot mu bant mı?:uhm:
Selam kızlar. Uzun süre ayakta kaldığımda, çok yürüdüğümde ağrılarım olduğundan bahsetmiştim ya, yakın zamanda doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum bugün. O karın destekleyici hamile külodu kullanmış ve çok rahat etmiş. Hem de ikiz olmasına rağmen:1shok:Bana da şiddetle tavsiye etti. Ama o külotlar 15-20 lira arasında. Bir de karın destekleyici bantlar var. Hangisinden alacağıma karar veremedim. Siz birinden duydunuz mu hiç? Külot mu bant mı?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?