2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızzzzlarrrr aman allahım o resimler ne öyle bayıldım hepinize çok tatlı çıkmışsınız biran için ekrandan sızıp aranıza dalmak geldi içimden...... kıskandım sizi biz burda öyle ekran gerisinde kalıyoruz izmire taşınasım geldi:)))))

tazefasülye aldığın geceliğe bayıldım özellikle beyaz ve kırmızı olanı nerden aldın tatlım onları ya yapılırmı bana bu bizim pazarda babaanne gecelikleri var bol miktarda böyle normal birşey bulmak çok zor:))))))

didecim geçmiş olsun canım her şerde bir hayır varmış bak o dr. öyle yapmış tamam kızmakla çok haklısın kim olsa aynı şeyi yapardı ama bak hastaneni ve dr. değiştirmene sebep olmuş inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur sorun yaşamazsın......

Merhabalar herkese
sitede sorun vardı yeni yeni düzeliyor

geçmiş olsun Esracım Allah korumuş sizi
oğlunun mobilyaları hayırlı olsun foto bekliyoruzz

Didom damarına basmışlar, okurken bile sinirlendim iyi yapmışsın şikayet etmekle
maşallah kuzuna koca kız olmuş :)))

Baby güzel çıkar test sonuçların inşaallah kuzunada maşallah

Uykusuz geceler geçiren annelere ithafen...

Son düzenleme:
inşallah milkshake..ayyy canım milkshake istedi yazarken..bu yiyecek içecekli nicklere kılım ben

kızlar seker testim yuksek cıkmıs 140 alt sınır 149 cıkmıs persembe gidip 100luk yukleeyecekler kansızlık filanda varmıs onuda ozaman konusuruz dedi yani pers tekrar dra gidicem bu sefer 3-4 saatte bir kan alacaklarmıs galiba

canım sıkma canını belki diğer testte bişey çıkmaz....benim de kanım düşük çıktı bu sefer..dr.demir hapımı 2 ye çıkardı günde...
bi daha ki kontrolde ben de şeker testimi yenileticem..çünkü ben akıllı kanı 1,5 saatte verdim...şantiyeye gelmem gerekti,yetişememiştim hastaneye..dr. da yenilemeye karar verdi...

ayça döndüm kürkçü dükkanına...off poff....32.haftamda nasılsa doğum iznime ayrılıyorum...az kaldı sayılır...:))

baby arkadaşlarda yazmış..50 gr zaten tarama testi önemli olan 100grlık test.yüksek çıksa da tehlikesi yok biliyorsun.

ooh ya nihayet açomış site şükürler olsun ne zor gecti kk olmadan nette bişeye yaramıyomuş valla kavuştuk birbirimize
çook gecmiş olsun canım hayırlı olsun güle güle kullanın aldıklarınızıda..
canım bende öle düşünüyorum kendi hakkımda soruyolar 6.ay bitti deyince nerende cocuk ben 2-3 aylık sandım falan diyolr sinir oluyorum ama dr.uma göre çok normal yapına göre olur dio seninde öledir canım buarada benim ilk bebeğim zatenn ben YENİ EVLİYİM 8 aylıkk....

aahhh canım valla tüüh 9 eksik çıksaymışşş ama olsun üzülme canım çokta yüksek değil..

en sonunda düzelmiş sizlersiz çok herşey sıkıcıymış hepinizi çok ösledim kıslarrrrrrrrrr

hihoyyyt sitenin düzelmesine çok sevindim hamile olmasam hoplayıp zıplardım ama burda yapayım bende hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
taklada atalımm
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: a.s. a.s.
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :lepi: :lepi:
:içelim: :içelim: kutlayalım kızlar içelimmm :içelim: :içelim:

100 luk yüklemede iyi çıkar inş çokda yüksek değilmiş üzülme

serapkarakoylu , babymom, cilgin_kedi, defnedamla, dide, dnzyildizi84, fasulyeko, irem34, kurnazkedi84 , LalEce, mentes , mercimekim, milkshake , norraa, petrik, sakaleynmaster, telkirma
siteye bak be şenlendi valla oohhh doldu taşıyoooo

fistik sikma canini 100 luk ii cikar belki, nazaninda aynisi olmustuu, yuksek ciksa bile esra gibi diyet yaparsin, allah daha kotu bir problem vermesin...

inşallah milkshake..ayyy canım milkshake istedi yazarken..bu yiyecek içecekli nicklere kılım ben

sorma canım ya ne bilim siteye üye olurken aklıma birden bu geldi öyle kaldı değiştirme imkanımda yok artık idare etcez ne yapalım.... gel ben sana yapayım en alasından istediğin milkshake olsun....

canım geçmiş olsun çok yüksek değil aslında normalin biraz üstü 100 lük yüklemende de çok yüksek çıkacağını zannetmiyorum..... dikkat et perşembeye kadar çok tatlı falan yeme belki onlarda etki etmiş olabilirCADIARZU

buara bugun ise gitmedim evde kaldim, bi suru sey vardi yapilicak,bide adapte olamadim bi anda, alisma donemine ihtiyacim var:))) utumu yaptim, camasirlarimi yikiyorum simdi, etrafida solee bi toplayip yemege girisicem...evimi ozlemisim, ama anne yani farkli oluyor....orda prenses gibiydim, bisey yaptirmadilar bana((

norra bana encok koyanda o oluyo , orda hicbi işe elimi surmuyorum ama eve gelince kulkedisi pozisyonları cok acı gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…