2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydııınn..
çok ösledim ben burayı....

Gypsycim allah korumuş canım hepinizi, verilmiş sadakanız varmış...

Didom..okurken ben de sinir oldum vallaa...gıcık oldum...tesadüfen dr.olmuşlar sanırım öle tipler...

ızmirli hatunlar....kıskanılacak kadar güzel, samimi ve sıcak gözüküyosunuz....gıpta ile baktım resimlerinize....bir ahhh geçirdim içimden....sizlerle mutlaka biraraya gelmek istiyorum....allah bozmasın o gülüşlerinizi...

didom gözün aydn canım bebişin iyiymiş moralin bozulmuş seninde ikimizde arızalı bi haftasonu geçirmişiz canım bebiş iyi ya gerisinin hiç önemi yok kadına söyleseydinde bi kuaföre gitseydi bıyıklarını sakallaırını aldırsaydıı kaydirigubbakcemile3
hatta bilakis kendin yolsaydın delikafadulden

didoş ve esracım çokkk geçmiş olsun...

yaşadıklarınız kötüde olsa sonuçta siz ve bebişler iyi ya beni keyiflendirmeye yetti.

bence didoşum doktor psikolojisini yansıtmış ya boşver...

haftasonu benim içinde yorucu geçti sayılır. zaman ilerledikçe evle ilgili yapmam gereken son düzenlemeleride yapayım dedim. ayakkabı dolabı yaptırmıştım haftasonu geldi onu yerleştirdik, ne varsa attım içine. yazlık kışlık değişiminide yaptım hazır başlamışken, ben doğum iznine ayrılınca ankaraya gidip doğumdan sonra geleceğim. kocacığım buralarda yalnız kalacak. tabi kızım vaktinde gelirse tüm planlarımız....

didoş ve esracım çokkk geçmiş olsun...

yaşadıklarınız kötüde olsa sonuçta siz ve bebişler iyi ya beni keyiflendirmeye yetti.

bence didoşum doktor psikolojisini yansıtmış ya boşver...

haftasonu benim içinde yorucu geçti sayılır. zaman ilerledikçe evle ilgili yapmam gereken son düzenlemeleride yapayım dedim. ayakkabı dolabı yaptırmıştım haftasonu geldi onu yerleştirdik, ne varsa attım içine. yazlık kışlık değişiminide yaptım hazır başlamışken, ben doğum iznine ayrılınca ankaraya gidip doğumdan sonra geleceğim. kocacığım buralarda yalnız kalacak. tabi kızım vaktinde gelirse tüm planlarımız....

bu siteye noluyo böyle ne zaman düzelicek anlamadım 3 gündür aynı sorun devam edermiymiş ya ??
helin,defne,mercimekim sağolun kızlar dedğiniz gibi bebişimiz iyi gerisi boş..

canlarım hepinize çok teşekkür ederim.ben buraya gelirken hiç önyargılı gelmemiştim..ama bu feodal ilişkiler adam kayırmalar çok yordu beni..sanki kanun düzen yok..herkes başka bir havada..heryerde var bu tarz şeyler ama burası bir başka.çok özlüyorum eskişehiri oradaki doktorları.buna da şükür en azından alternatif çok..hala şoktayım diyebilirim azıcık hatam olduğunu bilsem susarım hiç ses etmem..ama alışmışlar 10. çocuğunu doğuran ayda bir kürtaj olanları azarlayıp insan yerine koymamaya..şaşırdılar

doktor dediğin biraz iç açmalı di mi esra? suratından ruh hastalığı akarken insanları sırf tıp okumuş diye aşağılıyor..insan değil..oxford bitirse ne olacak.

iyi haberlerle gel canim, ayy ben yerimm fingirdek gelinimi... buarada biz babalara sormadan gelin guvey olduk ama, insallah bisey demezler:)))

esracim cok gecmis olsun, allah beterinden saklasin.. sonucta iyi olmaniza sevindim, iyi senin tarafina gelmemis..hayirli olsun oglusunun odasi..

didoo sikma canini kuzum var heryerde oyle manyaklar... inana fakulteden mezun olurken bu insanlar nasil doktor olucak ddigim meslektasim o kadar coktu ki...sonunda gonlune gore bi doktor bulmussun bak...

Bugun evde mısafır var.. sıte acılmıs nıhayet.. saldıra saldıra bıhal ettıler sıteyı... sızlerı cok ozledım, aksama dogru tekrar aranıza katılırımm.. kac gundur sızlerden yoksun kaldım.. pek bı sevımsız duygu imiş.. hepinizi tek tek opuyorumm şimdilik..

hamiş: hakkımdaki asılsız iftiralara tek tek cevap vereceğim,, şükür elimde belge falan var kaydirigubbakcemile3

mercimekim nasil gecti senin tatilin, iyi dinlenebildin mi???

evet canım süperdii....en güzeli de sabahları yatak keyfi yapabilmekti...muğladaydım bi süre...bahçelerde, mis kokulu topraklarda, çimenlerde yayıldık....
sayılı gün çabuk geçti ama...
sen de çok eğlenmişsin anladığım kadarıyla,,çok tatlı fotolarınız...

selam canlarım bugun seker yuklemem vardı
yanımada limon goturmustum sıkıp ictim limonata gibiydi yani oyle midem filan bulanmadı
ben nezle oldum bide hapsurup duruyorum ıhlamur iciorum ama kesmio direncsiz deilim sadece gece burnum tıkandı. dr da atesin yoksa onemli deil eger cok direncsiz kalırsan minoset icersin dedi.
seker yukleme sonuclarım 1 saate cıkcak telefonla ogrencem bekleyemedim 2 saat oralarda .

kızımda 865 gr olmus uyuyodu durttuk hic tınmadı :) bende kilo almamısım yani gecen ayda 66 idi bu ayda 66. dedim dra nasıl oluyo dediki gecen ayki kıyafetlerin daha agırdır ondan. şimdilik benden bukadar biraz gecmisi okuyayım 3 gun 3 asır gibi gecti cok sıkıldım siteye giremeyince

evriiisss misafire ne yaptiiinnnnnn????cokacimcoookgelelim mi bisdeeeeeeeeeeeeeeee....cokacimcoook

masallah kuzuna babyyy .insallah sekerin de iyi cikar canim, hayirli haberlerle gel bakalim...

izmirli guzeller vallahi cok hossunuz hepinizde
bayıldım resimlerinize hemde gordugume cok sevindim

norram annemin bana dedigi bir laf var tr donuslerimde sel gibi geldin yel gibi gittin der, seninkide oyle olmus canım ama cok sukur stres attın sevdiklerini gordun hosgittin bruksele canımcım

saol norram bakayım ogreneyimde sonuclar hem seker hemde idrar ve tam kan sayımı yapıldı hepsini bir degerlendirecek . yazıcam ogrenince

esracım ya çok geçmis olsun allah beterinden korusun valla esini anlıyorum mal canın yongası ama senin tarafından vurmadıgna arabanın sukretmeniz gerek allah korumus.
bebek odanızda hayırlı olsun guzel gunlerde kullansın bebisiniz insallah en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz

ay didecim yaa okurken ben sinirlendim varya
ama bu ilk hastane devlet hastanesi ikincisi ozel sanırım iste farkı yan ne yazıkık ozelde gelip kimse size bagıramaz sıra için ruh hastası vs asla diyemez yani
neyse her iste hayır vardırr

ay dide kukusunu gorduk kızımın demissin nası yani 4 boyutluda heralde ugyun pozisyon verdi de mi gordunuz bende gorsem of allahım rahatlasam:))

baby gözün aydın..noracım keşke tüm doktorlar senin gibi tatlı yüzlü güzel gamzeli olsa içimiz açılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…