izmirli guzeller vallahi cok hossunuz hepinizde
bayıldım resimlerinize hemde gordugume cok sevindim
norram annemin bana dedigi bir laf var tr donuslerimde sel gibi geldin yel gibi gittin der, seninkide oyle olmus canım ama cok sukur stres attın sevdiklerini gordun hosgittin bruksele canımcım
sagol canim ama bu sefer gercekten cok koydu ayrilik, cok aglastik ayrilirken, sanirim ben de anne olacagim icin bi an onu kendi yerime koydum, evladimi nasil birakirdim diye dusundum, gelene kadar cok agladim((( allah en kisa zmanda geri donmeyi nasip etsin ailemin yanina...senağlama
ayçaçığım sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim..ama maalesef buradaki insanlar koyun gibiler..kimsenin şikayet ettiğini sanmıyorum.ama ettim edeceğim..bir şey olmasa da edeceğim..
teste gelince 2 tüpçük kan vereceksin.ben fenalaşırdım kan verirken alıştım artık..ben de o doktor yüzünden olamadım şeker testini..aç gitmiştim moralim bozulunca yedim bir şeyler öbür doktor da 23 mayıs da yapalım dedi.
ayçaçığım sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim..ama maalesef buradaki insanlar koyun gibiler..kimsenin şikayet ettiğini sanmıyorum.ama ettim edeceğim..bir şey olmasa da edeceğim..
teste gelince 2 tüpçük kan vereceksin.ben fenalaşırdım kan verirken alıştım artık..ben de o doktor yüzünden olamadım şeker testini..aç gitmiştim moralim bozulunca yedim bir şeyler öbür doktor da 23 mayıs da yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?