2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

massallah baby bebisine.
insallah tahlil sonuçlarında iyi çıkar sende bu son sınavdan yırtarsın

yok esracım ben hiç devlet hastanesine gitmedim..hayatımda 1 kere bile gitmedim..gitsem ne hale gelirdim acaba..Allah kolaylık versin gitmek zorunda olanlara.ikisi de özel canım ama doktor kadın ve buralara has bir şey çok kadın hastası var..bir sürü doğuran kadınlar bunlar..ekonomik durum falan da farketmiyor kuluçka makinası gibi çalışıyorlar maşallah.alışmış onları eziklemeye bana da yapmaya çalıştı gerizekalı..zaten ilk defa gittim.benim doktorum izindeydi.
o mesela çok cicidir..o doktor gibi 80 hastaya bakmıyor günde ,kota koyuyor.çok ilgileniyor.jinekeleğon kadınını sevmiyorum.ama en son gittiğim doktor çok daha bir şekerdi..sanırım ona devam edeceğim.hem evimize yakın hem türkiye'de 58 şubesi daha varmış..bir satandart olur inşallah.

herkese merhaba,
MERCıMEKıM,hoşgeldin.
ESRA ve DıDE,geçmiş olsun kızlar,bebişlerin ve sizin iyi olduğunuza sevindim.önemli olan da bu zaten.
NURDAN,sen de evine hoşgeldin.
buluşma fotoğrafları hakkında yorum yaparken aslında kendi güzelliğini ve tatlılığını ortaya koyan herkese çok teşekkür ediyorum.
görüşmek üzere...

ilk defa pozisyon uygundu canım.doktor da çok uğraştı..ayak fotosuna kadar verdi.kesin kız dedi..bakalım hayırlısı

Norra ve mercimekim kürkçü dükkanlarınıza geri döndünüz demek...Stres atmış hafiflemişsinizdir ne güzel..

Gypsesraaa, ucuz atlatmışsın. Çooook geçmiş olsun.

Didee, ben de olsam şikayet ederdim. Ben etcem de bişey olmayacak nasılsa diye düşünüyoruz çoğu kez ama senin gibi iki üç beş kişi şikayet etti miydi bişeyler olabiliyo. En azından sakallı doktorun önce kuaföre gidip (!), sonra aynaya bakıp kendine ve ruh sağlığına çekidüzen vermek zorunda kalıyo...Eline koluna sağlık..

sagol canim ama bu sefer gercekten cok koydu ayrilik, cok aglastik ayrilirken, sanirim ben de anne olacagim icin bi an onu kendi yerime koydum, evladimi nasil birakirdim diye dusundum, gelene kadar cok agladim((( allah en kisa zmanda geri donmeyi nasip etsin ailemin yanina...senağlama

Gypsesra, mammut takımını mı aldın ikeadan yoksa, diğerlerinden mi???

Benim karnımdaki minik sıpa hareket etmiyo diyodum ya, dün performansına hayran kaldım. Paket bir ıstanbul turu yaptık. Gece 12'de evdeydim, çok yürüdüm çok yoruldum ama çok keyifliydi. Anladım ki bizimki heyecan arıyo...Bakın bugün gene sessiz..

Babymom, sen de yaptırdın şeker tahlili falan yavaş yavaş sıra bana geliyo. Önce şu indirect coombs yaptırıp kurtulayım da.. Öle bayıla vercez bir sürü kan..YANDIM

Amiiiiiiin..

Bir arkadaşım doğum yaptığında ilk aklına gelen şeyin annesi olduğunu, o an annesinin ne kadar kıymetli olduğunu anladığını söylemişti.

benim evde netim yok ve 3 gündür tatildeyim.sabahtan beri gelişmeleri okudum.harikasınız.yanlız bende sizle aynıyım ama şaşırdığım tek konu benim göbüşüm sizinki kadar hiç yok,hatta serapınkindede küçük ( neden acaba ama bebeişimin kilosu normal...korktum sizleri görünce...bir teselliii verinn benneyaptımki

ayçaçığım sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim..ama maalesef buradaki insanlar koyun gibiler..kimsenin şikayet ettiğini sanmıyorum.ama ettim edeceğim..bir şey olmasa da edeceğim..
teste gelince 2 tüpçük kan vereceksin.ben fenalaşırdım kan verirken alıştım artık..ben de o doktor yüzünden olamadım şeker testini..aç gitmiştim moralim bozulunca yedim bir şeyler öbür doktor da 23 mayıs da yapalım dedi.

kurnazkedi bebişin gelişimi normalse takma..ben de arkadaşların göbüşlerini görünce kendi göbüşümün küçük olduğunu farkettim..girdiğim her ortamda da kaç aylık diye soryorlar söyleyince karnın çok küçük diyorlar..ben de içindeki büyük diyorum..:)

saolun canlarım valla bakalım yarım saate ogrencem sonucları

telkırma benim once kolumdan bulamadılar 2 denemeyle damarı bulamadılar sonra sag elin ustunden buldular birde kelebek taktılar 1 saat o aparat durdu elimde yuklemeden 1 saat sonrada oraya sırıngayı sokup cekti kanı. o kanlar akarken tek dusuncem bebegimdi onun saglıgı icin yaptırdıgımı dusundugumde acı hissetmedim

norram bende her seferinde aglarım gelirken cok acıklı oluyo gercekten. duana kendi adıma ve lal adınada kocaman bir aminnn diyorum

bende hastanede yattım ya bobrek tası dusurdugum sıra ozaman evde cok sancım vardı bobrek oldugunu bilmiodum bebekten sanıodum okadar agladımki bende anneme bu acıyı cektirdimmi diye. kızlar cennet anaların altında ama anne olmakta kolay deilmis degilmi

didecim cok uzuldum basına gelenleri nekadar densizler ya karsılarında hamle bi kadın var terbiyesizler, Allah ii drlarla karsılastırsın hepimizi insallah

kurnazkedi ickarnın genistir. birde insanın vucudu nerden kilo almaya musaitse hamilelikte ordan sisermis.ben mesela az kilo alsam gobegim midem cıkardı simdide kilom sırf gobegimde. bence tadını cıkar rahat rahat uyu, esine sarıl. bebeginin kilosu normalse gelisimide oyle problem edecek birsey yok

Teşekkür ederrim dide cim.rahatladım biraz sayende.ne bilim bende korktum biraz.izmirli kıslar hepinizinde ilk doğumumu acaba.öğrenmek lasım.ama çok şirinsiniz bu gercekkkhihoyyyt

kızlar benşm uykusuzluk problemim devam edio resmen 3te sızdım 1.5tu dun gece yataga girdigimde saga sola don yok uyku kalktım tvyi actım salona uzandım aldım battaniyemi hic gelmedi uykum sonra yavas yavas bastırdı gittim yattım kocisin yanına onun dunyadan haberi yok tabi forul forul resmen agladım sinirden gece gece oyle oyle sızmısım. ictigim 1 bardak su yatmadan yarım saat once cıkan 5 bardak su resmen hemde 10 dk da bir yok boyle sey ya

2 tüpçük müüüüü..Beni kan tutuyo işte elimde değil.

Dide, sen ne kadar daha yaşayacaksın o şehirde.. Bazen bu yaşadıkların yüzünden ben bu ülkeden gitmek istiyorum, kaldı ki doğuda çok daha zordur herşey..

babymoon inan bende de başladı bu ara uykusuzluk.uyuyorum fakat her dönüşümde,dönüşü bile elimi kıpırdamam da uyanıyorum ve iki saatle tekrar uyuyorum.gündüz bişey yok yatağa girince belim sırtm karnım için için zılamaya başlıyolar deliriyorm.bir de iş olmasa sabah kalkıp bende tv izlerimde zar zor uyutuyorum kendimi

2 tüpçük müüüüü..Beni kan tutuyo işte elimde değil. Acısı umrumda değil, bünyem acıya çok dayanıklı, neredeyse narkozsuz diş çekirdim ama o kan yok mu kan. Yazarken bile tutuyo beni..

Dide, sen ne kadar daha yaşayacaksın o şehirde.. Bazen bu yaşadıkların yüzünden ben bu ülkeden gitmek istiyorum, kaldı ki doğuda çok daha zordur herşey..

1 sene daha garanti buradayız..imkanlar açısından fena değil burası..ama büyükşehir gibi olmuyor..tek etkinliğimiz madoya takılmak evde lost izlemek..market gezmek.ben hep insdanların ortamı güzelleştirdiğine inanmışımdır.ilçede de çalışmışlığım var..ama çok güzel yıllardı.zor geldi biraz.ilişkiler de çok feodal.herkes birbirinin bir şeysi..Bursa'ya tayin isteyeceğiz inşallah çıkar.

ayyy kızlar ben de sırt ağrısından duramıyorum..yatınca bile bir reha bulamıyorum yav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…