üzme kendini 100 lük iyi çıkar inşallahkızlar seker testim yuksek cıkmıs 140 alt sınır 149 cıkmıs persembe gidip 100luk yukleeyecekler kansızlık filanda varmıs onuda ozaman konusuruz dedi yani pers tekrar dra gidicem bu sefer 3-4 saatte bir kan alacaklarmıs galiba
bende bu ay kilo almamışım kıyafet olarak aynıydım ama 10 gün filan gripten dolayı hiç iştahım yoktu doğru düzgün doyasıya bişey yiyemedim sanırım ondan şükür oğlum iyiydiselam canlarım bugun seker yuklemem vardı
yanımada limon goturmustum sıkıp ictim limonata gibiydi yani oyle midem filan bulanmadı
ben nezle oldum bide hapsurup duruyorum ıhlamur iciorum ama kesmio direncsiz deilim sadece gece burnum tıkandı. dr da atesin yoksa onemli deil eger cok direncsiz kalırsan minoset icersin dedi.
seker yukleme sonuclarım 1 saate cıkcak telefonla ogrencem bekleyemedim 2 saat oralarda .
kızımda 865 gr olmus uyuyodu durttuk hic tınmadı :) bende kilo almamısım yani gecen ayda 66 idi bu ayda 66. dedim dra nasıl oluyo dediki gecen ayki kıyafetlerin daha agırdır ondan. şimdilik benden bukadar biraz gecmisi okuyayım 3 gun 3 asır gibi gecti cok sıkıldım siteye giremeyince
ya kızlar bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var :)))))))))
salata tarifi arıyorum hafta sonu günüm var burda canı isteyenler olabilir yazmak istemezseniz özelden de mesaj atabilirsiniz.... ama arkadaşlarım çoğu bilinen salataları yaptı o yüzden onların yapmadığı birşeyi yapmak istiyorum ve kolay olsun istiyorum ne çok istedim yavvvvfffff......
selam arkadaşlar,
4 gün siteye girmedim diye mi bilmem yolumu zor buldum.... bişeyler mi değişmiş k.k da bana mı öle geldi?
neyse, herkesler nasıl bakalım? geçmişi okuyacak hiç fırsatım yok şuan.
önemli haberler var mı? MAVİŞ cinsiyetini öğrendi mi?
şeker taramaları nasıl gidiyor? BAŞAK ta da şeker çıktı mı 100gr lık yüklemede? en son ESRAKO, KAÇAK VE BAŞAK ta çıkmıştı yanılmıyorsam.
Cinsiyet değiştiren afacanlar oldu mu?
valla milksahake ben közlenmiş malzemeli salataları tek geçerim.
selam arkadaşlar,
4 gün siteye girmedim diye mi bilmem yolumu zor buldum.... bişeyler mi değişmiş k.k da bana mı öle geldi?
neyse, herkesler nasıl bakalım? geçmişi okuyacak hiç fırsatım yok şuan.
önemli haberler var mı? MAVİŞ cinsiyetini öğrendi mi?
şeker taramaları nasıl gidiyor? BAŞAK ta da şeker çıktı mı 100gr lık yüklemede? en son ESRAKO, KAÇAK VE BAŞAK ta çıkmıştı yanılmıyorsam.
Cinsiyet değiştiren afacanlar oldu mu?
Hayatım neden sıkıntı yapıyosun ki kendinemerhaba kızlar bende uzun zamandır oku oku bitiremedim jenny taa geçmişlerde sormuşsun nasılsın diye muhtemelen o zamnda geçmişi okuyordum ben bu zaman zarfında küçük bir sinir krizi geçirdim çok sıkıldım artık ya kocama sardım iyice adam birgün bırakıp gidecek öyle dedi zaten bulamayacaksın beni diyebu arada buluşmalar falan olmuş çok güzel orada olmayı isterdim :)
merhaba kızlar bende uzun zamandır oku oku bitiremedim jenny taa geçmişlerde sormuşsun nasılsın diye muhtemelen o zamnda geçmişi okuyordum ben bu zaman zarfında küçük bir sinir krizi geçirdim çok sıkıldım artık ya kocama sardım iyice adam birgün bırakıp gidecek öyle dedi zaten bulamayacaksın beni diyebu arada buluşmalar falan olmuş çok güzel orada olmayı isterdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?