2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam kızlar ben de foruma 3 gündür girmiyordum bugün de sorunlar vardı hepiniz iyisinizdir umarım.
gypsy geçmiş olsun canınıza birşey olmamış odanız da hayırlı olsun izmir buluşma fotolarına da bir ara bakıcam inş.

NORRA evine dönmüşsün ayrılık zor ama gezmek iyide gelmiştir
ESAR çok geçmiş olsun canım ALLAH ESİRGEMİŞ bebişin eşin ve senin iyi olmana sevindim takımlarınızda hayırlı olsun güle güle kullanın
DİDE sanada çok geçmiş olsun kötü muamele olan yere iyiki muayene olmamışsın iyikide şikayet etmişsin terbiyesizlikleri yanlarına kalmamalı maşallah kuzuna
BABY bebişine maşallah şekerinde güzel çıkar inşallah

ya kızlar bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var :)))))))))

salata tarifi arıyorum hafta sonu günüm var burda canı isteyenler olabilir yazmak istemezseniz özelden de mesaj atabilirsiniz.... ama arkadaşlarım çoğu bilinen salataları yaptı o yüzden onların yapmadığı birşeyi yapmak istiyorum ve kolay olsun istiyorum ne çok istedim yavvvvfffff......

valla milksahake ben közlenmiş malzemeli salataları tek geçerim.

selam arkadaşlar,
4 gün siteye girmedim diye mi bilmem yolumu zor buldum.... bişeyler mi değişmiş k.k da bana mı öle geldi?
neyse, herkesler nasıl bakalım? geçmişi okuyacak hiç fırsatım yok şuan.
önemli haberler var mı? MAVıŞ cinsiyetini öğrendi mi?
şeker taramaları nasıl gidiyor? BAŞAK ta da şeker çıktı mı 100gr lık yüklemede? en son ESRAKO, KAÇAK VE BAŞAK ta çıkmıştı yanılmıyorsam.
Cinsiyet değiştiren afacanlar oldu mu?

üzme kendini 100 lük iyi çıkar inşallah
bende bu ay kilo almamışım kıyafet olarak aynıydım ama 10 gün filan gripten dolayı hiç iştahım yoktu doğru düzgün doyasıya bişey yiyemedim sanırım ondan şükür oğlum iyiydi

internetten arasan bende bi tarif var ama mutlaka yapmışlardır bildiğimiz rus salatasının değişik versiyonu

selam arkadaşlar,
4 gün siteye girmedim diye mi bilmem yolumu zor buldum.... bişeyler mi değişmiş k.k da bana mı öle geldi?
neyse, herkesler nasıl bakalım? geçmişi okuyacak hiç fırsatım yok şuan.
önemli haberler var mı? MAVİŞ cinsiyetini öğrendi mi?
şeker taramaları nasıl gidiyor? BAŞAK ta da şeker çıktı mı 100gr lık yüklemede? en son ESRAKO, KAÇAK VE BAŞAK ta çıkmıştı yanılmıyorsam.
Cinsiyet değiştiren afacanlar oldu mu?

ben sana kısa özet geçeyim
babymizdede 50 lik yüklemede sorun çıktı
:1no2:
bana doktor heparin iğne verdi sanada sormuştum ama yoktun henüz yaptırmadım :uhm:
cinsiyetlerede değişen yok bildiğim kadarıyla
bende bikaç gündür çok takılamdım iki üç gündürde sitede problem vardı bildiklerim bu kadarcık nazan a.s

Bikaç gündür zaten KK'ye girilmiyordu. Başlıklar yer değiştirmiş falan. Yolunu kaybetmen doğal yani..Geçmiş de o yüzden çok birikmemiş şansına..

ayy kızlar sız ne ara yazıstınız yaa,ben sıteye hala tam olarak giremiyorum.tam sayfalşarı okuyum dıyorum pat yıne gıdıyo site.uyuz oldum kac gundur heeeklava:

Selam kızlar
Ay nekadar özlemişim hepinizi sohbetlerinizi (şimdi dersiniz sen hiç katılmıyosun bize ama yazdıklarınızı okumak bile yetiyo - hızınıza yetişemiyıorum ki )
Meyer ne de alışmışık ya bu siteye - bişey eksikti 2 gündür
Nasılsınız bakalım herkez iyi mi
Var mı bi değişiklik bebişlerle ilgili?
N e güzel oldu site açıldı hihoyyyt

Bu arada eğitimci arkadaşlarımız için önemli bir bilgi geçen okudum kanunda değişiklikler olmuş
Değişikliklere göre : Hamile öğretmenlerin nöbet muafiyet süresi uzadı.
Yeni yönetmelikle hamile olan öğretmenlere doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmeyecek.
Hadi gözünüz aydın yararlanın hemen derim Nöbet tutup durmayın bebişleri düşünün

merhaba kızlar bende uzun zamandır oku oku bitiremedim jenny taa geçmişlerde sormuşsun nasılsın diye muhtemelen o zamnda geçmişi okuyordum ben bu zaman zarfında küçük bir sinir krizi geçirdim çok sıkıldım artık ya kocama sardım iyice adam birgün bırakıp gidecek öyle dedi zaten bulamayacaksın beni diye bu arada buluşmalar falan olmuş çok güzel orada olmayı isterdim :)

Hayatım neden sıkıntı yapıyosun ki kendine biraz rahat ol bak herşey bebeye yansıyo haberin olsun + kocanın ne suçu var şimdi adamı da üzüyosun Hepimiz daraldık sanırım ama ben bunu havalara bağlıyorum bi ısınamadı şöyle rahart rahat gezelim
Bak merkeze gel buluşalım iyi gelir ikimize de - özelden yaz sen bana numaranı

SAKALEYN, özet için teşekkürler canım. hayırdır, doktor sana neden heparin iğne verdi? clexane mı? neden başlamadın peki? haydi sor ne soracaksan....
BABY fotonu göremedim şeker. hata veriyor açmıyor albümünü. galiba sitede bir sorun var.
senin şeker sonucun kaç çıkmıştı?

SİNİR KRİZİ mi?? Nedenmiş o, sebep sıkkınlığın ve hamilelik hormonların mı? Başka bişey mi oldu yoksa.

Oralar canlanmaya başlar yavaştan yavaştan geçer sıkıntın. Eşine de söyle hormonlarım beni böyle yapıyo diye. Biraz anlayışlı olsun, ne demek bırakıp gitmek öyle cık cık cık!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…