baby nas ıyani kavusmuyor
?
benim gougsler ilk uç ay hormonların etkisi ile davul gibi oludydu sonra indiler su anda da inikler hatta dun arkadasım dediki karnın gogus hizasnıdan ileri çikmis :) gougslerim kuçuldu normal haline dondu resmen benim sislik sut falan hissiyati yok bende hiç
minikim sağol canım desteğin için.
ESRAKO yani dönme ihtimali yok mu 27 den sonra.ben de senin dediğin gibi çok aşağıda hissediyorum hareketleri bazen de yanda..hatta bazen tam oturduğumuz yer varya makat civarı orayı bile etkiliyor..aslında düzler normal insan duruşu kafa yukarıda ama ters işte..dönmezse sezeryan diyor doktor..
nazan FLUXUM adlı bi iğne ikişer adetlik kutuda
ağrılarım geçmeyince kan pıhtılaşmasına karşı önlem olarak verdi ama daha başlamadım çünkü sorunu tam olarak belirleyemedi normalinde teşhise göre tedavi verilir ama biz tedaviyle teşhise gidelim dedi kısa süre oturunca veya tek taraflı yatınca sağ kasığımdan resmen çekiliyormuş gibi kalıyor vede yürüyemiyorum bi kaç adım topalllaya topallaya yürüyorum muayene etti fıtk filan yok ama bariz topallıyorum onun için magnezyumu bırak dedi iğneye başlayalım
konuya balıklama daldım ama.sorunun ne tekrar yazarmısın.bahsettiğin problmem sanki bende de var ve magnesıum bende alıyorum.bazen az yada çok otursamda kalçam sanki kökünden kopacakmış gibi ağrı giryo üzerine basamıyorum seninki nasıl ve hangi durumda oluyo?
baby, 149 çok da yüksek değil. hatırlarsan benimki de 143 çıkmıştı. ama ben uyumuştum bir saat. ondan olabilirmiş. 100gr lık çok normal çıktı çünkü. belki seninki de öle olabilir. inşallah sorun çıkmaz ama çıkarsa da zaten şunun şurasında 3 ayımız kaldı. düzgün beslenirsin gayet de iyi olur.aftabru canım sayfayı yenile yap ben herseferinde oyle okuyorum hata verdiginde filan. 149 cıktı sonucm. alt sınır 140 dedi dr sonrada nette 135 filan diede okudum. kansızlıkta varmıs pers detaylı konusuruz dedi . pers yine ac gidip icicem o sudan limon goturdumde limonata gibi ictim
NAZANN NAZANN NAZANNNN
ozelden bana oturdugunuz sitenin adını yazarmısın ya dun sanrımı sizin ordan geçtim :) su fetih mahallesi yeni adı ile camlıca mobilyacılar sitesimi ne oraya gittik modakodan 300-400 daha ucuz fiyatlar 20 magaza varsa ama 15 i kromatik urunler satıyor onun 12-13 tanesi cirkin mobilyalar ama ucuz fiyatlara geri kalan birkaç tanesi hem kro kro mallar satıyor hemde yuksek fiyatlı. yani ama guzel magazalarda var iki hafta sonra tekrar acıbadem hast kontrolum var ondan sonra kız olusu netlestikten sonra insallah siparisi gdipi vereceğiz ya modakodan ya burdaki biryer le anlastık gibi ordan .
2 milyara mal olcak burası olursa sayet sepeti de i çinde saten tekstil urunlu vs tullu mullu :)
ya benimde dide en uufak yurusem ayakta dikilsem yada hemen sırtım agrıyor yanlarım boyle bazen bobreklerimmi agrıyor diyorum bakıyorum dinlenince geçiyor ama oturunca değil postu serersem ancak :)) yanım ayastık sıkıstırarak yatarsam koltuga ancak geçiyor o sırt agrısı of yani
geçen gun laptop kucagımda birsaate yakın oturudm nası sırt agrısı elimden nası attım ve serildim bilemedim ya nolcak boyle daha zorlu gunlerin basındayız yani ben anlamadım niye bukadar çok yoruluyorum bu sefer .
benim de sırtım 2 haftadır zonkluyo resmen...ya yatmam lazım ya da sırtıma yastık koyup dik oturmam lazım..çalışırken de pek mümkün olmuyorr..şu an varya geberiyorum resmen zonklamadan...ağırlık merkezim değişti..sanırım ondan...tek tarafım ağrıyo bi de, sağ tarafım..zonk zonk ölüyom ya..nolcek bu halim...
mercimekim sana soylemedilermi orda ugyulama nası bilmem ama glukozu içtikten sonra yurumek efor sarfetmek hatta uyumak bile yok. seker en ufak seyde yukselip alcalan birsey hareketsiz eforsuz oturcaksın santiyeyey gittim geldim ne demekkk saglıklı sonuç alamassınki ??
dr una sorsana bunu ayrcıca laboaratuardakiler ilgisiz se bile dr un sana soyler
canım hiç bişey söylemediler..sadece 1 saat sonra kan alıcaz dediler..şantiyeden çağırdılar..apar topar gittim..trafik de vardı malum...araba kullandım bi de...1,5 ssat oldu tabiki bu arada..sonuç normal çıktı ama dr.yenilemek gerek dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?