2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benimde öyle tekrar eski sütyenlerimi kullanmaya başladım hiç şişlik filan yok yumuşacıklar
ikincide ilki gibi büyümez deniliyordu sanırım doğru bende bu gün senle başağa bunu soracaktım sizinkiler ne durumda diye ee doğuma yakınmı süt solacakki acaba :uhm:

lyokt canımm 27 den sonra donmez diye birsey tabiki yok. bu son donusu olabilir dyor du belgeselde.
birçok dr a gorede son birkaç haftaya kadar donebilir diye duymustum. dr ların yorumları olarak duymustum yani bir ganatis iyok. donse bir turlu donmese birturul valla. çunku donunceede basını rahim agzına dayayıp dogum baslatabiliyor agrı yapabiliyorkasıklarda
konforlu tasıma sekli yok bu veletleri bu aylardan sonra artık :)

aa ben bunu duymamıstım derya ikincide buyumezmiymis tuh tuh yaa:))

ben eski sutyenlerimi pek giyemiyorum sismanladıgım için sirtim falanda genisledi zaten hamile kalmadan evel kilo almıstım hızlı birseklide nefes almam zorlasıyor sıkı sıkı sutyenlerle sanki oy uzden yeni buyuk be den penye sutyenler aldım onlarla takılıyroum.
ne zaman sut olcak bilmemki ??

slm sormak istedigim birsey var .. ankara da hangi hastane dok to gidiyorsun??? dr yana hiç sansım yokkk... cıldıracam...

benim sağ kasık iç taraf uyluk kemiği ayağa kalkınca resmen canım yanıyor ve gücü kayboluyor üstüne basamıyorum doğal olarakta topallıyorum hatta bazen yardımla ayağa kalkıyorum ve yardımla yürüyorom baya kötü yani şimdide burda çok oturdumya ayağa kalkınca ilk başta adım atamıyorum benim durum bu :bbo:kafamçokkarıştı

baby, 149 çok da yüksek değil. hatırlarsan benimki de 143 çıkmıştı. ama ben uyumuştum bir saat. ondan olabilirmiş. 100gr lık çok normal çıktı çünkü. belki seninki de öle olabilir. inşallah sorun çıkmaz ama çıkarsa da zaten şunun şurasında 3 ayımız kaldı. düzgün beslenirsin gayet de iyi olur.

evet canım, o mobilyacı sitesi bizim sitenin hemen arkasında. yürüme mesafesi bize. gerçekten çok kro mağazalar var. adamlar çok çok zevksizler. ama modeli kumaşı rengi sen belirledikten sonra aynen yapabilen çok kaliteli iş çıkaran mobilyacılar da var. ben mesela kullandığım salon koltuk takımımı orda bir mobilyacıya yaptırmıştım. görsen mağazadaki herşey çok kroydu ama işçilik dikkatimi çekmişti, gayet düzgün ve kaliteliydi. gözümü karartıp sipariş vermiştim. zira modokonun yarı fiyatınaydı. ve inan bana yıllardır çok severek kullanıyorum. adamlar söz verdikleri gibi 1 haftada teslim ettiler ve aynı modoko kalitesinde yaptılar. ama bebek mağazalarıı bana çok pahalı geldi ve hiç beğenmedim. yine modeli kendin belirlemek şartıyla güzel şeyler çıkabilir. tabi adamlara iyi malzeme kullanmaları konusunda sıkı sıkı tembihlerde bulunman lazım. örneğin ben kumaşını onların kartelalarından değil de gidip modokoda prestij diye bir döşeme mağazasından beğenmiştim. yani biraz fiyatı farklı olur normalden ama çok güzel iş çıkarabilirler. benim koltukçu bebek mobilyası yapsa, düşünmez ona giderdim ama yapmıyorlar. biz de bebek yatağını mothercareden almaya karar verdik. 500tl ye bir cotbed beğendik. beyaz... çok kaliteli duruyor. masif ve su bazlı boyalı....

güney 1983 keçiören hastanesi çok rahat ve güzel doktorlarıda iyi ama doğumu etlik zübeydede yapacağım epidural sezeryan hayırdır sen hangi hastaneye gidiyorsun ne oldu kuzu

geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlar hepiniz sağolun iyiki varsınızz şu site adamakıllı düzelsede ağız tadı ile muhabbet etsemmm bende hala sorun varrr

babymim umarım 100 lük düşük çıkar maşallah kuzuna onun sağlığı iyi olsunda artık dondurma vs yemezsinn

hep yarımyamalak okudum geçmişi atladığım birşey oldumu bilmiyorum site düzeldiyse kapısüsümün fotolarını koyucamm

ayça mamutu almadım düşündüm ama plastik kaplama dolap felan çekmeceleride öyle çok basit duruyo diye vazgeçtim ahşap bi takım aldım ama karışık yani şifonyer gardolap yatak hepsi farklı serinin ama renkler uyumlu kurduktan sonra aksesuarları vs eklim fotolucam

yarın doktora gidicem ikinci kez detaylıya giricez umarım problem yoktur ilk gittğimde bebişimin kalp damarında tıkanıklık vardı şimdi daha net belli olucakk dua edin banaa

NAZANNN

demek dogru tahmin etmisim daha eevel sitenin adını yazmıstın ozelden bana ama unutmusum. bgun girip profiline birkaç tan cam onunde resmin vardı onlara baktım anladım sizin sitenin o mobilyacıların tam basında oldugunu. sarı binalar dimi:)
kafes kafes camlar ıvar ordan tandıım resimlerden :)

ya evet model renk vs değistirerek onun ayagı bununtacına uyaral falan yaparak ama ondanda korkuyorum. bakalım nası birsey olcak biz mutlu bebe diye biryer var orayla anlastık gibi. modakoda subesi var buda kardesi imis modakodaki sube abisininmis burası yeni acılıms dı tabelası bile yoktu çok fiyat indi adam o yuzden olsa gerek modakodakı mobilyaların aynıları daha ucuza idi resmennn. inanamadık yani .buyuk ihtimal 16 mayıs kontrolunden sonra dr dan çkıp gidip sipiras vercez.

ESRAKO albume ekledigim fotodan bahsediodum montumn dugmeleri kapanmıoda dide anlamıs yorum yapmıs ona cevaben yazdım canım .

AFTABRU bende 20 dk filan yurudum ondanda olmus olabilir normal cıkmazsada dedigin gibi dikkat ederim olur gider.

GYPSY cok saol hayatım yemem yemem yeterki kuzum ii olsun

bol limonlu ıhlamura talim kızlar bazen burnumla berabaer gozlerimden yas gelio ay bu havada bu nezlede hic cekilmio nasıl oldu anlamadım valla

kızlar kapı süsüm olmuşmu sizce??sizlerede fikir olsun başka süslerde yapıcam onlarıda eklerim eminöünden bissürü malzeme aldımmm yapmak içinnn sositososito

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

valla kirpiden sonra iyi bir performans beklemiyordum..ama çok güzel olmuş ellerine sağlık.

baby yürümek artırmıştır bence ben sadece arabay yürüdüm ve saat dolan kadar sabit bekledim zaten uyardılarda fazla harekt etmeme ve bulantım baş dönmem olursa beklemden gelmemi söylemişlerdi bence sendede ikincide bişey çıkmayacak

kızlar slm. siteye noldu böle. 3 gündür giremedim. giremedğim gibi her sayfa 10 dkda açılıo. geçmiş okuyamadım bikaç foto gördüm ama sayfalar geçmediği için okuyamıorum. 3 saattir netteyim yani 4 sayfa okudum. yazaım bari bişiler de. gene kaybolabilir. herkes iidir inşallah. izmir fotolarına bayıldım bu arada. ne güselsiniz kızlar inşallah ben gelince de buluşurus.şimdi yemek yapacağım kendime. detaylı incelemeyi site düzelince yaparım. sizinkilerde böle mi. yoksa sadece benim mi

sakaleyn evet haklısın bilemedim iste bilseydim kalkmazdım yerimden. neyse 2.yide yaptırıp emin olmak en guzeli.

gypsy cok sevimli olmus bence . ellerine saglık .ne beceriklisiniz ya benim elimden hic gelmez boyle seyler

Merhaba arkadaşlar.
24 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar başağrım olmamıştı fakat 2 gündür geçmek bilmeyen, şakaklarımda zonklayan ve ensemi uyuşturan bi ağrı var. Uyudum geçmedi, tuzu bıraktım geçmedi. ılaç içmek istemiyorum. Bilgisi ya da tecrübesi olan var mı? Varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…