2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçen hafta benim için çok sıkıntılıydı...kafası sanırım yukarda idi..zorla nefes alıyodum..ölüyom zannetttim...hatta içimden ''3 ay böle devam edecekse normal doğumu bekleyemem'' felan die geçirdim...gerçekten çok zor bi durum...ama bu hafta rahatım..sanırım döndü...acayip fark var arada...

Çok haklısın yaa. Ama karşılıklı konuştuğunuzda bişey demiyor mu. Evde bunaldığını falan anlat..Off ne biliyim..Uzaktan söylemesi kolay tabi..

Sen gerçekten kendini üzmemeye çalış ama..Bebeğin var etkiliyosun unutma..Elimde değil dediğini duyar gibiyim ama elinde olsun lütfen

Didecim teşekkür ederim.inan etraftakiler haftalık diye değilde direkt kaç aylık diye soruyolar,çoğu kişde böyledir eminim.aydınlattın cnmcım sağol

aynı problemi bende yaşamıştım güzelim 16 haftamda tansiyonum normaldi benimde dr sordum göz kusurlarındanda kaynaklana bilir demişti kendiliginden geçmişti sonra yemek bile yiyemiyordum agrıdan sürekl, bi agırlık oluyordu başımdan artan kan hacmindnde olabilirmiş dr ara bi istersen

Gypsesraaa, çok güzel olmuşş eline sağlık. Çok keyifli yapmak demii.

Ben de yün alıp battaniye örücem, bide Petriğin converse patiklerinden..Ama ne zaman?? ışte asıl soru bu

Ben süs falan yapmıycam galiba.. Hastanede ziyaretime gelen bile olmaz ki.. Hiç akraba falan yok benim burda..Bikaç arkadaşım gelir hepsi o..Ne boş yere yapayım.. :içelim:

dnz yıldızı çok sıkılmışsın belliki ama yapam böyle bağırıp çağırmakda çözüm değilki eşinle otur konuş bence yapma böyle ikinizinde birbirinizle ilgilenmesi gerek bundan bu anlaşılıyor sen hamis ve gerginsin evde kapalı kalmakta tuzu biberi olmuş eminimki .yanlız çıkmanda sakıncamı var kendi kendini şımart sevdiğin bişeyler yap sen rahat olunca eşinde rahat olacaktır yaklaşmaya korkuyordur bence

dediği sözler belli işte cnm çocuk yapmak kolay değil katlanacaksın çocuk istiyorsan bunaldım işte elimde değil ki bende ister istemez arıza çıkarabiliyorum ufacık olaylarda bile...

Eczane yok mu sağlık ocağı?? Oralarda ölçtür.. Ben de aynı kaygıyı taşıyorum üzülme..Tuzu kesmekle pat diye düzelmez zaten. Hem tamamen kesme. Azalt. Tuza da ihtiyacımız var.. Minoset zararlı bir ilaç değil, dr veriyo zaten, şeker testini etkilemez hem..sen bilirsin tabi.

Bu arada sen de (-) görünüyosun. Kan uyuşmazlığı testini yaptırdın mı? Yaptırmadıysan dr'una hatırlat. Benim gibi leyla doktora rastlarsan unutur. Halbuki her konuda çok pimpirikliydi..Neyse..

başlarda bende eşimden çok şey bekliyordum amannnnnn bıraktım artık adam yorgun geliyo zati bide ben eklenmiyim dedim bıraktım bööle daha rahat oluyormuş yapmasını istedigim şeyleri söylüyorum artık ondan beklerdim önce benneyaptımki çokk beklerdim sırnaşık şey

Maalesef yok şekerim ölçtürebileceğim bir yer. Minoseti doktorum aylar evvelinden tedbir olsun diye vermişti. Ama ben o kadar çok ilaç kullandım ki artık usandım ve kullanmak istemiyorum.1 ayda 4 kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım. Negatif kangrubum ama olumsuz bi durum yok. ılk doktora gittiğimde hatırlattım kan grubumu ve test yapıldı ve risk taşımıyorum. Tabi doğumda iğne vurulacak. Bu akşam da ağrı geçmezse yarın arayacağım artık.

dediği sözler belli işte cnm çocuk yapmak kolay değil katlanacaksın çocuk istiyorsan bunaldım işte elimde değil ki bende ister istemez arıza çıkarabiliyorum ufacık olaylarda bile...

Yok yok birilerinin ona senin fiziksel ve ruhsal durumunu anlatması gerek.. Söylediğin gibi çocuk tek başına bi sorumluluk değil ki. Bu günlerde birazcık seni pohpohlaması gerek. Ama sen de çok dikkatli ol, sonradan düzeltemeyeceğiniz sözler söylememeye çalış.. Bak asıl bebek doğunca lohusalık depresyonu var, bilgin var demi.. Eşine hatırlat, sen de hazırlıklı ol.. Çok kırmayın birbirinizi..bebek sizi birleştirecekken allak bullak etmesin ilişkinizi..

Güzin abla gibi oldum haaaa.. Yap anacım yap ben de olsam telefonu kafasında kırardım..

cnm konuşarak çözmek için en az bir gün beklemesi lazım ben konuşmaya çalışsamda çoğu tartışmamızda o susma hakkını kullanır arkasını dönüp uyur ben kendi kendime konuşurum ama şu zamanlarda en ufak şeye falan alınıp ağlayabiliyorum bunu elimde olmadan yaptığımı anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor sen beni hiçbir zaman anlamayacaksın çünkü hiç hamile kalmayacaksın dedim ona göre herşey benim elimde ama değil işte... amaan neyse boşverin artık düzeldi aramız ama bozulması yakındır kayınvalidem geliyor bugün çünkü sırnaşık şey

canım her ailede arıza çıkyor - bizde de öyle bende evde kendimi dünyanın merkezi sanıyorum abartıyorum isteklerim bitmiyo halbuki eşim için hiç bişey değişmedi - o benim ruh halimin değişikliğe uğradının farkında değil- ya da işine gelmiyo :) çünkü bende daralıyorum gezmek istiyorum ama eşim öyle çıkıp yürüyüş yapıp boş boş gezmekten hiç hoşlanmaz
Ben seni çok iyi anlıyorum hayatım eminim senin de fazla arkadaşın yoktur orda sonradan geldiğiniz için - ama sana bişi söyliim mi olan bizim sinirlerimize oluyo - eminim ki 15 gün sonra böyle bir münakaşa yaşandığını unutacak bile eşin - bu sefer sen sadece kendini bebeyini üzmekle kalmış olacaksın
O yüzden elinde olmasa da fazla takmamaya gayret et - öyle her kelimesine de takılma Tabiki çocuk sadece senin değil sadece sen mi istedin o çocuğu ama işte öyle boş boğazlıkta bulunmuş unutuver kendi iyiliğin için
Dediğim gibi gel buluşalım kafa dağıtalım kaydirigubbakcemile5

başakcım merhaba geçmişteki yazılarında bergamaya gidip geldigini okumuştum benimde eşim bergamalı dikiliyide biliyorsundur sen nasıl oralar güzelim şimdi

kafasında kırmayıda düşünmedim değil zaten kötükedihüso :roflol:

ayy o sorun dun bende oldu.resmen bebeğim rahımagzına bı tekmeler savurdukı sorma.ayy korktum hemen neten arastırdım bıseler meger normalmıs.deömek terstı bebegım.ama aksama normale döndu galıba yıne tekmalerını göbek cevremde hissettım.daha erkenız ya sanırım son seklını 35.haftadan sonra alıyormus bebek
görmedım ama ben ( msjını tekrarlasana esracım belkı ozaman gözükür

ayy canım tek kelıme hamılelık psikolajısı dıyorum,ama tabi eslerın bu durumda cok daha fazla anlayıs göstermesı lazım.bence karsına alıp adam akıllı konusman lazım baska türlü bı yolu yok

bebişlerimizin hareketleri herşeye deger boşverin gerisini onlar bu mucizenin sadece tanıkları biz yaşayanlarıyız anlamaları mümkün deil :dance: boşverinnn

bende bende güzin abla günümüzmü ne ama üzülen hamiş görünce hem kadınlık hemde analık damarımız kabarıyor kaydirigubbakcemile5

of kayınvalidenle aran nasıl eşin şimdi anasından güç almasın -tatlicadiarzu-delikafadulden

DİDEEE kesinlikle kavusmuyor dugmeler olayı 5 aylıkken kapanıodu 2 hafta oncesine kadarda oyle boyle kapıodum ama azcık sıkıodu simdi sadece tek dugme takılıoz :)))))))))))))9
benim gögüslerim 2 beden büyüdüler. çok fena.... ben de eski gömleklerimin üst düğmelerini kapatamıyorum. bi ilk düğme bi de en alttan 2 düğme kapanmıyor. bi tek ortadakileri kapatabiliyorum.

ilginçmiş. bende ciddi bir pıhtılaşma riski mevcut. sende böle bişey yok şimdilik. gerçi bu kan sulandıran iğneler zararlı değil ama tabi gereksizse neden kullanasın. sonuçta kemik erimesi gibi bir yan tesiri oluyormuş. örneğin ben kalsiyum desteği alıyorum bunun için.
bu iğneyi duymamıştım. ben fraxiparine ve clexane kulladım. 0,4 lük. seninki kaçlık?

GYPSYcim, geçmişi okuyamadım, ama birisi alıntı yapmıştı orda gördüm. geçmiş olsun canım. çok ucuz kurtulmuşsunuz, verilmiş sadakanız varmış. ayrıca bebek odası hayırlı olsun. çok merak ettim. fotosunu çek biran önce.
kapı süsün şahane olmuş. ellerine sağlıkk canım. sen ne kadar hızlı gidiyorsun ayol. bravo sana....

ESRAKO, kaça yapacaklar takımı? neler yaptıracaksın? masif olacak di mi? su bazlı boya mı olacak?

DENİZYILDIZI, bence eşine biraz ayıp etmişsin canım. tamam hamilelikte insanın duyguları altüst oluyor ama enazında sakinleşince gidip özür dileseydin. sen tamamen haklı değilsin ki... adamın halasına laf etmişsin. ona kırılmış olabilir. bence herşeyi de alttan almalarını beklemek biraz haksızlık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…