dide okumamıstım simdi okudum.
tabi sen normal dogum dusundugun için ilgileniyorusn benim tek istegim rahat nefes alabilmek son aylaarda nefes almak kafası yukarda duran çocukla çok zor oluyor çunku. ben sezaryan olacagım için çok muhim değil benim için diger bakımdan
jenny, telkirma, esrako, sakaleyn master arkadaşlar ilginiz için teşekkürler olayeşimin halasının oğlunun manisadaki düğününe gitmesiyle patlak verdi zaten hapis hayatı yaşıyorum doktor yolculuğa izin vermesine rağmen eşim yollarda yorulursun yok sigara dumanında kalırsın falan filan perişan olursun sen gelme ben bu gece dönücem zaten dedi gitti sonragece aradı çok yorgunum gözüm açılmıyor halamda kal diye ısrar ediyor gelemiyorum dedi bunun üzerine sitem dolu bir msj attım cvp gelmedi halasının kızına arattı daha sinir oldum kız annem kal diye ısrar etti dedi dedim ki o kadar yiğenine meraklıysa düğünümüze gelirdi ben hassas dönemdeyim sizinde düşünmeniz lazım falan dedim onlarıda fırçaladım eşim hala aramadı ertesi gün 1:30 da ancaaklına gelebildim aradı ben açmadım akşam 6 da gelince fırtınalar koptu tabii telefonumu duvara atıp parçaladım madem aramayacaksın al dedim telefon falan işte bir sürü bağırış çağırış 2 gün küs gezdik senağlama ayy belkide abartıyorum ama elimde değil işte elimde olmadan yaptığımı anlatamıyorum ona ne yapayım bunalıma girdim iyice doktorum aslında çok yormamakşartıyla gezmeme izin verdi insan alıp arada bir çay bahçesine götürür 20 adım uzaklıkta taş çatlasa ama adam ilgisiz offffff annenle gez falan çıldırtıyor bazen beniklava:
Tansiyonum hep normaldi.11-7 genelde. Şu anda bulunduğum yerde tansiyonumu ölçtürebileceğim bi yer maalesef yok.Tansiyondan şüphelenmemim nedeni şakaklarımdaki zonklama.. Çarşamba şeker testim var, doktora gideceğim için ilaç almak istemiyorum. Çok şiddetli dayanılamayacak gibi değil ama sürekli oluşu kor tuyor. Seren Serengilin rahatsızlığı aklıma geliyor.
Çok haklısın yaa. Ama karşılıklı konuştuğunuzda bişey demiyor mu. Evde bunaldığını falan anlat..Off ne biliyim..Uzaktan söylemesi kolay tabi..
Sen gerçekten kendini üzmemeye çalış ama..Bebeğin var etkiliyosun unutma..Elimde değil dediğini duyar gibiyim ama elinde olsun lütfen
Tansiyonum hep normaldi.11-7 genelde. Şu anda bulunduğum yerde tansiyonumu ölçtürebileceğim bi yer maalesef yok.Tansiyondan şüphelenmemim nedeni şakaklarımdaki zonklama.. Çarşamba şeker testim var, doktora gideceğim için ilaç almak istemiyorum. Çok şiddetli dayanılamayacak gibi değil ama sürekli oluşu korkutuyor. Seren Serengilin rahatsızlığı aklıma geliyor.
dediği sözler belli işte cnm çocuk yapmak kolay değil katlanacaksın çocuk istiyorsan bunaldım işte elimde değil ki bende ister istemez arıza çıkarabiliyorum ufacık olaylarda bile...
dnz yıldızı çok sıkılmışsın belliki ama yapam böyle bağırıp çağırmakda çözüm değilki eşinle otur konuş bence yapma böyle ikinizinde birbirinizle ilgilenmesi gerek bundan bu anlaşılıyor sen hamis ve gerginsin evde kapalı kalmakta tuzu biberi olmuş eminimki .yanlız çıkmanda sakıncamı var kendi kendini şımart sevdiğin bişeyler yap sen rahat olunca eşinde rahat olacaktır yaklaşmaya korkuyordur bence
canım her ailede arıza çıkyor - bizde de öyle bende evde kendimi dünyanın merkezi sanıyorum abartıyorum isteklerim bitmiyo halbuki eşim için hiç bişey değişmedi - o benim ruh halimin değişikliğe uğradının farkında değil- ya da işine gelmiyo :) çünkü bende daralıyorum gezmek istiyorum ama eşim öyle çıkıp yürüyüş yapıp boş boş gezmekten hiç hoşlanmazdediği sözler belli işte cnm çocuk yapmak kolay değil katlanacaksın çocuk istiyorsan bunaldım işte elimde değil ki bende ister istemez arıza çıkarabiliyorum ufacık olaylarda bile...
Yok yok birilerinin ona senin fiziksel ve ruhsal durumunu anlatması gerek.. Söylediğin gibi çocuk tek başına bi sorumluluk değil ki. Bu günlerde birazcık seni pohpohlaması gerek. Ama sen de çok dikkatli ol, sonradan düzeltemeyeceğiniz sözler söylememeye çalış.. Bak asıl bebek doğunca lohusalık depresyonu var, bilgin var demi.. Eşine hatırlat, sen de hazırlıklı ol.. Çok kırmayın birbirinizi..bebek sizi birleştirecekken allak bullak etmesin ilişkinizi..
Güzin abla gibi oldum haaaa.. Yap anacım yap ben de olsam telefonu kafasında kırardım..
ayy o sorun dun bende oldu.resmen bebeğim rahımagzına bı tekmeler savurdukı sorma.ayy korktum hemen neten arastırdım bıseler meger normalmıs.deömek terstı bebegım.ama aksama normale döndu galıba yıne tekmalerını göbek cevremde hissettım.daha erkenız ya sanırım son seklını 35.haftadan sonra alıyormus bebekminikim sağol canım desteğin için.
ESRAKO yani dönme ihtimali yok mu 27 den sonra.ben de senin dediğin gibi çok aşağıda hissediyorum hareketleri bazen de yanda..hatta bazen tam oturduğumuz yer varya makat civarı orayı bile etkiliyor..aslında düzler normal insan duruşu kafa yukarıda ama ters işte..dönmezse sezeryan diyor doktor..
görmedım ama benkızlar kapı süsüm olmuşmu sizce??sizlerede fikir olsun başka süslerde yapıcam onlarıda eklerim eminöünden bissürü malzeme aldımmm yapmak içinnn sositososito
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
jenny, telkirma, esrako, sakaleyn master arkadaşlar ilginiz için teşekkürler olayeşimin halasının oğlunun manisadaki düğününe gitmesiyle patlak verdi zaten hapis hayatı yaşıyorum doktor yolculuğa izin vermesine rağmen eşim yollarda yorulursun yok sigara dumanında kalırsın falan filan perişan olursun sen gelme ben bu gece dönücem zaten dedi gitti sonragece aradı çok yorgunum gözüm açılmıyor halamda kal diye ısrar ediyor gelemiyorum dedi bunun üzerine sitem dolu bir msj attım cvp gelmedi halasının kızına arattı daha sinir oldum kız annem kal diye ısrar etti dedi dedim ki o kadar yiğenine meraklıysa düğünümüze gelirdi ben hassas dönemdeyim sizinde düşünmeniz lazım falan dedim onlarıda fırçaladım eşim hala aramadı ertesi gün 1:30 da ancaaklına gelebildim aradı ben açmadım akşam 6 da gelince fırtınalar koptu tabii telefonumu duvara atıp parçaladım madem aramayacaksın al dedim telefon falan işte bir sürü bağırış çağırış 2 gün küs gezdik senağlama ayy belkide abartıyorum ama elimde değil işte elimde olmadan yaptığımı anlatamıyorum ona ne yapayım bunalıma girdim iyice doktorum aslında çok yormamakşartıyla gezmeme izin verdi insan alıp arada bir çay bahçesine götürür 20 adım uzaklıkta taş çatlasa ama adam ilgisiz offffff annenle gez falan çıldırtıyor bazen beniklava:
bende bende güzin abla günümüzmü ne ama üzülen hamiş görünce hem kadınlık hemde analık damarımız kabarıyor kaydirigubbakcemile5Yok yok birilerinin ona senin fiziksel ve ruhsal durumunu anlatması gerek.. Söylediğin gibi çocuk tek başına bi sorumluluk değil ki. Bu günlerde birazcık seni pohpohlaması gerek. Ama sen de çok dikkatli ol, sonradan düzeltemeyeceğiniz sözler söylememeye çalış.. Bak asıl bebek doğunca lohusalık depresyonu var, bilgin var demi.. Eşine hatırlat, sen de hazırlıklı ol.. Çok kırmayın birbirinizi..bebek sizi birleştirecekken allak bullak etmesin ilişkinizi..
Güzin abla gibi oldum haaaa.. Yap anacım yap ben de olsam telefonu kafasında kırardım..
cnm konuşarak çözmek için en az bir gün beklemesi lazım ben konuşmaya çalışsamda çoğu tartışmamızda o susma hakkını kullanır arkasını dönüp uyur ben kendi kendime konuşurum ama şu zamanlarda en ufak şeye falan alınıp ağlayabiliyorum bunu elimde olmadan yaptığımı anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor sen beni hiçbir zaman anlamayacaksın çünkü hiç hamile kalmayacaksın dedim ona göre herşey benim elimde ama değil işte... amaan neyse boşverin artık düzeldi aramız ama bozulması yakındır kayınvalidem geliyor bugün çünkü sırnaşık şey
benim gögüslerim 2 beden büyüdüler. çok fena.... ben de eski gömleklerimin üst düğmelerini kapatamıyorum. bi ilk düğme bi de en alttan 2 düğme kapanmıyor. bi tek ortadakileri kapatabiliyorum.DİDEEE kesinlikle kavusmuyor dugmeler olayı 5 aylıkken kapanıodu 2 hafta oncesine kadarda oyle boyle kapıodum ama azcık sıkıodu simdi sadece tek dugme takılıoz :)))))))))))))9
ilginçmiş. bende ciddi bir pıhtılaşma riski mevcut. sende böle bişey yok şimdilik. gerçi bu kan sulandıran iğneler zararlı değil ama tabi gereksizse neden kullanasın. sonuçta kemik erimesi gibi bir yan tesiri oluyormuş. örneğin ben kalsiyum desteği alıyorum bunun için.nazan FLUXUM adlı bi iğne ikişer adetlik kutuda
ağrılarım geçmeyince kan pıhtılaşmasına karşı önlem olarak verdi ama daha başlamadım çünkü sorunu tam olarak belirleyemedi normalinde teşhise göre tedavi verilir ama biz tedaviyle teşhise gidelim dedi kısa süre oturunca veya tek taraflı yatınca sağ kasığımdan resmen çekiliyormuş gibi kalıyor vede yürüyemiyorum bi kaç adım topalllaya topallaya yürüyorum muayene etti fıtk filan yok ama bariz topallıyorum onun için magnezyumu bırak dedi iğneye başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?