Merhaba arkadaşlar.
24 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar başağrım olmamıştı fakat 2 gündür geçmek bilmeyen, şakaklarımda zonklayan ve ensemi uyuşturan bi ağrı var. Uyudum geçmedi, tuzu bıraktım geçmedi. İlaç içmek istemiyorum. Bilgisi ya da tecrübesi olan var mı? Varsa yardımlarınızı bekliyorum.
esracim kapi susu cok cici olmuss ellerine saglik..
sakaleyn evet haklısın bilemedim iste bilseydim kalkmazdım yerimden. neyse 2.yide yaptırıp emin olmak en guzeli.
gypsy cok sevimli olmus bence . ellerine saglık .ne beceriklisiniz ya benim elimden hic gelmez boyle seyler
sağolun kızlarr aslında biraz uğraştırdı beni ama özel bi yetenek gerektirmiyo evde bi hortum buldum kullanılmayan onunla yaptım ana malzeme hortum kaydirigubbakcemile3gypsy gayet güzel olmuş...eline sağlık...buralarda malzeme satılmıyo öle..sanırım ben yapılmışını alıp koycam..
Merhaba arkadaşlar.
24 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar başağrım olmamıştı fakat 2 gündür geçmek bilmeyen, şakaklarımda zonklayan ve ensemi uyuşturan bi ağrı var. Uyudum geçmedi, tuzu bıraktım geçmedi. İlaç içmek istemiyorum. Bilgisi ya da tecrübesi olan var mı? Varsa yardımlarınızı bekliyorum.
bisey sorcam papatya cayı hamilelikte yasaklılar arasında mı? ben ezelden beri zararlı diye biliorumda ama simdi nette zararsız yazıo sizin bilginiz iceniniz varmı
ben hiç içmedim zararlı diye..hem tadını da sevmiyorum ama çok ıhlamur içiyorum..hergün hemen hemen.bisey sorcam papatya cayı hamilelikte yasaklılar arasında mı? ben ezelden beri zararlı diye biliorumda ama simdi nette zararsız yazıo sizin bilginiz iceniniz varmı
dide okumamıstım simdi okudum.
tabi sen normal dogum dusundugun için ilgileniyorusn benim tek istegim rahat nefes alabilmek son aylaarda nefes almak kafası yukarda duran çocukla çok zor oluyor çunku. ben sezaryan olacagım için çok muhim değil benim için diger bakımdan
Merhaba arkadaşlar.
denizyıldızı canım gercekten normal sartlarda buyutulmemesi gereken bir mevzu bu , bizim bu donemde buyutmedigimiz hicbisey yokki oda ayrı. ama bence kendini yıpratmaya ve esini uzmeye degmez esin dugune gitmis ve gec oldugu icinde kalmıs orda yani normal sartlarda problem yok ama ah bu hamislik pire icin yorgan yaktırıo bize
Merhaba arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?