2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gypsy gayet güzel olmuş...eline sağlık...buralarda malzeme satılmıyo öle..sanırım ben yapılmışını alıp koycam..

bisey sorcam papatya cayı hamilelikte yasaklılar arasında mı? ben ezelden beri zararlı diye biliorumda ama simdi nette zararsız yazıo sizin bilginiz iceniniz varmı

dide okumamıstım simdi okudum.
tabi sen normal dogum dusundugun için ilgileniyorusn benim tek istegim rahat nefes alabilmek son aylaarda nefes almak kafası yukarda duran çocukla çok zor oluyor çunku. ben sezaryan olacagım için çok muhim değil benim için diger bakımdan

kendine ve bebegine eziyet cektirme minosett al . gunde 5 taneye kadar minoset alınabiliyor.

esracim kapi susu cok cici olmuss ellerine saglik..

sakaleyn evet haklısın bilemedim iste bilseydim kalkmazdım yerimden. neyse 2.yide yaptırıp emin olmak en guzeli.

gypsy cok sevimli olmus bence . ellerine saglık .ne beceriklisiniz ya benim elimden hic gelmez boyle seyler

gypsy gayet güzel olmuş...eline sağlık...buralarda malzeme satılmıyo öle..sanırım ben yapılmışını alıp koycam..
sağolun kızlarr aslında biraz uğraştırdı beni ama özel bi yetenek gerektirmiyo evde bi hortum buldum kullanılmayan onunla yaptım ana malzeme hortum kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım geçmiş olsun minoset içiliyor bildiğim kadarı ile ama kimisi patates doğruyu alnına koyup tülbent sarıyo bir dene istersen

esra kapı süsün çok cici ellerine sağlık
kızlar ben bu tür hazırlıklar yapmayı düşünmüyorum yapısal galiba süsüpüsü hiç sevmem sade olacak herşey ikinci diye değil kızımdada bu tür hazırlık yapmamştım

bisey sorcam papatya cayı hamilelikte yasaklılar arasında mı? ben ezelden beri zararlı diye biliorumda ama simdi nette zararsız yazıo sizin bilginiz iceniniz varmı

ben zararsiz diye biliyorum ve hamilelik basindan beri iciyorum ihlamurla..cayi birakali sabahlari onlarla idare ediyoum..

ben hiç içmedim zararlı diye..hem tadını da sevmiyorum ama çok ıhlamur içiyorum..hergün hemen hemen.

yav esrako ben de tırsıyorum normalden..dönmezse bahanem olur yani..ama itiraf edemiyorum kendime. yeri raht olsun ona bir zararı olmsın da..

selam

tansiyonuna baktırmıs olmalısın tuzu kesmeyi dusundugune gore tansiyondan olabilceğini biliyorsun. kac cıktı tansiyonun normalmi ?
dr un u aramadınmı iki gun geçmeyen bas agrısı ne olabilir baska aklıma gelmiyor tek gelen yuksek tansiyon allah korusun . umarım en kısa zamanda geçen geçmis olsun

jenny, telkirma, esrako, sakaleyn master arkadaşlar ilginiz için teşekkürler olayeşimin halasının oğlunun manisadaki düğününe gitmesiyle patlak verdi zaten hapis hayatı yaşıyorum doktor yolculuğa izin vermesine rağmen eşim yollarda yorulursun yok sigara dumanında kalırsın falan filan perişan olursun sen gelme ben bu gece dönücem zaten dedi gitti sonragece aradı çok yorgunum gözüm açılmıyor halamda kal diye ısrar ediyor gelemiyorum dedi bunun üzerine sitem dolu bir msj attım cvp gelmedi halasının kızına arattı daha sinir oldum kız annem kal diye ısrar etti dedi dedim ki o kadar yiğenine meraklıysa düğünümüze gelirdi ben hassas dönemdeyim sizinde düşünmeniz lazım falan dedim onlarıda fırçaladım eşim hala aramadı ertesi gün 1:30 da ancaaklına gelebildim aradı ben açmadım akşam 6 da gelince fırtınalar koptu tabii telefonumu duvara atıp parçaladım madem aramayacaksın al dedim telefon falan işte bir sürü bağırış çağırış 2 gün küs gezdik senağlama ayy belkide abartıyorum ama elimde değil işte elimde olmadan yaptığımı anlatamıyorum ona ne yapayım bunalıma girdim iyice doktorum aslında çok yormamakşartıyla gezmeme izin verdi insan alıp arada bir çay bahçesine götürür 20 adım uzaklıkta taş çatlasa ama adam ilgisiz offffff annenle gez falan çıldırtıyor bazen beni klava:

papatya beni cok guzel uyutur geceleri yatmadan icsem cok rahatlatır ondan sordum artık sinirden agladım dun gece uyuyamadıgım icin

denizyıldızı canım gercekten normal sartlarda buyutulmemesi gereken bir mevzu bu , bizim bu donemde buyutmedigimiz hicbisey yokki oda ayrı. ama bence kendini yıpratmaya ve esini uzmeye degmez esin dugune gitmis ve gec oldugu icinde kalmıs orda yani normal sartlarda problem yok ama ah bu hamislik pire icin yorgan yaktırıo bize

kızlar slm. siteye noldu böle. 3 gündür giremedim. giremedğim gibi her sayfa 10 dkda açılıo. geçmiş okuyamadım bikaç foto gördüm ama sayfalar geçmediği için okuyamıorum. 3 saattir netteyim yani 4 sayfa okudum. yazaım bari bişiler de. gene kaybolabilir. herkes iidir inşallah. izmir fotolarına bayıldım bu arada. ne güselsiniz kızlar inşallah ben gelince de buluşurus.şimdi yemek yapacağım kendime. detaylı incelemeyi site düzelince yaparım. sizinkilerde böle mi. yoksa sadece benim mi

işte bazen bende kendimi tanıyamıyorum hamileyim diye kendimi dışlanmış hissediyorum yok yanında sigara içemezler falan sırf kendi zevkleri için beni evde bırakmayı tercih etmesi beni kızdırdı çoğu şeyde de ee çocuk yapmak kolay değil diyor sanki çocuk tek benim

Tansiyonunu ölçtür sık sık. Yüksekse doktorunla paylaş, o yönlendirir seni..

Minoset al evet..

Tansiyonum hep normaldi.11-7 genelde. Şu anda bulunduğum yerde tansiyonumu ölçtürebileceğim bi yer maalesef yok.Tansiyondan şüphelenmemim nedeni şakaklarımdaki zonklama.. Çarşamba şeker testim var, doktora gideceğim için ilaç almak istemiyorum. Çok şiddetli dayanılamayacak gibi değil ama sürekli oluşu korkutuyor. Seren Serengilin rahatsızlığı aklıma geliyor.

kurnaz kediciğim 5.5 diyeceksin tabloya bak istersen
4-7=1
8-11=2
12-14=3
15-18=4
19-22=5
23-26=6
27-30=7
31-34=8
35-40=9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…