2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gelmeyi isterdim ama 2 saatte az değil ki 2 adımlık çay bahçesine götüremeyen adam balıkesire gezmek için hayatta getirmez :1no2: otobüs ii fkir değil gelemem ee ehliyetimide hamile kalmadan hemen önce aldım büyük bir kazaya sebebiyet veremem ama pazartesi günü kızımı görmeye gelicez kafa dağıtırız biraz belki :jeyyar:

hee bu arada izmir buluşmanız ve fotolarınız çok güzelmiş kızlar en çokta pazar maceranız gitti hoşuma

bebişlerimizin hareketleri herşeye deger boşverin gerisini onlar bu mucizenin sadece tanıkları biz yaşayanlarıyız anlamaları mümkün deil :dance: boşverinnn

eşim bana diyor zaten oh ne güzel sen heran hisediyorsun biz anca beklemdeyiz tepecek oynuyacakda hissedecez oda denk gelirse tabi :roflol:

halasına az bile laf ettim iki çocuğunu düğününede gitti o gelmeyi bırak bizi aramadı bile 4 yıl olacak neredeyse artık çocuk doğunca gelirim demiş her yaz buradan taa rizeye gitmeyi biliyor da 2.5 saatlik yolu gelemiyor birde yiğenini seviyor havalarını çekemem beni evde yalnız bırakmaya hakkı yok korkularım olduğunu biliyordu ben yalnız kalmaktan karanlıktan korkarım çok benim sağlığımdan daha mı önemliydi ona o kadar az değer veren halası için bence değmezdi ben yapmazdım

eşim bana diyor zaten oh ne güzel sen heran hisediyorsun biz anca beklemdeyiz tepecek oynuyacakda hissedecez oda denk gelirse tabi :roflol:

:jeyyar:benim oglanda babaya hiç yüz vermiyo haraketli normalde aşkım koş diyorum hissetsin istiyorum koyuyor elini bizimki duruyo :jeyyar:çok gülüyorum yaaa

2 kullanıma hazir şırınga 3200 İ.U aXa
düşük molekül ağırlıklı heparin sodyum(parnaparin)yazıyor üzerinde

Teşekkür ederrim dide cim.rahatladım biraz sayende.ne bilim bende korktum biraz.izmirli kıslar hepinizinde ilk doğumumu acaba.öğrenmek lasım.ama çok şirinsiniz bu gercekkkhihoyyyt

İzmİr buluŞma fotoları eklendİ mİ arkadaŞlar? KaÇıncı sayfaya bakmam gerekİyor?

valla kirpiden sonra iyi bir performans beklemiyordum..ama çok güzel olmuş ellerine sağlık.

KIZLAR 25 haftalık hamileyim.kaç aylık diye soruyolar kaç dieyeyim.5 buçukmu 6 mı ya?

bebişlerimizin hareketleri herşeye deger boşverin gerisini onlar bu mucizenin sadece tanıkları biz yaşayanlarıyız anlamaları mümkün deil :dance: boşverinnn

Bunların hepsine cevap vermiştim. Bilin bakalım noldu (((

daha tam düzelmedimi yoksa benım netimde mı sorun var anlamadım.yenı bitirebildim geçmişi...
öncelikle izmir buluşması harikaaaaaa bayıldım cok güzelllllll........daha ne diyeyım kı...
gysesra buyuk geçmiş olsun ucuz atlatmıssınız.
babymom geçmiş olsun cok yuksek cıkmamıs yınede.
daha daha unuttum yine yahu neyse doktora gidenler güzel haber alanlar gözünüz aydın
yenı gelen arkadaşlarf hoşgelmişler...

yahu unuttum işte.CADIARZU

Ya kızlar bu siteye ne oldu, ara ara girmeyi denedim hiç giremedim

Sayfaları da hala çok düzgün açabiliyor değilim.

Esram geçmiş olsun yahu, trafik kazasında Allah korumuş yani... Çok üzüldüm, neyseki iyisiniz sizler...

çift rakamlı sayılara düşmüşüm kızlar, 99 günümüz kalmış tickere göre :) darısı üç rakamlılarda olanların başına diyelim inşallah...

ızmir kuşları ne güzel geçmiş buluşmanız :) Hele pazarda kendini kaybedenler olayına pek güldüm :) Bornozlar falan, bütün pazar kahkahanızla inlemiştir sanırım :) Gel vatandaş gelll, ağustos annelerinin giydiği bornozlardan bunlar gieeeelll :)

Kızlar bir sorum olacak kafamı kurcalıyor, bu kulak memelrinin altındaki bezeler (lenfler)im şişti benim. Niye acaba? Bebeğe bir zararı olurmu ki, ne yapmak lazım? :uhm:

aahh canımbenim valla haklısın kız bebek yapmak özveri isterse oda özveride bulunucak ben olsam göndermezdim bile ben hamileyken olur ya ani bişey falan tekbaşıma kimi arıycam düşüncesizlk etmş canım çok ii yapmışsın ama takma kafana artık

Noraa, sen de üzülme arkadaşım, gurbet eldesin ama geri dönecek ailene kavuşacaksın inşallah. Özlem zor olsa da kavuşması güzel, öyle düşünün yurtdışındaki arkadaşlar...

çift rakamlı sayılara düşmüşüm kızlar, 99 günümüz kalmış tickere göre :) darısı üç rakamlılarda olanların başına diyelim inşallah...

wallahi de he billahi bende şimdi baktım senin tickera ahhhhh dedim cok yakınım bende çift rakamlara düşmeye as kalmış ass dedim kendi kendime:teytey::sm_cool:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…