canım her ailede arıza çıkyor - bizde de öyle bende evde kendimi dünyanın merkezi sanıyorum abartıyorum isteklerim bitmiyo halbuki eşim için hiç bişey değişmedi - o benim ruh halimin değişikliğe uğradının farkında değil- ya da işine gelmiyo :) çünkü bende daralıyorum gezmek istiyorum ama eşim öyle çıkıp yürüyüş yapıp boş boş gezmekten hiç hoşlanmaz
Ben seni çok iyi anlıyorum hayatım eminim senin de fazla arkadaşın yoktur orda sonradan geldiğiniz için - ama sana bişi söyliim mi olan bizim sinirlerimize oluyo - eminim ki 15 gün sonra böyle bir münakaşa yaşandığını unutacak bile eşin - bu sefer sen sadece kendini bebeyini üzmekle kalmış olacaksın
O yüzden elinde olmasa da fazla takmamaya gayret et - öyle her kelimesine de takılma Tabiki çocuk sadece senin değil sadece sen mi istedin o çocuğu ama işte öyle boş boğazlıkta bulunmuş unutuver kendi iyiliğin için
Dediğim gibi gel buluşalım kafa dağıtalım kaydirigubbakcemile5
bebişlerimizin hareketleri herşeye deger boşverin gerisini onlar bu mucizenin sadece tanıkları biz yaşayanlarıyız anlamaları mümkün deil :dance: boşverinnn
benim gögüslerim 2 beden büyüdüler. çok fena.... ben de eski gömleklerimin üst düğmelerini kapatamıyorum. bi ilk düğme bi de en alttan 2 düğme kapanmıyor. bi tek ortadakileri kapatabiliyorum.
ilginçmiş. bende ciddi bir pıhtılaşma riski mevcut. sende böle bişey yok şimdilik. gerçi bu kan sulandıran iğneler zararlı değil ama tabi gereksizse neden kullanasın. sonuçta kemik erimesi gibi bir yan tesiri oluyormuş. örneğin ben kalsiyum desteği alıyorum bunun için.
bu iğneyi duymamıştım. ben fraxiparine ve clexane kulladım. 0,4 lük. seninki kaçlık?
GYPSYcim, geçmişi okuyamadım, ama birisi alıntı yapmıştı orda gördüm. geçmiş olsun canım. çok ucuz kurtulmuşsunuz, verilmiş sadakanız varmış. ayrıca bebek odası hayırlı olsun. çok merak ettim. fotosunu çek biran önce.
kapı süsün şahane olmuş. ellerine sağlıkk canım. sen ne kadar hızlı gidiyorsun ayol. bravo sana....
ESRAKO, kaça yapacaklar takımı? neler yaptıracaksın? masif olacak di mi? su bazlı boya mı olacak?
DENİZYILDIZI, bence eşine biraz ayıp etmişsin canım. tamam hamilelikte insanın duyguları altüst oluyor ama enazında sakinleşince gidip özür dileseydin. sen tamamen haklı değilsin ki... adamın halasına laf etmişsin. ona kırılmış olabilir. bence herşeyi de alttan almalarını beklemek biraz haksızlık olur.
eşim bana diyor zaten oh ne güzel sen heran hisediyorsun biz anca beklemdeyiz tepecek oynuyacakda hissedecez oda denk gelirse tabi :roflol:
kızlar ben çıkıyorum biraz dinleneceğim sonra görüşürüz
benim gögüslerim 2 beden büyüdüler. çok fena.... ben de eski gömleklerimin üst düğmelerini kapatamıyorum. bi ilk düğme bi de en alttan 2 düğme kapanmıyor. bi tek ortadakileri kapatabiliyorum.
ilginçmiş. bende ciddi bir pıhtılaşma riski mevcut. sende böle bişey yok şimdilik. gerçi bu kan sulandıran iğneler zararlı değil ama tabi gereksizse neden kullanasın. sonuçta kemik erimesi gibi bir yan tesiri oluyormuş. örneğin ben kalsiyum desteği alıyorum bunun için.
bu iğneyi duymamıştım. ben fraxiparine ve clexane kulladım. 0,4 lük. seninki kaçlık?
.
TAZECİM
demek cinsellik bolumu kapandı bir ara baktım bende sen soyledikten sonra cinsellik diye birbolum oldugunu ogrendim biraz takip ettim sonra bebekhamilelik konuları agır bastı malum cinselligin c sinle ilgim yok:) birde okuyup kendimehatırlatıp azap olmasın dedim demekkapandı nedeni ne kii??
herkese günaydın..iki gündür giremedim siteye..ama işin iyi yanı kimse de girememiş ve bir şey kaçırmamışım..3 günlük tatilden sonra işe gelmek zor oldu biraz..
biraz haberleri geçeyim size.çok üzücü ve mutlu edici olaylar yaşadım.önce ağladım sonra güldüm.cumartesi doktora gittim şeker ve anti d için benim doktorum izindeymiş.mecburen aynı hastanede başka bir doktora gittim.sıra numaram 1 doktorun 9:000'da geleceği söylendi tam saat 9:00 da dokyorun kapısındaydım.dışardaki monitörde adım yazıyordu.sizin sıranız diye.dedim acaba doktor erken mi geldi? kapıyı çalıp girdim içeri görevli kızlara benim sırammış doktor geldi mi? diye sordu..hayır gelmedi 5-10 dk sonra gelir dediler.neyse beklemeye başladım..bir de baktım biri içeri girdi..numara 3'e atladı..gidip tekrar sordum ben bir numarayım neden 3'e atladı..kız ne dese beğenirsiniz..iki numarayı aldım işlemlerini yaptım bile siz bekleyin sonra sizi alıcam..dedim ki doktor yok nasıl alıyorsun içeriye kafana göre hem ben sordum doktor gelmedi dedin üstelik ben burdayım..sonra kıvırmaya başladı ben bağırdım bir numara burda mı siz yoktunuz..dedim tam 9:00'da buradaydım ve size sordum..bu sefer ben 9'a bir kala bağırdım bir numara diye..zaten şeker için aç karınla gitmişim tepem attı..sizi yönetime şikayet edeceğim dedim..kime istersen et demez mi bana..ben de iyice balatalar koptu..dedim kafanıza göre iş yapamazsınız..doktor yokken sırası gelmeden hasta alamazsınız..sonra ikinci şok..DOKTOR MUAYENE ODASINDAN ÇIKTI..ve bağırmaya başladı psikolojik sorunlarınızı buraya yansıtamazsınız benim 30 hastam var sizinle uğraşamam...geçin olun muayeneniz..ben de sizin gibi bir doktora asla muayene olmam..sorunlaraı olan sizsiniz insanları salak yerine koyuyorsunuz dedim aldım çıktım karnemi..eşim o sırada göz doktorundaydı..birlikte gidip idareye şikayet ettim..dilekçe yazdım..sağlık bakanlığını aradım..
eve geldim o moral bozukluğuyla kahvaltımı ettim..eşimin bana bir sürprizi varmış ertesi gün için onu da söyledi moralim düzelsin diye..ben hayatımda böyle aşağılanmamıştım..ağladım biraz..sonra yeni açılan alman hastanesine gittik..çok şeker bir doktor vardı..benimle çok fazla ilgilendi..bebiş albümüm için bir sürü resim verdi..bebişimin gelişimine harika dedi.herşey olması gerektiği gibiymiş.kukusunu da gördük.kan akışı sıvısı her şeyi çok iyimiş ve 930 gr mış.satıyla uyumluymuş..bana telefonunu karını verdi 24 saat arayabilirsin dedi..eşimle çok iyi anlaştılar..bundan sonra asla o diğer hastaneye gitmek istemiyorum..doktor korku filmi gibiydi bıyıklı sakallı suratsız bir kadındı..Allah kimseye yaşatmasın hele hamile hamile insan çok inciniyor..alışmışlar batmanda cahil insanlara kandırmaya..biri karşı çıkınca tüm çirkeflikleri ortaya çıkıyor..ben eskişehir'de de doktora giderdim telefonla randevumu alır ve saatinde muayenemi olurdum..çok güzel davranırlardı..kısaca herşeyde bir hayır vardır dedim geçtim.sosyal devlet değilizki hakkımız korunsun.
İzmirli hatunlar....kıskanılacak kadar güzel, samimi ve sıcak gözüküyosunuz....gıpta ile baktım resimlerinize....bir ahhh geçirdim içimden....sizlerle mutlaka biraraya gelmek istiyorum....allah bozmasın o gülüşlerinizi...
Teşekkür ederrim dide cim.rahatladım biraz sayende.ne bilim bende korktum biraz.izmirli kıslar hepinizinde ilk doğumumu acaba.öğrenmek lasım.ama çok şirinsiniz bu gercekkkhihoyyyt
kızzzzlarrrr aman allahım o resimler ne öyle bayıldım hepinize çok tatlı çıkmışsınız biran için ekrandan sızıp aranıza dalmak geldi içimden...... kıskandım sizi biz burda öyle ekran gerisinde kalıyoruz izmire taşınasım geldi:)))))
tazefasülye aldığın geceliğe bayıldım özellikle beyaz ve kırmızı olanı nerden aldın tatlım onları ya yapılırmı bana bu bizim pazarda babaanne gecelikleri var bol miktarda böyle normal birşey bulmak çok zor:))))))
didecim geçmiş olsun canım her şerde bir hayır varmış bak o dr. öyle yapmış tamam kızmakla çok haklısın kim olsa aynı şeyi yapardı ama bak hastaneni ve dr. değiştirmene sebep olmuş inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur sorun yaşamazsın......
Bu arada eğitimci arkadaşlarımız için önemli bir bilgi geçen okudum kanunda değişiklikler olmuş
Değişikliklere göre : Hamile öğretmenlerin nöbet muafiyet süresi uzadı.
Yeni yönetmelikle hamile olan öğretmenlere doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmeyecek.
Hadi gözünüz aydın yararlanın hemen derim Nöbet tutup durmayın bebişleri düşünün
İzmİr buluŞma fotoları eklendİ mİ arkadaŞlar? KaÇıncı sayfaya bakmam gerekİyor?
valla kirpiden sonra iyi bir performans beklemiyordum..ama çok güzel olmuş ellerine sağlık.
kızlar slm. siteye noldu böle. 3 gündür giremedim. giremedğim gibi her sayfa 10 dkda açılıo. geçmiş okuyamadım bikaç foto gördüm ama sayfalar geçmediği için okuyamıorum. 3 saattir netteyim yani 4 sayfa okudum. yazaım bari bişiler de. gene kaybolabilir. herkes iidir inşallah. izmir fotolarına bayıldım bu arada. ne güselsiniz kızlar inşallah ben gelince de buluşurus.şimdi yemek yapacağım kendime. detaylı incelemeyi site düzelince yaparım. sizinkilerde böle mi. yoksa sadece benim mi
KIZLAR 25 haftalık hamileyim.kaç aylık diye soruyolar kaç dieyeyim.5 buçukmu 6 mı ya?
bebişlerimizin hareketleri herşeye deger boşverin gerisini onlar bu mucizenin sadece tanıkları biz yaşayanlarıyız anlamaları mümkün deil :dance: boşverinnn
aahh canımbenim valla haklısın kız bebek yapmak özveri isterse oda özveride bulunucak ben olsam göndermezdim bile ben hamileyken olur ya ani bişey falan tekbaşıma kimi arıycam düşüncesizlk etmş canım çok ii yapmışsın ama takma kafana artıkjenny, telkirma, esrako, sakaleyn master arkadaşlar ilginiz için teşekkürler olayeşimin halasının oğlunun manisadaki düğününe gitmesiyle patlak verdi zaten hapis hayatı yaşıyorum doktor yolculuğa izin vermesine rağmen eşim yollarda yorulursun yok sigara dumanında kalırsın falan filan perişan olursun sen gelme ben bu gece dönücem zaten dedi gitti sonragece aradı çok yorgunum gözüm açılmıyor halamda kal diye ısrar ediyor gelemiyorum dedi bunun üzerine sitem dolu bir msj attım cvp gelmedi halasının kızına arattı daha sinir oldum kız annem kal diye ısrar etti dedi dedim ki o kadar yiğenine meraklıysa düğünümüze gelirdi ben hassas dönemdeyim sizinde düşünmeniz lazım falan dedim onlarıda fırçaladım eşim hala aramadı ertesi gün 1:30 da ancaaklına gelebildim aradı ben açmadım akşam 6 da gelince fırtınalar koptu tabii telefonumu duvara atıp parçaladım madem aramayacaksın al dedim telefon falan işte bir sürü bağırış çağırış 2 gün küs gezdik senağlama ayy belkide abartıyorum ama elimde değil işte elimde olmadan yaptığımı anlatamıyorum ona ne yapayım bunalıma girdim iyice doktorum aslında çok yormamakşartıyla gezmeme izin verdi insan alıp arada bir çay bahçesine götürür 20 adım uzaklıkta taş çatlasa ama adam ilgisiz offffff annenle gez falan çıldırtıyor bazen beniklava:
çift rakamlı sayılara düşmüşüm kızlar, 99 günümüz kalmış tickere göre :) darısı üç rakamlılarda olanların başına diyelim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?