2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar netten İstanbul Büyükşehir Belediyesi ye girin ordan şehir rehberini tıklayın eminönü ilçesi yazıp aradığınız hanın ismini de altta yazın işte size tariff. bir de elinize çıktı alıp hürriyet çarşısı , havuzlu han, kürkçü hanı hemencecik bulursunuz
behiye sana oğlun olacak demişlerdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam???? Kızına da maşallah
bebek şekerini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz??

canım çookk teşekkür ederim..senin kızına da bende bol bol öpücükkkk:1hug:kelebeğim benim cinsiyet ve isim olayına bi el atıversen malum kız oldu benimki adıda rüzgar deniz olarak değiştirirsen çok sevinirim canım:sm_cool:

ayy esracım o batıl inanc buralardada var,nekadar batıl desemde riske atmak istemem şahsen.bı 9 ay bakmayıverırıım hayvancıklara ,cok dikkatlı olur bıter.zaten show tv nın reklamalrında süreklı maymunlar vs hayvalar varya,her o reklemlar cıktıgında aynı sey aklıma gelıyo bakmıyorum kaydirigubbakcemile3

kelebeğim ne demek yeterki faydamız olsun canım

bide ablama annem napmış biliyomusun hazırmısınız söylimmm ablam ağır bir sarılık geçirmiş ve annem ona çişini içirmişşş ıyyy düşünsenize öyle yaptırmışlar kadına zorla şimdiki aklım olsa içirirmiym diyooo ne cahillik yarabbimmm..absürt absürt inanışlar bide ilk evde yıkarlarken babannem tuzlayalım demiş bebeğin üstüne tuz serpmişler ter kokmazmışş korkunç yaa,bana öyle yaptırsalar tencereye koyar tuzlar pişirir yerim onlarıı delikafadulden

ayçacım dedğin gibi ilk çocuk olunca böyle olunuyor ne çekiyosa onlar çekiyorr :))

Demeeee. Hadi bana annem eziyet etmiş, sen tutmuş kendin limon sıkmışsın, ne diyeyim... Eskiden çok yaygındı bu limon işi, duymuşsundur biyerlerden

ay aynen bende çirkin bi kurbağaaa çıkıyo ya bideee ay diyorum kanal değiştirin hemen
delikafadulden

ayy evet canım hatırladım senın ozaman kı durumunu gelince anlatmıstın.ya böle tiplerde var tabı ama bu sadece onlar degılkı,burda kactane arkadasımız özele gitmesıne ragmen yok sen erken dogum yaparsın yok damarın tıkalı bılmemne nasılda korkuttular esrayı falan.baska doktora gıdince bu riksin herkezde oldugunu ögreendıler.yanı bu insanların hala hamılelere nasıl davranması gerektıgını bılmemelerınden yada karsısındakı insanın hamıle oldugunu unutmasından kaynaklanıyor.Allah hepimizi eniyi ve bızı rahatlatan doktorlarla karsılastırsın inşallah

saol sekerım bende hep google maps tan aratıyorum.yoksa istanbulu falan bıldıgımız yok kaydirigubbakcemile3 her istanbula gıtmeden önce, ben 2 gun google maps ta kalıyorum yok alısverıs merkezı yok su carsı bılmemne.buzaman kadarda yarı yolda bırakmadı harıtalar sağolsun.bıde senın verıdgın linkten bakalım,o tek istanbula ait oldugu için daha ayrıntılıdır muhtemelen

Bide ben çok sakarmışım..Üç cuma elime çişimi yaptırmıştı annem sakarlığım geçsin diye.. Ama çiş miş içmedim şükürrrrrrrr

kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

:roflol: :roflol::roflol: :roflol: ayyy inanamıyorum çişinimi içirmiş.anam daha neler duycaz,neysekı ablan zehırlenmeden yırtmış paçayı.öğğ kusacam şimdi ama aynı zamanda cokda güldüm tabı ,hey Allah ım yaaa
ay aynen bende çirkin bi kurbağaaa çıkıyo ya bideee ay diyorum kanal değiştirin hemen
delikafadulden

aynen aynen,o yesıl kurbagadan cok tiksiniyorum hemen kanal degıstırıyommm bide cıkıyolar üst üstte.bıde o kurbaganın bı özellıgı varmıs.bı salyası varmıs onun ona degdıgın an güüüm öbür tarafa.dünyanın en hızlı zehırı etkı eden hayvanlarından bırıymıs sanırım

hehe , kız bebeklerin memeciklerine fincan kapatırlarmış ki düzgün ve küçük olsun diye. Benim bi arkadaşıma fincan bulamayıp büyük bi tas kapamışlar... Tesadüf o ki gerçekten arkadaşımın göğüsleri büyük..

Ah bana o tas kapayanı bi bulsam benzeticem der dururdu hep:)

Bebeklerin tuzlandığını biliyorum bide tüylü olmasın diye, yeni doğmuş kılsız fareyi kız bebeklerin koltuk altına ve kukusuna sürerlermiş...Ayyyyyyyy yaaa..

Komik inanışlar işte..

kizlar gunaydinn...
defne oh ne guzel bir gun gecirmissin, temiz hava, borekler piknikler, mangallar, yarasin...
Ayca seni yakindan tanimayi gercekten cok isterdim, anneni de tabikii,:))) kiyamam sana yaa, ama esranin dedigi gibi neden boyle oldugun anlasiliyor:)))cok eglenceli bir karaktersin:)))
petrik cok guzel ozetlemissin gercekten, aldiklarini gule gule kullan canim, bende izmirdeyken 2 gunumu alisverise verdim ama cogu seyi tamamladim, esyalari ya gorumcem ya annem tasidi ama ben yiende yoruldum, bence herkes 1 ay icinde tamamlasin, sonrasi cok zor olucak...
eftelya aldiklarin cok guzel canim iyi gunlerde giysin..
kelebekim o kramplar bendede 2-3 haftadair mevcut ozellikle yatakta ayaklarimi gerince...

saol teyzesi:1hug:

Minik kelebek rica ederim gerekirse sana online telden haritadan vb. yardım bile ederim ne demek ben şehir plancısıyım eminönü işyerime de yakın ben yardım etmeyeyim de kim etsinnnn

Bide ben çok sakarmışım..Üç cuma elime çişimi yaptırmıştı annem sakarlığım geçsin diye.. Ama çiş miş içmedim şükürrrrrrrr

heyyyy yokmu arttırannn yokmuuuuuu ayy bı esra bısen kopardınız bugun benı gülmekten Allah ta sizi güldürsünn hatunlarrrrrr emiiiiiiii
anacım düşünüyom düşünüyom varmı bıseyim die şimdi aklıma geldı

bızim fındık tarlalarımız var,ee tabı fındık calısanları gelıyo taa günaydogudan bende cocuklarıyla cok oynamıtım anamm bitlenmısım saclarımda bii uzunkı sormayın,köydeyız annem kac kere yıkadı bit şampuanıyla yok ölmüyo keratalar.ensonunda rahmetlı babanem bı öneri sundu vee KAFAMA BÖCEK ıLACI SIKTILAR.anacım iyiki zehırlenıp gitmemişim tahtalı köye

Minik kelebek rica ederim gerekirse sana online telden haritadan vb. yardım bile ederim ne demek ben şehir plancısıyım eminönü işyerime de yakın ben yardım etmeyeyim de kim etsinnnn

ayy canım yaa,hepinzin agzından bal damlıyo valla.saolun eminönünü fetetmiş kadar oldumm yaneee sayenızde.siz carsambaya kadar avrupa yakasını toptan ezber yaptırırsınız bana,hiç şaşırmam yanı.

kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

ellerine saglık canım,afiyetle yee.ben de gecen sene şeker hamurlu pasta yapmıstım ilk denememdı ve seker hamurunu dahı kendım hazırladım evde.şimdi aratırmalarım sürüyor ve kısmet olursa bebek mevlütümde seker hamurlu bebek kurabıyesı yapmayı planlıyorum.bebek sekerımle beraber dagıtırım diyorum.aslında hazırlayıp hastenye götürülüyo o kurabıyeler ama karnım burnumdayken ugrasamam sanırım.

ilahi esra ablana cok guldum yaa,
buarada izmirdeyken bizim yazliga da gittik bahcede dut agaci var, ama allahim nasil kirmizi dut vermis, bide lezzetli, ben daldim agaca yiyorum hapur hupr, bekcinin hanimi geldi, annnaaaaaaaa dedi o ellerinin hali ne( tabi heryer boyanmis dutun kirmizisina), sakin biyerine doknma dedi, cocugunda leke olur, allahh aldimi beni bi telas caba dokundummu diye, dedim galiba yuzumu kolumu falan kasimistim??sonra basladimi bi kasinti heryerim kasiniyor, dutlar cok guzel birakamiyorum, neyse gittim elimi yikadim, ama merakta ediyorum kadinin dedigi olucak mi diye???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…