maşşalah bebişine maşşalah.bencede iri bi bebek olcak sanırım.nerdeyse 1 kılo omus bıle coktan,ki daha 26.haftadasın.benden kızına kocaaa nı maşşalah
saol canım :1hug: adreslerını verırsınde rahat bulurum ,valla siz gitmişsiniz sen esrako esra hepiniz havuzlu hana pahalı diyorsunuz ozaman bana yol göründü istikamet kürkçü han ve hürriyet carsısı
şaka bıyana sanırım bu havuzlu hanın adı bebek ürünlerı olan han die cıktı ya,adamlar uzaktan gelecek olanların bu tuzaga düüşecegını bılerek indirim yapmıyorlar demekkı.neyse kısmetse carsamba gunu düşünüyoruz senden ayrıntılı bılgılerı alırım ozaman yerimseniben
benim annemde ablama hamileyken babam bi gün almış hayvanat bahçesine götürmüş annemde antepten yeni gelmiş kadın hayvanat bahçesi felan görmemiş daha öncee bi bakmış maymunlar goriller ayyy bi bakmış incelemiş şaşkın şaşkın,babaannem demiş bakma öyleee çocuğun onlara benzer delikafadulden
annem korkmuş tabeee kafayı çevirmiş ama nereye baksa tüylü hayvan kaydirigubbakcemile3
neyse ablam doğmuş anam bi kıllı bi kıllı bi parça bebek bir yığın saç felan haladaaa bıkmıtşrı kuaföre gitmekten ağda yaptrımaktan kaş bıyık aldırmaktan hep derimki ona anam maymunlara çok bakmış onadan bu kadar kıllsıın :roflol:
epliasyon bile kar etmedi kızaa ya azaltmadııı kıllı böcekkk :1rolleyes:
ay inansammı bilemedim tesadüfmüdür bu çok ilginç gerçekten benzermi baktığımz şeylere kafamçokkarıştı
Ayça süpersiniz ana kız
inek beynimi yemişsin senn hehe
beni kulağımıza anneannem delmişti sarımsaklı iğneyle sonra renkli ipler takıyordu iyişene kadar kapanmasın diye çok hoşuma giderdi :)
gözlerime limonu ben kendim yaptım ilk okula giderken arkadaşımla bilikte birbirimizin gözüne limon sıktık parlak güzel olsun diye ne yanmıştı ama :)) nerden duyup yaptım bilmiyorum
ayy esracım o batıl inanc buralardada var,nekadar batıl desemde riske atmak istemem şahsen.bı 9 ay bakmayıverırıım hayvancıklara ,cok dikkatlı olur bıter.zaten show tv nın reklamalrında süreklı maymunlar vs hayvalar varya,her o reklemlar cıktıgında aynı sey aklıma gelıyo bakmıyorum kaydirigubbakcemile3
ayy evet canım hatırladım senın ozaman kı durumunu gelince anlatmıstın.ya böle tiplerde var tabı ama bu sadece onlar degılkı,burda kactane arkadasımız özele gitmesıne ragmen yok sen erken dogum yaparsın yok damarın tıkalı bılmemne nasılda korkuttular esrayı falan.baska doktora gıdince bu riksin herkezde oldugunu ögreendıler.yanı bu insanların hala hamılelere nasıl davranması gerektıgını bılmemelerınden yada karsısındakı insanın hamıle oldugunu unutmasından kaynaklanıyor.Allah hepimizi eniyi ve bızı rahatlatan doktorlarla karsılastırsın inşallahben adanaya yas için gittiğimde iki üç güm bebeğimin harakatlerini hissetmeyip sağlık ocağına gittim.yasta zor günler geçirdiğim için de endişelendim.ebe önce dinledi kalp atışlarını benim nabzım mı bebeğinmi kalbi anlamadı.sonra doktor geldi oda anlamadı.bide beni korkuttular kanaman varmı suyun geldimi bi ultrasona gir sen diye.bende hemen bi kadın doğumcu buldum.sıra beklerken eşim çok endişeliydi neden algılayamadılar kalp atışlarını diye.bende eşime"ben biliyorum ve hissediyorum.bebeğim iyi ve kalbi pıt pıt atıyor.bak doktorda onaylayacak beni" dedim.doktor da bebeğim kıpır kıpır kalbide çok iyi atıyordu.bu haftalarda iki üç gün hissetmemen doğal bide üzücü ve stresli günlerde etkilemiştir dedi.zaten görev yerimdeki sağlık ocağında ise ne tartı ne steteskop var.görevini iyi bilmeyen ebe ve doktorlarla karşılaşırsan korkutmaktan başka bi işe yaramıyorlar
kızlar netten İstanbul Büyükşehir Belediyesi ye girin ordan şehir rehberini tıklayın eminönü ilçesi yazıp aradığınız hanın ismini de altta yazın işte size tariff. bir de elinize çıktı alıp hürriyet çarşısı , havuzlu han, kürkçü hanı hemencecik bulursunuz
behiye sana oğlun olacak demişlerdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam???? Kızına da maşallah
bebek şekerini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz??
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: ayyy inanamıyorum çişinimi içirmiş.anam daha neler duycaz,neysekı ablan zehırlenmeden yırtmış paçayı.öğğ kusacam şimdi ama aynı zamanda cokda güldüm tabı ,hey Allah ım yaaakelebeğim ne demek yeterki faydamız olsun canım
bide ablama annem napmış biliyomusun hazırmısınız söylimmm ablam ağır bir sarılık geçirmiş ve annem ona çişini içirmişşş ıyyy düşünsenize öyle yaptırmışlar kadına zorla şimdiki aklım olsa içirirmiym diyooo ne cahillik yarabbimmm..absürt absürt inanışlar bide ilk evde yıkarlarken babannem tuzlayalım demiş bebeğin üstüne tuz serpmişler ter kokmazmışş korkunç yaa,bana öyle yaptırsalar tencereye koyar tuzlar pişirir yerim onlarıı delikafadulden
ay aynen bende çirkin bi kurbağaaa çıkıyo ya bideee ay diyorum kanal değiştirin hemen
delikafadulden
Bide ben çok sakarmışım..Üç cuma elime çişimi yaptırmıştı annem sakarlığım geçsin diye.. Ama çiş miş içmedim şükürrrrrrrr
saol teyzesi:1hug:kizlar gunaydinn...
defne oh ne guzel bir gun gecirmissin, temiz hava, borekler piknikler, mangallar, yarasin...
Ayca seni yakindan tanimayi gercekten cok isterdim, anneni de tabikii,:))) kiyamam sana yaa, ama esranin dedigi gibi neden boyle oldugun anlasiliyor:)))cok eglenceli bir karaktersin:)))
petrik cok guzel ozetlemissin gercekten, aldiklarini gule gule kullan canim, bende izmirdeyken 2 gunumu alisverise verdim ama cogu seyi tamamladim, esyalari ya gorumcem ya annem tasidi ama ben yiende yoruldum, bence herkes 1 ay icinde tamamlasin, sonrasi cok zor olucak...
eftelya aldiklarin cok guzel canim iyi gunlerde giysin..
kelebekim o kramplar bendede 2-3 haftadair mevcut ozellikle yatakta ayaklarimi gerince...
kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Bide ben çok sakarmışım..Üç cuma elime çişimi yaptırmıştı annem sakarlığım geçsin diye.. Ama çiş miş içmedim şükürrrrrrrr
Minik kelebek rica ederim gerekirse sana online telden haritadan vb. yardım bile ederim ne demek ben şehir plancısıyım eminönü işyerime de yakın ben yardım etmeyeyim de kim etsinnnn
kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?