sorma canim o bitle ilgili benimde maceram var, ilk okuldayken bulasti, kackere sampuanladi gecmedi annem, en sonunda bildigin gaz yagiyla yikadi saclarimi, iyy igrencti, gerci hepsi gitti bidaha da olmadi ama hala bit dense beni kasinti tutar...heyyyy yokmu arttırannn yokmuuuuuuayy bı esra bısen kopardınız bugun benı gülmekten Allah ta sizi güldürsünn hatunlarrrrrr emiiiiiiii
anacım düşünüyom düşünüyom varmı bıseyim die şimdi aklıma geldı
bızim fındık tarlalarımız var,ee tabı fındık calısanları gelıyo taa günaydogudan bende cocuklarıyla cok oynamıtım anamm bitlenmısım saclarımda bii uzunkı sormayın,köydeyız annem kac kere yıkadı bit şampuanıyla yok ölmüyo keratalar.ensonunda rahmetlı babanem bı öneri sundu vee KAFAMA BÖCEK İLACI SIKTILAR.anacım iyiki zehırlenıp gitmemişim tahtalı köye
yaprak dökümünü izleyemedim bugün dışarı çıktık nazan olsada bana bi özet geçse yineee a.s.
ay bugün sitede yine sorunlar vardı gir çık yaptım geçmişi yarımyamalak okuyabildim şimdide düzelmiş ama nereyi okudum okumadım karmançorman oldu sinir oldu haaaaklava:
kızlar bugün bi muffin denemesi yaptım yarın fotosunu koyam evriş kızmasın dicemm amaaa hele bi kızsınnn o çektikleriii lahmacunlarıı pideleriiin fotolarını gözüne gözüne sokarım fallaaa...ayy hatun bize çay dedirtmiyooo boy boy pozlar vermiş çaylaaaklava:
evrişim gerçekten ihtiyaç listen bittimi maşallah canım yaa bende bissürü eksik var kıyafetler ve odası tamam ama aradaki ıvır zıvır ihtiyaçlar duruyooo..
neyse bende yatayım bari iice saçmalamadan kimseler yok zatiii hepiniz rüyanızdaaa bebişlerinizi görünnn...
Evet buyurun kuku dersineeedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:
Valla ben doktorun yalancısıyım. Kukunun içine kadar göstermiş alet:roflol:
Kızım büyüyüp de bu yazdıklarımı görse bunalıma girecek herhal
günaydın kızlarcım..nasılsınız bakalım..dün malesef egçmişi oku oku btiremedim ama izmir buluşmasını gördüm..
amanYa Rabbim bu ne güzellik be nu şişkoluk bu ne şirinlik hepsi bir arada ayrıcaa yan göbek profil resminie bayıldım...ohh ohh neler yenilmiş. evriş çayla poz vermiş ahh kıyamam norracımda lafmacunla..:)
birde pazardaki o pijamaları denemişsiniz ya gülmekden karnıma agrılar girdi çok tatlısınız ya...yerim sizi valla sizin bebişler kimbilir nasıl tatlı olur..ayy bizm topik hepsi tatlı hepsi güzel bebk dogurcak......
Esrako, anneler ve kayınvalideler özellikle değil mi.. Çok giydirme terler, öyle yatırma boğulur, yok yıkama hasta olur, öyle tutma bilmem ne olur..Ben hiiiiç gelemem napcaz bilmiyorum..
Hele annem felaket karışır. Sırf o yüzden evlenene kadar yemek yapmayı bilmiyordum. ne zaman mutfağa girsem aaaaaaaaaaa çok tuz attın, aaaaaaaaa o kadar salça koyulur mu, aaaaaaaaaaa patateslerin kabuklarını soyacam diye patatesi soydun bitirdin..Yeter deyip bırakırdım...
Daha önce anlatmış mıydım annemin bana ben bebekken yaptıklarını??
Annem ben bebekken bana neler yapmıştı kısaca anlatayım..
-Güzel olsun diye gözlerime limon suyu damlatmak
-Ateşte kızdırılmış iğneyle kulaklarımı delmek. Deliği beğenmeyerek yanında ikinci bir delik açmak
-Zeki olayım diye, inek beyni haşlayıp yedirmek (meğer ki ne zararlıymış sonradan öğrendi de feryat etti)
-Kışın ortasında ve Kars gibi soğuk yerde, bacaklarımı çırılçıplak soyup, d vitamini alayım, kemiklerim gelişsin diye beni balkonda güneşe çıkarmak..
Benim tarafımdan anneme sorulan soru şu?
Anne kardeşlerime niye yapmadın aynı eziyeti.. Eziyet olur mu kızım, sen daha iyi ol daha güzel ol diye yaptım hepsini!!!!! E sen ilk çocuktun ilk deneyimimdin, daha cesurdum sende, onlara kıyamadım...
kızlar bizim alış verişte bitti bi bebeğin bezi birde benim sabahlığım kaldı evrişim bende sendenim artık darısı dier arkadaşlara
benim annemde ablama hamileyken babam bi gün almış hayvanat bahçesine götürmüş annemde antepten yeni gelmiş kadın hayvanat bahçesi felan görmemiş daha öncee bi bakmış maymunlar goriller ayyy bi bakmış incelemiş şaşkın şaşkın,babaannem demiş bakma öyleee çocuğun onlara benzer delikafadulden
annem korkmuş tabeee kafayı çevirmiş ama nereye baksa tüylü hayvan kaydirigubbakcemile3
neyse ablam doğmuş anam bi kıllı bi kıllı bi parça bebek bir yığın saç felan haladaaa bıkmıtşrı kuaföre gitmekten ağda yaptrımaktan kaş bıyık aldırmaktan hep derimki ona anam maymunlara çok bakmış onadan bu kadar kıllsıın :roflol:
epliasyon bile kar etmedi kızaa ya azaltmadııı kıllı böcekkk :1rolleyes:
ay inansammı bilemedim tesadüfmüdür bu çok ilginç gerçekten benzermi baktığımz şeylere kafamçokkarıştı
kelebeğim ne demek yeterki faydamız olsun canım
bide ablama annem napmış biliyomusun hazırmısınız söylimmm ablam ağır bir sarılık geçirmiş ve annem ona çişini içirmişşş ıyyy düşünsenize öyle yaptırmışlar kadına zorla şimdiki aklım olsa içirirmiym diyooo ne cahillik yarabbimmm..absürt absürt inanışlar bide ilk evde yıkarlarken babannem tuzlayalım demiş bebeğin üstüne tuz serpmişler ter kokmazmışş korkunç yaa,bana öyle yaptırsalar tencereye koyar tuzlar pişirir yerim onlarıı delikafadulden
ayçacım dedğin gibi ilk çocuk olunca böyle olunuyor ne çekiyosa onlar çekiyorr :))
ay aynen bende çirkin bi kurbağaaa çıkıyo ya bideee ay diyorum kanal değiştirin hemen
delikafadulden
kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. uzun bi aradan sonra tekrar yazmak nasip oldu. ve nihayet salı günü 4d boyutlu usg ye girdim ve bütün bana söylenen cinsiyet karmaşasına son verdimm. ve benim bi kızım olacakkk..
salı günü 25+5 dik. kızım tam 956 gr ve 36 cm boyundaydı. bütün ölçüleri 2 hafta önden gidiyomuş ve irii bi bebk olcakmış.. işte böle sizinlede payşlaşmak istedim...
kızlar aldıklarınızı gule gule giysin bebisler
nesrin birgun içinde kendini yormaman iyi olmus canım dah azamanımız var kalanları artık tek tek almak çok yormaz insanı onemli olan çogunlugu almak.
sebamed urunleri demek havuzlu han da ucuz orası bana hiç ucuz gelmedi bende yazmıstım zaten kurkcu han havuzlu hana goreç ok daha ucuz diye demek dogru izlenimmis.
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. uzun bi aradan sonra tekrar yazmak nasip oldu. ve nihayet salı günü 4d boyutlu usg ye girdim ve bütün bana söylenen cinsiyet karmaşasına son verdimm. ve benim bi kızım olacakkk..
salı günü 25+5 dik. kızım tam 956 gr ve 36 cm boyundaydı. bütün ölçüleri 2 hafta önden gidiyomuş ve irii bi bebk olcakmış.. işte böle sizinlede payşlaşmak istedim...
bide ablama annem napmış biliyomusun hazırmısınız söylimmm ablam ağır bir sarılık geçirmiş ve annem ona çişini içirmişşş ıyyy düşünsenize öyle yaptırmışlar kadına zorla şimdiki aklım olsa içirirmiym diyooo ne cahillik yarabbimmm..absürt absürt inanışlar bide ilk evde yıkarlarken babannem tuzlayalım demiş bebeğin üstüne tuz serpmişler ter kokmazmışş korkunç yaa,bana öyle yaptırsalar tencereye koyar tuzlar pişirir yerim onlarıı delikafadulden
yazık ablana..üreden gitmemiş öteki tarafa bari..allah korumuş...yalnız şu tuzlama olayı buralarda mevcut hala..tüyleri az çıksın diye..
kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk
aldım bi tanesini..yedim bile...güsel olmuş eline sağlık..helal et..
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: ayyy inanamıyorum çişinimi içirmiş.anam daha neler duycaz,neysekı ablan zehırlenmeden yırtmış paçayı.öğğ kusacam şimdi ama aynı zamanda cokda güldüm tabı ,hey Allah ım yaaa
aynen aynen,o yesıl kurbagadan cok tiksiniyorum hemen kanal degıstırıyommm bide cıkıyolar üst üstte.bıde o kurbaganın bı özellıgı varmıs.bı salyası varmıs onun ona degdıgın an güüüm öbür tarafa.dünyanın en hızlı zehırı etkı eden hayvanlarından bırıymıs sanırım
ama benim çok hoşuma gidiyo o kurbişler...
ilahi esra ablana cok guldum yaa,
buarada izmirdeyken bizim yazliga da gittik bahcede dut agaci var, ama allahim nasil kirmizi dut vermis, bide lezzetli, ben daldim agaca yiyorum hapur hupr, bekcinin hanimi geldi, annnaaaaaaaa dedi o ellerinin hali ne( tabi heryer boyanmis dutun kirmizisina), sakin biyerine doknma dedi, cocugunda leke olur, allahh aldimi beni bi telas caba dokundummu diye, dedim galiba yuzumu kolumu falan kasimistim??sonra basladimi bi kasinti heryerim kasiniyor, dutlar cok guzel birakamiyorum, neyse gittim elimi yikadim, ama merakta ediyorum kadinin dedigi olucak mi diye???
hehe , kız bebeklerin memeciklerine fincan kapatırlarmış ki düzgün ve küçük olsun diye. Benim bi arkadaşıma fincan bulamayıp büyük bi tas kapamışlar... Tesadüf o ki gerçekten arkadaşımın göğüsleri büyük..
Ah bana o tas kapayanı bi bulsam benzeticem der dururdu hep:)
Bebeklerin tuzlandığını biliyorum bide tüylü olmasın diye, yeni doğmuş kılsız fareyi kız bebeklerin koltuk altına ve kukusuna sürerlermiş...Ayyyyyyyy yaaa..
Komik inanışlar işte..
heyyyy yokmu arttırannn yokmuuuuuuayy bı esra bısen kopardınız bugun benı gülmekten Allah ta sizi güldürsünn hatunlarrrrrr emiiiiiiii
anacım düşünüyom düşünüyom varmı bıseyim die şimdi aklıma geldı
bızim fındık tarlalarımız var,ee tabı fındık calısanları gelıyo taa günaydogudan bende cocuklarıyla cok oynamıtım anamm bitlenmısım saclarımda bii uzunkı sormayın,köydeyız annem kac kere yıkadı bit şampuanıyla yok ölmüyo keratalar.ensonunda rahmetlı babanem bı öneri sundu vee KAFAMA BÖCEK İLACI SIKTILAR.anacım iyiki zehırlenıp gitmemişim tahtalı köye
demek kız olarak kesinleşti..hayırlı olsun kelebeğin..
yazık ablana..üreden gitmemiş öteki tarafa bari..allah korumuş...yalnız şu tuzlama olayı buralarda mevcut hala..tüyleri az çıksın diye..
aldım bi tanesini..yedim bile...güsel olmuş eline sağlık..helal et..
ama benim çok hoşuma gidiyo o kurbişler...
afiyet olsun tatlım ne demek helal hoş olsun adres ver kargo yapayım hemen zati 40 tane çıktı bidaakine malzeme yarısını kullancam artık paso yeriz kocişle -tatlicadiarzu-
ay o kurbişlerin nesini seviyosun beaa korkunçlarr
dutmuuuuu oyy oyyy bayılırımm dut çıktımı yaaa bende duydum o olayı leke olayını ama ayva yapar diye duymuştummm dut istiyom bennnnn burdada olmuşmudur acaba
yaa evet okuldanda bulastıgı olmustu ilaçla gecmeyınce gaz yagını pamukla sürmüştü annem kafsmın dibine zararı olmasın dıe.ama tarladayken yaptıkları ban cok kötüydü,kız bılgımız böcelerı öldüren ilaı sıktılardı kafama.kaydirigubbakcemile3neysekı ucuz atlattık verılmıs sadakam varmıssorma canim o bitle ilgili benimde maceram var, ilk okuldayken bulasti, kackere sampuanladi gecmedi annem, en sonunda bildigin gaz yagiyla yikadi saclarimi, iyy igrencti, gerci hepsi gitti bidaha da olmadi ama hala bit dense beni kasinti tutar...
ayyy kelebekkkkimm bende şeker hamuru yapacağım kendim hamurunu nasıl yaptın?netten baktımda malzemelerde glikoz toz jelatin felan diyo bunları nerden bulucam bilmiyorum bende bebek kurabiyesi yapıcam bir yığında kalıp aldım..bunlar ilk denemem işi ilerletcem koydum kafayaa..
dutmuuuuu oyy oyyy bayılırımm dut çıktımı yaaa bende duydum o olayı leke olayını ama ayva yapar diye duymuştummm dut istiyom bennnnn burdada olmuşmudur acaba
evet çileği bende duydum yerken dikkat etmeye calısıyom.valla 2 arkadasıj hamıleydı bıgın 2side bahcelrınden cılek topalyıp yemısler 2sinin bebegınındede çilek lekesı var.bırının 2 kasının ortasında öbürünün sanırım dudagının kenarında.2side yüzünü kasımıs akıllarna cok sonra gelmıs tabıDutu duymamıştım hiç.
Çilek yapar ciğer yapar diye duymuştum ben de..
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ee dökül esra daha yokmu baska maceraaaay kelebekkk böcek ilacımııı valla Allaha emanetiz haa ana dedik bağrımıza bastık öldürcek bu hatunlar biziii
benide yağlamıştııı gaz yağı ile iğrençtii yaa
bide annem abimi çok severdi çok kıskanırdım abim geceleri altına kaçırırdı bende ona özenip altıma işerdim bi keresinde soktu beni küvete çakmağı aldı çaktı dedi kukunu yakarım senin bidaha işersenn
ay ne psikopat kadın yaa ilkokula gidiyodum o zaman o gün bugündür işemiyorum altıma kukum çok değerlii kaydirigubbakcemile3
esra senin muflin süslemeni sevsin çok güzel görünüyor :)) eline sağlık
noraa sağol canım azaldı eksikler dünkü gibi yorulmam bir daha halen ağrıyor ayaklarım
dün çantalarada göz attım klasil çantalar 40-50 arası, bu resimdeki 58 ama benim beğendiğim süperdi çok şık spor bi çanta 70 tl di resmini bulamadım çokmu pahalı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?