2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sorma canim o bitle ilgili benimde maceram var, ilk okuldayken bulasti, kackere sampuanladi gecmedi annem, en sonunda bildigin gaz yagiyla yikadi saclarimi, iyy igrencti, gerci hepsi gitti bidaha da olmadi ama hala bit dense beni kasinti tutar...

ayyy kelebekkkkimm bende şeker hamuru yapacağım kendim hamurunu nasıl yaptın?netten baktımda malzemelerde glikoz toz jelatin felan diyo bunları nerden bulucam bilmiyorum bende bebek kurabiyesi yapıcam bir yığında kalıp aldım..bunlar ilk denemem işi ilerletcem koydum kafayaa..

Dün aksam alıntı yaptım yaptım gıttı.. bende sınırlendım, cıktım sıteden..

Bu arada Mavişim.. hayırlı olsun oglusun..

Yaf ınsan askıyla fotograf cektıremes miii ??? bende foto cektım, cercevelettımm, nolmuşş yaneeee :dilcikar:

Hah.. dedene rahmett!! bende onu dıyecektım, cocugun organını bı masaya yatırmadıgın kalmıstı, o da oldu.. :)) ben bunu kullanırım ilerde Furkooo, copy paste yaptımm bileeee delikafadulden

Herkes aşkıyla sarmas dolastı orada :)))

:roflol: ne alem kadınsın yafff

:roflol: bari anlatmasaydı sana yaff, senın sagın solun bellii olmas, anlamamıs mı kadın seni hala ???

kızlar bizim alış verişte bitti bi bebeğin bezi birde benim sabahlığım kaldı evrişim bende sendenim artık darısı dier arkadaşlara

Güle güle kullanın cıcılerinizi.. hadi gözün aydın cıgerım.

Hala abla dıyor musun ben bu kızcagıza.. ben olsam, mahallemden gecırmezdım beaa :)) laflara bakkk.. püüüüüüü kaydirigubbakcemile3

Yafrum annaneler, anneler falan yenmes onlar kusumm.. yeme tamam mı?? yenmes..

ay aynen bende çirkin bi kurbağaaa çıkıyo ya bideee ay diyorum kanal değiştirin hemen
delikafadulden

:roflol:

kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Peki nolcek senin bu sonun.. bende onu merak ediyorumm.. muhakkak daha gusel olcektir de, sana nolcek, omuz atıp mı eve sokacaklar,merak konusu sengözlerimebaksanab

gözün aydın behiye maşallah kuzuna

Esra sebamedin ürünlerini nerde görsem soruyorum büyük şampuanun etiket fiyatı 28 norrmalde 19 tlye aldım bundan ucuzunu bulamadım hiç, havuzluhanda en alt katta -3 oluyor orayada indinmi sen

küçüktüm Ayça arkadaşla gaza geldik yazktık gözümüzü :)
benide köy yumurtasıyla yıkamış annemler sarılık olmayayım diye annem öylebir annaltıdıki nerdeyse hatırlıyorum dicem kaydirigubbakcemile3 tuzlandımmı bilmiyorum :)
Esranın ablası daha bi eziyet çekmiş öğğ :roflol:
simpsonları izliyordum annem kanal değiştirdi kızgın bi sesle izleme bunları bebeğin bunlara benzicek karikatür mü doğurcam töbe töbe kaydirigubbakcemile3

demek kız olarak kesinleşti..hayırlı olsun kelebeğin..

dutmuuuuu oyy oyyy bayılırımm dut çıktımı yaaa bende duydum o olayı leke olayını ama ayva yapar diye duymuştummm dut istiyom bennnnn burdada olmuşmudur acaba

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok: Yok artık, oha dıyorummmmmm yaaaaaaaa!!!!!!! ıyyyyyyyyyyyyyyyy, ay bayılıcam sımdı.. kafamçokkarıştı

Yok yok amonyağı saçına sürüp saçlarını taraya taraya düşürecekleridi bitleri... Ben yapılırken izlemiştim kimdi hatırlamıyorum..Bit yavrularına da sirke deniyo..Onları tırnaklarıyla çıt çıt kırarlardı. Garip bi ses çıkarırdı.. Ama böcek ilacı mı...Amanınnnn...Ucuz atlatmışsın sen..

dutmuuuuu oyy oyyy bayılırımm dut çıktımı yaaa bende duydum o olayı leke olayını ama ayva yapar diye duymuştummm dut istiyom bennnnn burdada olmuşmudur acaba

Dutu duymamıştım hiç.

Çilek yapar ciğer yapar diye duymuştum ben de..

ay kelebekkk böcek ilacımııı valla Allaha emanetiz haa ana dedik bağrımıza bastık öldürcek bu hatunlar biziii
benide yağlamıştııı gaz yağı ile iğrençtii yaa
bide annem abimi çok severdi çok kıskanırdım abim geceleri altına kaçırırdı bende ona özenip altıma işerdim bi keresinde soktu beni küvete çakmağı aldı çaktı dedi kukunu yakarım senin bidaha işersenn
ay ne psikopat kadın yaa ilkokula gidiyodum o zaman o gün bugündür işemiyorum altıma kukum çok değerlii kaydirigubbakcemile3

esra senin muflin süslemeni sevsin çok güzel görünüyor :)) eline sağlık
noraa sağol canım azaldı eksikler dünkü gibi yorulmam bir daha halen ağrıyor ayaklarım

dün çantalarada göz attım klasil çantalar 40-50 arası, bu resimdeki 58 ama benim beğendiğim süperdi çok şık spor bi çanta 70 tl di resmini bulamadım çokmu pahalı sizce ?

Son düzenleme:
sorma canim o bitle ilgili benimde maceram var, ilk okuldayken bulasti, kackere sampuanladi gecmedi annem, en sonunda bildigin gaz yagiyla yikadi saclarimi, iyy igrencti, gerci hepsi gitti bidaha da olmadi ama hala bit dense beni kasinti tutar...
yaa evet okuldanda bulastıgı olmustu ilaçla gecmeyınce gaz yagını pamukla sürmüştü annem kafsmın dibine zararı olmasın dıe.ama tarladayken yaptıkları ban cok kötüydü,kız bılgımız böcelerı öldüren ilaı sıktılardı kafama.kaydirigubbakcemile3neysekı ucuz atlattık verılmıs sadakam varmıs

ayy ben cok maymun iştahlı biriyimdir,yanı bıseyı kafaya koyduysam onu yapacam.günlerce nette arastır arastır imanım gevredı kaydirigubbakcemile3 enson evde yapmaya karar verdım,istanbula gitme imkanımız olsaydı eminönünce satan malzemecıler varmıs ama gitme durumumuz yoktu.bende gurme.net die bı site buldum,toz jelatın,gıda boyası,bıde özel pudra sekerı var onların her pudra sekerıyle tutmuyo.celalusta mı ne oda satılıyo o sıtede onuda aldım.ama aksık var en önemlı sey glikoz surubu yok.hiç bi pastanede vermedı bı kavanoz.uleyynn parayla bıle satmadılar.onuda uzun ugraslar sonucunda evde yapılısılını buldum.veeee yaptım.ama aradan 8 ay gectı daha elımı bıle sürmedım,vaktım olmadı diyelım kaydirigubbakcemile3 oyuzden tarıfı kaybettım.ama şimdi tekrar kolları sıvamayı ve kurabıyeelrden deneme yapmayı planlıyorum.ozman pasta yapmıstım herkez maket sanmıstı.gercekten güzeldi yanı.neyse sende gereklı malzemelerı al ,internetten arastıra arastıra,yaparız beraber.yakın degılız ama kk sağolsun hıc uzaklık cektırmıyo bıze delikafadulden

anammm ammada uzatmısım heeee konuyu

atla bi cesme otabusune, vereyim bizim yazligin adresini, doya doya ye kuzum, yedi veren mubarek...kadin bide demezmi ben denemk icin kizima hamileyken bacagima dokundum dokundugum yerde kizimin lekesi var kirmizi diye:1shok: insallah olmaz bisey bakalim...

kelebeğim ben o malzemeleri nerden bulucam bi araştırayım glikoz ve toz jelatin özellikle carreforuda yoktu baktım acaba eminönündemi vardır bide pastahanelere sorayım buradan yaparız birlikte :))

ah nurdanımmm sağolasın afiyet bal şeker olsun kuzum inş leke çıkmaz bi yerlerinde

ben geldim kızlar acıkcası 3 saat nasıl gecti anlamadım okdar stres yapmama degmedi kitapta almıstım yanıma. neyse sonuc 1.5 saat sonra cıkacar ben yine dru arayıp ogrenicem. kansızlıgım icin demir hapını 2ye cıkardı idrarda lokosit yokta baska bisey var azerice yazmıslar anlamadım ama dr antibiyotik vermiorum bol su ic dedi birde bitki caylarını sordum.papatyaya evet yesil caya hayır dedi.

Dutu duymamıştım hiç.

Çilek yapar ciğer yapar diye duymuştum ben de..
evet çileği bende duydum yerken dikkat etmeye calısıyom.valla 2 arkadasıj hamıleydı bıgın 2side bahcelrınden cılek topalyıp yemısler 2sinin bebegınındede çilek lekesı var.bırının 2 kasının ortasında öbürünün sanırım dudagının kenarında.2side yüzünü kasımıs akıllarna cok sonra gelmıs tabı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ee dökül esra daha yokmu baska maceraaa

ayy canta valla cok güzelmıs ama omus askısı yokmu bunu şeker.bebekle zor olmazmı elınde tasımak.şimdi bu resımdekı 58 lıramı 70 liramı.ya 58 se fena sayılmaz saglam ve kullanıslı olduktan sonra uzun süre kullancaksın ve iyi sayılır.normal cantalar zaten 50 lira,ee bebek olduktan sonra buda normal canta olmaya aday yerimseniben

gypsy yavrum elinden zehir olsa yencek ne guzel seyler yapıosun masallah sana cok beceriklisin

petrik cok guzel alısveris yapmıssın canım gule gule kullan .ucugumu somussun gecmedi ama kurudu sanırım iyilesecek.

kızlar adidas ve nike ta cok guzel bebek cantaları varmıs hemde cok kullanıslı . ben daha bakmadım ama en kısa zamanda bakıcam.ikizleri olan bir arkadasım tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…