çok sevindim canım.rahatlamışsındır artık.bazı doktorlar felaket tellallığı yapmayı seviyor ne yazıkkislm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
herkes iyidir umarım geçmişi bi okuyacağım..
hayırlı olsun oğlun.ayrıntılı içinde gözünaydın canımmerhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
maşallah oğluna.saolun kızlar bende artık rahat bi nefes aldım şimdide sırada şeker testi var inş.oda iyi çıkar bu arada bebişim 744 gram sizce haftasına göre iyimi birde başı pelvistedir yazıyor raporda o ne demek başı aşağıdamı yani anlamadım
Kızlar az önce pusetimiz ve park yatağımız geldi. Adamlara "park yatağı iptal etmek istiyorum, ben kırmızısını istiyordum" dedim. Bİr kaç tlf görüşmesi ile kırmızısını temin ettiler. Eve kadar da getirdiler sağ olsunlar. alkisalkisalkis Kurdurmadık tabii. Paketlerinde duruyorlar. İşte aldıklarımısssss... Puset 300, park yatak 320 TL (8 taksit)
güle güle eskitsin Doruk bebek..fiyatları da gayet makulmuş..
yarın sabah erkenden 2.seker testi icin gidicem bakalım dua edin bana 3 saat ins cabuk gecer kan man alımı problem deilde 3 saat civilenmek beni simdiden strese sokuyo. saan yarım oldu burda ben yatar yarın gelince yazarım ii geceler
hadi bakalım güzel haberlerle gel..
ay fasulye ya agırlasıyoruz ben her gecen gun bunu hissediyorumm
sırtım oturdugum yerde bir anda agrımaya baslıyor su kurek kemiklerimin orası yanlarıma dogru bir an bobregim agrıyor sanıyroum bakıyroum tam kemik ustu otururken bir an niye agrır bilmem bir anda geçiyor. karın onde aldı basını gidiyor hersey sırtımı etkiliyor bel değil benim ustkısımlar sırtım yani agrıyor. uzun sure oturur kalrısam sirkette masada kalktımı uyusmus gbi ioluyorum kasıklarım sancıyorr tuvaleet gidip gelmek zor geliyor bana. sıklıkla ayakta losam daha iyiyim bu sefered belmi sırtım agrıyor hos:) zor gunler bizi bekliyorrr ama sona yaklasırkenki zorluklar cekilir ilk aylardaki zorluklara gore çok daha iyi bence ben halimden hala memnunum allaha binlerce kez sukrediyorum her sabah bebegimin tekmeleri ile uyandıgımda.
aynı sırt ağrısı bende de mevcut ve çok sinir bozucu..evde rahat ettiğim için hiç ağrımıyor..masa başında, mesela şu an acayip sızlıyor..arkamı yastıkla doldurup, dayanırsam geçiyor..ama işyerinde öle oturmak pek mümkün olamıyo..
saol canım dur son alınanları ekleyimde bakNesrin, Eftelya güle güle kullanın kızlar cicilerinizi...fotolar bekleniyor..
saol canım daha iileri senin oğluşunun olsunnesrinim hayırlı olsun canım aldıkların güle güle giydir hürriyet çarşısına uğramadınmı kuzum eminöünden en ucuz bebek kıyafeti satan yer orası birdaha gidersen mutlaka uğra canım
eftelya senin cicilerde hayırlı olsun güzel günlerde giydir canım
ayçaaaa sen o yüzden böle olmuşsunnn inek beyni haa kaydirigubbakcemile3:1hug:
e annen sana bunları yaptıysaa seninde zamanında kardeşine yaptıkların çok normalll yaneee etkiye tepki gibi delikafadulden
Meltemcim sağol canım işinin yakın olması senin için büyük avantaj yorulmadan yaparsın alışverişini, sebamed cidden ucuz büyük şampuanını aldım sadece ,Nesrincim çağan ın ve senin cicilerin hayırlı olsun havuzlu hana ben de daha önce uğramıştım sebamed ucuzmuş diye duymuştum dr browns un da biberonunu gerçekten öneriyorlar pijamanında resmini çekmeyi unutma bi zahmet.
Kızlar benim işyerimde (vezneciler) hem eminönüne yakın sayılır hemde haşim işcan a park yatağı haşim işcandan alıcam zaten
eftelya seninde oğlunun eşyaları hayırlı olsun hepsi sağlıkla büyüsünler
Nesrin, Eftelya güle güle kullanın kızlar cicilerinizi...fotolar bekleniyor..
saol canım tşk ederim a.s.Nesrincim çağan ın ve senin cicilerin hayırlı olsun havuzlu hana ben de daha önce uğramıştım sebamed ucuzmuş diye duymuştum dr browns un da biberonunu gerçekten öneriyorlar pijamanında resmini çekmeyi unutma bi zahmet.
Kızlar benim işyerimde (vezneciler) hem eminönüne yakın sayılır hemde haşim işcan a park yatağı haşim işcandan alıcam zaten
eftelya seninde oğlunun eşyaları hayırlı olsun hepsi sağlıkla büyüsünler
saol teyzesi daha iileri senin bebişinin olsunEftelya güle güle kullanın ciclerinizi
benimde alışveirşim bitti demek isterdim ama büyük şeyler kaldı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?