2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok sevindim canım.rahatlamışsındır artık.bazı doktorlar felaket tellallığı yapmayı seviyor ne yazıkki

hayırlı olsun oğlun.ayrıntılı içinde gözünaydın canım

maşallah oğluna.kilosu gayet iyi.kötü olsa doktorlar uyarıyorlar zaten.başı pelviste demek başı aşağıda demek.önemli değil duruş pozisyonu canım.

günaydın herkese güzel annelerrr
sabah kocişe tost yapayım diye mutfağa bi girdim tezgahtan bitane çilek yere düşmüşşşş komple karınca basmışşş ayy heryerim kaşınmaya başladııı kocayı yolladım açtım süpürgeyi sabahın 7 buçuğunda sonra ortalığı topaldımmm kahvaltımı ettim anca oturdummm..

burkocum kuku dersi için çok sağoll cicim çocuk kesin büyüyünce bunalıma giricekk sakın blogundada böyle anlatmayasın :)))

hepiniz ayrı ayrı sağolun kızlar desteğiniz için yanımda olduğunuz için zaten bu topikte olupta moral bozmak pek mümkün olmorrrr sağolasınızzz..

adaşımmmm
şu topikte benim kadar süt yumurta et tüketen varmıdır çokkk merak ediyorummm hergün 1 yumurtaaa yemeden doymam o kahvaltıdan ortlama 1 lt süt içerim ve hergün illa yoğurtlu semizotu yerim semizotlarını ayıkladım tek tek yıkamadan gazeteye sardım dolaba öyle kalkırdım aklınızda olsun daha uzun ömürlü oluyor ama demet ayırıp yapın mesela ben 3 demet alıyorum tek tek yapıyorum diğerleri toprağı ile kalsın toprak taze tutuyormuş onu bir haftada tüketiyorum..sebze yemeklerime bile illa kıyma felan eklerim o kadar et hastalığı vardır bendee..ama diğerlerindende vazgeçemiyorummmm senağlama

mucizem geçmiş olsun canım demek beze o yüzdenmiş acil şifalar

ESRAKO günaydın.bu sağlık ocağı konusu sanırım sana tuhaf yada sıkıcı geliyo ama.eminim senin özel hastaneye gitme imkanın, bebeğini istediğin doktora götürme imkanın var..ama o kadar anne var ki 6 ayına gelmiş ancak 1 kez bebeğini doktora götürebilmiş olan,sağlık güvencesi olmayan...asıl bu durum onlar için uygulanıyo,ve durumu iyi olanlara da ayrım yapılmıyo...bence yadırgamamak lasım gitmeyi ver gitsin..ama canım diğer durumu kötü olan babası çalışamayan bebişleri de düşünn....benim nacizhana fikrim bu...

Annem ben bebekken bana neler yapmıştı kısaca anlatayım..

-Güzel olsun diye gözlerime limon suyu damlatmak

-Ateşte kızdırılmış iğneyle kulaklarımı delmek. Deliği beğenmeyerek yanında ikinci bir delik açmak

-Zeki olayım diye, inek beyni haşlayıp yedirmek (meğer ki ne zararlıymış sonradan öğrendi de feryat etti)

-Kışın ortasında ve Kars gibi soğuk yerde, bacaklarımı çırılçıplak soyup, d vitamini alayım, kemiklerim gelişsin diye beni balkonda güneşe çıkarmak..

Benim tarafımdan anneme sorulan soru şu?
Anne kardeşlerime niye yapmadın aynı eziyeti.. Eziyet olur mu kızım, sen daha iyi ol daha güzel ol diye yaptım hepsini!!!!! E sen ilk çocuktun ilk deneyimimdin, daha cesurdum sende, onlara kıyamadım...

şimdide dünkü alışverişimi yazayım :)

Ablasının bebeğine alışveriş yapmış tecrübeli arkadaşımla gittim
önce sultan hamamda özlem bebeye girdik sultan hamamda bebek kıyafetleri satan çok dükkan var bildiklerimize girdik sadece, özlem bebe bayağı indirim yaptı ve ürünleri kaliteli 0-3 3-6 ay kıyafet ihtiyacımız kalmadı onları tammalanmış oldu
yine sultanhamamda havuzlu han var onun en alt katından bişeyler aldım kıyafetler piyasa fiyatı kesinlikle indiirm yapmıyorlar sadece nakite %10 orada kapı süsü tarak boğulma önleyici yastık felan aldım sadece bu tarz ihtiyaçlar uygundu diğerleri piyasa fiyatı
dr browns ın biberonunu aldım 2 li çok uygundu fiyatı bebeğin hava yutmasını önleyen sistemi var methini daha önceden duymuştum, sebamedin ürünleride ucuzdu tüm ürünlerini almadığıma pişmanı ama eşyamız çoktu

Minik kelebek dün linkini verdiğin sepeti taşına bilen bebek beğişini inceledim kesinlikle taşınmaz çok ağır hantal ve büyük onunla doktora felan giderken kullanamzsın çok büyük bebek 1 yaşına kadar yatabilr içinde , resimden bakınca farklı yakından görünce farklı

anakucağı alıcam arabaya bağlanabilen havuzluhanda 40 liraydı çok uygun

havuzlu hanın karşısında çamaşırcı vardı lahusa pijamasını aldım 2 tane si 60 tl oda en uygun buldugumdu Akten yıldız adı çok güzel pazarlık yapabiliyorsun :)
son olarakta kürkçühana gittim ordan kendime anneler günü hediyesi aldım :)) poncuklu salon takımlarından çoook ucuzdu :)
bebeğimin odasına yer minderi istiyordum evde var ama çok büyük kumaş alıp diktirecektim orda hazır dikilmiş satan biryer buldum çok uyguna geldi kumaşına ayrı terziye ayrı mafraf çıkacaktı altın bulmuş gibi sevindim alkisalkisalkis
kürkçühan iç çamaşırcı var çok yumuşak kumaştanbüyük donlar aldım tanesi1,5 gibi komik bi rakama :)
günün özeti
kürkçühan havuzluhandan daha ucuz
hafta sonu gitmeyin çok kalabalık dün bile kalabalıktı
nakit parayla gidin ve yanınız da biri olsun arkadaşım taşıdı eşyaların çoğunu ama yorgunluktan öldüm
sonraya bırakmayın alışverişi ağırlaştıkça yürümek çok zor oluyor
resimleri akşam çeker eklerim

Son düzenleme:
günaydın kız nasılsınız ben daha yeni yandım
çok güsel dinlenmişim dün babamızla gidip oğlumuzun beşiğini uykusetini aldık ana kucağınıda aldık ama beşik 2 3 güne kadar gelecekmiş erkek die mavi almadık çekmeceleri yeşil turuncu uyku setide sarı turuncu baya renkli oldu allah içinde yatırmayıda nasip etsin hepimize

kızlar bu arada dün bir sürü hatunun ortasında gariban hamile olarak kalınca çok komik anlar yaşadım. biri ikinci için hiç beklemeden yap diye beynimi yedi. sonra herkes hamilelik maceralarını anlattı. bitmek bilmedi. ama ben eğlendim. çünkü normaldede ben bu tür ortamlara girmediğim için hamileliğimin başından beride takılmadım kimselere hiç yaşamamıştım. herkes taciz ediyor hamileyi bulunca yaaa. ben üç gün takılsam böyle dağıtırdım ortalığı..... ama çok komikti.....

Nesrincim çağan ın ve senin cicilerin hayırlı olsun havuzlu hana ben de daha önce uğramıştım sebamed ucuzmuş diye duymuştum dr browns un da biberonunu gerçekten öneriyorlar pijamanında resmini çekmeyi unutma bi zahmet.
Kızlar benim işyerimde (vezneciler) hem eminönüne yakın sayılır hemde haşim işcan a park yatağı haşim işcandan alıcam zaten
eftelya seninde oğlunun eşyaları hayırlı olsun hepsi sağlıkla büyüsünler

nesrinim hayırlı olsun canım aldıkların güle güle giydir hürriyet çarşısına uğramadınmı kuzum eminöünden en ucuz bebek kıyafeti satan yer orası birdaha gidersen mutlaka uğra canım

eftelya senin cicilerde hayırlı olsun güzel günlerde giydir canım

ayçaaaa sen o yüzden böle olmuşsunnn inek beyni haa kaydirigubbakcemile3:1hug:
e annen sana bunları yaptıysaa seninde zamanında kardeşine yaptıkların çok normalll yaneee etkiye tepki gibi delikafadulden

kızlar bizim alış verişte bitti bi bebeğin bezi birde benim sabahlığım kaldı evrişim bende sendenim artık darısı dier arkadaşlara

saol canım daha iileri senin oğluşunun olsun

Meltemcim sağol canım işinin yakın olması senin için büyük avantaj yorulmadan yaparsın alışverişini, sebamed cidden ucuz büyük şampuanını aldım sadece ,
bebek şekeri için tekrar gidicem ozman sebamedim tüm çeşitlerinden alırım dün bakamadım eşyalardan birde aradaki mesafe uzundu kendimi fazla yormak istemedim

Nesrin, Eftelya güle güle kullanın kızlar cicilerinizi...fotolar bekleniyor..

sağol tatlım söz akşam çekerim resim

Esram sağol canım hürriyet çarşısını unuttum ne tarfta o ? ama kıyafet için eminönüne gitmem güneşlide bi mağaza var oradan 7,5 tl ye aldığım tulum sultanhamamda 11 tl di çok şaşırdım kıyafet eksiklerimi güneşliden alırım rahatlıkla, bebek şekeri, brbek arabası ve anaklucağı için eminönüne terar gidicem
kapı süsü için mlz alacaktım arkadaşım ikna etti hazırlardan aldım 15 tlye :)

Eftelya güle güle kullanın ciclerinizi
benimde alışveirşim bitti demek isterdim ama büyük şeyler kaldı sadece

saol canım tşk ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…