kılıflı termosmuuu ay o kadarı ile uğraşılmaz yaaaa
işte buldum dün çok beğendiğim çantayı bakın nasıl sizce ? resmin üstüne tıklayınca büyüyor
Bebek Çantaları ve kangrular > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1002
kızlar ya ne olmuş siteye kaç gündür giremiyoruz az önce tesadüf google ağustos anneleri diye girince açıldı sayfa herkes burda ne güzel...
dün çok kötü birşey oldu.... wc ye gittim tuvalet kağıdına bir damla kırmızı kan geldi ödüm patladı zaten işten çıkıyordum hemen eve gittim uzandım dr. aradım endişelenmemi eğer devamı gelirse ve şiddetli kasık ve karın ağrım olursa ozaman sorun olduğu söyledi şükür ağrım yok dünden beri devamıda gelmedi.... dr. belki dış yüzeyde bir sıyrık yada tahriş olmuş olabilir ondan gelmiş olabilir dedi... bütün geceyi tedirgin ve uykusuz geçirdim halada tedirginim.....
Bence en kotu seyı sen kendıne yapmıssın.. butun gece uykusuz ve tedırgın gecırmekle.. onun daha cok zararı var kı bebegınle sana.. rahmın genıslıyor.. ondan bıle kaynaklanabılır, cok ayakta kalmıssındır ondan da olabılır.. ama bole yaparsan zararı daha cok olur kuzu..
haklısın canım ama tedirgin oldum ya devamı gelirse ya kanamam gelirse diye ama şükür şimdiye kadar başka gelen olmadı inşallah olmazda..... bide benim akıntım hamile kaldığım ilk günden beri var hep devam etti bir ara sarımtırak yapışkan bir hal aldı dr. söyledim normal dedi ama şuan rengi yine değişti şeffaf gibi geliyor bundan bile kıllanır oldum haa inşallah herşey yolundadır.....sağ salim bebeğimizi kucaklarımıza alsak zaman azaldıkça ben daha çok stres oluyorum....
senin akıntın nasıldı canım.... hani acaba sumu diye dr. gitmiştin ya....
evrimm senin sezeryan tarihin belli mi canim??
işte buldum dün çok beğendiğim çantayı bakın nasıl sizce ? resmin üstüne tıklayınca büyüyor
Bebek Çantaları ve kangrular > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Bakım Çantası A-1002
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. uzun bi aradan sonra tekrar yazmak nasip oldu. ve nihayet salı günü 4d boyutlu usg ye girdim ve bütün bana söylenen cinsiyet karmaşasına son verdimm. ve benim bi kızım olacakkk..
salı günü 25+5 dik. kızım tam 956 gr ve 36 cm boyundaydı. bütün ölçüleri 2 hafta önden gidiyomuş ve irii bi bebk olcakmış.. işte böle sizinlede payşlaşmak istedim...
esra senin muflin süslemeni sevsin çok güzel görünüyor :)) eline sağlık
noraa sağol canım azaldı eksikler dünkü gibi yorulmam bir daha halen ağrıyor ayaklarım
dün çantalarada göz attım klasil çantalar 40-50 arası, bu resimdeki 58 ama benim
o siseyi almamizi drumuz ve bebek bakicisi soyledi canm..
her ne kadar sicak bi ayda dogum yapsakta kafasinin yaninda bulunmasi gerekiyormus ici sicak su dolucak uzerinede o kilifi takilacak (bi yerini carparsa yanmasin diye kilif)
ilk on gun beyninin esneyip duzenli gelismesi icin bulunmasi gerekiyormus..bi cesit sicak su torbasi gibi diyelim..
arkadaşlar size birşey sorucam
bi arkadaşım bugün ayrıntılı usg ye girdi ve dr bebeğin eşinin çok aşağıda olduğunu sölemiş. eğer kanama olursa riskli falan demiş. o da baya kafasına takmış. sizin bu konuda bilginiz varmı acaba?
kızlar ya ne olmuş siteye kaç gündür giremiyoruz az önce tesadüf google ağustos anneleri diye girince açıldı sayfa herkes burda ne güzel...
dün çok kötü birşey oldu.... wc ye gittim tuvalet kağıdına bir damla kırmızı kan geldi ödüm patladı zaten işten çıkıyordum hemen eve gittim uzandım dr. aradım endişelenmemi eğer devamı gelirse ve şiddetli kasık ve karın ağrım olursa ozaman sorun olduğu söyledi şükür ağrım yok dünden beri devamıda gelmedi.... dr. belki dış yüzeyde bir sıyrık yada tahriş olmuş olabilir ondan gelmiş olabilir dedi... bütün geceyi tedirgin ve uykusuz geçirdim halada tedirginim.....
temmuz sonu dedı doktorumuss.. gıttıgımde bı konusucamm.. kalması mumkunse bır hafta daha kalsın ıstıyorum.. normalde tarıhımız 11 agustos ıdı.. ne kadar bır arada olursak o kadar ıyı cunku...
bebegin kafasının yanına sıcak termos konulmasımı ?? ilk kez duyuyorum normal bir uygulama olsa pek çogumuz bilirdik . garip geldi bana ve hep derler ya ayagını sıcak basını serin tut diye beyne yakın biryere sıcak termos koymak ne derece mantıklı aklım almadı pek
bebegin kafasının yanına sıcak termos konulmasımı ?? ilk kez duyuyorum normal bir uygulama olsa pek çogumuz bilirdik . garip geldi bana ve hep derler ya ayagını sıcak basını serin tut diye beyne yakın biryere sıcak termos koymak ne derece mantıklı aklım almadı pek
sen simdi bana yine kizicaksin ama bende keske 2 hafta erken dogursam diyorum:))normal tarihler ya 14 yada 19u( 2 ayri doktorun 2 ayri tarihi:)) solle agustosun basunda geliverse ne guzel olurdu...alkisalkisalkis
banada cok sacma geldi, hem zaten sicak hava olucak, bas agrisi yapar bebekte damarlar genisleyince, cok mantiksiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?