2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nihayet okudum geçmişi ayhh bidaha böle uzak kalmaya tövbe ettim yaff bu ne...
az önce saglık ocagından geldiler bilgilerimi aldılar benm adıma bi dosya gibi kart hazırladılar.tetanoz aşımı sordular 2.cisi için 15 mayızda gel dediler bide gittiğimde bebişin kalp atışını dinliceklermiş,tansiyon kilo ölçümü ve bi kaç kan tahlili istices dediler.. 2 tane bayandı birini sevdim ama diğerini pek sevmedim
oda alan arkadaslar maşallahınız varya ..ben hala kıyafet listesini bitirmeyi planlarkensiz odalrı bile almışsınız.. evriş ve eftelya alışverişi bitirmiş bile.. maşallah size.. biz oglumun odasını haziranda sipariş verces 1 ay mobilya kokusu çıksın diye evde havalandırırım..:) bebek arabasınıda yine haziranda alcaz.. sanırım bende pierrecardin enigma alıcam tazeburcununkinden yılın arabası seçilmiş herkes çok memnun çok araştırdım.otokoltugunu ablam vercek..baston pusetide ablam vercek..

haftaya doktor randevum var bakalım ogluşum ne kadar omuş umarım herşey yolundadır güzel haberlerle gelirim inş. birde şeke yüklemesi yapılcak..umarım bende şeker kız andy değilimdir...

ben bugunlerde bişey farkettim malum yogun tempodayım gunlerdir düğün akraba ziyaretleri abimlere istanbul turu derken kendimi dinlemeye fırsatım olamdı oglumun tekmelerini sadece yattıgımda hissettim.ama bugun evdeyim ve ayaklarımı uzattım ya maşallah ogluşum hareketlendi yine.. kesinlikle biz yorulunca onlarda yoruluyor.. pazar gunu oglum ters dönmüştü kesin yani göbek deliğimdeydi tekmeleri..o pozisyondaki tekmeler biraz acıttı sanki...şimdilerde normal pozisyonda...

sanırım evrim demişti yürüdükden sonra topukları acımıştı bende hayatımda hiç topuk agrısı bilmezdim yani kesinlikle yaşamamısım dün biraz yürümek zorunda kaldım resmen topuklarım koptu ya ve gece çok sıcakdı ateş gibiydi resmen.. soguk duş yaptım bacaklarıma yani dizden asagısına biras rahatlattı..:)

ayy benim çeneme vurmuş yaz yaz bitiremedim ne çok anlatcaklarım biriktide...
malum annemler burda ayyhh eşimle iyice hasret kaldık yau zaten şurda kaç haftamız kaldıki..?heee unutmadan artık korunmaya başlayın lkızlar bence..biz başladık...

bol bol elma yiyorum oglumun ciğerleri gelişsin diye ahh ben onun ciğerini yerim...

gülistanım hoşgeldin bidaa uzak kalma bu kadarr bide sitede sorun vardı kaç gündür oda olmasaydı nasıl okucaktınn he kuzumm
bizzde korunmuyoruz bari korunmaya başlayalım ne zaman gidicek annenler?

canım ya adını bilmiyorum sadece rumuzunu biliyorum bir de alamanyalardan yazdığını, bir de oğlu vardı..

Tamam hatırladım yaaa... vay kafama... en son 15.04 de yazmıs bıze.. ama siteye girme tarıhı en son 29.04..

Gercekten gırmesıne ragmen neden bıze yazmıyor pekı???

ayy kızlar bu hafta anneler günü yaa bizde anneyiz artık dimi ne kadar heyecanlı yaaa yiğenim ablama bi resim çizmiş abidik gubidik bişiler yapmış daha 1. sınıfa gidiyo hediye edicekmiş ayy ne güzel duygu yaa bizimde minnoşlarımız bize hediye almaya çalşıcak ben çok küçükken annemin bi çorabını gazeteye sarıp hediye etmişim anneme ama hatırlamıyorum ben annem anlatmıştı iyi ucuza malolmuş delikafadulden

sizler ne hediye alıcaksınız fikirleriniz neler kızlarrrr :uhm:

gypsm bizim burda bi arkadas var oda kafkasta okuyup azeri kızla evlendi bu kıs , kızı bırak turkiyeye goturmesi 2 kat asagıdaki biz dahil hicbir turk arkadasın oldugu ortama sokamıyo bahaneside hazır kız hasta yada annesinde yada biyerde :))) maalesef senelerdir burda okuyanlar napsınlar azeri kızla evleniolar ve kalıolar bisekilde alısmıs oluyolar. yazık annecigine bahsettigim arkadasın anneside cok aglıo ama diorum ya genclik yıllarını burda yasadıgından kaynaklanıo o. ben unv bursada okumustum esimde oyle hala daha hayal ederiz orda yasadıgımızı oysaki annem bana mezun oldugumda artık unut bursayı demisti ama olmuyo :))

gülistanım hoşgeldin bidaa uzak kalma bu kadarr bide sitede sorun vardı kaç gündür oda olmasaydı nasıl okucaktınn he kuzumm
bizzde korunmuyoruz bari korunmaya başlayalım ne zaman gidicek annenler?
cancagzım saol tatlım.. ösledim valla..:)

annemler hafta içi gidecekler biraz işleri var istanbulda özlemiştim valla iyi oldu geldiler ama hala çıkmadık çarşı pazar alışverişine..guya ogluşuma anneannesiyle ciciler alcakdık bakalım inş. bu cumartesi çıkıp alırız bişiler.. ayrıca anneler gunuunde annecim yanımda olcak...ama bende anne adayıyım o yusden bende hediye beklediğimi söledim eşime...alkisalkisalkis

bir oneri

herkes iletisim msn vs sini evrise bildirdimi.. sitenin akibeti belli deil birden kapanırsa filan evris bizi tek tek eklermisin kopmayalım. benim canım cok sıkılıo sizle iletisim halinde olamadıgım zaman

bakalim kocis akil edermi bana cicek almayi:))) ben anneme hediyesini verdim 1 hafta once yanina gittim 1 haftaligina daha ne olsun:))))
ama bende hayal ediyorum simdi bunlar okula ana okuluna gidince aktivitelerde ogreticekler annye resim cicek bocek yapmayi, ay cok seker yaa...

mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))

hadi gözün aydın çok sevindim..

pinky sen bi ara battaniye yapıcaktın sanırım örme..ne alemde..ben de değişik ama basit ve kullanışlı bi model arıyorum..vakit geçirmek için..ne durumda vaz mı geçtin yoksa?

Burcu bana Lansinoh kremı almıs, en buyugunden 28 tls ına..

akşam eve geçerken o eczanenin camlarını indirmezmiyim....uleynnn.. cücücük olanına 21 tl dedilerdi burda...

bir oneri

herkes iletisim msn vs sini evrise bildirdimi.. sitenin akibeti belli deil birden kapanırsa filan evris bizi tek tek eklermisin kopmayalım. benim canım cok sıkılıo sizle iletisim halinde olamadıgım zaman

katılıyorum, eğer evrime zahmet olmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…