Kim o yavrum.. hatırlayamadım ben?
canım ya adını bilmiyorum sadece rumuzunu biliyorum bir de alamanyalardan yazdığını, bir de oğlu vardı..
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
cancagzım saol tatlım.. ösledim valla..:)gülistanım hoşgeldin bidaa uzak kalma bu kadarr bide sitede sorun vardı kaç gündür oda olmasaydı nasıl okucaktınn he kuzumm
bizzde korunmuyoruz bari korunmaya başlayalım ne zaman gidicek annenler?
ayy kızlar bu hafta anneler günü yaa bizde anneyiz artık dimi ne kadar heyecanlı yaaa yiğenim ablama bi resim çizmiş abidik gubidik bişiler yapmış daha 1. sınıfa gidiyo hediye edicekmiş ayy ne güzel duygu yaa bizimde minnoşlarımız bize hediye almaya çalşıcak ben çok küçükken annemin bi çorabını gazeteye sarıp hediye etmişim anneme ama hatırlamıyorum ben annem anlatmıştı iyi ucuza malolmuş delikafadulden
sizler ne hediye alıcaksınız fikirleriniz neler kızlarrrr :uhm:
Tamam hatırladım yaaa... vay kafama... en son 15.04 de yazmıs bıze.. ama siteye girme tarıhı en son 29.04..
Gercekten gırmesıne ragmen neden bıze yazmıyor pekı???
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
cancagzım saol tatlım.. ösledim valla..:)
annemler hafta içi gidecekler biraz işleri var istanbulda özlemiştim valla iyi oldu geldiler ama hala çıkmadık çarşı pazar alışverişine..guya ogluşuma anneannesiyle ciciler alcakdık bakalım inş. bu cumartesi çıkıp alırız bişiler.. ayrıca anneler gunuunde annecim yanımda olcak...ama bende anne adayıyım o yusden bende hediye beklediğimi söledim eşime...alkisalkisalkis
Burcu bana Lansinoh kremı almıs, en buyugunden 28 tls ına..
bir oneri
herkes iletisim msn vs sini evrise bildirdimi.. sitenin akibeti belli deil birden kapanırsa filan evris bizi tek tek eklermisin kopmayalım. benim canım cok sıkılıo sizle iletisim halinde olamadıgım zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?