Artise bak.. ugrasamasmışşş.. nie anam seker hamuru ile ugrasıyorsun ama!! getirme beni oraya kadınn
ya behiye gozun aydınnn sonunda netlestirdin rahatladın. ama kısaca bana yazarmısın cinsiyet konusunda senin celiskiler ne sekildeydi unuttummmazur gor . kaç dr kız dedi kacı erkek dedi kacıncı haftalarda falan bir ozetlersen sevinirim malum bir ben celiskili kaldım sanırım:)
canım canta iyi hosta askısı kısa capraz takılmaz sırta asılmaz yani pratiklik adına uygun değil bana gore. sırt cantası alıp rahat edin bence ben oyle yapacaım bebek kucakta tek basına dra falan goturmeniz gerektiginde sırt cantası inanılmaz kurtarıcı oluyor
esi asagıda olunca erken dogum esinin erken ayrılması yani yine esittir dogum vs olabiliyor birde normal dogum imkani olmuyor idye biliyorum. onun haricinde iste kanama yapıyor hepsi sonuç olarak erken doguma çıkıyor tehlikeli bir durum insalah değisir durumu oyle baslayıp sonra esi yukarı normale ç ıkanlarda varnette okumustum
insallaha rkadasınınıda oyle olur kac haftalık ki su an ?
ay canım geçmis olsun çok panik lemissindir haklı olarak umarım devam etmez
milkshake gecmis olsun canım nedir seninde su kanamalardan cektigin. ins tekrarlamaz
evriss yarım saate arıycam dru sonucu ogrenmek icin
fikirleriniz için sağolun
Çanta o sitede pahalı dün 70 tl di bakalım belki daha uyguna bulurum çapraz askısı var içinde baktım dün
bunun görünüşü güzel herzman kullanıcak bişey sırt çantasıda mantıklı tabi iyi düşünmek lazım galiba ben şık olanı seçerim :)
Milkshke geçmiş olsun, kendini üzme uykusuz kalıp yorma kendini
Bu arkadas yurt dısında yasıyor.. oranın doktorları solemış.. bende bebek termosunu goruyordum dısarılarda falan ama anlamlandıramamıstım acıkcası.. gündemime alıyorum, bı arastırayım bu konuyu :)))
Estagfurullahh kuzu da.. bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar ıyıdır dıye bılırımm ben hep, ona ıstınaden arzum bu dur... ama bu bıze kalmıs bısı deıl tabıkı.. once sıpaların arzusu.. herseyın hayırlısı olsun ınsallahhh.
delikafadulden o başkaaa...iiyide bu termosu kafasınamı tutcaz anlamadımki ben bide kılıflı termosu nerden bulcass bu kadar eksik varken zatiii off senin tuzun kuru tabee herbişeyini aldınnn bu arada ciciler bölümünde bebek şekeri koydum gördünmüüüü??
milkshakegeçmiş olsun canım yaa tekrarlamaz inş stres yapma tatlım
nesrincim bende sırt çantası düşünüyorum adaşımın dedği gibi çünkü doktora hep yalnız giderim her seferinde koca nasıl gelsin benle ama bu modelde çok şirinmiş
bende sorayim su termos olayini gerci etraftan hic boyle bir bilgi almadim ben???
bebis 35-36. haftadan sonra akciger gelisimi tamamlaniyor, diger organlar zaten tamamlanmis oluyor, yani 36. haftadan sonra gelse onun icin bi sakincasi yok, benim icinse super olur, off zaman gecmiyor biraz anasina cekip sabirsiz olsa oglum, bize 2 hafta erken ceee yapsa..alkisalkisalkis.
Ters orantı da olabılır.. damarların genıslemesı saglanarak beynin daha fazla beslenmesı de burada bır amaç olabilir.. sence??
yok tatlım biz antepliyiz ahh ahh abimin rahatı yerindede anneme gelde sor hala ağlıyo adam kazık kadar oldu ünv orda okudu abim kafkas ünv. okuldan bi azeri hatunla tanıştı evlendi kaldı 2 tanede yiğenimiz var ana hasretiz..abimin işi güzel endüstri mühendisi burda diploması geçmedğinden orda kalıyorum diyodu artık diplomada geçiyomuş ama gelmiyo rahatım yerinde diyor,annemde ağladığı ile kalıyo belkide azeri gelini getirtemiyodur kimbilir delikafaduldengypsy dusunmen yeterli canım. abinler memnunmu burda yasamaktan hersey yolundamı işleri filan. bide tanıdık cıkarmıs sizin aslınız rizelimi burda hep rizeliler var
ayy yazik kiz ona beyin haslama olucak o sicaktakafamçokkarıştı..dedigin gibi yeni bir arastirma konusu bu, bakalim doktoruma sorayim eger bana gulmezse arka tarafiyla:)))
yok tatlım biz antepliyiz ahh ahh abimin rahatı yerindede anneme gelde sor hala ağlıyo adam kazık kadar oldu ünv orda okudu abim kafkas ünv. okuldan bi azeri hatunla tanıştı evlendi kaldı 2 tanede yiğenimiz var ana hasretiz..abimin işi güzel endüstri mühendisi burda diploması geçmedğinden orda kalıyorum diyodu artık diplomada geçiyomuş ama gelmiyo rahatım yerinde diyor,annemde ağladığı ile kalıyo belkide azeri gelini getirtemiyodur kimbilir delikafadulden
şiveleri çok komik dimi hep telde dalga geçiyom kadınla teli kaparken salam söyle abime öpirem özüne yahşi bak diyorum :roflol:
YA KIZLAR çantadan söz açılmışken bebeği taşıma çantası da aldınız mı yada alıcak mısınz...ana kucağını kastetmiyorum haa..bana akıl verin sıcakta neye koyarız hastaneden gelirken bebişi..
almanyadan sarmaşık arkadaşımız vardı...kötü bi haber yok dimi kızlar..?
arkadaşlar size birşey sorucam
bi arkadaşım bugün ayrıntılı usg ye girdi ve dr bebeğin eşinin çok aşağıda olduğunu sölemiş. eğer kanama olursa riskli falan demiş. o da baya kafasına takmış. sizin bu konuda bilginiz varmı acaba?
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.... kanamanın devamı gelmeyince rahatladım belki başka birşeyden deyip avutuyorum kendimi dr. dediği gibi belki bir çizik yada tahrişte olmuş olabilir zaten bir damlaydı çok çok fazla değildi allah korusun.... kızımın hareketleri falan yerinde maşallah sanırım şimdilik korkulacak bir durum yok rabbim hepimizin bebeklerini korusun.... ama dün bu leke gelince kafama dank etti benim alınacak tamamlanacak epey eksiklerim var biran önce hazırlamak istiyorum heran herşey olabiliyor eninde sonunda alınacak şimdi alsam çok iyi olacak en azından hastane çantamı falan alıp hazırlamak istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?