2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

milkshake gecmis olsun canım nedir seninde su kanamalardan cektigin. ins tekrarlamaz

evriss yarım saate arıycam dru sonucu ogrenmek icin

fikirleriniz için sağolun
Çanta o sitede pahalı dün 70 tl di bakalım belki daha uyguna bulurum çapraz askısı var içinde baktım dün
bunun görünüşü güzel herzman kullanıcak bişey sırt çantasıda mantıklı tabi iyi düşünmek lazım galiba ben şık olanı seçerim :)

Milkshke geçmiş olsun, kendini üzme uykusuz kalıp yorma kendini

Artise bak.. ugrasamasmışşş.. nie anam seker hamuru ile ugrasıyorsun ama!! getirme beni oraya kadınn

delikafadulden o başkaaa...iiyide bu termosu kafasınamı tutcaz anlamadımki ben bide kılıflı termosu nerden bulcass bu kadar eksik varken zatiii off senin tuzun kuru tabee herbişeyini aldınnn bu arada ciciler bölümünde bebek şekeri koydum gördünmüüüü??

milkshake
geçmiş olsun canım yaa tekrarlamaz inş stres yapma tatlım

nesrincim bende sırt çantası düşünüyorum adaşımın dedği gibi çünkü doktora hep yalnız giderim her seferinde koca nasıl gelsin benle ama bu modelde çok şirinmiş

gypsy dusunmen yeterli canım. abinler memnunmu burda yasamaktan hersey yolundamı işleri filan. bide tanıdık cıkarmıs sizin aslınız rizelimi burda hep rizeliler var

canım çok saol nihayet kesinleşti. benim kendi dr um 13. haftada kıza benziyo dedi.19 haftalıkta ayrıntılı usg ye girdim orda erkek dedi dr. sonra 23.haftada KENDİ DR KIZ DEYİNCE bende 4 boyutluya girdim ve orda kız olduğu kesinleşti.

o arkadaşımda 20. haftasını bitirdi. oda erken doğumdan çok korkuyo. bide 6 yıl aradan sonra gelen bi bebk.

milkshake gecmis olsun canım nedir seninde su kanamalardan cektigin. ins tekrarlamaz

evriss yarım saate arıycam dru sonucu ogrenmek icin

Güzel haberler alasın ınsallahh... bekliyoruz.

Senin şıkını yerim ben beaaaaa :))) asortiğim, pullu, simli annemm benim :))))

YA KIZLAR çantadan söz açılmışken bebeği taşıma çantası da aldınız mı yada alıcak mısınz...ana kucağını kastetmiyorum haa..bana akıl verin sıcakta neye koyarız hastaneden gelirken bebişi..

bende sorayim su termos olayini gerci etraftan hic boyle bir bilgi almadim ben???

bebis 35-36. haftadan sonra akciger gelisimi tamamlaniyor, diger organlar zaten tamamlanmis oluyor, yani 36. haftadan sonra gelse onun icin bi sakincasi yok, benim icinse super olur, off zaman gecmiyor biraz anasina cekip sabirsiz olsa oglum, bize 2 hafta erken ceee yapsa..alkisalkisalkis.

Ay öldüreceksin sen beni yaaaa kaydirigubbakcemile3 kafasına tutcas termosu.. 3-5 nöbeti babanın, 5-7 nöbeti ananın,7-9 nçbeti babanın.. böle böle basına tuta tuta büyütes annemm :roflol:

Sen cok yaşa e mii.. Allahım sana uzun ömürler versinn, sevıyorum senı beaaa :)))

Hemen fakıyorummmm cicilere..

Bu da ayrı bır vaka.. tövbe de beee, zamanında gelsin cocugummm.. aa delünün zoruna bakk.. zorla cocugu pırtlatacakkk!!

Ters orantı da olabılır.. damarların genıslemesı saglanarak beynin daha fazla beslenmesı de burada bır amaç olabilir.. sence??

ayy yazik kiz ona beyin haslama olucak o sicaktakafamçokkarıştı..dedigin gibi yeni bir arastirma konusu bu, bakalim doktoruma sorayim eger bana gulmezse arka tarafiyla:)))

gypsy dusunmen yeterli canım. abinler memnunmu burda yasamaktan hersey yolundamı işleri filan. bide tanıdık cıkarmıs sizin aslınız rizelimi burda hep rizeliler var
yok tatlım biz antepliyiz ahh ahh abimin rahatı yerindede anneme gelde sor hala ağlıyo adam kazık kadar oldu ünv orda okudu abim kafkas ünv. okuldan bi azeri hatunla tanıştı evlendi kaldı 2 tanede yiğenimiz var ana hasretiz..abimin işi güzel endüstri mühendisi burda diploması geçmedğinden orda kalıyorum diyodu artık diplomada geçiyomuş ama gelmiyo rahatım yerinde diyor,annemde ağladığı ile kalıyo belkide azeri gelini getirtemiyodur kimbilir delikafadulden
şiveleri çok komik dimi hep telde dalga geçiyom kadınla teli kaparken salam söyle abime öpirem özüne yahşi bak diyorum :roflol:

E haklı gelin.. baksana görümceyeee... :roflol:

valla ben şu araba koltuğu da olan anakucağına koymayı düşünüyorum...arabayla gelcek eve nasılsa sarıp sarmalasakta olur bence, kucağımızda..oy oy..kucağımdan ayıramam gibi geliyo bana..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar.... kanamanın devamı gelmeyince rahatladım belki başka birşeyden deyip avutuyorum kendimi dr. dediği gibi belki bir çizik yada tahrişte olmuş olabilir zaten bir damlaydı çok çok fazla değildi allah korusun.... kızımın hareketleri falan yerinde maşallah sanırım şimdilik korkulacak bir durum yok rabbim hepimizin bebeklerini korusun.... ama dün bu leke gelince kafama dank etti benim alınacak tamamlanacak epey eksiklerim var biran önce hazırlamak istiyorum heran herşey olabiliyor eninde sonunda alınacak şimdi alsam çok iyi olacak en azından hastane çantamı falan alıp hazırlamak istiyorum.....

behiyecim kızın hayırlı olsun kesinleşti ya rahatlamışsındır. diğer türlü belirsizlik fena.

arkadaşının durumu plasenta previa denen durum. bir rahatsızlık yani. kızım bir süre başaşağı durduğunda doktorum bebeğin başaşağı durmasının ya da rahim ağzına yakın olmasının sakıncalı olmadığını ancak plasentanın aynı yerde olmasının riskli olduğunu söylemişti. buradada bu konuyla ilgili başlıklar vardı. hamileliği dinlenerek geçirecek gibi görünüyor.

milkshakecim geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…