2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kacakkedi,gizze,aftabru,burko,tazefasulye,telkırma,sakaleynmaster,eftelya,helin,angeleyes,keops,baby,defne, mercimek,eylem,tuana,norraa,3k1m,serni,irem,aida,esrako ve petrikin var..

Ama bu arkadaslarımın bile tümünün cep telefonu yok, sadece mail adresleri olanlar var.. benden baska kımseye de veremıyorum, iletişim adreslerinin cok fazla elde olmasını ıstemeyen arkadaslarım da var.. bu yuzden saygı duyuyorumm, ama olur da benımle alakalı bısı olursa, dibimde tazefasulye var.. muhakkak onun aracılıgıyla bıle sıze ulasırım, arkadaslarımı da ulastırırımm
.

evet hatunlar bırakmıyorki adamları abim orda bi kola fabrikasında müdürlük yapıyo 1500 dolar alıyo maaş ama bu çok komik bi para çünkü adamda rusça ingilizce var birde üstüne endüstri mühendisi burda çok daha farklı maaşlar alır ama gelmiyor işteee
bu arada gözün aydın canım sonucun temiz çıkmış

cok saolun kızlar ustumden yuk kalktı ama simdide tetanozu vurulmazsam sorun olurmu onu dusunuyorum

Ben hiç vurulmadım bıle.. doktor onaylamadı,o yuzden yaptırmadım.. vurulmasan da olur bence ama bence..

Estagfurullahh.. basımın ustunde yerınıs var.. en kısa zamanda sızı tek tek eklerım.

evrisim ben sana turk cebimi vermistim ama ozelden yurtdisi cebimi de vereyim..mesjala falan ulasabilirsin oradan bana..

hönkkkk -tatlicadiarzu-
ben sana taaa ne zaman vermiştim hatta nerdeyse açık adresimi vericektim unuttunmu ziyaretçi msjlarına yazmıştım bide alenenn silememiştim hattaaa

gypsy şöyle soyliyim, bu turkiyeden bizim gibi buraya gelenler icin gercektn komik bir rakam ama evi kira deilse eside calısıyorsa yada yan geliri arabası filan varsa ozaman rahat gecinir. burda insanlar 200-300 dolar maas alıo yada bilemedin 500 dolar. ama hepsiinin evi var vede bisekilde bi yerlerden gelirleri var bende anlamıorum burası okadar pahalıki bu paralara nasıl geciniolar. eski calıstıgım sirkette adam 500 usd maas alıo ama altında jip var inanamazsın .

ilginççç CADIARZU CADIARZU

Emzıren annelerin dogum kontrol hapı kullanılması onerılmezmıs, sutun tadının bozulmasına, kalıtesının dusmesıne sebep olurmuş, en ıyı korunma yontemı spıralmıs dogum sonrası.. yaf o seyde nası takılırr oraya.. amannnnn ben boyle ısınnn?????!!!! Ya yapmak ıcın ugras, ya olmaması ıcın bısıler taktır orana, ne iştir yaf!!

hönkkkk -tatlicadiarzu-
ben sana taaa ne zaman vermiştim hatta nerdeyse açık adresimi vericektim unuttunmu ziyaretçi msjlarına yazmıştım bide alenenn silememiştim hattaaa

Pardon yafrum yaaa.. bı senı eklemeyı unutmusumm, en basta sen yazıosun hattaaa :)))

ben taktıramam valla ondan..içimde bi cisim olduğunu düşünemiyorum...eşim düşünsün bişiler artıkın...

ya evrişş ben anlamadım nie numaralarınızı veriyosunuz falan ne oluyooooo yaaaa :1shok:
serapcım herkes evrişe telini veriyo evrişin geceleri canı sıkılıyo sıkıldığında hergün birimizi arıyo sohbet muhabbet ediyos sende ver bu gecede seni arasın aveanın sınırsız hattı var evrişte ondan arıyo öyle yoksa çok zengin olduğundan diil delikafaduldendelikafadulden

ESRA GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK ŞÜÜR NE GÜZEL ANLATMIŞ BAK aslında tek doktorla kalmamak gerek oh be ne rahatlamışssındır.
TAZECİK park yatağınız ve pusetiniz hayırlı olsun kuzun içinde güzel güzel uyusunda büyüsün inşallah
BABY seninde gözün aydın sonucun iyi çıkmış zaten ilkinde seni uyarmadıkları için öyle çıkmıştı bence
EFTELYA sizde güle güle kullanın sizinkide çok güzel
MAVİŞ seninde gözün aydın tosun paşan olucakmış

Yanee.. bi nevi sıtenın sapıgı oldugumda ayen beyan yazılmış oldu... püüü sana Esra... :tomato:

mercimekim ben battaniyeyei örmeye başladım çok az kaldı ama adam akıllı oturupda öremedim bi turlu bu aralar elimde bissürü iş var amkızına ceyiz için havlu işliyorum boncuklu.diğer tarafda havlu kenarı danteli diğer tarafda bebişe mermerşai bezi aldım onlarıın içine ip çekmem gerek vs vs... artııı annemler var ve misafirim eksk olmuyor..bitince resm cekerim..ben tek şişle yapiyorum yani tığ gibi çok guzel duruyor ama zor ilerliyor yani 2 sıra öruyosun 1 sıra gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…