evet hatunlar bırakmıyorki adamları abim orda bi kola fabrikasında müdürlük yapıyo 1500 dolar alıyo maaş ama bu çok komik bi para çünkü adamda rusça ingilizce var birde üstüne endüstri mühendisi burda çok daha farklı maaşlar alır ama gelmiyor işteeegypsm bizim burda bi arkadas var oda kafkasta okuyup azeri kızla evlendi bu kıs , kızı bırak turkiyeye goturmesi 2 kat asagıdaki biz dahil hicbir turk arkadasın oldugu ortama sokamıyo bahaneside hazır kız hasta yada annesinde yada biyerde :))) maalesef senelerdir burda okuyanlar napsınlar azeri kızla evleniolar ve kalıolar bisekilde alısmıs oluyolar. yazık annecigine bahsettigim arkadasın anneside cok aglıo ama diorum ya genclik yıllarını burda yasadıgından kaynaklanıo o. ben unv bursada okumustum esimde oyle hala daha hayal ederiz orda yasadıgımızı oysaki annem bana mezun oldugumda artık unut bursayı demisti ama olmuyo :))
cok saolun kızlar ustumden yuk kalktı ama simdide tetanozu vurulmazsam sorun olurmu onu dusunuyorum
hadi gözün aydın çok sevindim..
pinky sen bi ara battaniye yapıcaktın sanırım örme..ne alemde..ben de değişik ama basit ve kullanışlı bi model arıyorum..vakit geçirmek için..ne durumda vaz mı geçtin yoksa?
akşam eve geçerken o eczanenin camlarını indirmezmiyim....uleynnn.. cücücük olanına 21 tl dedilerdi burda...
katılıyorum, eğer evrime zahmet olmazsa...
kacakkedi,gizze,aftabru,burko,tazefasulye,telkırma,sakaleynmaster,eftelya,helin,angeleyes,keops,baby,defne, mercimek,eylem,tuana,norraa,3k1m,serni,irem,aida,esrako ve petrikin var..
Ama bu arkadaslarımın bile tümünün cep telefonu yok, sadece mail adresleri olanlar var.. benden baska kımseye de veremıyorum, iletişim adreslerinin cok fazla elde olmasını ıstemeyen arkadaslarım da var.. bu yuzden saygı duyuyorumm, ama olur da benımle alakalı bısı olursa, dibimde tazefasulye var.. muhakkak onun aracılıgıyla bıle sıze ulasırım, arkadaslarımı da ulastırırımm.
evrisim ben sana turk cebimi vermistim ama ozelden yurtdisi cebimi de vereyim..mesjala falan ulasabilirsin oradan bana..
kacakkedi,gizze,aftabru,burko,tazefasulye,telkırma,sakaleynmaster,eftelya,helin,angeleyes,keops,baby,defne, mercimek,eylem,tuana,norraa,3k1m,serni,irem,aida,esrako ve petrikin var..
Ama bu arkadaslarımın bile tümünün cep telefonu yok, sadece mail adresleri olanlar var.. benden baska kımseye de veremıyorum, iletişim adreslerinin cok fazla elde olmasını ıstemeyen arkadaslarım da var.. bu yuzden saygı duyuyorumm, ama olur da benımle alakalı bısı olursa, dibimde tazefasulye var.. muhakkak onun aracılıgıyla bıle sıze ulasırım, arkadaslarımı da ulastırırımm.
tetanozun 2.dozunu bulamıyorum ya vurulmasam cok sorun olurmu acaba ulkede tetanoz asısı yok
gypsy şöyle soyliyim, bu turkiyeden bizim gibi buraya gelenler icin gercektn komik bir rakam ama evi kira deilse eside calısıyorsa yada yan geliri arabası filan varsa ozaman rahat gecinir. burda insanlar 200-300 dolar maas alıo yada bilemedin 500 dolar. ama hepsiinin evi var vede bisekilde bi yerlerden gelirleri var bende anlamıorum burası okadar pahalıki bu paralara nasıl geciniolar. eski calıstıgım sirkette adam 500 usd maas alıo ama altında jip var inanamazsın .
hönkkkk -tatlicadiarzu-
ben sana taaa ne zaman vermiştim hatta nerdeyse açık adresimi vericektim unuttunmu ziyaretçi msjlarına yazmıştım bide alenenn silememiştim hattaaa
Emzıren annelerin dogum kontrol hapı kullanılması onerılmezmıs, sutun tadının bozulmasına, kalıtesının dusmesıne sebep olurmuş, en ıyı korunma yontemı spıralmıs dogum sonrası.. yaf o seyde nası takılırr oraya.. amannnnn ben boyle ısınnn?????!!!! Ya yapmak ıcın ugras, ya olmaması ıcın bısıler taktır orana, ne iştir yaf!!
ya evrişş ben anlamadım nie numaralarınızı veriyosunuz falan ne oluyooooo yaaaa :1shok:
serapcım herkes evrişe telini veriyo evrişin geceleri canı sıkılıyo sıkıldığında hergün birimizi arıyo sohbet muhabbet ediyos sende ver bu gecede seni arasın aveanın sınırsız hattı var evrişte ondan arıyo öyle yoksa çok zengin olduğundan diil delikafaduldendelikafaduldenya evrişş ben anlamadım nie numaralarınızı veriyosunuz falan ne oluyooooo yaaaa :1shok:
serapcım herkes evrişe telini veriyo evrişin geceleri canı sıkılıyo sıkıldığında hergün birimizi arıyo sohbet muhabbet ediyos sende ver bu gecede seni arasın aveanın sınırsız hattı var evrişte ondan arıyo öyle yoksa çok zengin olduğundan diil delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?