2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar ge.mişi okyamayacağım benim dışımda herkes girmiş galiba.dolmuş sayfalar.100 sayfadan fazla olmuş. niye böyle oldu ki. netim de sorun yoktu . sadece bu siteye giremedim

esra aynı olay dünde benim başıma okulda geldi daha 4 ay önce doğum yapmış bi arkadaş vardı beni görünce ilk sözü aaaaaaaaaaaa şişmişsin deli karı öğretmenimiz konuşuyordu o yüzden cevap vermedim arkamı döndüm kendisi 13 kilo almış hamileliğinde şimdi hiç kilo filan yok moral vereceğine şaçma şaçma konuşuyor çokda umrumda değil

geçmiş olsun canım.bol bol c vitamini almaya çalış.limon portakal suyu sıkıp iç

100 gr da ,k, değer yüksek çıkarsa sorun var demektir.sende bi tanede yüksek çıkmış.hem şeker çözümü olan kiloyu kontrol eden bi durum canım.
ben şeker testimin yapılacağını bilmiyordum.sabah doktora gidince yapalım dedi.bende iki saat önce şekerli süt içmiştim.doktor bi sorun olmaz dedi.kan vereceğim yerdeki bayanada söyledim.iki saat geçtiyse önemli değil dedi.kaç şeker kullandın dedi.iki tane diyince etkilemez dedi.çok şükür sonucum da iyi çıktı.

Çok miğdem yanıyo - ölüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm:a015:
benim hemen hemen hergün midemden boğazıma kadar yemek borum yanıyor.gaviscon alıyorum.alışacağız bunları artık sık sık yaşayacağız.

kızlar bi arkadaşım 20 haftalık hamile.ikinci bebeği.zaten kilolu hamile kaldı.mide bulantıları çok yaşıdığını söylüyip bi kilo aldığını belirtti bana.ben tabi kendimi çok kilolu hissettim bi an.bide bütün okul arkadaşlarım onunla kıyaslıyorlardı beni.bak o bi kilo almış sen 10 kilo diye.doktora gitti geçen günlerde.doktor bunu çok korkutmuş ve kızmış.bebeği gelişmemiş.gelişim bozukluğu hatta beyin gelişiminde bi sorun çıkabilir demiş.ne yapıp yap ama kilo alacaksın bol bol yiyeceksin yoksa özürlü bi bebeğin olabilir demiş.o yüzden kiloyu hiç takmayın kızlar kim ne söylerse söylesin

kızlar biraz etrafı toparlayacağım eşimle.gerçi işin çoğunu o yapıyor ben ufak tefek işleri yapıyorum.sonrada kayınvalideme yemeğe gideceğim.ordanda bi arkadaşım doğum yaptı iki ay önce.ama bebekte sağlık sorunu olduğundan küveze almışlardı.o hastaneden çıkmış onu görmeye gideceğim.sonra görüşürüz

Seninde gözün aydın o zaman canım. Dr um bi şey demedi yani 2 değer yüksek çıkmadığı için rahattı bu şekilde takibini yapalım dedi sonra ben nette okudum 100 lük yüklemede 1 değeri yüksek çıkan ilerleyen zamanlarda bi daha test yapılıyormuş gidişat nedir görmek için, galiba takip dediğide ilerleyen zamanlarda yapılacak olan test. Daha öncede yazdım ya Allah dermansız dertler vermesin atlatırız Allahın izniyle.

Allah bebişe acil şifalar versin

Son düzenleme:
canım zaten kilolu başlayanların kendilerini zayıflarla kıyaslaması çok anormal. tabi ki de aldığın kilo sayısı ondan daha fazla olacak. zaten o geçmişte yatırım yapmış. şimdi sıra sen de. benim de kuzenim bana hava atıodu geçen gün. 7 kiloyla bitirmiş gebeliğini. ben şimdiden 12 kilo almışım die. pardon canım dedim sen 100 kiloyla hamile kaldın ben 48 kilo. bırakta alaım izin ver de sen alma dedim ama damara basıolar. o kadar kiloya 2 buçuk kilo bebek doğurdu minnacık. belki biraz daha düzgün beslenseydi daha kuvvetli bir bebeği olabilirdi. hiç takma canım elalem ne demiş ne sölemiş. insanlar kendilerini bilmiolar yani neyle neyi karşılaştırıosun bak bi dimi.1 kilo alıp övünenlere ders olsun . iinde taşıdığın yağ parçası deil ki aldığın almadığın kiloyla övün. canlı taşıorsun ve onun sağlığı için herşeye değer

mide yanmsı bedede var rennie duo kullanıyorum
morlavanta geçmiş olsun bol vitamin almaya bak canım burnuna tuzlu su çekmekde işe yarıyor
eeylem2007 sonuç ne oldu şimdi şeker çıktımı yani yoksa tekrarmı edilecek
bu arada benim şafak 81 düzceeeeeeeeeeeeeeee ilk açılış benden olsun esracım sağolsun bende kopyaladım word dosyasına ordan bakcez artıkın

önemli olan nekadar alındığı değil nekadar sağlıklı beslenildiğiğ bence çok kilo alıp el kadar doğuranda var az kilo alıp tosun doğuranda bebeklerimiz sağlıklı olsunda klionun çözümü var ama allah korusun ya bebeişde bişey çıkarsa ozaman ne yapayım az kiloyu çok güzel sölemişsin

o kadar çok üstüne gelip seni insanlarla karşılaştırıolar ki. ciddi anlamda bozmaya başlayacağım artık . herkeste bir memnuniyetsizlik bir terslik ayh yok olmamış yok fazla ayh küçük. sanki herkes bilirkişi. imdatttt. bir de doğumdan sonra görcez galiba. doğurmuş herkes başında ders vercek. biri şöle emzir dicek dieri böle alt deiştir dicek. etraf ebe doluymuş yeni öğrendim

100 lük yüklemede 2 değer yüksek çıktımı şeker var sayılıyomuş benim bir değerim yüksek çıktı, dr yediklerine dikkat et hamur işini azalt dedi nette okuduğum kadarıylada ilerde yine 100 lük yükleme yapılıyomuş. Dr da takibini yapıcaz demişti mayıs 28 de randevum var bakalım nolucak.

uğramaya çalışırım bi ara..bi kaçamak yapalım yawf..1 bardaktan bişi olmas..

allah o masumun yüzüne baksın...çok üzüldüm bebek adına...

uğramaya çalışırım bi ara..bi kaçamak yapalım yawf..1 bardaktan bişi olmas..

Gel valla beklerim bazen Milli Eğitime gidiyorum 10 dk alıyo gidip gelmem. Onun harici hep dershanedeyim. Ben olmasamda 5 dk cık beklersin, burdaki çalışma arkadaşıma bahsettim senden zaten internetteki hamile arkadaşıyım dersen bilir seni :))

slm kimsecikler yok sanırım hem cumartesi hemde sitenin asabımızı bozan uyuz problemi yüzünden.. yahu ne zaman düzelir.. bisssürrrüüü cvp yazıyorum hepsi ucuyor bende sinirlenip çıkıyorum...

ya bo orum harika oldu hani 24.cü haftalarda başak esrako falan bebğin ayaklarını midelerinde hissediyolardı ya aynen başladı benimkide kuzucum yeni yerler keşfetti herhalde ters düz yuvarlanıp duruyor..anneannesine şov yapıo annem göbeğimden öptükçe oda tekmelio ayyhh yerim ben oglumu ya...benden 2-3 hafta önde arkadaslaarın olması çok buyuk bi avantaj önceden neeler yaşıyabileciğimi biliyorum ve panik olmuyorum..sizi çooooooook seviyorum kızlar iyiki varsınız yiyiki hepimiz burdayız...

çok sevindim güzelim çok geçmiş olsun birdaha yaşamaması dilegiyle:Saruboceq:

teşekkür ederiz canım .. talihe bak ki şimdi benim ihtiyaç durumum kırmıı alarm (((
kesede çatlak varmış ( o ne demekse ) sızıntı oluyormuş suymdan ve erken doğum belirtileri artık ciddi ciddi başladı ve fitil şart oldu dedi dr.um bugün ..
yatıyorum ,, kesin yatak istirahatim var , yatığım yerden laptoptan yazıyorum
inşallah ben de comebaby arkadaşım gbi en yakın zamanda ithiyacım kadar olan fitilleri bulabilirim :Saruboceq:

Canım Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda ihtiyacın olan şeyleri bulursunuz inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bol bol dinlen inşallah bulursunuz ihtiyacın olan fitili.üzüntü yapma kendıne,birde stres eklenıp hepten zora sokma kendını.bol bol su iç,suyun azalmasın.tekrardan gecmıs olsun canım

nasıl yani anlamadım ben şimdi canım bende kilolu hamile kaldım hemde ne kilo 95 ile ama ilk 3 ay iştahsızlıktan migde bulantısından 3-4 kilo verdim sonra kendi kiloma döndüm 7 ayın içerisindeyim ve sadeve 1 kilo almışlıgım var ilk hamilelik kilosundan ama bebegimin gelişimi güzel gidiyor migde bulantım 7 aydan itibaren tekrar hortladı her saniye lavabodayım ögürdükçe nerdeyse altıma kaçırıyorum o derece yani ama yemek yemenin faydası olduguna inanıyorum ben düzenli yumurta ve süt içiyordum bir ara bıraktım ve bebek en son ölçümünde olması gerekenden 90 gr eksik çıktı aman kızlar kiloyu sorun etmeyin arkadaşımızın dedigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…