geçmiş olsun canım.bol bol c vitamini almaya çalış.limon portakal suyu sıkıp içgünaydın güzeller herkes iyidir umarım ben kötüyüm yaa burnum tıkalı gözüm akar bogazım acır kaşınır offf hasta oldum yaa alerji gibi bişi heralde neyse geçer heralde hemen siz iiyi bakın kendinize ve meleklerinize
100 gr da ,k, değer yüksek çıkarsa sorun var demektir.sende bi tanede yüksek çıkmış.hem şeker çözümü olan kiloyu kontrol eden bi durum canım.Sağol canım şükür iyiyim. tatilin güzel geçmiştir umarım geçmişe biraz göz atabildim Vural beyle ilgili birileri bi şeyler söyleyip canını sıkmış galiba acaba nedir nedir:)))
50 lik tarama maalesef 189 çıktı sınır 140 biliyosunGirmeye çalıştım siteye ama şu malum saldırı elimi ayağımı bağladı. Cuma yapılmıştı 50 lik tarama , pazarteside drun ameliyat günüymüş hemşiresi 100lük yükleme istedi, pazarteside 100 lük yükleme yapıldı ondada bi değerim yüksek çıktı sadece, önce dahiliyeye gönderiyim dedi sonra vazgeçti 2 değer yüksek çıksaydı kötüydü dedi. Ama çok korktum cumartesi pazar kötüydüm 189 yüzünden.
Benim tatlıyla aram pek yoktur çayımı bilem şekersiz içerim regl dönemlerinde canım tatlı isterdi o kadar. "Bende şeker ne gezerrr " havalarındaydım ama öyle değilmiş demekki. İncir pekmez kayısı filan yiyip içiyodum hergün onları bıraktım 2 güne bir yiyip içiyorum artıkın. Vural beyde hamur işini azalt dedi korkma şunuda yiyim bunuda yiyim deyip abartma bebek büyük meraklanma dedi.Öyle işte sen naptın yüklettin mi ha bide arkadaşlar hiç kıpırdanmıycak yazmış 100lük yüklemede ben işyerim yakın diye 10 dk mesafede hastaneye her yükleme sonrası işe gelip tekrar gittim acaba kıpraştımı daha mı yüksek çıkıyo değerler.50 likte hiç kıpırdamamıştım ama gece 12 de meyvemi yeyip yatmıştım ki aftabru demişti galiba yükleme yapılacağı zaman 22:00 dan sonra bi şey yenmiyecekmiş ama hastaneden kimse böyle bi şey dememişti ben 100 lük yükleme öncesi bi gün akşam 10 da kesmiştim yemeyi içmeyi.
benim hemen hemen hergün midemden boğazıma kadar yemek borum yanıyor.gaviscon alıyorum.alışacağız bunları artık sık sık yaşayacağız.Çok miğdem yanıyo - ölüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm:a015:
100 gr da ,k, değer yüksek çıkarsa sorun var demektir.sende bi tanede yüksek çıkmış.hem şeker çözümü olan kiloyu kontrol eden bi durum canım.
ben şeker testimin yapılacağını bilmiyordum.sabah doktora gidince yapalım dedi.bende iki saat önce şekerli süt içmiştim.doktor bi sorun olmaz dedi.kan vereceğim yerdeki bayanada söyledim.iki saat geçtiyse önemli değil dedi.kaç şeker kullandın dedi.iki tane diyince etkilemez dedi.çok şükür sonucum da iyi çıktı.
canım zaten kilolu başlayanların kendilerini zayıflarla kıyaslaması çok anormal. tabi ki de aldığın kilo sayısı ondan daha fazla olacak. zaten o geçmişte yatırım yapmış. şimdi sıra sen de. benim de kuzenim bana hava atıodu geçen gün. 7 kiloyla bitirmiş gebeliğini. ben şimdiden 12 kilo almışım die. pardon canım dedim sen 100 kiloyla hamile kaldın ben 48 kilo. bırakta alaım izin ver de sen alma dedim ama damara basıolar. o kadar kiloya 2 buçuk kilo bebek doğurdu minnacık. belki biraz daha düzgün beslenseydi daha kuvvetli bir bebeği olabilirdi. hiç takma canım elalem ne demiş ne sölemiş. insanlar kendilerini bilmiolar yani neyle neyi karşılaştırıosun bak bi dimi.1 kilo alıp övünenlere ders olsun . iinde taşıdığın yağ parçası deil ki aldığın almadığın kiloyla övün. canlı taşıorsun ve onun sağlığı için herşeye değer
mide yanmsı bedede var rennie duo kullanıyorum
morlavanta geçmiş olsun bol vitamin almaya bak canım burnuna tuzlu su çekmekde işe yarıyor
eeylem2007 sonuç ne oldu şimdi şeker çıktımı yani yoksa tekrarmı edilecek
bu arada benim şafak 81 düzceeeeeeeeeeeeeeee ilk açılış benden olsun esracım sağolsun bende kopyaladım word dosyasına ordan bakcez artıkın
Bir buçuk sene önceydi galiba ordaki sekreter ayrılmış o zaman müdür olan Ali hoca vardı tanışıyoduk kendisiyle iş teklifinde bulunmuştu ama ben yerimden memnun olduğum için düşünmemiştim. Bizim dershane damlataş sürücü kursunun karşısında yolun düşerse beklerim çay içmemeye, rezene ısmarlarım sana :))
kızlar bi arkadaşım 20 haftalık hamile.ikinci bebeği.zaten kilolu hamile kaldı.mide bulantıları çok yaşıdığını söylüyip bi kilo aldığını belirtti bana.ben tabi kendimi çok kilolu hissettim bi an.bide bütün okul arkadaşlarım onunla kıyaslıyorlardı beni.bak o bi kilo almış sen 10 kilo diye.doktora gitti geçen günlerde.doktor bunu çok korkutmuş ve kızmış.bebeği gelişmemiş.gelişim bozukluğu hatta beyin gelişiminde bi sorun çıkabilir demiş.ne yapıp yap ama kilo alacaksın bol bol yiyeceksin yoksa özürlü bi bebeğin olabilir demiş.o yüzden kiloyu hiç takmayın kızlar kim ne söylerse söylesin
uğramaya çalışırım bi ara..bi kaçamak yapalım yawf..1 bardaktan bişi olmas..
çok sevindim güzelim çok geçmiş olsun birdaha yaşamaması dilegiyle:Saruboceq:
teşekkür ederiz canım .. talihe bak ki şimdi benim ihtiyaç durumum kırmıı alarm(((
kesede çatlak varmış ( o ne demekse ) sızıntı oluyormuş suymdan ve erken doğum belirtileri artık ciddi ciddi başladı ve fitil şart oldu dedi dr.um bugün ..
yatıyorum ,, kesin yatak istirahatim var , yatığım yerden laptoptan yazıyorum
inşallah ben de comebaby arkadaşım gbi en yakın zamanda ithiyacım kadar olan fitilleri bulabilirim :Saruboceq:
teşekkür ederiz canım .. talihe bak ki şimdi benim ihtiyaç durumum kırmıı alarm(((
kesede çatlak varmış ( o ne demekse ) sızıntı oluyormuş suymdan ve erken doğum belirtileri artık ciddi ciddi başladı ve fitil şart oldu dedi dr.um bugün ..
yatıyorum ,, kesin yatak istirahatim var , yatığım yerden laptoptan yazıyorum
inşallah ben de comebaby arkadaşım gbi en yakın zamanda ithiyacım kadar olan fitilleri bulabilirim :Saruboceq:
kızlar bi arkadaşım 20 haftalık hamile.ikinci bebeği.zaten kilolu hamile kaldı.mide bulantıları çok yaşıdığını söylüyip bi kilo aldığını belirtti bana.ben tabi kendimi çok kilolu hissettim bi an.bide bütün okul arkadaşlarım onunla kıyaslıyorlardı beni.bak o bi kilo almış sen 10 kilo diye.doktora gitti geçen günlerde.doktor bunu çok korkutmuş ve kızmış.bebeği gelişmemiş.gelişim bozukluğu hatta beyin gelişiminde bi sorun çıkabilir demiş.ne yapıp yap ama kilo alacaksın bol bol yiyeceksin yoksa özürlü bi bebeğin olabilir demiş.o yüzden kiloyu hiç takmayın kızlar kim ne söylerse söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?