2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yarın anneler günü şimdiden herkesin anneler gününü kutluyorum birdahaki anneler gününde miniklerle kutluyacagız inşallah herkesi kocaman öpüyorum göbişlerin içindeki melekleride tabi sabah aydına gidecegim için giremeyebilirim topige şimdiden kutlayayım dedim kızları

ben geldimm kızlar bugün çok güseldii tertemiz hava aldım hep bir yere gideceğimde eşim götürüyordu bugün yürüdük kayınvalidemle buluşup annemlere gittik sonra annem ben kayınvalidem anneannemlerin eve gittik bahçede laleler açmıştı hepside birbirinden harikaydı hemen kopradım malisef bitanee:)) şimdi de eşimi bekliyorum yemekten kurtuldum dışardayız bugün:))kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
senin adına sevindim biraz dikkatle bişeycik çıkmayacak bak gör sakın stres yapma canım 28'indede güzel haberlerle gelirsin inşallahkaydirigubbakcemile5
sende iyiki varsın kuzu kaydirigubbakcemile3
arkadaşın adına sevidim
sende bol bol dinlen suyunu iç canım sana gerekende en kısa zamanda bulunur inşallah hepimiz hepimize duacıyız:Saruboceq:

düzenli beslenmek çok önemli kilo verilir nasılsa önemli olan melekler değilmi :lepi:bol su içmekde bebeğin beslenmesinde anneninde sağlıklı kilo almasında etkisi var kaydirigubbakcemile5

a.s.SENİNDE ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN a.s.

oh oh güzel bir gün geçirdiğin buraya yaydığın enerjiden belli oluyor eftelya tadını çıkar alkisalkisalkis

a.s.SENİNDE ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN a.s.

oh oh güzel bir gün geçirdiğin buraya yaydığın enerjiden belli oluyor eftelya tadını çıkar alkisalkisalkis

oh ii yapmıssın mercimekim bende turkiyeye gittigim donemde bi nisanda oynamıstım kayınvaldemle karsılıklı dusman catlatmıstık :))

tazefasulyem masallah doruk beye tam tosun olmus onumuzdeki hafta 1 kg olur

basakcım seninde anneler gunun kutlu olsun cok naziksin , ben gecen sene annemi kutladıgımda ins seneyede seni kutlarız demiştide gozlerim dolmustu duası kabul olmus megersem

ben manyak dercede bebegimi ozler oldum buaralar heleki icimde fırlanıp durdukca onunla oynaıp eglendikce koklayasım mıncıklayasım gelio benmi delüyüm acep yoksam sizdede varmı ...

bir arkadasım avonun catlak kremini verdi sursem zararı olurmuki

kızlar hepimizin aneneler gününü bende şimdiden kutlamak istiyorum.. bebişlerinizi ve güzel annelerinide öpüyorum .....aay çok güzel bi duyguymuş bu yaa :) benim gibi ilk defa anne olacaklar ilk hediyelerimizi artık kocişlerimizden alırız heralde
şekeri yüksek çıkan arkadaşım da üzülme, yediklerine biraz dikkat et birazda kafana takmamaya çalış, bilirsin şekerin en büyük tetikçisi strestir....bebişin ve senin için iyi şeyler düşünki güzel şeyleride kendine çekesin...
bol bol göbek atıp oynayan arkadaşım ooh seni okuyıunca bende bi keyiflendim şimdi. bi düğün olsada gitsem oynasam be3nde şimdi ooohh..:)
buarada şeker yükleme testi için bişey soracam. ben bu salı gidcem teste ama aç karna felan mı gidilcek onu sormayı unutmuşum doktora ...*?

canım bence sürme derim avonun bagzı ürürnleri güzel ama krem gibi cildi etkileyici ürünlerinden uzak duruyorum heleki birde bebişin var canım bence onu sürücegine normal bir nemlendirici sür daha iyi bende çatlamaya başlayacagım heralde karnım sürekli kaşınıyor annem çatlıyordur dedi ilk hamileligimde anlamamıştım eh bu kadarda kilolu degildim yani

bende şimdide hatta bi hasretlik oldu anlatamam içimde kıpırdanıp duruyor tosunum nisan annelerine ve bebklerine baktım içim gitti maşallah hepsine bir an önce zaman gelsede yavrularımızı kucağımıza alsak ben çok özledim

Daha bozmadın mı sen hala?? Sımdıye kadar şansıma kımse bana bole bısı demedı, dıyemez de,yerim adamı ben,kime neee.. soyleyene ne??? Benım canım sıkılacagına mılletın canı sıkılsın dı mı ama???

Çok çok gecmıs olsun be yavrum..Allah yardımcın olsun. Allaha emanet olsun evladın.

Başakım, senın de anneler gunun kutlu olsun.. evlatlarınla nıce nıce anneler gunu daha gecırmen dılegıyle.

kızlar hepimizin aneneler gününü bende şimdiden kutlamak istiyorum.. bebişlerinizi ve güzel annelerinide öpüyorum .....aay çok güzel bi duyguymuş bu yaa :) ...........*?

Sizin de anneler gununuz kutlu olsun..

kakao yağı buğday yağı ve fındık yağını karıştıp sürün kızlar kakao yağı çatlamay baya etkili fındıkta doğum sonrası göbeğin daha hızlı toparlanmasına etkili haberiniz olsun

bu muhabbetin sonu nereye varacak diyordum..tantuniciye varıyormuş..emine anayamı öbür adama mı gidiyonuz.
burcuuu benim yerimede gir denizeee, ay bide kumru yeee cesmede, yaninda bol salatalik tursusu da...
çok severim yaaaa.ama burada yok...püüüüü
arkadşalar iki gündür sağ ayak bileğim çok ağırıyor.dokunamıyorum bile.çarşıda çok dolaştık..kendime ve kızıma ciciş aldık..benden haberler böyle işte.öperim herkesi

dide sende evde kendi kumrunu yap canım. sosisleri nce uzun dilimle ve kızart bi guzel ustunede kasar rendele. ekmegide tostta ısıt icine malzemeyi koy birdaha tosta bas ohh al sana bambi kumrusu :) neyseki istanbula gittigimde hemen bambiye gittikte doydum kumruya hic canım cekmio.

ama denizden bahsediosun uzgunun cozum yolum yok. :)

burda hazar denizi var biz gecen sene deniz havuz gezioduk kocisle herhaftasonu ama bu sene asla girmem.

Son düzenleme:
ağustosun güzel anneleri hepinizin anneler gününüzü kutluyorum seneye bebişlerinizle daha güzel olacak inşallah a.s.a.s.

sağol canım acil yardım kolum zaten ayran iyiyim artık...
angeles gecmis olsun canim, arada banada oluyor, ayaklarini yuksette tutarak uzan,birazda tuzlu yogurt yada ayran ic..
sağol zaten bende evvelinde vardı hamilelikte dahada sıklaştı içtim canım şimdi daha iyiyim...
Çok miğdem yanıyo - ölüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm:a015:
tek çözüm GAVİSCON ŞURUP canım hemen al iç kuş gibi olucann..

gerçekten çatlamayı önlüyomu denemedim ama çok sık duyuyorum ve nasıl yapılıyo anlatırsan sevinirim...

malum pazar ben pek giremiyorum eşimin işleri oluyo bilgisayarda bu yüzden bugünden kutlamak istiyorum
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN seneye bebişlerle kutlayacagız a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…