senin adına sevindim biraz dikkatle bişeycik çıkmayacak bak gör sakın stres yapma canım 28'indede güzel haberlerle gelirsin inşallahkaydirigubbakcemile5100 lük yüklemede 2 değer yüksek çıktımı şeker var sayılıyomuş benim bir değerim yüksek çıktı, dr yediklerine dikkat et hamur işini azalt dedi nette okuduğum kadarıylada ilerde yine 100 lük yükleme yapılıyomuş. Dr da takibini yapıcaz demişti mayıs 28 de randevum var bakalım nolucak.
sende iyiki varsın kuzu kaydirigubbakcemile3slm kimsecikler yok sanırım hem cumartesi hemde sitenin asabımızı bozan uyuz problemi yüzünden.. yahu ne zaman düzelir.. bisssürrrüüü cvp yazıyorum hepsi ucuyor bende sinirlenip çıkıyorum...
ya bo orum harika oldu hani 24.cü haftalarda başak esrako falan bebğin ayaklarını midelerinde hissediyolardı ya aynen başladı benimkide kuzucum yeni yerler keşfetti herhalde ters düz yuvarlanıp duruyor..anneannesine şov yapıo annem göbeğimden öptükçe oda tekmelio ayyhh yerim ben oglumu ya...benden 2-3 hafta önde arkadaslaarın olması çok buyuk bi avantaj önceden neeler yaşıyabileciğimi biliyorum ve panik olmuyorum..sizi çooooooook seviyorum kızlar iyiki varsınız yiyiki hepimiz burdayız...
arkadaşın adına sevidimteşekkür ederiz canım .. talihe bak ki şimdi benim ihtiyaç durumum kırmıı alarm(((
kesede çatlak varmış ( o ne demekse ) sızıntı oluyormuş suymdan ve erken doğum belirtileri artık ciddi ciddi başladı ve fitil şart oldu dedi dr.um bugün ..
yatıyorum ,, kesin yatak istirahatim var , yatığım yerden laptoptan yazıyorum
inşallah ben de comebaby arkadaşım gbi en yakın zamanda ithiyacım kadar olan fitilleri bulabilirim :Saruboceq:
nasıl yani anlamadım ben şimdi canım bende kilolu hamile kaldım hemde ne kilo 95 ile ama ilk 3 ay iştahsızlıktan migde bulantısından 3-4 kilo verdim sonra kendi kiloma döndüm 7 ayın içerisindeyim ve sadeve 1 kilo almışlıgım var ilk hamilelik kilosundan ama bebegimin gelişimi güzel gidiyor migde bulantım 7 aydan itibaren tekrar hortladı her saniye lavabodayım ögürdükçe nerdeyse altıma kaçırıyorum o derece yani ama yemek yemenin faydası olduguna inanıyorum ben düzenli yumurta ve süt içiyordum bir ara bıraktım ve bebek en son ölçümünde olması gerekenden 90 gr eksik çıktı aman kızlar kiloyu sorun etmeyin arkadaşımızın dedigi gibi
a.s.SENİNDE ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN a.s.yarın anneler günü şimdiden herkesin anneler gününü kutluyorum birdahaki anneler gününde miniklerle kutluyacagız inşallah herkesi kocaman öpüyorum göbişlerin içindeki melekleride tabi sabah aydına gidecegim için giremeyebilirim topige şimdiden kutlayayım dedim kızları
ben geldimm kızlar bugün çok güseldii tertemiz hava aldım hep bir yere gideceğimde eşim götürüyordu bugün yürüdük kayınvalidemle buluşup annemlere gittik sonra annem ben kayınvalidem anneannemlerin eve gittik bahçede laleler açmıştı hepside birbirinden harikaydı hemen kopradım malisef bitanee:)) şimdi de eşimi bekliyorum yemekten kurtuldum dışardayız bugün:))kaydirigubbakcemile3
a.s.SENİNDE ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN a.s.yarın anneler günü şimdiden herkesin anneler gününü kutluyorum birdahaki anneler gününde miniklerle kutluyacagız inşallah herkesi kocaman öpüyorum göbişlerin içindeki melekleride tabi sabah aydına gidecegim için giremeyebilirim topige şimdiden kutlayayım dedim kızları
ben geldimm kızlar bugün çok güseldii tertemiz hava aldım hep bir yere gideceğimde eşim götürüyordu bugün yürüdük kayınvalidemle buluşup annemlere gittik sonra annem ben kayınvalidem anneannemlerin eve gittik bahçede laleler açmıştı hepside birbirinden harikaydı hemen kopradım malisef bitanee:)) şimdi de eşimi bekliyorum yemekten kurtuldum dışardayız bugün:))kaydirigubbakcemile3
günaydın zuzular..
akşam kızlarla öğretmen evine gittik..canlı müzik vardı..oohh bi güzel kurtlarımızı döktük...hoppidi hoppidi..başka bi hamile vardı bana bakıp duruyodu nası oynuyo diye..sonra cesaret aldı galiba kendisine çıktı döktürdü...çok eğlendim valla..oğluma da bi değişiklik oldu galiba pıt pıttı..
ben manyak dercede bebegimi ozler oldum buaralar heleki icimde fırlanıp durdukca onunla oynaıp eglendikce koklayasım mıncıklayasım gelio benmi delüyüm acep yoksam sizdede varmı ...
bir arkadasım avonun catlak kremini verdi sursem zararı olurmuki
ben manyak dercede bebegimi ozler oldum buaralar heleki icimde fırlanıp durdukca onunla oynaıp eglendikce koklayasım mıncıklayasım gelio benmi delüyüm acep yoksam sizdede varmı ...
o kadar çok üstüne gelip seni insanlarla karşılaştırıolar ki. ciddi anlamda bozmaya başlayacağım artık . herkeste bir memnuniyetsizlik bir terslik ayh yok olmamış yok fazla ayh küçük. sanki herkes bilirkişi. imdatttt. bir de doğumdan sonra görcez galiba. doğurmuş herkes başında ders vercek. biri şöle emzir dicek dieri böle alt deiştir dicek. etraf ebe doluymuş yeni öğrendim
teşekkür ederiz canım .. talihe bak ki şimdi benim ihtiyaç durumum kırmıı alarm(((
kesede çatlak varmış ( o ne demekse ) sızıntı oluyormuş suymdan ve erken doğum belirtileri artık ciddi ciddi başladı ve fitil şart oldu dedi dr.um bugün ..
yatıyorum ,, kesin yatak istirahatim var , yatığım yerden laptoptan yazıyorum
inşallah ben de comebaby arkadaşım gbi en yakın zamanda ithiyacım kadar olan fitilleri bulabilirim :Saruboceq:
yarın anneler günü şimdiden herkesin anneler gününü kutluyorum birdahaki anneler gününde miniklerle kutluyacagız inşallah herkesi kocaman öpüyorum göbişlerin içindeki melekleride tabi sabah aydına gidecegim için giremeyebilirim topige şimdiden kutlayayım dedim kızları
kızlar hepimizin aneneler gününü bende şimdiden kutlamak istiyorum.. bebişlerinizi ve güzel annelerinide öpüyorum .....aay çok güzel bi duyguymuş bu yaa :) ...........*?
bu muhabbetin sonu nereye varacak diyordum..tantuniciye varıyormuş..emine anayamı öbür adama mı gidiyonuz.slm kızlar
dişçiye gittim off kanal tedavisi olması gerek dolgu ile olmaz enfeksiyon olmuş kökü dedii sol tarafımdada 20 lik dişim azmış durumda onuda çekmemiz gerek dedii ayyy dedim ilaç verdi 3-4 gün kullan uyuşmaz yoksa dedi hamilelere uygun bi ilaçmış napcam bilmiyorum kanal tedavisi yaptırılımrı acaba?doktorun cebide yok nerden sorcam bilmem sizden doktorunzla görüşen olursa soraiblirmsiniz acabaa
diçşçide beklerken ordaki randevu alan kızla muhabbet ettik biraz diyoloğu yazıyorum size
kız : son zamanlara gelmişsiniz sanırım
ben : nasıl yani?
k :son haftalardamısınız
b : yooo nerdeyse 2-2,5 ay var
k : aaaaaa ben sandım gün sayıyosunuz
(töbe töbeee)
k : ikiz sanırım
(yok üçüz gerizekalııı)
b :hayır tekiz güzelim
k:aaa maşalahh ne büyük karnınız varrr
ayyy yolarım seniiii antikaaaa zaten dişimin ağrısı kafama vurmuşşş
neyse akşam tarabyaya tantuni yemeğe götürcek kocişim unuturum ağrımı felann delikafadulden
çok severim yaaaa.ama burada yok...püüüüüburcuuu benim yerimede gir denizeee, ay bide kumru yeee cesmede, yaninda bol salatalik tursusu da...
sağol canım acil yardım kolum zaten ayran iyiyim artık...gözünaydın canım.doruk beye maşallahbir kiloya çok az kalmış.en kısa zamanda fotosunu görelim.
geçmiş olsun canım ya.diş aağrısı çok zor bene ilk aylarda yaşamıştım.
geçmiş olsun.tuzlu ayran iç biraz.dinlen sen canım
sağol zaten bende evvelinde vardı hamilelikte dahada sıklaştı içtim canım şimdi daha iyiyim...angeles gecmis olsun canim, arada banada oluyor, ayaklarini yuksette tutarak uzan,birazda tuzlu yogurt yada ayran ic..
tek çözüm GAVİSCON ŞURUP canım hemen al iç kuş gibi olucann..Çok miğdem yanıyo - ölüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm:a015:
kakao yağı buğday yağı ve fındık yağını karıştıp sürün kızlar kakao yağı çatlamay baya etkili fındıkta doğum sonrası göbeğin daha hızlı toparlanmasına etkili haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?