2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

O tenteneye senı de sararımm benn.. :mymeka:

burkocum , Allaha şükür comebaby arkadaşımız için bulduk yeter miktardaki fitil ihtiyacını alkisalkisalkis
Allah dua eden , arayan ,bulup gönderecek olan tüm arkadaşlardan razı olsun :Saruboceq:

günaydın kızlar bende erken uyandım ama burçinimi sevdim biraz onunla konuştum uykusunda rahatsız ettim galiba öyle bir tekme attıki anne yeter uyumak istiyorum gibi hemen vaz geçtim konuşmaktan ay cadı şimdiden belli.
rüyamda dogum yapmışım kızlar burçine aldıgım kirazlı tulumu giydirmişler kucagımda allahım çok güzeldi rüya bile olsa hemen uyandım bir baktım kollarımda degil az kaldı ama yinede özlüyorum sanki kuzumu teselliyi büyük cadıda buluyorum ama oda artık kucaga sıgmıyorki dana kadar oldu.
herkese iyi haftasonu tatili diliyorum bende bugün biraz ütü biraz ev işi yapayım yarın aydına gidecegiz kocişle gezmeye canı çöp şiş istemiş hamile olan benim aş eren eşim beni kötü emellerine alet ediyor şimdilik şarap stogumuz var olmasaydı birde şirince yapardık nevinide görürdüm orada ama şirincenin yolundan resmen tırsıyorum gidene kadar hatim indirmek içten degil.

günaydın güzeller herkes iyidir umarım ben kötüyüm yaa burnum tıkalı gözüm akar bogazım acır kaşınır offf hasta oldum yaa alerji gibi bişi heralde neyse geçer heralde hemen siz iiyi bakın kendinize ve meleklerinize

burkocum , Allaha şükür comebaby arkadaşımız için bulduk yeter miktardaki fitil ihtiyacını alkisalkisalkis
Allah dua eden , arayan ,bulup gönderecek olan tüm arkadaşlardan razı olsun :Saruboceq:

çok sevindim güzelim çok geçmiş olsun birdaha yaşamaması dilegiyle:Saruboceq:

Geçmiş olsun canım - acaba burun damlası zararlımıdır - doktoruna bi sorup kullansan? Hani ilerlemeden halletsen problemi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım - acaba burun damlası zararlımıdır - doktoruna bi sorup kullansan? Hani ilerlemeden halletsen problemi

teşekür edrim güzelim birtek okyonus suyu var kullanabildigimiz oda pek etkili olmuyor bende bakalım umarım çabuk geçer mevsimsel galiba:çok üzgünüm:

Günaydın herkese,
akşam misafirim vardı kayınvalidem kaynım eltim çocukları, aldıklarımı gösterdim çok beğendiler, kapı süsünün resmini çekmeyi unutmuşum çekince onuda eklerim
kendime alıgım örtünün birinde delik gördüm bugün gidip değiştiricem, bebek şekerlerinede bakarım fiyat alırım

Vallaaa canlandır ve yerlere yat..o kıvamdaydımm inan ki :)) ama ğrendimm Petrikimm :)) Sefa Teyze nın sayesınde :))

Bu arada sıte berbat.. gecmısı dogru durust okutmadı bana...
kaydirigubbakcemile3 tatlı evriş öğrendinmi bari yaptıklarını görmek isterim

gittim kuzucum gittim
bişi sorcam sana siz ne tür bi eleman arıyosunuz??yaş sırını vs varmı ablamda iş arıyoda bi sorayım dedim muhasebeyemi aranıyor aradığınız özellikler neler?-

geçmiş olsun canım doktoruna sormadan yaptırma kanaltedavisinde uyuşsun diye iğne vuruyorlar
muhasebe bilmesi lazım Logo Go kullanıyorum ben onu bilmesi lazım evli bayan istiyorlar, birde bahçelievlere yakın oturan, ablan nerede oturuyor ?

seni de görmek isterdim deseydin hamileyken...uzaktan ööle ağzı olan konuşuyor...töbe töbe...anlamadığım direkt konuya kilo ile başlıyolar..neden acep?aa hiç kilo almamışsın..ya da aa çok kilo almışsın..muhabbet böle başlıyo..neysem..
geçmiş olsun kuzu...bi yolu vardır yaa..bilinçli ellerde halledilir gibime geliyo...afiyet olsun..pıt pıt yarasın oğlumuza..

seni suçlu seniii...kelepçe taktılar mı ellerine..heee çok komik..kaçak..:))

bulabildiğinize sevindim..dün yolum üstündeki eczanelere sordum ama çok zor demiişlerdi bana...gerçekten mutlu oldum..sonu hayır olur inşallah...

geçmiş olsun...sen de iyi bak meleğine...

günaydın zuzular..
akşam kızlarla öğretmen evine gittik..canlı müzik vardı..oohh bi güzel kurtlarımızı döktük...hoppidi hoppidi..başka bi hamile vardı bana bakıp duruyodu nası oynuyo diye..sonra cesaret aldı galiba kendisine çıktı döktürdü...çok eğlendim valla..oğluma da bi değişiklik oldu galiba pıt pıttı..

cok sevındım fitili bulmus olmanıza.Alah yardımm etsın comybaby ye.saglıkla ikizlerini kucagına alır inşallah

gecmıs olsun canım,muhtemelen alırjiktir.sen ıhlamur falan kaynat limonda sık içene iyi gelir.enazından bogazını yumusatır

buarada günaydın arkadaslar,valla sitenın tadı tuzu kalmadı.kimse ugramıyo dogru düzgün,hep bu gıcık x firma yüzünden kötükedihüso insan ugrasa bıle 10 saat sayfa acılmıyo,bı cvp yazamıyo.valla ben stres oluyorum cvp yazamayınca cıkıyorum.inşallah bıan önce düzelir şu gıcık durum.

artık sinir oldum alıntı yapmayı bıraktım ne zaman düzelir o zaman girricem yazıcaklarımı yazıcam öff pöff cicilerede o kadar yazdım hepsi gitti

eylem nabr? nerelerdesin?
şekerin nasıl çıktı?

Sağol canım şükür iyiyim. tatilin güzel geçmiştir umarım geçmişe biraz göz atabildim Vural beyle ilgili birileri bi şeyler söyleyip canını sıkmış galiba acaba nedir nedir:)))

50 lik tarama maalesef 189 çıktı sınır 140 biliyosun Girmeye çalıştım siteye ama şu malum saldırı elimi ayağımı bağladı. Cuma yapılmıştı 50 lik tarama , pazarteside drun ameliyat günüymüş hemşiresi 100lük yükleme istedi, pazarteside 100 lük yükleme yapıldı ondada bi değerim yüksek çıktı sadece, önce dahiliyeye gönderiyim dedi sonra vazgeçti 2 değer yüksek çıksaydı kötüydü dedi. Ama çok korktum cumartesi pazar kötüydüm 189 yüzünden.
Benim tatlıyla aram pek yoktur çayımı bilem şekersiz içerim regl dönemlerinde canım tatlı isterdi o kadar. "Bende şeker ne gezerrr " havalarındaydım ama öyle değilmiş demekki. İncir pekmez kayısı filan yiyip içiyodum hergün onları bıraktım 2 güne bir yiyip içiyorum artıkın. Vural beyde hamur işini azalt dedi korkma şunuda yiyim bunuda yiyim deyip abartma bebek büyük meraklanma dedi.Öyle işte sen naptın yüklettin mi ha bide arkadaşlar hiç kıpırdanmıycak yazmış 100lük yüklemede ben işyerim yakın diye 10 dk mesafede hastaneye her yükleme sonrası işe gelip tekrar gittim acaba kıpraştımı daha mı yüksek çıkıyo değerler.50 likte hiç kıpırdamamıştım ama gece 12 de meyvemi yeyip yatmıştım ki aftabru demişti galiba yükleme yapılacağı zaman 22:00 dan sonra bi şey yenmiyecekmiş ama hastaneden kimse böyle bi şey dememişti ben 100 lük yükleme öncesi bi gün akşam 10 da kesmiştim yemeyi içmeyi.

Ohhh, ne iyi yapmışsınız. Öyl egüzel bir ekip olunca ne güzel eğleniliyor, değil mi? Bİz de havalar düzeldi mi, soluğu İstiklal'de Nevizade'de alırdık. Özlemiyor değilim.

Yaaa minik kelebek sakın bırakma bizi. DÜzelir yaf, geçici bi süre bu...

Eylem canını sıkma güzelim. Çaresi olan bir şey nasılsa. Hem kilonu da kontrol altında tutmuş olursun..

GYPSYESRA dün EVRİM'le gezerken bi mağazada kadının biri de aynı geyiği yaptı bize. AaaaAA? 7. ayda msınız? ay biraz büyük amaaaa?? Evrim de dedi, bizim erkek ya, ondan öne sivrildi göbekler dedi :)

Boşver, "çok kilo almışsın" diyenlere, "evet aldık, sonra vereceğiz artık" de dön. Bunu yaparken de gülümsersen gevrek gevrek, karşındakine söz kalmıyor :) Mutluluğunu göster, kimsenin de bozmasına izin verme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…