Sağol helincim.
Kızlar saçımı boyadık sonunda. Kendi rengini aldı (aslında ben daha açık, karamel gibibişiler istiyodum ya, neyse, nasılsa kalıcı değil.) En azından beyazlarım kapandı. Şimdi oturdum bir de fransız manikürü yaptım kendime, yarın da gidip fön çektireceğim. Nikaha hazırım :) (Üniden bir arkadaş evleniyor da)
Evrim nerdesin kız? Fena sardı bakıyorum tentene :))
Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın. Ben yakınımdaki eczanelere falan sorayım bakalım. İnşallah o da bebişleri de sağ salim atlatırlar. Biz de dua edeceğiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Adaşçığım yazmıştım ama kaçırmışsın sanırım. Yatağıyla birlikte 235'e aldım, ya 8 ya 10 taksitti (o kısmıyla Semih ilgilendi:) Sallanabiliyor evet, ama ben kullanmam diye umuyorum. Kraft'ın en son çıkan modeli, internetten beğenmiştim zaten.
Bu Türk kadınlarının bazılarını gerçekten hiiiiç anlamıyorum. Örnek alınabilecek ne kadınlar var, tutup Ebru Şallı'yı örnek alıyorlar. Bir şey diyeceğim, topik kapanacak. Tövbe tövbeeeeklava:
burkocum , Allaha şükür comebaby arkadaşımız için bulduk yeter miktardaki fitil ihtiyacını alkisalkisalkis
Allah dua eden , arayan ,bulup gönderecek olan tüm arkadaşlardan razı olsun :Saruboceq:
Geçmiş olsun canım - acaba burun damlası zararlımıdır - doktoruna bi sorup kullansan? Hani ilerlemeden halletsen problemigünaydın güzeller herkes iyidir umarım ben kötüyüm yaa burnum tıkalı gözüm akar bogazım acır kaşınır offf hasta oldum yaa alerji gibi bişi heralde neyse geçer heralde hemen siz iiyi bakın kendinize ve meleklerinize
Geçmiş olsun canım - acaba burun damlası zararlımıdır - doktoruna bi sorup kullansan? Hani ilerlemeden halletsen problemi
kaydirigubbakcemile3 tatlı evriş öğrendinmi bari yaptıklarını görmek isterimVallaaa canlandır ve yerlere yat..o kıvamdaydımm inan ki :)) ama ğrendimm Petrikimm :)) Sefa Teyze nın sayesınde :))
Bu arada sıte berbat.. gecmısı dogru durust okutmadı bana...
gittim kuzucum gittim
bişi sorcam sana siz ne tür bi eleman arıyosunuz??yaş sırını vs varmı ablamda iş arıyoda bi sorayım dedim muhasebeyemi aranıyor aradığınız özellikler neler?-
slm kızlar
dişçiye gittim off kanal tedavisi olması gerek dolgu ile olmaz enfeksiyon olmuş kökü dedii sol tarafımdada 20 lik dişim azmış durumda onuda çekmemiz gerek dedii ayyy dedim ilaç verdi 3-4 gün kullan uyuşmaz yoksa dedi hamilelere uygun bi ilaçmış napcam bilmiyorum kanal tedavisi yaptırılımrı acaba?doktorun cebide yok nerden sorcam bilmem sizden doktorunzla görüşen olursa soraiblirmsiniz acabaa
diçşçide beklerken ordaki randevu alan kızla muhabbet ettik biraz diyoloğu yazıyorum size
kız : son zamanlara gelmişsiniz sanırım
ben : nasıl yani?
k :son haftalardamısınız
b : yooo nerdeyse 2-2,5 ay var
k : aaaaaa ben sandım gün sayıyosunuz
(töbe töbeee)
k : ikiz sanırım
(yok üçüz gerizekalııı)
b :hayır tekiz güzelim
k:aaa maşalahh ne büyük karnınız varrr
ayyy yolarım seniiii antikaaaa zaten dişimin ağrısı kafama vurmuşşş
neyse akşam tarabyaya tantuni yemeğe götürcek kocişim unuturum ağrımı felann delikafadulden
kızlar bende bugün sağlık ocağının hemşiresi tarafından yolda yakalandım ve zorla götürüldüm:))) malum yaşadığım yer küçük. kalp atışlarını dinledim kızımın. daha çok suyun içinden gelen uğultu vardı tabi. bu arada evrim seninmi vardı bebe soundun, ilk aylarda öyle birşey hatırlıyorum, sonra hiç bahsetmedin sanki??? güzel bişeymiş ama... bu arada kalsiyum ve magnezyum çelişkimide çözmüş bulunuyorum. hani hangisinin eksikliği kramplara yol açıyor diye anlayamamıştım. meğer kalsiyum eksikliği magnezyum eksikliğine oda kramplara sebep oluyormuş. yani her ikisinide tamamlama yoluna gitmek mantık açısından doğruymuş.
burkocum , Allaha şükür comebaby arkadaşımız için bulduk yeter miktardaki fitil ihtiyacını alkisalkisalkis
Allah dua eden , arayan ,bulup gönderecek olan tüm arkadaşlardan razı olsun :Saruboceq:
günaydın güzeller herkes iyidir umarım ben kötüyüm yaa burnum tıkalı gözüm akar bogazım acır kaşınır offf hasta oldum yaa alerji gibi bişi heralde neyse geçer heralde hemen siz iiyi bakın kendinize ve meleklerinize
cok sevındım fitili bulmus olmanıza.Alah yardımm etsın comybaby ye.saglıkla ikizlerini kucagına alır inşallahburkocum , Allaha şükür comebaby arkadaşımız için bulduk yeter miktardaki fitil ihtiyacını alkisalkisalkis
günaydın güzeller herkes iyidir umarım ben kötüyüm yaa burnum tıkalı gözüm akar bogazım acır kaşınır offf hasta oldum yaa alerji gibi bişi heralde neyse geçer heralde hemen siz iiyi bakın kendinize ve meleklerinize
eylem nabr? nerelerdesin?
şekerin nasıl çıktı?
günaydın zuzular..
akşam kızlarla öğretmen evine gittik..canlı müzik vardı..oohh bi güzel kurtlarımızı döktük...hoppidi hoppidi..başka bi hamile vardı bana bakıp duruyodu nası oynuyo diye..sonra cesaret aldı galiba kendisine çıktı döktürdü...çok eğlendim valla..oğluma da bi değişiklik oldu galiba pıt pıttı..
buarada günaydın arkadaslar,valla sitenın tadı tuzu kalmadı.kimse ugramıyo dogru düzgün,hep bu gıcık x firma yüzünden kötükedihüso insan ugrasa bıle 10 saat sayfa acılmıyo,bı cvp yazamıyo.valla ben stres oluyorum cvp yazamayınca cıkıyorum.inşallah bıan önce düzelir şu gıcık durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?