2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Eylem canını sıkma güzelim. Çaresi olan bir şey nasılsa. Hem kilonu da kontrol altında tutmuş olursun..

Sağol canım evt sıkmıyorum artıkın canımı dermansız dert vermesin yüce mevlam. Bi yerde evrimi ispiyonlamışsın ya mermerşahin kenarı yapmaya çalışıyo diye :) bende geçende ondan almaya gittim adam bebeğın ağzını silmek içinmi dedi evt dedim o o tahriş eder bebeğin ağzını tülbent al sen dedi. Hem tülbent hemde mermerşahin çıkardı baktım hakkaten tülbent daha yumuşak diğeri sert. Acep mermerşahininde çeşitlerimi var bilmem. Tülbent aldım ben.

canım 100grlık yüklemen cokda yüksek cıkmadı galıba,hem zaten önü alınamıycak bı durum degıl,bılıyon hamıllelıkte artıyo buşeker,az bişe yedıgıne içtiğine dikkat edersen bı sorun cıkmaz
.evet doktor banada 12 saatlik aclıkla gel demıstı 100grlık yüklemede.ama ben bu gezınme olayında bıraz şaşırdım.bana doktorumda kanımı alan hemşirede gezınme demedı.hatta ilk 50grlıkta 1 saat beklıyecegım için hiç kalkmamıstım yerımden o 144 cıkmmıstı sınırın bıraz üstü.ama 100grlıkta 4 saat nası oturayım asla duramam.arabayla alısverıs merkezlerıne gittik durduk eşimle her kan verısten sonra ama 100grlık normal cıktı.sanırım doktorlar sey için gezme diyebılırler.hanı 12 saatlık aclıkla gıdıyoruz ya,bıde 4 saatte orda beklıyosun ac açına.tansıyonumuz düşer belki die olabılır

Yaaa minik kelebek sakın bırakma bizi. DÜzelir yaf, geçici bi süre bu...

ayyyhhh şekerim ben sizi bırakırmıyım yavvvffff,ama sinir oluyorum işte siteye,eskısı gıbı tadı tuzu kalmadı,kimsecikler yok :sm_confused: çünkü sayfalar 10 saat acılmıyo sinirden dogru dürüst ugramıyo kımse.inşalah enkısa zamanda düzelır,bebişlerimiizin cicileri bölümüne resım bilemmm ekleyemıyom Çok üzgünüm çoook

evet canım benım annemlerde beyaz örtme alıyolar(hani tülbentin büyüğü) onu 2 kat yapıp kenarını öle dönüyolar.gercekten cook yumusacık bişe oluyo.yanı buzamanaa kadar ablamalara falan onlardan yaptı,bana yaptıklarıda onadan,kımı bikat tülbentten kimi 2 kat

Evt canım belki nedeni budur. Zaten en sonun kan verip dönerken iş yerine kötü oldum düştüm düşücem sanki, eşimin yanına uğradım orda dinlendim biraz kendime geldm bi şeyler atıştırınca.

Valla canım tülbent çok yumuşak diğeri çok sertti 1 metre aldım anneme filan sorucam ona göre 1-2 metre daha alırım herhalde. Anneleri sefsin onların ağıslarınııııı:)

Son düzenleme:

canım akşam yiyip sabah aç açına gitsen yeterli oluyo..dedim ya ben bilmiyodum..laborant beni yanılttı..dr.neyse yapalım madem izne çıkıcaksın dedi...yaptık ama ben beklerken şantiyeye çağırdılar, araba kullandım, efor sarfettim falan filan bir de 1,5 saate alındı kan..sonuç iyi çıktı fakat dr.1,5 saati duyunca ben ne diyim sana artık dedi,bi daha yenileriz dedi..çarş.günü randevum var..tekrar yapıcaz şeker testini...
sen de canını sıkma bakıyim düzelir gider, çözümü olan şeyler bunlar..
vural beyle ilgili olarak saçma sapan , hemen hemen her dr. hakkında sölenen karalamalar duydum..dedim ya araştırdım ama yok öle bişi....ı love vural dağlı diyorum başka bişi demiyorum...

evet canıımm..ben de öle yaptım...kusmuk mendilleri %100 1.sınıf pamuklu tülbentten..2 kat yapıp kenarlarını bandım..yumuşacık..mermerşai bezinden ben 2 tane havlu yaptım..kundak şeklinde..havlunun içine sermek için...onu da 2 kat yapıp kenarlarını bandım...iyi oldu..

ha bi de mermerşahi bezi yıkandıkça daha da yumuşayan bi bez...satın aldığın haliyle çok sert gibi gözüküyo ama yıkadıkça yumuşuyo..

Çok miğdem yanıyo - ölüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm:a015:

canım benım midem degıl ama yemek borum berbat yanıyıo bazı zamanalr,doktorum bana gaviscon verdı,valla o ilç olmasa duramam kimi zaman.fakat dikkat ettım yedıklerımle alakalı,eger baharatı fazla kacmıssa,yada hamurişi kızartma vs.ise yemek borumda yangın cıkıyo resmen.herzaman hafıf ve sulu yemek daha iyi aklında bulunsun.çünkü rahım iyice yukarı cıkıyo oda mideye baskı yapıyo.kolay hazmolmayan seyler mıdede mide asiti yapıyo sonra oda yemek borusuna kacıyıo ve felakaet oluyo.saglık ocagına yazdır o şurubu zaten hamilelik için üretilmiş bi şurupmus gebelıkte a katagorsinde

allah onu çıkarandan razı olsun...valla bazı şeyleri ona güvenerek yiyiyorum...hokus pokus özelliği var ilacın..

eylem bu arada siz bebek yatağını nasıl düşünüyosunuz..?? şu an fiyat araştırması yapıyorum da..sen hiç araştırdınmı

Yok canım Özveri'deyim. Aaa hiç duymadım dersen şaşırmam :) Adımda Hatıra :) Bugün söyleyim yarın söyleyim derken adımı söylemek bugüne kısmet oldu.

aaaa..hiç duymadım hakikaten:)))) memnun oldum...alışmıştım eyleme...değişik bi ismin var..yani sık bulunmayan..

mavi limitte erkek kardeşim ingilizce hocası da ondan dedim...tesadüf olur mu olur..hastaneye yakın diyince aklıma geldi..

allah onu çıkarandan razı olsun...valla bazı şeyleri ona güvenerek yiyiyorum...hokus pokus özelliği var ilacın..

aynen canım bende cogu zaman kacamak yaptıgımda gaviscon a güvenıyorum.zaten surup koyu kıvamlı ya,şey yapıyomus,yemek borumuza yapısıp bı 4 saatlık falan tabaka olusturuyormus,o sırada mıde asitimiz yemek borusuna kacsa bılemmmm bız hissetmıyormusuz hihoyyyt süper bi ilaç gercekten kaydirigubbakcemile5

aaaa..hiç duymadım hakikaten:)))) memnun oldum...alışmıştım eyleme...değişik bi ismin var..yani sık bulunmayan..

:))) Evt ismim değişik ve ben kendisini çok severim :)

caploonba ya uğradık geçende eşimle, bebek odası yapmıycaz, ilk başta büyüyen beşiklerden düşünüyodum yerimiz dar olunca vazgeçtim. Küçük odamız babamız sinefil olduğundan istila edilmiş durumda:) Ordaki çocuk park yatağı tavsiye etti gittiğimiz her yerede götürebileceğimiz için bizede mantıklı geldi. Park yatak alıcaz. Dahası biz beğenicez sağolsun annem alıcak:)

evet evet miğde değil ya yemek borum - tam da anneme msn de anlatıyodum yemek borumda yangın var diye - sen yazmışın aynısını - ya bende bi şurup kullanıyodum böyle beyaz bişey unlu su gibi ama bitti - bende de epeydir yanma olmaıştı - of ya yazdırim ben pazartesi doktoruma onu çok kötü yanıyorum :S

mavi limitte erkek kardeşim ingilizce hocası da ondan dedim...tesadüf olur mu olur..hastaneye yakın diyince aklıma geldi..

Bir buçuk sene önceydi galiba ordaki sekreter ayrılmış o zaman müdür olan Ali hoca vardı tanışıyoduk kendisiyle iş teklifinde bulunmuştu ama ben yerimden memnun olduğum için düşünmemiştim. Bizim dershane damlataş sürücü kursunun karşısında yolun düşerse beklerim çay içmemeye, rezene ısmarlarım sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…