Eylem canını sıkma güzelim. Çaresi olan bir şey nasılsa. Hem kilonu da kontrol altında tutmuş olursun..
canım 100grlık yüklemen cokda yüksek cıkmadı galıba,hem zaten önü alınamıycak bı durum degıl,bılıyon hamıllelıkte artıyo buşeker,az bişe yedıgıne içtiğine dikkat edersen bı sorun cıkmazSağol canım şükür iyiyim. tatilin güzel geçmiştir umarım geçmişe biraz göz atabildim Vural beyle ilgili birileri bi şeyler söyleyip canını sıkmış galiba acaba nedir nedir:)))
50 lik tarama maalesef 189 çıktı sınır 140 biliyosunGirmeye çalıştım siteye ama şu malum saldırı elimi ayağımı bağladı. Cuma yapılmıştı 50 lik tarama , pazarteside drun ameliyat günüymüş hemşiresi 100lük yükleme istedi, pazarteside 100 lük yükleme yapıldı ondada bi değerim yüksek çıktı sadece, önce dahiliyeye gönderiyim dedi sonra vazgeçti 2 değer yüksek çıksaydı kötüydü dedi. Ama çok korktum cumartesi pazar kötüydüm 189 yüzünden.
Benim tatlıyla aram pek yoktur çayımı bilem şekersiz içerim regl dönemlerinde canım tatlı isterdi o kadar. "Bende şeker ne gezerrr " havalarındaydım ama öyle değilmiş demekki. İncir pekmez kayısı filan yiyip içiyodum hergün onları bıraktım 2 güne bir yiyip içiyorum artıkın. Vural beyde hamur işini azalt dedi korkma şunuda yiyim bunuda yiyim deyip abartma bebek büyük meraklanma dedi.Öyle işte sen naptın yüklettin mi ha bide arkadaşlar hiç kıpırdanmıycak yazmış 100lük yüklemede ben işyerim yakın diye 10 dk mesafede hastaneye her yükleme sonrası işe gelip tekrar gittim acaba kıpraştımı daha mı yüksek çıkıyo değerler.50 likte hiç kıpırdamamıştım ama gece 12 de meyvemi yeyip yatmıştım ki aftabru demişti galiba yükleme yapılacağı zaman 22:00 dan sonra bi şey yenmiyecekmiş ama hastaneden kimse böyle bi şey dememişti ben 100 lük yükleme öncesi bi gün akşam 10 da kesmiştim yemeyi içmeyi.
Yaaa minik kelebek sakın bırakma bizi. DÜzelir yaf, geçici bi süre bu...
Sağol canım evt sıkmıyorum artıkın canımı dermansız dert vermesin yüce mevlam. Bi yerde evrimi ispiyonlamışsın ya mermerşahin kenarı yapmaya çalışıyo diye :) bende geçende ondan almaya gittim adam bebeğın ağzını silmek içinmi dedi evt dedim o o tahriş eder bebeğin ağzını tülbent al sen dedi. Hem tülbent hemde mermerşahin çıkardı baktım hakkaten tülbent daha yumuşak diğeri sert. Acep mermerşahininde çeşitlerimi var bilmem. Tülbent aldım ben.
canım 100grlık yüklemen cokda yüksek cıkmadı galıba,hem zaten önü alınamıycak bı durum degıl,bılıyon hamıllelıkte artıyo buşeker,az bişe yedıgıne içtiğine dikkat edersen bı sorun cıkmaz
.evet doktor banada 12 saatlik aclıkla gel demıstı 100grlık yüklemede.ama ben bu gezınme olayında bıraz şaşırdım.bana doktorumda kanımı alan hemşirede gezınme demedı.hatta ilk 50grlıkta 1 saat beklıyecegım için hiç kalkmamıstım yerımden o 144 cıkmmıstı sınırın bıraz üstü.ama 100grlıkta 4 saat nası oturayım asla duramam.arabayla alısverıs merkezlerıne gittik durduk eşimle her kan verısten sonra ama 100grlık normal cıktı.sanırım doktorlar sey için gezme diyebılırler.hanı 12 saatlık aclıkla gıdıyoruz ya,bıde 4 saatte orda beklıyosun ac açına.tansıyonumuz düşer belki die olabılır
Sağol canım şükür iyiyim. tatilin güzel geçmiştir umarım geçmişe biraz göz atabildim Vural beyle ilgili birileri bi şeyler söyleyip canını sıkmış galiba acaba nedir nedir:)))
50 lik tarama maalesef 189 çıktı sınır 140 biliyosunGirmeye çalıştım siteye ama şu malum saldırı elimi ayağımı bağladı. Cuma yapılmıştı 50 lik tarama , pazarteside drun ameliyat günüymüş hemşiresi 100lük yükleme istedi, pazarteside 100 lük yükleme yapıldı ondada bi değerim yüksek çıktı sadece, önce dahiliyeye gönderiyim dedi sonra vazgeçti 2 değer yüksek çıksaydı kötüydü dedi. Ama çok korktum cumartesi pazar kötüydüm 189 yüzünden.
Benim tatlıyla aram pek yoktur çayımı bilem şekersiz içerim regl dönemlerinde canım tatlı isterdi o kadar. "Bende şeker ne gezerrr " havalarındaydım ama öyle değilmiş demekki. İncir pekmez kayısı filan yiyip içiyodum hergün onları bıraktım 2 güne bir yiyip içiyorum artıkın. Vural beyde hamur işini azalt dedi korkma şunuda yiyim bunuda yiyim deyip abartma bebek büyük meraklanma dedi.Öyle işte sen naptın yüklettin mi ha bide arkadaşlar hiç kıpırdanmıycak yazmış 100lük yüklemede ben işyerim yakın diye 10 dk mesafede hastaneye her yükleme sonrası işe gelip tekrar gittim acaba kıpraştımı daha mı yüksek çıkıyo değerler.50 likte hiç kıpırdamamıştım ama gece 12 de meyvemi yeyip yatmıştım ki aftabru demişti galiba yükleme yapılacağı zaman 22:00 dan sonra bi şey yenmiyecekmiş ama hastaneden kimse böyle bi şey dememişti ben 100 lük yükleme öncesi bi gün akşam 10 da kesmiştim yemeyi içmeyi.
Sağol canım evt sıkmıyorum artıkın canımı dermansız dert vermesin yüce mevlam. Bi yerde evrimi ispiyonlamışsın ya mermerşahin kenarı yapmaya çalışıyo diye :) bende geçende ondan almaya gittim adam bebeğın ağzını silmek içinmi dedi evt dedim o o tahriş eder bebeğin ağzını tülbent al sen dedi. Hem tülbent hemde mermerşahin çıkardı baktım hakkaten tülbent daha yumuşak diğeri sert. Acep mermerşahininde çeşitlerimi var bilmem. Tülbent aldım ben.
Ohhh, ne iyi yapmışsınız. Öyl egüzel bir ekip olunca ne güzel eğleniliyor, değil mi? Bİz de havalar düzeldi mi, soluğu İstiklal'de Nevizade'de alırdık. Özlemiyor değilim.
valla süper oldu..arada yapmaya karar verdik..neredeyse hoptek yapmayı deniycektim..
Çok miğdem yanıyo - ölüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmm:a015:
canım benım midem degıl ama yemek borum berbat yanıyıo bazı zamanalr,doktorum bana gaviscon verdı,valla o ilç olmasa duramam kimi zaman.fakat dikkat ettım yedıklerımle alakalı,eger baharatı fazla kacmıssa,yada hamurişi kızartma vs.ise yemek borumda yangın cıkıyo resmen.herzaman hafıf ve sulu yemek daha iyi aklında bulunsun.çünkü rahım iyice yukarı cıkıyo oda mideye baskı yapıyo.kolay hazmolmayan seyler mıdeden yemek borusuna kacıyıo ve felakaet oluyo.saglık ocagına yazdır o şurubu zaten hamilelik için üretilmiş bi şurupmus gebelıkte a katagorsinde
eylem sen yoksa mavi limittemisin??
Yok canım Özveri'deyim. Aaa hiç duymadım dersen şaşırmam :) Adımda Hatıra :) Bugün söyleyim yarın söyleyim derken adımı söylemek bugüne kısmet oldu.
allah onu çıkarandan razı olsun...valla bazı şeyleri ona güvenerek yiyiyorum...hokus pokus özelliği var ilacın..
aaaa..hiç duymadım hakikaten:)))) memnun oldum...alışmıştım eyleme...değişik bi ismin var..yani sık bulunmayan..
canım benım midem degıl ama yemek borum berbat yanıyıo bazı zamanalr,doktorum bana gaviscon verdı,valla o ilç olmasa duramam kimi zaman.fakat dikkat ettım yedıklerımle alakalı,eger baharatı fazla kacmıssa,yada hamurişi kızartma vs.ise yemek borumda yangın cıkıyo resmen.herzaman hafıf ve sulu yemek daha iyi aklında bulunsun.çünkü rahım iyice yukarı cıkıyo oda mideye baskı yapıyo.kolay hazmolmayan seyler mıdede mide asiti yapıyo sonra oda yemek borusuna kacıyıo ve felakaet oluyo.saglık ocagına yazdır o şurubu zaten hamilelik için üretilmiş bi şurupmus gebelıkte a katagorsinde
mavi limitte erkek kardeşim ingilizce hocası da ondan dedim...tesadüf olur mu olur..hastaneye yakın diyince aklıma geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?