2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bu yolda beraber yürüdüğüm tüm anne adayları hepinizin anneler günün kutluyorum ve ALLAH'TAN sağlıkla bebeklerinizi kucanıza almanızı diliyorum..Seneye bugün yuvanızda eşiniz ve bebeğinizle AŞK SAĞLIK MUTLULUK HUZUR dolu bir anneler günü geçirmenizi diliyorum ALLAH'TANa.s.

anneler günümüz kutlu olsun.. nice yıllar yavrularımızla birlikte olmak dileğiyle...

Hangi söz anlatmaya yeterki seni anne.anne olmadan anlamazdım kaygılarını.kızdırır çileden çıkartırdın beni.onu yapma buraya gitme diye verdiğin direktiflerin canımı sıkardı çoğu zaman.canından bir can olduğumu kırk cümlede kursan anlamam mümkün değildi.dikkat ederdimde her zaman ben ağlarken sen kahrolurdun,sevincim bayramın hüznüm yıkılışında.nasıl bir sabır derdim rabbim nasıl bir sabır?kızmaz yıkılmaz,bağırmaz....bebeğimi kaybettiğimde anladım seni annem...yavrum diyordun ta ciğerinden...ben yavruma ağlarken sen bana ağlıyordun.dünya buydu sanırım düzen bu.neden ben diye feryatlar arasındayken sen benim yanımda sakladığın gözyaşlarını ardımdan sessiz sessiz akıtıyordun...hani nerdeydi annem dost akraba dediklerimiz?bir sen kalmıştın kaosumda bir ben,birde bana kalan o korkunç karanlık acı gözyaşı..bebeğim yaşasaydı ilk anneler günümüzü kutlayacaktık oğlumla.anne diyemesede onun annesi olma mutluluğunda kalacaktım...
saatlerdir ağlıyorum anne.seninle konuşurken bile titrek sesimi saklamayı beceremedim.yüreğimde bir yer acıyor adını koyamıyorum..annem;can yoldaşım söyle kalbine atmayı unutmasın..CANIM YAVRUM;gelişinle hayata 1-0 yenik başlayan ben beraberliği yakaladım sayende.umutla doldu yüreğim sen geldin.kışa dönmüştü dünyam seninle baharları yakaladım.biraz korku biraz telaşla başladı hikayemiz.öylede devam ediyor.zaman geçecek ve sen karanlık dünyama ışık gibi doğacaksın.zamanında gel kuzum.zamanında sağlıkla gel.seni sabır ve duayla bekliyoruz...günüm seninle daha anlamlı ve dha özel....teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattığun için.yavrularımız sana emanet....

Yuregi guzel tum anne adaylarinin anneler gununu kutlarim. Rabbim bizlere bu mutlulugu yasattigi icin ne kadar sansli oldugumuzun bugun bir kere daha farkina vardim..Icimizdeki o minicik mucizelerin hepimize "annecim" deyip boynumuza sarildigi gunleri biranonce gormemiz dilegiyle..
a.s.ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUNa.s.

aynen canım bende cok duygusalım sabahtan beri annemle konusurken bogazım dugumlendi bugun hic keyfim yok

kimsecik yok bugun sitede((( herkes annesinin yanina gitti heralde..

yyaaaa kimse yook burda bugün anneler günü herkes annesinin yanındamı ben annemden uzaktayız sadece telefonla konuştuk saatlerce ama yetmedi neyse hepimiizzn ANNELER GÜNÜ KUTLU olsun aallah yenisine erdirsin..

Dün daha önce bahsettiğim gibi Çeşme'deydim arkadaşlar. Birkaç saat önce döndüm. O yüzden biraz geç oldu ama, hepinizin bu ilk anneler gününü kutluyorum. Benimkini ilk kutlayan kimdi biliyor musunuz?....ANNEMsenağlamaCanım anneciğim, bana hiiiç farkettirmedi ama şimdi o kadar iyi anlıyorum ki onu. Meğer ne çok zorluk çekmiş bana kavuşabilmek için. Ne yorgunluklar, stresler, üzüntüler, sevinçler, ağrılar, kramplar atlatmış. Allah tüm annelere evlatlarıyla birlikte uzuuun, sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:

Beni aksine ikna etmeye çalışan mihrakların tüm çabalarına rağmen deniz sezonunu açmış bulunuyorumhihoyyytHayırlı uğurlu ossuuunalkisalkisalkisAyrıca bir deli ben değilmişim, Çeşme'de sezon çoktaaan açılmış, bunu da gördüm yani. Gerçi normal performansımın epey altında, 15 dakika kadar kalabildim suda korkumdan ama yine de o denizin vücudumda oluşturduğu rahatlama hissini hiçbir şeye değişmem:asigim:
burcuuu benim yerimede gir denizeee, ay bide kumru yeee cesmede, yaninda bol salatalik tursusu da...
Girdim gülüm girdim, kumrumu da yedim, sefam olsun:sm_cool:

Gözün aydın adaşçığım ya, ben de dedim bu kız nikah mı tazeliyecekkaydirigubbakcemile3

burkocum , Allaha şükür comebaby arkadaşımız için bulduk yeter miktardaki fitil ihtiyacını alkisalkisalkis
Allah dua eden , arayan ,bulup gönderecek olan tüm arkadaşlardan razı olsun :Saruboceq:
Okudum canım, çok da sevindim. Ama hemen arkasından senin durumunu okudum:a015:Kaderin oyunu gerçekten. Sakın ümidini kaybetme. Aynı şekilde senin ihtiyacın olan fitiller de en kısa zamanda bulunacaktır inşallah. Dualarımız seninle:Saruboceq:

Biz de dün akşam öğretmenevinde yemekteydik. Normalde kapı gıcırtısında göbek atan ben, yerimden bile kalkmadım:bbo:Çok zordu benim için vallahi. Bak ben de gıpta ettim sana. Maşallah

Hay ağzını öpeyim senin, ne güzel söylemişsina.s.Beni eskiden tanıyanların hiçbiri çok kilo almışsın demedi. Ama ilk defa görenler, haftasını öğrenince "aa daha küçükmüüüş" diyorlar imalı imalı. Boşveeer, he de geç

Bende de mevcut o manyaklık, yalnız değilsin

Oh oh güle güle uyusun, uyusun da büyüsün damatçığım yatağında. Maşallah kuzucuğa

norracım böyle şeyler çok moral bozabiliyor.inşallah değiştirirler canım.beşiğiniz hayırlı olsun.
herkeşlerin anneler günü kutlu olsun.hihoyyyt

uff evet, sabah konusurken bi tuhaf oldum annemle(( bi de bu sipa tekmeledikce daha bi tuhaf oldum, duygu seli yasiyorum sabahtan beri(

Aklımdan gecmedıyse bugun bılmem ne oliimmm.. dedım fırsat bu fırsat.. aglar sımdı bızımm muson yagmuru goslu arkadasımm :)))

Raatladın mı annem.. döktün mü incilerini.. neden 15 dk kaldın.. kızdımm valla.. alsaydın bi altına tabure otursaydın ıcınde şöle... keser mi ki ne o seniii -tatlicadiarzu-

Sen bi hasta oldum, burnum akıoo dıe yaz buraya Furkooo.. senden ciğ köfte yapıp sıteye dagıtmazsam bende adam değilimmm.. hade bakalım, hodrı meydan

Merhaba kızlar. Ben de hepimizin geçmiş annleer gününü kutluyorum. ınşallah seneye sıpalarımızla birlikte... Bizimki güne tekmelerle başladı. Hatta beni uyandırdı diyeyim. Aha, dedim, benimki anneler günümü kutluyor :)

Burko iyi yapmışsın canım. Ben de olsam normalde durmam ama, korkuyorum Doruk'u üşütürüm diye... ınşallah bir kaç hafta sonra :)

selam kızlar bizde kocişimle annemle ve kızlarımla güzel bir gün geçirdim birde şunu söylemeden edemiyecegim dün gece sag tarafıma birazda olsa yattım zor yatıyorum alışkın degilim çünki sabah bir baktım üst pijamamın göğüsüme gelen yerinde bir şey farkettim kurumuş kızlar süt gibi olan sıvı gelmeye başlamış bu doguma az kaldı anlamına geliyor ilk hamileligimde son aylarda başlamıştı ay bir sevindimki sormayın gitsin memişler bile hazırlanıyor doguma sag taraftada olmuştu ama azdı kayle almadım ama sol tarafta daha fazla olmuş sizde dikkat edin bakın farkediceksiniz bence sizdedede oluyordur belki

Günaydın kızlar. İzmir'de güneşli, pırıl pırıl bir günhihoyyytHepimizin günü öyle olsun inşallahalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…