--------------------------------------------------------------------------------
inşallah seni kucagıma alabilicem seni çok seviyoruz dualarla bekliyoruz saglıcakla gel bebegim ANNEN duygusal bi güne uyandım annemden kilometrelerce uzagım sesimi duyar yüreginde hisseder canım annem anneler günün kutlu olsun
yok yok hayatım burdayım ben - bende senndenim - anneleri uzak olan grup senağlama
Girdim gülüm girdim, kumrumu da yedim, sefam olsun:sm_cool:burcuuu benim yerimede gir denizeee, ay bide kumru yeee cesmede, yaninda bol salatalik tursusu da...
Gözün aydın adaşçığım ya, ben de dedim bu kız nikah mı tazeliyecekkaydirigubbakcemile3Sağol helincim.
Kızlar saçımı boyadık sonunda. Kendi rengini aldı (aslında ben daha açık, karamel gibibişiler istiyodum ya, neyse, nasılsa kalıcı değil.) En azından beyazlarım kapandı. Şimdi oturdum bir de fransız manikürü yaptım kendime, yarın da gidip fön çektireceğim. Nikaha hazırım :) (Üniden bir arkadaş evleniyor da)
Evrim nerdesin kız? Fena sardı bakıyorum tentene :))
Okudum canım, çok da sevindim. Ama hemen arkasından senin durumunu okudum:a015:Kaderin oyunu gerçekten. Sakın ümidini kaybetme. Aynı şekilde senin ihtiyacın olan fitiller de en kısa zamanda bulunacaktır inşallah. Dualarımız seninle:Saruboceq:burkocum , Allaha şükür comebaby arkadaşımız için bulduk yeter miktardaki fitil ihtiyacını alkisalkisalkis
Allah dua eden , arayan ,bulup gönderecek olan tüm arkadaşlardan razı olsun :Saruboceq:
Biz de dün akşam öğretmenevinde yemekteydik. Normalde kapı gıcırtısında göbek atan ben, yerimden bile kalkmadım:bbo:Çok zordu benim için vallahi. Bak ben de gıpta ettim sana. Maşallahgünaydın zuzular..
akşam kızlarla öğretmen evine gittik..canlı müzik vardı..oohh bi güzel kurtlarımızı döktük...hoppidi hoppidi..başka bi hamile vardı bana bakıp duruyodu nası oynuyo diye..sonra cesaret aldı galiba kendisine çıktı döktürdü...çok eğlendim valla..oğluma da bi değişiklik oldu galiba pıt pıttı..
Hay ağzını öpeyim senin, ne güzel söylemişsina.s.Beni eskiden tanıyanların hiçbiri çok kilo almışsın demedi. Ama ilk defa görenler, haftasını öğrenince "aa daha küçükmüüüş" diyorlar imalı imalı. Boşveeer, he de geçcanım zaten kilolu başlayanların kendilerini zayıflarla kıyaslaması çok anormal. tabi ki de aldığın kilo sayısı ondan daha fazla olacak. zaten o geçmişte yatırım yapmış. şimdi sıra sen de. benim de kuzenim bana hava atıodu geçen gün. 7 kiloyla bitirmiş gebeliğini. ben şimdiden 12 kilo almışım die. pardon canım dedim sen 100 kiloyla hamile kaldın ben 48 kilo. bırakta alaım izin ver de sen alma dedim ama damara basıolar. o kadar kiloya 2 buçuk kilo bebek doğurdu minnacık. belki biraz daha düzgün beslenseydi daha kuvvetli bir bebeği olabilirdi. hiç takma canım elalem ne demiş ne sölemiş. insanlar kendilerini bilmiolar yani neyle neyi karşılaştırıosun bak bi dimi.1 kilo alıp övünenlere ders olsun . iinde taşıdığın yağ parçası deil ki aldığın almadığın kiloyla övün. canlı taşıorsun ve onun sağlığı için herşeye değer
Bende de mevcut o manyaklık, yalnız değilsinben manyak dercede bebegimi ozler oldum buaralar heleki icimde fırlanıp durdukca onunla oynaıp eglendikce koklayasım mıncıklayasım gelio benmi delüyüm acep yoksam sizdede varmı ...
bir arkadasım avonun catlak kremini verdi sursem zararı olurmuki
selam kizlar bugun burda ne kadar bebek magazasi varsa gezdik kocisle, resmen gaza geldi, hepsini gezmek istedi
once bebegimizin besigini aldik,sonra da baska bi magazadan karyolasini aldik promosyonlu fiyata..eve geldik, besigi kurduk cok cici oldu yarin foto ceker koyarim ama karyolayi kurmak icin kutusunu acinca kotu bir suprizle karsilastik ( karyolanin bi basi defolu ciktiÇok üzgünüm çoookcok sinirlendik, magaza kapanmisti biz eve geldigimize, pazartesiye kaldi degisim ama promosyon urunu oldugu icin degisim yaparlarmi bilmiyorm, fiste promosyon urunleri degistirilmez diyor, ama defolu halde kurmamaiz imkansiz, vida deliklerinin biri ic digeri dis tarafta kurmak imkasiz, insallah degistiriler, ne guzel herseyini hazirlayip resmini cekicektim ( çok üzgünüm:
Hangi söz anlatmaya yeterki seni anne.anne olmadan anlamazdım kaygılarını.kızdırır çileden çıkartırdın beni.onu yapma buraya gitme diye verdiğin direktiflerin canımı sıkardı çoğu zaman.canından bir can olduğumu kırk cümlede kursan anlamam mümkün değildi.dikkat ederdimde her zaman ben ağlarken sen kahrolurdun,sevincim bayramın hüznüm yıkılışında.nasıl bir sabır derdim rabbim nasıl bir sabır?kızmaz yıkılmaz,bağırmaz....bebeğimi kaybettiğimde anladım seni annem...yavrum diyordun ta ciğerinden...ben yavruma ağlarken sen bana ağlıyordun.dünya buydu sanırım düzen bu.neden ben diye feryatlar arasındayken sen benim yanımda sakladığın gözyaşlarını ardımdan sessiz sessiz akıtıyordun...hani nerdeydi annem dost akraba dediklerimiz?bir sen kalmıştın kaosumda bir ben,birde bana kalan o korkunç karanlık acı gözyaşı..bebeğim yaşasaydı ilk anneler günümüzü kutlayacaktık oğlumla.anne diyemesede onun annesi olma mutluluğunda kalacaktım...
saatlerdir ağlıyorum anne.seninle konuşurken bile titrek sesimi saklamayı beceremedim.yüreğimde bir yer acıyor adını koyamıyorum..annem;can yoldaşım söyle kalbine atmayı unutmasın..CANIM YAVRUM;gelişinle hayata 1-0 yenik başlayan ben beraberliği yakaladım sayende.umutla doldu yüreğim sen geldin.kışa dönmüştü dünyam seninle baharları yakaladım.biraz korku biraz telaşla başladı hikayemiz.öylede devam ediyor.zaman geçecek ve sen karanlık dünyama ışık gibi doğacaksın.zamanında gel kuzum.zamanında sağlıkla gel.seni sabır ve duayla bekliyoruz...günüm seninle daha anlamlı ve dha özel....teşekkür ederim rabbim bana bu duyguyu yaşattığun için.yavrularımız sana emanet....
kayracım ne güzel yazmışsın nasıl döküldgözyaşlarım anlatamam aynı şeyleri yaşamış biri olarak tutamadım kendimi :a015: :a015: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
norracım böyle şeyler çok moral bozabiliyor.inşallah değiştirirler canım.beşiğiniz hayırlı olsun.selam kizlar bugun burda ne kadar bebek magazasi varsa gezdik kocisle, resmen gaza geldi, hepsini gezmek istedi
once bebegimizin besigini aldik,sonra da baska bi magazadan karyolasini aldik promosyonlu fiyata..eve geldik, besigi kurduk cok cici oldu yarin foto ceker koyarim ama karyolayi kurmak icin kutusunu acinca kotu bir suprizle karsilastik ( karyolanin bi basi defolu ciktiÇok üzgünüm çoookcok sinirlendik, magaza kapanmisti biz eve geldigimize, pazartesiye kaldi degisim ama promosyon urunu oldugu icin degisim yaparlarmi bilmiyorm, fiste promosyon urunleri degistirilmez diyor, ama defolu halde kurmamaiz imkansiz, vida deliklerinin biri ic digeri dis tarafta kurmak imkasiz, insallah degistiriler, ne guzel herseyini hazirlayip resmini cekicektim ( çok üzgünüm:
uff evet, sabah konusurken bi tuhaf oldum annemle(( bi de bu sipa tekmeledikce daha bi tuhaf oldum, duygu seli yasiyorum sabahtan beri (
Dün daha önce bahsettiğim gibi Çeşme'deydim arkadaşlar. Birkaç saat önce döndüm. O yüzden biraz geç oldu ama, hepinizin bu ilk anneler gününü kutluyorum. Benimkini ilk kutlayan kimdi biliyor musunuz?....ANNEMsenağlamaCanım anneciğim, bana hiiiç farkettirmedi ama şimdi o kadar iyi anlıyorum ki onu. Meğer ne çok zorluk çekmiş bana kavuşabilmek için. Ne yorgunluklar, stresler, üzüntüler, sevinçler, ağrılar, kramplar atlatmış. Allah tüm annelere evlatlarıyla birlikte uzuuun, sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?