2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydııın,
Burkooo, ya gypsesra duymasın denize girdiğini bak, valla bunalıma girer.
Evrişşş, hımmm çiğ köfteye bayılırım, hele de butlu bi hamileden yapılmışsa mmmmm değmeyin keyfime..

Sen bi hasta oldum, burnum akıoo dıe yaz buraya Furkooo.. senden ciğ köfte yapıp sıteye dagıtmazsam bende adam değilimmm.. hade bakalım, hodrı meydan

Evrişşş, hımmm çiğ köfteye bayılırım, hele de butlu bi hamileden yapılmışsa mmmmm değmeyin keyfime..

Ne oluyor leeyn:1shok:Teker teker saldırın bea:tomato:

delikafadulden delikafadulden Anaaa bende de oldu aynısı bende de...delikafadulden delikafadulden Başakcım yaşadığım şoku anlatamam. Atletimde 3 damla kurumuş bir leke vardı. Tam sağ memişin üstünde. Ben de bir gece önce sağa sola çok döndüm ve bir türlü rahat uykuya dalamamıştım. Demek doğuma az kaldı anlamına geliyor. Erken doğum falan yapmayayım Allah korusun :Saruboceq: Hatta bu kadar erken niye süt gelsin ki diye de düşünmüştüm. O zaman süt saklama poşeti ya da kaplarından bir an önce alıp bir kenara koymak gerek. Eğer doğumdan önce çok süt gelecek olursa onları ziyan olmaması için biriktirmemiz lazım. Bir arkadaşımın sütü doğumdan önce geldi ve ilk sütün büyük kısmı heba olmuştu, doktor da keşke sağıp buzluğa koysaydın demişti.

Canım benim defolu malı değiştirmeleri gerek. İndirimden alınan ürün değiştirilmez yazabilir fişte ama "defolu ürün alınmaz" yazmıyor değil mi?? Bu konuda ısrar edin. Bence değiştireceklerdir. Canını sıkma. Beşiğini merak ediyorum bir an önce ekle resmini. Aftabru da ekleyecek mobilyasının resmini haalaaa. Bekliyos cicim.

Anne sütünü artırıcı bitkisel kürler (Galactogogue)
KIZLAR Bİ SİTEDE BULMUŞ KARDEŞİM BENDE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM

Evros cok teşekkürler bu değerli bilgiler için. Kaydettim :)

Burkoo sezonu açmışsın ne güsell. Şimdi denize girmek için neler vermezdim. Mis gibi yosun kokuları geldi burnuma :) Keyfini çıkar tatlım.

Burkoo sezonu açmışsın ne güsell. Şimdi denize girmek için neler vermezdim. Mis gibi yosun kokuları geldi burnuma :) Keyfini çıkar tatlım.

Oh oh yaşamaktan anlayanlar da var aramızda ne mutlu ki. Evriiiiş duy bunları duy!:enbuyukkk:

Ay dur önce MAŞALLAH diyeyim, sonra dilimi ısırayım. Site normale döndü galiba arkadaşlar. Maille gelen mesajlar bugün tekrar başladı. Şakır şakır yağıyor vallahidelikafadulden

günaydın arkadaşlar .....

hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları size yazdıktan sonra wc ye gittim ve yine gelmişti bir damla kırmızı kan ve ben bu sefer salya sümük dr. aradım gel hemen muayene edelim dedi evdekileri ayağa kaldırdım biliyorsunuz ben ilçede oturuyorum apar topar ile dr. a gittik dr. hemen aldı beni muayeneye alttan muayene oldum aylardan sonra ilk kez çok korktum zaten inmek çıkmak o kadar zor olduki o koltuğa neyse dr. şu aletin adı neydi spekulummuydu neydi onla baktı tabi ben bağırmaktan bitmişim herhangi bir açılma yada rahimde yumuşama varmı doğum eylemi varmı diye baktı sonra gazli bezle içerisini sildi herhangi bir kanama varmı falan diye baktı en son aşama ise vajinal ultrasondu şükür hiçbirinde sorun çıkmadı içeride herhangi bir kanama yok, rahimde açılma yumuşamada yok yalnızla rahim ağzımda yaralarım vardı onlarla ilgili yada başka bir dış yüzeyle alakalı gelen kan olabilir dedi dr. içimi rahatlatmak için içeriyi sildiği bezi gösterdi, ultrason aletini gösterdi bak diyor tertemiz kan falan yok diye en son dedi belki intihap falan vardır idrar testi yaptı ondada birşey çıkmadı... tedbir amaçlı yeniden progestana başladım yeniden günde 3 tane alıyorum cuma günü istirahatliydim hafta sonu zaten çalışmıyorum dr. birdaha gelirse hafta sonu pazartesiden itibaren raporlusun dedi ama şükür birdaha gelmedi bende işteyim öyle kızlar kötü bir gün geçirdim ama şimdi allaha şükür iyiyim....

burkodan bence bonfile yapalım..yumuş yumuş yiyelim..tuzuda üstündedir denizden çıkmış ya..he he

canım çooook geçmiş olsun..nasıl korkmuşsundur kimbilir..okurken çok gerilldim..Allahtan kötü bir şey yoktur..Rabbim bir daha yaşatmasın canım.bol bol dinlenmeye çalış..evde hiç bir şeye elini sürme.

GUNAYDINLARRRRRR

herkese iyi haftalar dilerimm

hava çok sukur isindi benimde nesem yerine geldi tum haftasonu gezmekten girmeye vakit bulamadım hep niyetlendim sizleri ozledim ama fırsat olmadı birazda sırt agrım izin vermedi yatmak zonuda kaldım sokaklarad oldgum zaman haricinde. simdi geçmisi okuyayım umarım herkes iyidirrr

atlamadan geçmis anneler gununuzu kutluyorummm. oglum babasınla tabi birlikte bir resim cercevesi almıslar . iki resimlik bir cerceve ve bir yanda ece nin ultrason resmi var yuz resimlerniden bir tarafta berkenin resmi tabiben salya sumuk bunu gorunce. :)) seneye insallah sizlerde kucaklarınızda çocuklarınızla kutlayacaksınız.

çok sağol tatlım bunuda atlattık allahın izniyle.... evde zaten hiçbir iş yapmıyorum ama malesef şuan işteyim allahtan bu aralar işlerim yoğun değil oturuyorum.... rabbim banada kimseyede yaşatmasın çok zor....

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
tüm güzel anne adaylarının anneler gününü biraz gecikmeli de olsa kutlar, seneye dolu dolu bir anneler günü yaşamamızı dilerim.
malum kaçgündür giremiyorum siteye... okuyamamıştım hiç sizleri. cmts gecenin bir vakti uykum kaçtı, kalkıp pc nin başına geçtim ve tam 90 sayfa okudum. sabah ezanı okununca da gidip yattım. yani şimdilik sadece 4-5 sayfa kaybım var gibi... ohhh be yakaladım sonunda gündemi. neler neler konuşulmuş. hatta sıcak su termosu krizi atlatılmış.... vatan hasreti çekenler, kanaması olup da panik olanlar, yapılan alışverişler.... oooo neler neler.... hepsini hatırlayamıyorum.....
ESRAKO, çok nazik smssin için çok teşekkürler canım. çok geç saatte gördüğüm için cevap yazamadım.

son sayfadan anladığım kadarıyla;

MıLKSHAKE, kanamanın önemsiz olduğunu , problem olmadığını öğrenmişsin, için rahatlamış, çok sevindim. yine de dikkat et kendine.
BURKO, sezonu açmışsın. senin adına çok sevindim. kendime adıma ise çok kıskandım. çoook.... ben de yüzmek istiyorum. belki 19 mayıs haftası küçük bir kaçamak yaparız eşimle. ayarlaması zor olacak ama çok istiyorum. yakın biryerlere belki kaçarız.

ben şimdi yine işlere dalıyorum balıklama. toplantıya giriyorum birazdan. okuyamam. ama bugün arayı kapatmaya niyetliyim.

günaydın güzel anneler, umarım haftamız güzel geçer...

burkocummm seni yemelere kalkmışlar.. korkma arkandayım. benki ankaranın bağrından kopup gelmiş biri olarak -yaz boyu burun kıvırarak bir kere- ancak denize girerken artık geçen yaz kendimi öyle aşmışım aşmışım ki işe gelmeden önce --- işten çıktıktan sonra tüm yazı karadenizin soğuk sularında geçirdim. tabi çeşme kadar erken açamıyoruz sezonu ama haziran bir gelsin denizdeyimmmm.

milkshakecim geçmiş olsun canım. için rahatlamış ama rahatlayana kadar da epey yorulmuşsun. annelik zor zanaatmiş.... öğreniyoruz.

Gelmiş geçmiş olsun tatlım:teselli:İçini rahatlatmak için söylemiyorum, ben çok duydum böyle 5., 6. aydan sonra kanama yaşayanları. Çok şükür hiçbirinde de kanama bebekten kaynaklanmıyordu ve bebişlerin maşallahı var şimdi. Sen doktorun dediği gibi bol bol dinlen. Suyunu ihmal etme ve hiçbir şeye canını sıkma. Stres herşeyin nedeni çünkü

burkodan bence bonfile yapalım..yumuş yumuş yiyelim..tuzuda üstündedir denizden çıkmış ya..he he

Canııım okurken içim sızladı yaa :1shok: Çok çok geçmiş olsun. Ben geçmişi düzenli takip edemiyorum onun için önceki mesajından haberim olmadı. Bir daha tekrarlanmaz inşallah. Kendini yorma bol bol dinlen. Hiç bir şey olmaycak Allah'ın izniyle.

defne ve aftabru evet kızlar şükürler olsun içim rahatladı ilk günlere geri döndüm her dakika wc ye gidip kontrol ettim acaba geliyormu diye.... artık benim için nerden geldiği önemli değil bebeğimle hamileliğimle ilgili bir kanama değil ya ondan dolayı çok rahatım.... zaten dr. eğer gebelikle ilgili bir kanama olsaydı öyle peçeteye gelmezdi çamaşırına kadar geçerdi dedi..... evet annelik en zor zanaatmış 9 ay çok büyük emek, sabır gerektiriyormuş dışarıdan bakınca çok kolaymış gibi geliyor du ama yaşamak apayrı birduygu yinede herşeye değer rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin....

Evrişciiiiim hani bir link yazmıştın sen, doğum yapan annelerin tecrübelerini paylaştıkları bir linkti, hatırladın mı? Ara ara başım döndü, bulamıyorum aynı sayfayıı kafamçokkarıştı Sen hatırlıyormusun neredeydi, hangi linkti :uhm::uhm:

milkshakecim cok gecmis olsun canım bebise bisey olmaması guzel ama bitaraftanda senin yasadıgın stres kotu tabi tahmin edebiliorum cok ama cok gecmis olsun

Efet...snıffsenağlamabisi yemeye kalktılar....snıffsenağlamabisim etimis ne budumus ne.....snıffsenağlama-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…