Sen bi hasta oldum, burnum akıoo dıe yaz buraya Furkooo.. senden ciğ köfte yapıp sıteye dagıtmazsam bende adam değilimmm.. hade bakalım, hodrı meydan
Evrişşş, hımmm çiğ köfteye bayılırım, hele de butlu bi hamileden yapılmışsa mmmmm değmeyin keyfime..
selam kızlar bizde kocişimle annemle ve kızlarımla güzel bir gün geçirdim birde şunu söylemeden edemiyecegim dün gece sag tarafıma birazda olsa yattım zor yatıyorum alışkın degilim çünki sabah bir baktım üst pijamamın göğüsüme gelen yerinde bir şey farkettim kurumuş kızlar süt gibi olan sıvı gelmeye başlamış bu doguma az kaldı anlamına geliyor ilk hamileligimde son aylarda başlamıştı ay bir sevindimki sormayın gitsin memişler bile hazırlanıyor doguma sag taraftada olmuştu ama azdı kayle almadım ama sol tarafta daha fazla olmuş sizde dikkat edin bakın farkediceksiniz bence sizdedede oluyordur belki
selam kizlar bugun burda ne kadar bebek magazasi varsa gezdik kocisle, resmen gaza geldi, hepsini gezmek istedi
once bebegimizin besigini aldik,sonra da baska bi magazadan karyolasini aldik promosyonlu fiyata..eve geldik, besigi kurduk cok cici oldu yarin foto ceker koyarim ama karyolayi kurmak icin kutusunu acinca kotu bir suprizle karsilastik ( karyolanin bi basi defolu ciktiÇok üzgünüm çoookcok sinirlendik, magaza kapanmisti biz eve geldigimize, pazartesiye kaldi degisim ama promosyon urunu oldugu icin degisim yaparlarmi bilmiyorm, fiste promosyon urunleri degistirilmez diyor, ama defolu halde kurmamaiz imkansiz, vida deliklerinin biri ic digeri dis tarafta kurmak imkasiz, insallah degistiriler, ne guzel herseyini hazirlayip resmini cekicektim ( çok üzgünüm:
Anne sütünü artırıcı bitkisel kürler (Galactogogue)
KIZLAR Bİ SİTEDE BULMUŞ KARDEŞİM BENDE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Merhaba kızlar. Ben de hepimizin geçmiş annleer gününü kutluyorum. İnşallah seneye sıpalarımızla birlikte... Bizimki güne tekmelerle başladı. Hatta beni uyandırdı diyeyim. Aha, dedim, benimki anneler günümü kutluyor :)
Burko iyi yapmışsın canım. Ben de olsam normalde durmam ama, korkuyorum Doruk'u üşütürüm diye... İnşallah bir kaç hafta sonra :)
Burkoo sezonu açmışsın ne güsell. Şimdi denize girmek için neler vermezdim. Mis gibi yosun kokuları geldi burnuma :) Keyfini çıkar tatlım.
günaydın arkadaşlar .....
hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları size yazdıktan sonra wc ye gittim ve yine gelmişti bir damla kırmızı kan ve ben bu sefer salya sümük dr. aradım gel hemen muayene edelim dedi evdekileri ayağa kaldırdım biliyorsunuz ben ilçede oturuyorum apar topar ile dr. a gittik dr. hemen aldı beni muayeneye alttan muayene oldum aylardan sonra ilk kez çok korktum zaten inmek çıkmak o kadar zor olduki o koltuğa neyse dr. şu aletin adı neydi spekulummuydu neydi onla baktı tabi ben bağırmaktan bitmişim herhangi bir açılma yada rahimde yumuşama varmı doğum eylemi varmı diye baktı sonra gazli bezle içerisini sildi herhangi bir kanama varmı falan diye baktı en son aşama ise vajinal ultrasondu şükür hiçbirinde sorun çıkmadı içeride herhangi bir kanama yok, rahimde açılma yumuşamada yok yalnızla rahim ağzımda yaralarım vardı onlarla ilgili yada başka bir dış yüzeyle alakalı gelen kan olabilir dedi dr. içimi rahatlatmak için içeriyi sildiği bezi gösterdi, ultrason aletini gösterdi bak diyor tertemiz kan falan yok diye en son dedi belki intihap falan vardır idrar testi yaptı ondada birşey çıkmadı... tedbir amaçlı yeniden progestana başladım yeniden günde 3 tane alıyorum cuma günü istirahatliydim hafta sonu zaten çalışmıyorum dr. birdaha gelirse hafta sonu pazartesiden itibaren raporlusun dedi ama şükür birdaha gelmedi bende işteyim öyle kızlar kötü bir gün geçirdim ama şimdi allaha şükür iyiyim....
canım çooook geçmiş olsun..nasıl korkmuşsundur kimbilir..okurken çok gerilldim..Allahtan kötü bir şey yoktur..Rabbim bir daha yaşatmasın canım.bol bol dinlenmeye çalış..evde hiç bir şeye elini sürme.
Gelmiş geçmiş olsun tatlım:teselli:İçini rahatlatmak için söylemiyorum, ben çok duydum böyle 5., 6. aydan sonra kanama yaşayanları. Çok şükür hiçbirinde de kanama bebekten kaynaklanmıyordu ve bebişlerin maşallahı var şimdi. Sen doktorun dediği gibi bol bol dinlen. Suyunu ihmal etme ve hiçbir şeye canını sıkma. Stres herşeyin nedeni çünkügünaydın arkadaşlar .....
hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları size yazdıktan sonra wc ye gittim ve yine gelmişti bir damla kırmızı kan ve ben bu sefer salya sümük dr. aradım gel hemen muayene edelim dedi evdekileri ayağa kaldırdım biliyorsunuz ben ilçede oturuyorum apar topar ile dr. a gittik dr. hemen aldı beni muayeneye alttan muayene oldum aylardan sonra ilk kez çok korktum zaten inmek çıkmak o kadar zor olduki o koltuğa neyse dr. şu aletin adı neydi spekulummuydu neydi onla baktı tabi ben bağırmaktan bitmişim herhangi bir açılma yada rahimde yumuşama varmı doğum eylemi varmı diye baktı sonra gazli bezle içerisini sildi herhangi bir kanama varmı falan diye baktı en son aşama ise vajinal ultrasondu şükür hiçbirinde sorun çıkmadı içeride herhangi bir kanama yok, rahimde açılma yumuşamada yok yalnızla rahim ağzımda yaralarım vardı onlarla ilgili yada başka bir dış yüzeyle alakalı gelen kan olabilir dedi dr. içimi rahatlatmak için içeriyi sildiği bezi gösterdi, ultrason aletini gösterdi bak diyor tertemiz kan falan yok diye en son dedi belki intihap falan vardır idrar testi yaptı ondada birşey çıkmadı... tedbir amaçlı yeniden progestana başladım yeniden günde 3 tane alıyorum cuma günü istirahatliydim hafta sonu zaten çalışmıyorum dr. birdaha gelirse hafta sonu pazartesiden itibaren raporlusun dedi ama şükür birdaha gelmedi bende işteyim öyle kızlar kötü bir gün geçirdim ama şimdi allaha şükür iyiyim....
burkodan bence bonfile yapalım..yumuş yumuş yiyelim..tuzuda üstündedir denizden çıkmış ya..he he
günaydın arkadaşlar .....
hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları size yazdıktan sonra wc ye gittim ve yine gelmişti bir damla kırmızı kan ve ben bu sefer salya sümük dr. aradım gel hemen muayene edelim dedi evdekileri ayağa kaldırdım biliyorsunuz ben ilçede oturuyorum apar topar ile dr. a gittik dr. hemen aldı beni muayeneye alttan muayene oldum aylardan sonra ilk kez çok korktum zaten inmek ....
Efet...snıffsenağlamabisi yemeye kalktılar....snıffsenağlamabisim etimis ne budumus ne.....snıffsenağlama-tatlicadiarzu-burkocummm seni yemelere kalkmışlar.. korkma arkandayım. benki ankaranın bağrından kopup gelmiş biri olarak -yaz boyu burun kıvırarak bir kere- ancak denize girerken artık geçen yaz kendimi öyle aşmışım aşmışım ki işe gelmeden önce --- işten çıktıktan sonra tüm yazı karadenizin soğuk sularında geçirdim. tabi çeşme kadar erken açamıyoruz sezonu ama haziran bir gelsin denizdeyimmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?