Evrişciiiiim hani bir link yazmıştın sen, doğum yapan annelerin tecrübelerini paylaştıkları bir linkti, hatırladın mı? Ara ara başım döndü, bulamıyorum aynı sayfayıı kafamçokkarıştı Sen hatırlıyormusun neredeydi, hangi linkti :uhm::uhm:
ay canım benim.çok geçmiş olsun.yaşadığın korkuyu çok iyi anlıyorum.neyseki bi sorun çıkmamış.kendini yorma.bol bol fırsat buldukça dinlen.allah bebeklerimizi korusun canımgünaydın arkadaşlar .....
hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları size yazdıktan sonra wc ye gittim ve yine gelmişti bir damla kırmızı kan ve ben bu sefer salya sümük dr. aradım gel hemen muayene edelim dedi evdekileri ayağa kaldırdım biliyorsunuz ben ilçede oturuyorum apar topar ile dr. a gittik dr. hemen aldı beni muayeneye alttan muayene oldum aylardan sonra ilk kez çok korktum zaten inmek çıkmak o kadar zor olduki o koltuğa neyse dr. şu aletin adı neydi spekulummuydu neydi onla baktı tabi ben bağırmaktan bitmişim herhangi bir açılma yada rahimde yumuşama varmı doğum eylemi varmı diye baktı sonra gazli bezle içerisini sildi herhangi bir kanama varmı falan diye baktı en son aşama ise vajinal ultrasondu şükür hiçbirinde sorun çıkmadı içeride herhangi bir kanama yok, rahimde açılma yumuşamada yok yalnızla rahim ağzımda yaralarım vardı onlarla ilgili yada başka bir dış yüzeyle alakalı gelen kan olabilir dedi dr. içimi rahatlatmak için içeriyi sildiği bezi gösterdi, ultrason aletini gösterdi bak diyor tertemiz kan falan yok diye en son dedi belki intihap falan vardır idrar testi yaptı ondada birşey çıkmadı... tedbir amaçlı yeniden progestana başladım yeniden günde 3 tane alıyorum cuma günü istirahatliydim hafta sonu zaten çalışmıyorum dr. birdaha gelirse hafta sonu pazartesiden itibaren raporlusun dedi ama şükür birdaha gelmedi bende işteyim öyle kızlar kötü bir gün geçirdim ama şimdi allaha şükür iyiyim....
selam arkadaşlar,
bugün okuyamadım bile. online olduğuma bakmayın, çok yoğunum, içim gidiyor okumak ve yazmak için ama ne mümkün.
ben de iki cümle yazıp kendimi hatırlatayım, varlığımı hissettireyim dedim. en son okuduğum satırlara göre alışverişler tamamlanmaya başlamış. ESRAKO bir daha ne zaman geliyorsunuz fetih e? yani mobilya siparişini ne zaman vereceksiniz?
slm kızlar
dişçiye gittim off kanal tedavisi olması gerek dolgu ile olmaz enfeksiyon olmuş kökü dedii sol tarafımdada 20 lik dişim azmış durumda onuda çekmemiz gerek dedii ayyy dedim ilaç verdi 3-4 gün kullan uyuşmaz yoksa dedi hamilelere uygun bi ilaçmış napcam bilmiyorum kanal tedavisi yaptırılımrı acaba?doktorun cebide yok nerden sorcam bilmem sizden doktorunzla görüşen olursa soraiblirmsiniz acabaa
diçşçide beklerken ordaki randevu alan kızla muhabbet ettik biraz diyoloğu yazıyorum size
(töbe töbeee)
k : ikiz sanırım
(yok üçüz gerizekalııı)
b :hayır tekiz güzelim
k:aaa maşalahh ne büyük karnınız varrr
ayyy yolarım seniiii antikaaaa zaten dişimin ağrısı kafama vurmuşşş
neyse akşam tarabyaya tantuni yemeğe götürcek kocişim unuturum ağrımı felann delikafadulden
canım benım midem degıl ama yemek borum berbat yanıyıo bazı zamanalr,doktorum bana gaviscon verdı,valla o ilç olmasa duramam kimi zaman.fakat dikkat ettım yedıklerımle alakalı,eger baharatı fazla kacmıssa,yada hamurişi kızartma vs.ise yemek borumda yangın cıkıyo resmen.herzaman hafıf ve sulu yemek daha iyi aklında bulunsun.çünkü rahım iyice yukarı cıkıyo oda mideye baskı yapıyo.kolay hazmolmayan seyler mıdede mide asiti yapıyo sonra oda yemek borusuna kacıyıo ve felakaet oluyo.saglık ocagına yazdır o şurubu zaten hamilelik için üretilmiş bi şurupmus gebelıkte a katagorsinde
teşekkür ederiz canım .. talihe bak ki şimdi benim ihtiyaç durumum kırmıı alarm(((
kesede çatlak varmış ( o ne demekse ) sızıntı oluyormuş suymdan ve erken doğum belirtileri artık ciddi ciddi başladı ve fitil şart oldu dedi dr.um bugün ..
yatıyorum ,, kesin yatak istirahatim var , yatığım yerden laptoptan yazıyorum
inşallah ben de comebaby arkadaşım gbi en yakın zamanda ithiyacım kadar olan fitilleri bulabilirim :Saruboceq:
ben geldimm kızlar bugün çok güseldii tertemiz hava aldım hep bir yere gideceğimde eşim götürüyordu bugün yürüdük kayınvalidemle buluşup annemlere gittik sonra annem ben kayınvalidem anneannemlerin eve gittik bahçede laleler açmıştı hepside birbirinden harikaydı hemen kopradım malisef bitanee:)) şimdi de eşimi bekliyorum yemekten kurtuldum dışardayız bugün:))kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar .....
hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları sonu pazartesiden itibaren raporlusun dedi ama şükür birdaha gelmedi bende işteyim öyle kızlar kötü bir gün geçirdim ama şimdi allaha şükür iyiyim....
geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişin inşallah bi daha olmaz şimdi iyi olmanıza çok sevindim aman kendine dikkat et yormamaya çalış bare....günaydın arkadaşlar .....
hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları size yazdıktan sonra wc ye gittim ve yine gelmişti bir damla kırmızı kan ve ben bu sefer salya sümük dr. aradım gel hemen muayene edelim dedi evdekileri ayağa kaldırdım biliyorsunuz ben ilçede oturuyorum apar topar ile dr. a gittik dr. hemen aldı beni muayeneye alttan muayene oldum aylardan sonra ilk kez çok korktum zaten inmek çıkmak o kadar zor olduki o koltuğa neyse dr. şu aletin adı neydi spekulummuydu neydi onla baktı tabi ben bağırmaktan bitmişim herhangi bir açılma yada rahimde yumuşama varmı doğum eylemi varmı diye baktı sonra gazli bezle içerisini sildi herhangi bir kanama varmı falan diye baktı en son aşama ise vajinal ultrasondu şükür hiçbirinde sorun çıkmadı içeride herhangi bir kanama yok, rahimde açılma yumuşamada yok yalnızla rahim ağzımda yaralarım vardı onlarla ilgili yada başka bir dış yüzeyle alakalı gelen kan olabilir dedi dr. içimi rahatlatmak için içeriyi sildiği bezi gösterdi, ultrason aletini gösterdi bak diyor tertemiz kan falan yok diye en son dedi belki intihap falan vardır idrar testi yaptı ondada birşey çıkmadı... tedbir amaçlı yeniden progestana başladım yeniden günde 3 tane alıyorum cuma günü istirahatliydim hafta sonu zaten çalışmıyorum dr. birdaha gelirse hafta sonu pazartesiden itibaren raporlusun dedi ama şükür birdaha gelmedi bende işteyim öyle kızlar kötü bir gün geçirdim ama şimdi allaha şükür iyiyim....
bende omo baby ile yıkayacağım canım...arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..
burkooo çok sanslısın yaa bende denize girmek istiyorummmm
cumartesyi gunu kendime hamile mayosu aldım mothercare den indirim girmis 69,90 dan 25 tl ye inmis. mayo derken iki parca altı normal bikini altı seklinde ama genisce tabi yani 42 beden ama kesinlikle 46 beden gibi genis. ustu de atlet gibi boyundan baglamalı uçgen gous yerleri falan hani sik ve modern kesinlikle çirkin değli resimin çekip koyarım bir ara sırtı epey acık iste boyundan baglı buluzler varya onun gibi dusunun. ustu kırmızı beyaz çizglii boyun ipleri lacivert di sanırım altı lacivert belinde kemeri var gibi kirmizi tokası var denizci renkler iyani bayılarak aldım hemed çok ucuza. iki parca oldugu için guneslenirken falan karnımıda arada açarım aksam gunesinde yada karnım usumez diyorum ıslak ıslak kalmaz kıvırır katlarım ust kısmını.
eminönu için haftasonu tam bir karkaşa bence haftaiçi git vaktin varsa... kürkçü han ve hürriyet çarşının bodrum katı yanı girişin alt katı oralar uygun istediğin kalitede herşey bulabilrisin.. kürkçü handa kendin içinde pijama vs.. bulabilirsin... bebek arabası gibi eşyalar için en uygun yer saraçhane her marka var piyasa fiyatından en az 50 tl daha ucuz..saraçhane İBB belediye binasının ordaki alt geçitte..günaydın kıslar...umarım herkes iyidir.bir ricam olacak.haftasonu eminönünde gideceğiz kısmetse.bana oradaki uygun hanların adını ve tarifini yapcak olan varmı.karnım burnumda dolaştırmayın beni şimdi oralarda.birde malzemelerin hepsini ordan mı alayım.yani şunu alma uygun değil ya da kaitesiz dediğiniz avrmı.tecrübeler sizi bekliyorumm..melekleriniz aşkınaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?