2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay canım benim.çok geçmiş olsun.yaşadığın korkuyu çok iyi anlıyorum.neyseki bi sorun çıkmamış.kendini yorma.bol bol fırsat buldukça dinlen.allah bebeklerimizi korusun canım

Herkese günaydın.
milkshake canım geçmiş olsun şükür bebişle ilgili bi durum değilmiş inşallah bi daha yaşamazsın.

canım cumartes igunu acıbadem deki dr uma gitcem uç hafta sonra gel demisti uç hafta oluyor bu cumartesi ordan çıkıp modakoya son bir gidelim dedik. orda son konusmalar ıypcaz fetih mahallesindekinden daha guzel yada daha uygun olursa son pazarlık ve isi baglama olayı olcak çunku ustun koru konusmustuk daha evel gidisimizde ordan alırız yok olmaz ise ordan çıkıp fetihe gelcez ve isi baglıycaz bu cumartesi yani 16 mayıs iste.

ay canım geçmis olsun yaa naptın sonuçta kanal tedaviye basladınmı ??

ay bu diyaloglardan bende bolca yasıyorum. cumartes igunu mother care asansorunde konustuk biri ile az kaldı heralde dedi yok dedim 2,5 ay var ay allahım allahtan kız bira dım ileri gidip bir yorum yapmaodı ama az kaldı heralede bile bir yorum ona bakarsan :))

kesinlikle katılıyrum canım diyete basladıktan sonra midem heme hemen hiç yanmadı benimm

rötarlı olarak; arkadaşlar hepinizin anneler gününü kutluyorum...içimizdeki meleklerin ''anne'' diyeceği günleri göstersin rabbim...

milkshake geçmiş olsun canım..okurken bi garip oldum...neyseki sonuç olumlu..sen bol bol dinlenmeye çalış güzelim.....gece yatarken ben de hafif regli sancısı yaşadım..allahım nolur alma benden onu diyerek bol bol dua ettim...korkuyorum artık bişey olcak diye...

günaydın kızlar
öncelikle
tüm anneleremizin geçmiş anneler gününü kutlar sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı dilerim..
dün giremedim bir türlü çok yorgun bi gün geçirdim oğluşumun odasını kurduk ayrıca bütün evde dipbucak bi bahar temizliği yaptık kocişle bi pazar günü vardı adamın ondada iş yaptrıdım :))
geçmişi bi okuyayım kaç gündür tadı yoktu buraların site düzelmiştir umarım artıkınnn..

günaydın herkese.. annemler bu sabah gitttiler..senağlama bu defa hiç bişey anlamadım hep bi koşturmaca içindeydik. ama agustosda geldiklerinde inş. bol bol hasret giderces..

buro inanmıyorum sanasezonu açmışsın çok kıskandım valla bizde haftasonu sahildeydik annemlerle denize girenler vardı ama bence sogukdu su annemle kenardan azcık ayaklarımızı ıslatalım dedikde epey sogukdu...

MıLKSHAKE geçmiş olsun canım şükür bi sorun yokmuş tekrarını yaşamaman ümidiyle...

haydaa çok geçmis olsun canım umarım bulursun ben comebaby için tandıgım birkaç ecza depusu vardı arkadasalrın onlara sordumdum maalesef yoktu umarım bulursun..

kız eftelya bırakmadın su koyu yazma stilini vallahi zor okuyorum atlaya atlay okuyorum yazdıklarını gozum yoruuloyr nolur normal koyulukta yazıversenn hııı

ayy canım ya çok geçmis olsunn. korkutmus senin kuzu seni. yaralardan kaynaklı olabilir madem yaraların var korkma bukadar dr bakmıs etmis iste.
ay ruyamda bende gordum kanamam vardı dra gidiyorduk gece yarısı ay of kabus gibiii bu ruyalardaa. su yasam sınırını tam olarak bir atlatsak bir 30+ haftalara gelsekkk içim daha bir rahat olacak çok az kaldı neyseki.

arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..

burkooo çok sanslısın yaa bende denize girmek istiyorummmm

cumartesyi gunu kendime hamile mayosu aldım mothercare den indirim girmis 69,90 dan 25 tl ye inmis. mayo derken iki parca altı normal bikini altı seklinde ama genisce tabi yani 42 beden ama kesinlikle 46 beden gibi genis. ustu de atlet gibi boyundan baglamalı uçgen gous yerleri falan hani sik ve modern kesinlikle çirkin değli resimin çekip koyarım bir ara sırtı epey acık iste boyundan baglı buluzler varya onun gibi dusunun. ustu kırmızı beyaz çizglii boyun ipleri lacivert di sanırım altı lacivert belinde kemeri var gibi kirmizi tokası var denizci renkler iyani bayılarak aldım hemed çok ucuza. iki parca oldugu için guneslenirken falan karnımıda arada açarım aksam gunesinde yada karnım usumez diyorum ıslak ıslak kalmaz kıvırır katlarım ust kısmını.

günaydın kıslar...umarım herkes iyidir.bir ricam olacak.haftasonu eminönünde gideceğiz kısmetse.bana oradaki uygun hanların adını ve tarifini yapcak olan varmı.karnım burnumda dolaştırmayın beni şimdi oralarda.birde malzemelerin hepsini ordan mı alayım.yani şunu alma uygun değil ya da kaitesiz dediğiniz avrmı.tecrübeler sizi bekliyorumm..melekleriniz aşkınaaa :))

geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişin inşallah bi daha olmaz şimdi iyi olmanıza çok sevindim aman kendine dikkat et yormamaya çalış bare....
arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..
bende omo baby ile yıkayacağım canım...

güle güle kullan canım mayonu

çok sayfa ilerlememsine sevindim dün anlaşılan herkesler dışardaymış burkoooo çook kıskandım valla nasıldı deniz .....

eminönu için haftasonu tam bir karkaşa bence haftaiçi git vaktin varsa... kürkçü han ve hürriyet çarşının bodrum katı yanı girişin alt katı oralar uygun istediğin kalitede herşey bulabilrisin.. kürkçü handa kendin içinde pijama vs.. bulabilirsin... bebek arabası gibi eşyalar için en uygun yer saraçhane her marka var piyasa fiyatından en az 50 tl daha ucuz..saraçhane İBB belediye binasının ordaki alt geçitte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…