çok sayfa ilerlememsine sevindim dün anlaşılan herkesler dışardaymış burkoooo çook kıskandım valla nasıldı deniz .....
offf ne güzel yazmışsın süper yaaa--------------------------------------------------------------------------------
2009 anneler gününde anne adayı olacagım söylenseydi güler geçerdim heralde şimdi ise içimde taşıdıgım mucizenin mutlulugunu yaşıyorum bebegim seni dünyaya getirmeye karar verdigimizde bizi bekletmeden hemen geldigin için teşekür ederim böylesine güzel duyguları bize yaşattıgın için teşekür ederim küçücük ayaklarınla ellerinle varlıgını bize hissettirmeye çalıştıgın için teşekür ederim seni içimde hissettigim her an bu mucizeye şükrediyorum canım oglum şimdi anne adayıyım ve inşallah seni kucagıma alabilicem seni çok seviyoruz dualarla bekliyoruz saglıcakla gel bebegim ANNEN duygusal bi güne uyandım annemden kilometrelerce uzagım sesimi duyar yüreginde hisseder canım annem anneler günün kutlu olsun
doktor ile konuştum eğer dayanabilicek gibiysen doğumdan sonra yaptır dedi bende dayanıcam riske girmek istemiyorum ne bilim korkuyorum verdiği antibbiyotiğide kullanmak istemiyorum napim herşey oğlum içinay canım geçmis olsun yaa naptın sonuçta kanal tedaviye basladınmı ??
kesinlikle katılıyrum canım diyete basladıktan sonra midem heme hemen hiç yanmadı benimm
benn bennn omo baby aldım bile bide yumoşun bebekler için olan yumuşatıcısını aldım onu kullanmakta kararsızım ama sanırım kullanıcam..arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..
geçen hafta eşimin işleri yüzünden çok stres yaşamıştım çok üzülüp ağlamıştım belki bu gelen kanamada onunla alakalıda gelmiş olabilir ama artık herşey çok güzel oluyor yavaş yavaş gece bebeğimi gördüm ilkdefa onu emziriyordum ama yüzünü net göremedim sadece kucağımdaydı hatta o emdikten sonra gögüslerimden süt sütyenime geçiyor diyorum bu kadar sütümün olacağını tahmin etmezdim diyorum.....
eşim bugün iş görüşmesine gitmişti aradı şimdi bir fabrikanın muhasabesine girmeye çalışıyor müdürle görüşmüş şuan için çok tecrübeli birini arıyorum ama fabrika üretime geçtikten sonra bi 5 kişi daha alacağım seni ozaman düşüneceğim demiş çok mutlu oldum inşallah bebeğinin şansına onun bereketine babasına hayırlısıyla yeni bir iş getirir.... dua edin kızlar bebeğim için eşimin işlerinin rast gitmesi için biliyorsunuz insanın kendinden çok başkalarının ettiği dualar kabul olurmuş ve inanıyorum burdaki herkes birbirine en içten en çıkarsız en menfaatsiz en karşılıksız bir şekilde edildiği için herşeyden değerli bu dualar..... allahım herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah şuan istediğim 2 tane şey var biri evladımı sağlıkla hayırla kucağıma alabilmek diğeri ise eşimin iyi bir işi olması başka hiçbirşey istemiyorum ne malda mülkte ne yatta katta hiçbirşeyde gözüm yok....
kız herkez kalım yazıo bende miletten görüpte yazıom vallahaydaa çok geçmis olsun canım umarım bulursun ben comebaby için tandıgım birkaç ecza depusu vardı arkadasalrın onlara sordumdum maalesef yoktu umarım bulursun..
kız eftelya bırakmadın su koyu yazma stilini vallahi zor okuyorum atlaya atlay okuyorum yazdıklarını gozum yoruuloyr nolur normal koyulukta yazıversenn hııı
ayy canım ya çok geçmis olsunn. korkutmus senin kuzu seni. yaralardan kaynaklı olabilir madem yaraların var korkma bukadar dr bakmıs etmis iste.
ay ruyamda bende gordum kanamam vardı dra gidiyorduk gece yarısı ay of kabus gibiii bu ruyalardaa. su yasam sınırını tam olarak bir atlatsak bir 30+ haftalara gelsekkk içim daha bir rahat olacak çok az kaldı neyseki.
kızlar bi arkadaşım 20 haftalık hamile.ikinci bebeği.zaten kilolu hamile kaldı.mide bulantıları çok yaşıdığını söylüyip bi kilo aldığını belirtti bana.ben tabi kendimi çok kilolu hissettim bi an.bide bütün okul arkadaşlarım onunla kıyaslıyorlardı beni.bak o bi kilo almış sen 10 kilo diye.doktora gitti geçen günlerde.doktor bunu çok korkutmuş ve kızmış.bebeği gelişmemiş.gelişim bozukluğu hatta beyin gelişiminde bi sorun çıkabilir demiş.ne yapıp yap ama kilo alacaksın bol bol yiyeceksin yoksa özürlü bi bebeğin olabilir demiş.o yüzden kiloyu hiç takmayın kızlar kim ne söylerse söylesin
allah gönlünüze göre versin sibel...bi kapı kapanır başka kapı açılır..mutlaka güzel bi iş bulacaktır eşin...dualarım seninle..
Kızlar biraz önce duş aldım ve farkettim ki benim göğüsler yeniden bir faaliyet içinde. Uçlarına dokundukça acıdı:1shok:Biraz da şişmişler sanki. Sizde durum nasıl?
günaydın kıslar...umarım herkes iyidir.bir ricam olacak.haftasonu eminönünde gideceğiz kısmetse.bana oradaki uygun hanların adını ve tarifini yapcak olan varmı.karnım burnumda dolaştırmayın beni şimdi oralarda.birde malzemelerin hepsini ordan mı alayım.yani şunu alma uygun değil ya da kaitesiz dediğiniz avrmı.tecrübeler sizi bekliyorumm..melekleriniz aşkınaaa :))
benimkiler valla normal boyuta ve dolulukta su anda. yani ucları daha bir koyulastı ve genisledi sanki ozellike yaglanınca korkunç gorunyor et et seklinde:)) uzerindeki minik sivilceler buyudu sanki boyle bir garip kırmızı oluyor yaglayınca :) ama o dolgun hali yok ilk uç aydaki gibi.
mercimekim ben omo baby ile yıkayacagımm
canım benim yavrunuz size şans ve bereket getirir inşallahgeçen hafta eşimin işleri yüzünden çok stres yaşamıştım çok üzülüp ağlamıştım belki bu gelen kanamada onunla alakalıda gelmiş olabilir ama artık herşey çok güzel oluyor yavaş yavaş gece bebeğimi gördüm ilkdefa onu emziriyordum ama yüzünü net göremedim sadece kucağımdaydı hatta o emdikten sonra gögüslerimden süt sütyenime geçiyor diyorum bu kadar sütümün olacağını tahmin etmezdim diyorum.....
eşim bugün iş görüşmesine gitmişti aradı şimdi bir fabrikanın muhasabesine girmeye çalışıyor müdürle görüşmüş şuan için çok tecrübeli birini arıyorum ama fabrika üretime geçtikten sonra bi 5 kişi daha alacağım seni ozaman düşüneceğim demiş çok mutlu oldum inşallah bebeğinin şansına onun bereketine babasına hayırlısıyla yeni bir iş getirir.... dua edin kızlar bebeğim için eşimin işlerinin rast gitmesi için biliyorsunuz insanın kendinden çok başkalarının ettiği dualar kabul olurmuş ve inanıyorum burdaki herkes birbirine en içten en çıkarsız en menfaatsiz en karşılıksız bir şekilde edildiği için herşeyden değerli bu dualar..... allahım herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah şuan istediğim 2 tane şey var biri evladımı sağlıkla hayırla kucağıma alabilmek diğeri ise eşimin iyi bir işi olması başka hiçbirşey istemiyorum ne malda mülkte ne yatta katta hiçbirşeyde gözüm yok....
aynen benimkiler de söndübenimkiler valla normal boyuta ve dolulukta su anda. yani ucları daha bir koyulastı ve genisledi sanki ozellike yaglanınca korkunç gorunyor et et seklinde:)) uzerindeki minik sivilceler buyudu sanki boyle bir garip kırmızı oluyor yaglayınca :) ama o dolgun hali yok ilk uç aydaki gibi.
cumartesi akşamı kayınvalidemlerdeydik bizim meşhur 51 partimiz vardır oğlum kumarbaz olcek :))
kızlarla oturup 51 oynarız haftasonları :))
neyse inicez tam saat 1 olmuş gece kızlar dedi dur bi dk oturun inmeyin
bi baktım büyük görümcem kocaman bi saksıda gül getirdi paketlenmiş her tarafı yeni yeni tomurcuklanıyoo o kadar güzeldiki küçük anneye hediye benden dedi arkasından diğer ufak iki görümcem para toplamışlar çanta almışlar ay şokk oldum gözlerim doldu inanamıyorum dedim ilk hediyelerim almış oldum çok acayip bi duygu yaaa
ertesi günde sabahtan yiğenim aradı anneler günümü kutladı kendimi hiç anne gibi hissetmedğim için napcamı bilemedim
ama benim kalemden olma hammaddesi odun olun ince kocişim hiçbişi yapmadı :)) bırakın hediyeyi kutlamadı bileee
arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..
geçen hafta eşimin işleri yüzünden çok stres yaşamıştım çok üzülüp ağlamıştım belki bu gelen kanamada onunla alakalıda gelmiş olabilir ama artık herşey çok güzel oluyor yavaş yavaş gece bebeğimi gördüm ilkdefa onu emziriyordum ama yüzünü net göremedim sadece kucağımdaydı hatta o emdikten sonra gögüslerimden süt sütyenime geçiyor diyorum bu kadar sütümün olacağını tahmin etmezdim diyorum.....QUOTE]
Allah yardımcınız olsun.. yüzünüze gülsün.. umarım en kısa zamanda ıslerınız yoluna gırer.. cok cok gecmıs olsun kuzum..
Oh oh yaşamaktan anlayanlar da var aramızda ne mutlu ki. Evriiiiş duy bunları duy!:enbuyukkk:
Valla yasamaktan anladıgım dötümün donması ıse.. almiimm, alana da mani olmiiimmm..
Evrişciiiiim hani bir link yazmıştın sen, doğum yapan annelerin tecrübelerini paylaştıkları bir linkti, hatırladın mı? Ara ara başım döndü, bulamıyorum aynı sayfayıı kafamçokkarıştı Sen hatırlıyormusun neredeydi, hangi linkti :uhm::uhm:
Furkom halletmıs, sık kullanılanlara ekle kuzum onu...
cumartesi akşamı kayınvalidemlerdeydik bizim meşhur 51 partimiz vardır oğlum kumarbaz olcek :))
kızlarla oturup 51 oynarız haftasonları :))
neyse inicez tam saat 1 olmuş gece kızlar dedi dur bi dk oturun inmeyin
bi baktım büyük görümcem kocaman bi saksıda gül getirdi paketlenmiş her tarafı yeni yeni tomurcuklanıyoo o kadar güzeldiki küçük anneye hediye benden dedi arkasından diğer ufak iki görümcem para toplamışlar çanta almışlar ay şokk oldum gözlerim doldu inanamıyorum dedim ilk hediyelerim almış oldum çok acayip bi duygu yaaa
ertesi günde sabahtan yiğenim aradı anneler günümü kutladı kendimi hiç anne gibi hissetmedğim için napcamı bilemedim
ama benim kalemden olma hammaddesi odun olun ince kocişim hiçbişi yapmadı :)) bırakın hediyeyi kutlamadı bileee
Ay ay yerım ben senın gullerının tomurcuklarını.. ama bana kalmamıstır sanırımm senden.. :))) hep boyle mutluluktan dokesın ınsallahh gözyaslarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?