2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok sayfa ilerlememsine sevindim dün anlaşılan herkesler dışardaymış burkoooo çook kıskandım valla nasıldı deniz .....

Çooook güzeldiiiiisenağlamaTadı damağımda kaldı. Ben yalnız olsam hiç bırakmazdım öyle 15 dakikayla falan da, Busecik için korktum. Üşümedim ama. Zaten Ilıca'da sıcak suyun çıktığı bir yer var, oraya gittik.Tam suyun çıktığı yer banyo suyu kıvamında ama bir sürü insan doluşmuştu küçücük bir alana. Herkesin girdiği yere girmedim mikrop kaparım diye. E uzaklaşınca da su daha serin oldu haliyle.

star dust geçmiş olsun dularımız seninle umarım aradığın fitillleri bulursun bir an önce
offf ne güzel yazmışsın süper yaaa

anneler günü dilekleri o kadar güzelki çok duygulandım okurken harika yaa ne kadar şanslıyız rabbim olmayanlara versin inşallah..
ay canım geçmis olsun yaa naptın sonuçta kanal tedaviye basladınmı ??
kesinlikle katılıyrum canım diyete basladıktan sonra midem heme hemen hiç yanmadı benimm
doktor ile konuştum eğer dayanabilicek gibiysen doğumdan sonra yaptır dedi bende dayanıcam riske girmek istemiyorum ne bilim korkuyorum verdiği antibbiyotiğide kullanmak istemiyorum napim herşey oğlum için (

attığın sms için ayrıca çok tşkler çok ama çok hoşuma gitti canım adaşım a.s.

bu arada ne kadar uyguna almışsın bikiniyi ya 25 tl şaka gibi bende bakıcam hemen
arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..
benn bennn omo baby aldım bile bide yumoşun bebekler için olan yumuşatıcısını aldım onu kullanmakta kararsızım ama sanırım kullanıcam..

milkshake çok geçmiş olsun canım yaaa bebişin iyiymiş şükürler olsun ama o stres ay o çatala yatmak benide çok ürkütüyo sokuyo bişiler kurcalıyoo ıyyy..

burkoooo denizemii girdinnn ama bu bana yapılırmı yaa senağlama
bende istiyorumm bide demişsn akşam öğretmeenevinde kalkıp oynayadım falann daha nerene oynucann deniz yorgunluğunun üstünee hee :mymeka:

geçen hafta eşimin işleri yüzünden çok stres yaşamıştım çok üzülüp ağlamıştım belki bu gelen kanamada onunla alakalıda gelmiş olabilir ama artık herşey çok güzel oluyor yavaş yavaş gece bebeğimi gördüm ilkdefa onu emziriyordum ama yüzünü net göremedim sadece kucağımdaydı hatta o emdikten sonra gögüslerimden süt sütyenime geçiyor diyorum bu kadar sütümün olacağını tahmin etmezdim diyorum.....

eşim bugün iş görüşmesine gitmişti aradı şimdi bir fabrikanın muhasabesine girmeye çalışıyor müdürle görüşmüş şuan için çok tecrübeli birini arıyorum ama fabrika üretime geçtikten sonra bi 5 kişi daha alacağım seni ozaman düşüneceğim demiş çok mutlu oldum inşallah bebeğinin şansına onun bereketine babasına hayırlısıyla yeni bir iş getirir.... dua edin kızlar bebeğim için eşimin işlerinin rast gitmesi için biliyorsunuz insanın kendinden çok başkalarının ettiği dualar kabul olurmuş ve inanıyorum burdaki herkes birbirine en içten en çıkarsız en menfaatsiz en karşılıksız bir şekilde edildiği için herşeyden değerli bu dualar..... allahım herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah şuan istediğim 2 tane şey var biri evladımı sağlıkla hayırla kucağıma alabilmek diğeri ise eşimin iyi bir işi olması başka hiçbirşey istemiyorum ne malda mülkte ne yatta katta hiçbirşeyde gözüm yok....

allah gönlünüze göre versin sibel...bi kapı kapanır başka kapı açılır..mutlaka güzel bi iş bulacaktır eşin...dualarım seninle..

kız herkez kalım yazıo bende miletten görüpte yazıom valla

Kızlar biraz önce duş aldım ve farkettim ki benim göğüsler yeniden bir faaliyet içinde. Uçlarına dokundukça acıdı:1shok:Biraz da şişmişler sanki. Sizde durum nasıl?

Günaydın herkese, güzel haftalar

Hepinizin Anneler Günü Kutlu olsun a.s.
Esrako çok naziksin mesajın mutlu etti beni :)
benide dün annem arayıp kutladı daha ben onu aramadan canım annem
kendime anneler günü hediyesi almıştım boncuklu oda takımı eşimde beğendiğim çantayı alacak birde dün bana yemek yaptı sağolsun tatlı kocam :))
Ayça dün avcılardaki bahsettiğin mağazaya gittik bebek odası beğendim nakit 1240 tl ama boya değil kaplamaydı birtek o hoşuma gitmeedi, genel olarak ucuz değil hiçbirşey, mobilyada fabrikosyon oldugu için bu fiyataymış özel siparişler 2100 den başlıyor

Sabah tetanoz aşınısı vuruldum 2. doz inş. ilki gibi ağrımaz, sonra doktoruma uğradım ayrıntılı ultrason sonucunu göstermek için gitmişken bebeğimede baktı sağolsun bu hafta şeker yüklemesi yapılacak cuma günü tekrar gidicem

yazık olmuş arkadaşının bebeğine işte kiloyu bu kadar önemsememek lazım nasıl olsa verilir verilmesede canı sağolsun oğlumun, ben hiç umursamıyorum besleyici şeyler tüketmeye çalışıyorum, inş. hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı

allah gönlünüze göre versin sibel...bi kapı kapanır başka kapı açılır..mutlaka güzel bi iş bulacaktır eşin...dualarım seninle..

sağol canım benim allah razı olsun inşallah bakalım herşeyin hayırlısı ama bebekler bereketiyle nasibiyle gelirmiş buna canı gönülden inanıyorum herşey hepimiz için çok daha güzel olacak allahın izniyle....

Kızlar biraz önce duş aldım ve farkettim ki benim göğüsler yeniden bir faaliyet içinde. Uçlarına dokundukça acıdı:1shok:Biraz da şişmişler sanki. Sizde durum nasıl?

benimkiler valla normal boyuta ve dolulukta su anda. yani ucları daha bir koyulastı ve genisledi sanki ozellike yaglanınca korkunç gorunyor et et seklinde:)) uzerindeki minik sivilceler buyudu sanki boyle bir garip kırmızı oluyor yaglayınca :) ama o dolgun hali yok ilk uç aydaki gibi.

Sakın c.tesi gitme ben gittim pişman oldum felaket şekilde kalabalık göbeğimi zor kolladım
Kürkçühan ve hürriyet çarşısınınz alt katları uygun,
havuzluhanın en alt katında sebamedin ürünleri, biberon kapı süsü gibi malzemlerler ucuz

kurnazkedi

kurkcu han kesinlikle havuzlu hana gore ucuz kurkcu han nerde diye sorarsan herkes gosterir ben sans eseri onunde buldum kendimi tarif etmem mumkun değil o yuzden

milkshake Allah eşine hayırlı işler versin, gönlünüze göre versin, bebekler kısmetleriyle gelir
eşim yapttıgı her güzel iş için oğlumun kısmeti bunlar diyor :)

aynı durumdayım ben de..şu an ilk 3 aya göre sönük...bir de damarlarım çok belli...

mercimekim ben omo baby ile yıkayacagımm

canım benim yavrunuz size şans ve bereket getirir inşallah
aynen benimkiler de söndü

pinky,esrako ve petrik çok sağolun kızlar.yoksa ben hafta sonu gidecektim eminönüne hangi akla hizmetse :) hafta içi bigün gideyim kızıma ciciler alayım.ya hep bi korku var içimde, çoğu gibi benimde ilk bebeğim.eksik olucak beceremiycem, bişeyleri almayı unutcm gibi..listemde var ama bi de benim alacaklarımı etrafımdakiler (halası dayısı babaannesi fln.. gbi) benden önce alırsa çok kızarım yaa.sizdede var mı bu düşünce..

cumartesi akşamı kayınvalidemlerdeydik bizim meşhur 51 partimiz vardır oğlum kumarbaz olcek :))
kızlarla oturup 51 oynarız haftasonları :))
neyse inicez tam saat 1 olmuş gece kızlar dedi dur bi dk oturun inmeyin
bi baktım büyük görümcem kocaman bi saksıda gül getirdi paketlenmiş her tarafı yeni yeni tomurcuklanıyoo o kadar güzeldiki küçük anneye hediye benden dedi arkasından diğer ufak iki görümcem para toplamışlar çanta almışlar ay şokk oldum gözlerim doldu inanamıyorum dedim ilk hediyelerim almış oldum çok acayip bi duygu yaaa
ertesi günde sabahtan yiğenim aradı anneler günümü kutladı kendimi hiç anne gibi hissetmedğim için napcamı bilemedim
ama benim kalemden olma hammaddesi odun olun ince kocişim hiçbişi yapmadı :)) bırakın hediyeyi kutlamadı bileee

benim memişler gayet yerindee hiçte sönmedi keşke sönse
ay bide siz napıyorsunuz bilmiyorum ama malum yaz geldi ve süngerli südyen takamadığımdan koca memelere tişört giydiğimde uçları biberon ucu gibi çıkıyoo içime badide giysem itekliyom elimde içine girsin diye yine çıkıyo sizinde göğüs uçları çıkıyomu çok benim acayip çıkıyo ama :1closedeyes:

üzülme canım..erkekler kucaklarına almadan durumu idrak edemiyolar..ben onları ozaman görcem...yağ gibi eriycekler...

arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..

Omo baby ıle yıkacagım bende.. dıger toz sabunların makıneyı tıkadıgını arkadasımda gormustum.

Bu arada Kuzey.. pılını pırtını topladı asagı ındı arkadaslar dunden berı.. göbegımı yaglarken bıle yukarıya yukarıya ıtıyorumm kendılerını.. yok , bana mısın demıyor adamm yaaa.. ıyı de benım seyımm bıle agrıyor bu yussdenn.. bu cocugu nası ıkna edıcemm.. bi bilen varsa paylassınn hayrına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…