2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evet canım şükürler olsun oğlumun gelişimini etkilemiyor bu tıkanıklık tosuncuk olma yolunda ilerliyoruz teyzesii iki hafta sonra randevum var bakalım ne durumda oğlum dediğin gibi çorapsız yada terliksiz gezmem illa biri olur ayağımda ama göbeğim çok pişiyoo memelerimin altıı kızarmaya başladı kocaman oldukları için havalandrıyorum bende çocuğumu kaydirigubbakcemile3
Adam daha cocuk bezıne baslamadan.. hatun bezıne mı baslayacak eve tasımaya.. :))) eşine de yazık beaaa :))))
kaydirigubbakcemile3 neden olmasınnn kaydirigubbakcemile3
merhaba annecik temmuz annesimisin sennn??haftan ileride bizdenn..

esrako cnm nasılsın...geçmişi okumadım 2 haftalık geçmiş zor olurdu okumak..ama dr değişiyosun nolduki ...

canım hatırlarsan benim dr asıl dogumumu yaptırmayı dusundgum dr cinsiyet konusunda beni illet ed iyordu 4 dr kız dedigi halde benim bu dr israrla erkek gibi deyip hiç ilgilenmiyordu net gormek için en son hastane uç ay ara ile de zam yapınca fiyat da uçmaya baslayınca bende m adem adamdan memnun degilim diyerek medipol hastanesiene geçmeye akarar verdim orda pek begenilen bridr dan randevi aldım 2 hazırandaa ona gideceğim dogumda daha ucuz orda bakalım iste boyle

gozun aydın canımmm massallahh

canım ben 23+6 da gittigimde 800 gr 30 cm idi bebis. ama bu çok genis bir dilim de bulunan birsey yani sitelerde yazıyor 650 gr ile 1500 gr arası olablir bu haftalarda diye ne kadar gensi bir dilim oyle değilmi. genetik vs vs bir suru sey etkili bebek kilosunda.
ama yinede kafana takıyorsan ilk onerilen sey mutlaka sol yanına yatıp dinlenmen geceleri hep solunda yatman bebege ozmaan daha iyi oksijen kan akımı vs oldugundan daha iyi gelisiyormus erken dogum ihtimali olanlarada sollarına yatmaları oneriliyormus diyeokudum pek çok yerde. bunu dene istersen
ama bebegin çok iir iolmasıda urkutucu benim geeçn sefer 12g un onde idi 15 gunden daha ileri yada geri olması istenmiyor asla bu da ayrı sorun su an seninki sinirler içinde ustlere dogru neden dert ediyorsun .

kızlar bebegin bası normalde nezaman asagıda olması gerek son haftamı kacıncı haftadan sonra olması gerek

sanıyorum 36-37 haftalara kadar dondu dondu yok donmezse daha d oncek yeri olmlaz diye okumustum çok çok emin değilim ama gebelik org doa okumustum sanırım

aa inanımyorum yaa arayıp fiyat sordugun kisinin ismini alman gerek aslında gidip bizzat konussan daha iyi olur ne bu celiskili yanıtlar yani ayıp yani.
senin bankanın birtek acıbadem le mi anlasması var baska hastanede yapma sansın varmı ki ??

gypesra bnde ensar hastansine gdim diyorum bana en yakın orsı 5dk doğum zor olur 1 saatlik yolda..ne kadar veriyon muayenye ayrıntılıya ne kadar vermiştin...kısaca beni bilgilendirimisin..bide dr adı bilindik bi dr olsun diyorum sen memnunsundur heralde tavsiyeyle gitmek isterim...dr çok seviyorum ama mecbur yakın yer bakmak zorundayım

aa benimde kaslarim dokulmus gecen makyaj yaparken farkettim, uzun zamandir rimel surmuyordum, sureyim dedim, rimel surcek kas kalmamis, hep kalem cekiyordum..cikar insallah, bende anlam verememistim..
Hadi gir koluma, yürüyelim tombullar kulübüne doğru...
bende bende varim:)))alkisalkisalkis

masallah ruzgar bey'e

yok artik, o acida nasil dusunmuz onu, 2 dk banyoda jilet yapaymis en kotu, sen tut agdaciya git..kas biyik da aldirsaymis barikaydirigubbakcemile3

buarada sizlerdede tuylenmede azalma oldu mu kizlar??? ben en son 2 ay once yapmistim, daha yeni zamani geldi, bacaklarim tek tuk belli bile olmuyor...

cokacimcoookkarpuzzzz istiyorumcokacimcoookbez baglama super fikir, zira haftasonundan beri bu velet alt takimlari tekmeliyor, ben 30dkda bir wc deyim..

buarada cok yorgunum kizzlar, belim cok agriyor, sabahtan beri ilk kez oturdum, bugun cok is vardi(( offf tasiyamiyorum artik kendimi...

ya bide size de danisayimm dedigim gibi tuylenmede azalma oldu ama hadi bacaklar koltukalti tamam zaten azicik cikmiss ama ben kukumu nasil agda yapicam, hic biyerimi goremiyorum, burda agdacida yok oyle...bide kasilmaya falan sebep olurmu diye korkuyorum cok, napsam bilemedim, jiletemi baslasam doguma kadar acaba???

Norra..bende tüylenme azaldı...amaa göbek deliğimin etrafı recep ivedik'inkilere benzedi..kıllı göbeğim bu ara...çok fena...

annem bana yaptırma artık dio kasılma olur birden anlamazsın doğumunu başlatırsın dedi....
bide Buggster Recaro Adaptör die bi ürün var taşıma koltuğunu üstüne koyuyosun bebek arabası olyo orda vardır cok ben bunu alsam benim taşıma koltuğu kraft uyarmı olurmu ürün özellikleride yazmıyooo

bendeaynı durumdayım göremiyom ama aynayı koy önünde bi elinle tut diğeriyle çek bişi olmas ha ben ağda yapmıyorum..eldivenle elime geleni kaçırmıyom..ha sonraki aylarda okadara uzanabilrmiyim bilmiyorum..kaydirigubbakcemile2

aa hiç duymadım..ama çoğu insan ağdayla çözüyo işini...bilemiycem ama ben devam edicem açıkcası..ben de göremediğim için kuaför yolunu tuttum..normalde kendi işimi kendim yaparım...

Norra..bende tüylenme azaldı...amaa göbek deliğimin etrafı recep ivedik'inkilere benzedi..kıllı göbeğim bu ara...çok fena...

o normal tatlim benimde gobek deligi altimda bi cizgi oldu ama ince tuylerden ,etrafindada var gerci ben badem yaginada bagliyorum biraz,beslemisde olabilir ordaki tuyleri, dokulur dogumdan sonra...

gypscim salatalıkların insallah guzelce cıkarda resimlerinide koyarsın. ben severim orama ayrı burama ayrı krem sureyim dogal yaglar kullanayım vs vs ama hamislikten sonra dikkat etmek gerekio ben biara 58 kg dan 52 ye dusmustum 2 ayda esim bakudeydi ben istanbuldaydım o sırada spor salonumada gittim selulitlerimide yok ettim bakımlarımıda yaptım vs vs kendimi o sekilde oyaladım o sıra ogrendim herseyi.şimdide dogumdan sonra hemen forma girmeyi ve cıtır anne olmayı hedefledigimden onlemimi almaya calısıorum canımcım

norraa bende aynı dertten muzdaribim ya cok az tuy var ama almam lazım ama alamıyorum agdacı bulamıyorum burda off kukuyu goremiorumki makinayla vs de halledeyim suan tek derdim azda olsa bu tuylerden kurtulmak . derdime bir care :)

AFTABRU cum banada cok mantıklı geldi zeytinyagı meselesi kadın dediki benim kızım nazlandı yapmadı dogumları cok kotu gecti kızıda ordaydı simdi sezeryan yapacak 3.yu normal istemediginden dedi .bakalım hurma ve zeytitanyagı 36. haftadan itibaren yeni ugrasım olcak

olmazsa bu seferde yapiyim eger cok aci hissedersem yada zorlanirsam alirken napiim bikac ay jilet yaparim, bide kasilma falan olmasin kil tuy ugruna:)))) haftasonu bu ise el atmayi dusunuyorum, bakalim basarili olabilecekmiyim:))
bide size ne diyce, gecen kadindogumcu bir arkadasla konusuk, burdaki hatunlarin hic biri almiyormus kukularini, hastalarin turk yada arap olduklarini kukularindan anliyabiliriz yuzlerine bakmasak diyo, burdaki kadinlar hic dokunmuyor diyo, ay ne guldum:)))))

o normal tatlim benimde gobek deligi altimda bi cizgi oldu ama ince tuylerden ,etrafindada var gerci ben badem yaginada bagliyorum biraz,beslemisde olabilir ordaki tuyleri, dokulur dogumdan sonra...

mmmm..tabi yaa...beyin büzüştü..basmıyo..badem yağı kullanıyorum ben de..dimek ondan..dökülsün dökülsün..bikini giysem korkar millet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…