evet canım şükürler olsun oğlumun gelişimini etkilemiyor bu tıkanıklık tosuncuk olma yolunda ilerliyoruz teyzesii iki hafta sonra randevum var bakalım ne durumda oğlum dediğin gibi çorapsız yada terliksiz gezmem illa biri olur ayağımda ama göbeğim çok pişiyoo memelerimin altıı kızarmaya başladı kocaman oldukları için havalandrıyorum bende çocuğumu kaydirigubbakcemile3gypesra cnm nasılsın tekrarlamışın ayrıntılıyı yine aynı çıkmış nesrinle konuştum msn de söledi ..ama bebişin maşallah kilosu ii..peki neden öle tıkanıklık bebişe zarar vermiyo dimi..ha bide sen üşümüyorum diyısun sen anlamıyosun bence ayaklarında çorap olsun hp bide göbeğin dışarda kalmasın orsaı daha çok üşür...akıntın ondanda olur...
kaydirigubbakcemile3 neden olmasınnn kaydirigubbakcemile3Adam daha cocuk bezıne baslamadan.. hatun bezıne mı baslayacak eve tasımaya.. :))) eşine de yazık beaaa :))))
merhaba annecik temmuz annesimisin sennn??haftan ileride bizdenn..merhabalar
esrako cnm nasılsın...geçmişi okumadım 2 haftalık geçmiş zor olurdu okumak..ama dr değişiyosun nolduki ...
bis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
canım maşallah bebişine. kocaman olmuş minik. bişi sorucam kızlar. 24 hafta 3 günlükken ultrasona girdim. bebiş 700 grmdı. ben 12 kilo aldım ve bebişim zayıf baya. senağlama valla protein kalsium takılıorum yani buzdolabına vitamin bar gözünle bakıorum:. akşam ne yesem acaba dediğim de mercimek filan deil biraz protein alım bakim şurdan die konuşuorum.sütün yeni adı kalsium yani aburcubursuz. peku bebem nası kilo alcek. yoksa benim haftamdan sonra mı bebeler şişio birden. yani atak mı yapıolar anlamadım. birden şişko mu olcekler.delikafadulden
esracım valla dayanabildiğim kadar dayandım. ama işin yüzü deişti artık yani bebeğime tam teşekkül sağlayacak bir yerde olmak istiyorum. hem şeker testi yapılmıo burda onu yaptırırm tetenazumu olurum yani sıradan bakımımızı da yaptırırz huzurla. kocişimi artık neten görücem. çok çok öslücemm....
kızlar bebegin bası normalde nezaman asagıda olması gerek son haftamı kacıncı haftadan sonra olması gerek
ESRAKO, aradım tekrar acıbademi... haklısın şeker. fiyatlar çok uçuk. ve de geçen sefer aradığımda bana "hiçbir fark vermiyorsunuz" diyen adam meğer üfürmüş. bugün teyit için tekrar arayayım dedim (çünkü fark vermeyecek olmak bana çok çok garip gelmişti) iyi ki aramışım. 3.000 tl civarında fark vermem gerekecek galiba. bu durumda ben de bu saatten sonra doktor değiştirebilirim.
BABYMOM'A İTHAFEN...
Unutmadan yazayım. Baby hani çakma rimelden kirpiklerim döküldü yazmışdın ya bir ara. Ben de geçen rimel sürdüm aaaa bir de ne göreyim kirpik kalmamış. Resmen dökülmüş kirpiklerim. Benim rimel çakma değil. Demekki hamilelikten döküldü. Saçlarım iyi bişey yok. Anlamadım. Hemen baby'ye söyleyeyim dedim. Rimelden değildir belki canım
bende bende varim:)))alkisalkisalkisHadi gir koluma, yürüyelim tombullar kulübüne doğru...
bis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
dün temizlenmeye kuaföre gittiğimde ordaki kız anlattı..ağdasını yaptığı hamile bi bayan sancısı tuttuğunda apar topar gelmiş noolur acil beni temizle diye..ceviz büyüklüğünde açıklık varmış..kapıda anne babası beklemiş. ''5 dk.da temizledim gönderdim ama ödüm koptu burda doğurcak diye.''.diyor..
kadında ne cesaret varmış..sordum kesin 2.doğumudur, biliyodur yolu yordamı..yoo ilk doğumuymuş dedi..ben şoklarda tabii..
karpuzada ara verdimm birazzz gece 3 kez işemeye çıkıyosam karpuz yiyince 5 kez çıkmaya başladım aslında altımı bağlamayı düşünüyorum nasıl fikir bıktım artık wcye gitmekten alkisalkisalkis
NORAAAAAA burdamısınnnnnn
ya bide size de danisayimm dedigim gibi tuylenmede azalma oldu ama hadi bacaklar koltukalti tamam zaten azicik cikmiss ama ben kukumu nasil agda yapicam, hic biyerimi goremiyorum, burda agdacida yok oyle...bide kasilmaya falan sebep olurmu diye korkuyorum cok, napsam bilemedim, jiletemi baslasam doguma kadar acaba???
ya bide size de danisayimm dedigim gibi tuylenmede azalma oldu ama hadi bacaklar koltukalti tamam zaten azicik cikmiss ama ben kukumu nasil agda yapicam, hic biyerimi goremiyorum, burda agdacida yok oyle...bide kasilmaya falan sebep olurmu diye korkuyorum cok, napsam bilemedim, jiletemi baslasam doguma kadar acaba???
Norra..bende tüylenme azaldı...amaa göbek deliğimin etrafı recep ivedik'inkilere benzedi..kıllı göbeğim bu ara...çok fena...
ayçaaa bende salatalık ektim tohum aldım iki gün ıslak bezin içinde beklettim sonra ektim bakalım nolcek sonuç hayatımda ilk kez bişey ektim becerbilicekmiyim acabaa seninkiler çok güzelmişş eline sağlık sorarım sana beceremediğim yerlerde
babyim bende zeytinyağını kukuma sürücem uygulucamm bende çok kişiden duydum doğal güzellikler gibisi varmı yaa büyüklerimizi bazen dinlemek güzel oluyo faydalı bilgiler bunlar..ayrıca bende göbeğime sürüyorum zeytinyağı ama yarımsaat sonra duş alıyorum duramam ben o yağ ile...ayrıca sen bu aralar bayağı kokoşsunn maşallah ben üşenirim yok selülitime sürim yok sabunla yıkann çok bakımsızım çokkk bazen diyon kuaföre gittim fönlendimm çok özeniyom sana ama ben o kuaför sandalyesinde 40 dk oturunca daralıyorum kafaya iki jöle sür çık evden ne güsel kaydirigubbakcemile3
o normal tatlim benimde gobek deligi altimda bi cizgi oldu ama ince tuylerden ,etrafindada var gerci ben badem yaginada bagliyorum biraz,beslemisde olabilir ordaki tuyleri, dokulur dogumdan sonra...
kimse cevap vermicekmiii :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?