2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canımcım bundan sonra sık sık sölerim anama gidiyom diyee oyy oyy az kaldı saatler sayıyom valla
kapalı hava biziim burdan oraya geliyo o zaman haberin olsun kuzum

anladım canım 20sinde rutin kontrolüm var ozmn verir sanırım

sen hatırlat yinede..dr ben söledim magnezyum yaz diye burdan okuypdum ağrılara kasılmalara karşı onu kullanıyolar dr bana neden vermiyo söleidm yazdı bana..ondan önce ağrılarım çok oluyodu şimdi çok şükür iim

Kızlar günaydın hepimiz altıncı ayımızdayız ya da yedi sonuç herkesin biryerleri ağrıyor kasılıyor şişiyor.Benimde sıcaklarla birlikte ödem yaptı bacaklarım sabah işyerinin polikliniğine gittim kan ve idrar tahlili verdim tansiyonda 11 e 7 azıcık yüksek denebilir bakalım 2-3 ay sonra ne durumda olacağız

bacaklarında ayaklarında şişme olan var mııııı?????

aynen canım şimdi yavaştan yavaştan başladı sırt ağrısı öğleden sonrada dahada şiddetleniyor....ne yapalım bebeğim yeterki benimle olsun yeterki sağlıklı olsun herşeye razıyım onun için herşeye değer....

alem gadın..kaydirigubbakcemile3

nesrin maşallah kuzuna..inşallah insüline felan gerek kalmadan dengelersin durumu..

akşamdan sabaha kaldıysa sıpamı da alıp geliyorum..:))

kaydirigubbakcemile3

Haydinn iyi geceler topluca.. buguun erken yatıcamm.. yarın benım ıcın buyuk gun.. agda yaptırıcamm.. güç toplamam lazımm.. umarım kazasız belasız atlatırım, opüldünüss..

sonuçları bekliyoruz...yapan kızın saçını başını yolma da acıdan:))

bu son olsun..fazla yüklenme derim..

bide hangi marka, manuel daha iyi diyorlar ama bi suru marka var karar veremiyorum, kimisi dogumdan once al diyor, hastanede bile gerekebilirmis...

ben doğumdan sonra almayı planlıyorum...gerek duyarsam yani..alırsam da manuel alırım ben..

ayy canım ne mutlusundur şimdi..o da seni çok özlemiştir eminim..

bu aralar sırt ağrısı bende hat safhada şimdi pc başında otururken bile ağrıyor, akşam masada yemek yerken, ne bilim tv seyrederken bile ağrıyor ya bir öneriniz varmı bu ağrılar için.....

ben uzun zamandır çekiyorum valla..dün dr.söledim magnezyuma devam edeyim diye.bu doğal bi süreç, sırtını destekle öle otur-yat, fazla ilaca yüklenme dedi..

eftelyaaa ne kadar uyumluyuz kilo konusundaaa
ben 70 ile hamile kaldım şimdii 86 yım boyumda 1.63 :roflol:
aynı ikiz gibiyizz :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

dide

bel ve sırt ağrılarımdan hala uyuyamıyorum.şu anda uykusuzluktan gözlerim kapanıyor.okula gelmek işkence oldu artık.üstüne bide korkunç mide yanmalarım başladı.gaviscon falan banamısın demiyor.son iki buçuk ayı ağlayıp sızlayarak geçeireceğim sanırım.en azından karneler verisede seminerlere gelseydik.seminerlerde üç saat okulda oluyoruz.bi şey yaptığımız yok.oturup sohbet edip gidiyoruz.seminer döneminede razıyım.sonra yaz tatili ne güzel

günaydın meltemcimm
ben bu hafta çok iş güç yaptım ve çok ayakta kaldım dün akşam bi baktım ayağım davul gibii olmuşşş ama sanırım ayakta kalmaktan şiştii bi anda mümkünmü o kadar şişmesi hamilelikten yanii emin olamadımm

bende söleyim bari yoksa gece uykuları haram zaten şurda 2 bucuk ay rahat uyku uyuyacağım:)sonrada geceleri mustafa krampı girecek:)

yok diyodum ama..haftasonu,geçen sene rahat giydiğim babetlerim sıktı valla..

canım ben 52 le hamile kaldım şimdi 61 kiloyum boyumda 1.77 canım sen de durum nasıl boy kilo filan

maşallah sana eftelya manken gibisin ben de mankencik sayılırım işte..160 boy 55 kilo ile hamile kaldım( önceden 45tim şiştim işte) şu an 64 kiloyum..ilk üç ay hiç kilo almadım.5. ayda 4 kilo almıştım ne aldıysam 6. ayda aldım çok hızlı alıyorum..26X2 doğruysa işimiz yaş galinba..bir bakayim tottalde 9 kilo almışım..kaynanam beni anaroksiya sanıyor..sana ne der acaba...hani boyun da uzunya o bakımdan..nete göre normal kilolardayız şu anda.

ayy yok hiç sanmıyomm ama fiziksel olarak ikizin olabilirim baksana boylardaki kilolardaki uyumaa kaydirigubbakcemile3
kız belki annem beni uzun seni kısa doğurmuştur:))))kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
gel öpeceğim seni kardeşimmmmŞeniz

taze burcu..
valla erik merik değil su bile gaz yapıyo bana..1 damla su 1 vraaakk...ördek gibiyim bu arada..doğum sonrası bi safra kontrolü yaptırmayı düşünüyorum...çok sıkıcı bi durum..

gerçekten ben de dikkat ediyorum yolda giderken nası tip tip bakıyolar..artıık ellerim göbeğimde,üstümde yelek felan varsa hemen göbeğimi saklama ihtiyacı duyuyorum..özellikle bayanlar bakıyo..sonra fıs fıs konuşuyolar..

canım hani normale göre kilomuz iide olsa kiminin kemik yapısı değişik yaa benim mesela kasıktaki kemiklerim badi filan giyince belli olurdu önceden yani çok kemikli olduğum içinde zor oluyor sanırım hatta eşim kaynıma diomuşki bebek onda hiç rahat deildir heryeri kemik ben taşıyacağım ki rahat rahat yatar diomuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gypsym hadi az kaldı kavusuyonuz ne guzel
ben temmuzda ancak oda annem buraya gelcek

kızlar az once drumu aradım ben burda balık yiyemiorum hazar denizinden petrollü balık cıkıo canavara benizolar demsitim dedim balık yagı alayımmı gunde 3 ceviz yiyorum yeterli olurmu die oda dediki balık yagı alma o cevizden aldıgın yeter hem sadece balıktada yok yesil yapraklı sebzelerde de var dedi bolc esitli duzenli beslen yeter dedi sizinlede paylasaym dedim

birde artık hepimiz hemen hemen 3. trismesterdeyiz yani rahatlık donemimiz bitti bu donemde yorgunluga cok dikkat etmemiz ve bir uyarı olarak kabul edip bedenimizi bol bol dinlendirmeliymisiz bilginiz olsun

eftelyaaa ne kadar uyumluyuz kilo konusundaaa
ben 70 ile hamile kaldım şimdii 86 yım boyumda 1.63 :roflol:
aynı ikiz gibiyizz :roflol: :roflol:

yav esra sen bizi mi kafalıyorsun..ben senin eski fotolarını gördüm çıtıpıtı bir kızmışsın..70 kilo hallerin onlarsa çok güzel..nerene sokuşturdun o kiloları..görümcem seni görse intihar eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…