sürekli kalsiyum alıyorum ama doktor çok zayıflar o yüzden kırılma ve çürüme engellenmiyo diyo
kızlar çektirmek yasak mı doktorumu aramadım ama dayanılmaz ağrıyo aslında biraz daha büyüsün bebek diyorum 11 haftalık hamileyim yarın 12.haftaya gireceğiz sanırım doğumdan sonr hiç dişim kalmayacak
sürekli kalsiyum alıyorum ama doktor çok zayıflar o yüzden kırılma ve çürüme engellenmiyo diyo
kızlar çektirmek yasak mı doktorumu aramadım ama dayanılmaz ağrıyo aslında biraz daha büyüsün bebek diyorum 11 haftalık hamileyim yarın 12.haftaya gireceğiz sanırım doğumdan sonr hiç dişim kalmayacak
kalsiyumu hap olarak mı alıyorsunuz arkadaşlar yoksa gıdalarla mı? ben bolca peynir yiyorum diye süt pek içmiyordum ama dün öğrendim ki yoğurt ve peyniri az yağlı yersek daha çok emiliyormuş kalsiyum. oysa ben en yağlısını alırım hep. öyle sevdiğim için bolca yiyebiliyordum. şimdi az yağlı peyniri yiyemem ki ben. bu durumda yarımyağlı süte dayanmam gerek. vitamin vermedi doktor.
kızlar yardım edın nefes alamıyorum 5 dk bı lavoboda öğürmekten mahfoldum ağzıma zorla su dökmezsem nefes alamıyorum cok fena ne yapim yardım acıl bulantım nasıl gecerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar yardım edın nefes alamıyorum 5 dk bı lavoboda öğürmekten mahfoldum ağzıma zorla su dökmezsem nefes alamıyorum cok fena ne yapim yardım acıl bulantım nasıl gecerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam canım aynı hafta hamileyiz seninle. benim bugün 7+4. ben enson 2 ocakta gitim ve 23 ocakta çağırdı tekrar. tahlil yapacakmış. ikili test yani. ara bi sor bence.:uhm:
kızlar soda çubuk kraker ve beyaz leblebı aldım 2 tane cubuktan fazla yıyemedım ama soda ve leblebı yıyebıldım bıra soda içtim sanırım bıraz açtım gözümü kızlar iyiki varsınızzz
çok geçmiş olsun uzan dinlen azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?