slm arkadaşlar bende 30 ağustosda doğum yapıcam inşallah.. aşırı mide bulantım var leblebiyle idare ettim bi süre ama onu bile yiyemiyorum artık.. kokuya hiç tahammülüm yok bide idrar yolu enfeksiyonu kaptım sanırımooff ya
arkadaşlar doktordan geldim moralim çok bozuk. kese görünmüyor ve beklenenden çok daha küçük bir nokta var dedi. Yani düşük riski((
arkadaşlar doktordan geldim moralim çok bozuk. kese görünmüyor ve beklenenden çok daha küçük bir nokta var dedi. Yani düşük riski((
ahtapot yemenin bir sakıncası yoktur değil mi arkdaşlar. bu konuda duyumu olan var mı? öğlen nerdeyse bir kolun tamamını yedim. bazı deniz ürünleri tavsiye edilmez ya, ahtapot onlardan biri değil di mi?
kızlar sağolun ilginiz için sat:3 aralık.... karından baktı sadece... olumsuz şeyler söyledi
5 haftaliksin Sat a gore, yani gec dollenmede olduysa ve karindan baktiysa bisey gormemesi cok dogal..Genelde ilk 10-12 hafta bakiyi hep alttan vaginal yapiyorlar ki net gorulsun diye, benimde ilk gidisim sat a gore 5 haftaydi vaginal bakmasina ragmen 1.1mm gordu ve cok kucuk bi nokta dedi, kesede cok kucuk dedi.2 Hfta sonra gel dedi gittigimde kalp sesini dinleyip geldim...Sakin korkma 2. gidisindede vaginal baktir, hersey yolunda gider umarim...:ecrin_bebek::CüvCüv:
kızlar sağolun ilginiz için sat:3 aralık.... karından baktı sadece... olumsuz şeyler söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?