ayyy bu arada bi ahber okudum netten tuhaf .. aktarıyorum...:)
hani starda bi program vardı hiç oturup izlememe ragmen eltimin anlatmalarıyla az cok formatı anlamıştım Yabancı gelin yarışmanın ismi yabancı kızlar gelmiş eve tıklmışlar onları bizim turk anne ve ogullarıda içleirnden sececek ... neyhse beşiktaşda yapılan baskın sonucu o yaraışmaya katılan kızlardan birini fuhuş operasyonunda basmışlar ayhh düşünsenize bide bizim tv kanallrı gidip getrmişler onu turklere gelin olsun diye.. peeeeeeehhh
kızlar cok teşekkür ederim, prof olmuşsunuz hepiniz :)) diyetisyene yönlendirecek doktorum anlaşıldı :) 7 kilo aldım nasıl cıktı bu şeker hiç anlamadım ama napalım bebişe bi zararı olmasın da bişeycik yemem ben...
msn de maillerimi okudukdan sonra posta sayfamı oturum kapat diye kapatıyorum o syfa sonunda otomatik yönlendiridği bi haber sitesi var ya msn tr yada milliyet haber olması gerek kızın ismini hatırlamıyom rsmi falanda vardıaaaaaaaa gercektenmı bende izlememişti o programı ama reklam aralarında falan denk geldıgım olmustu bı kac kere.anaaa hangısıkı merak ettım şimdi.resmını görsem hatırlarım gördüklerimin arasından bırımıydı acaba.zaten böle salak salak formatlı şeylerı yapıyolar bizim ev hanımlarıda sagolsun listebaşı yapıyo programları
kızlar cok teşekkür ederim, prof olmuşsunuz hepiniz :)) diyetisyene yönlendirecek doktorum anlaşıldı :) 7 kilo aldım nasıl cıktı bu şeker hiç anlamadım ama napalım bebişe bi zararı olmasın da bişeycik yemem ben...
adam bana gunese koy bol bol sula dedi ama(( bide strech sarip deniyim gerci buara hava bulutlu zaten gunes pek gormuyor, du bakalim, ben de 1 ytl ye almistim; bayat degildir insallah...
Hani ortaokulda pamukta fasülye çimlendirirdik hatırlarsan.. Karanlık bir yerde yapardık o işlemi..Sonra güneşe koyardık..
Aaa bu arada orada hava sıcak değilse çimlenme geç olabilir, bekle bakalım.. Ben tohumlarda bi problem olduğunu düşünüyorum nedense..
Ben geçen yıl dereotu ekmiştim, streç falan da yapmadım, karanlığa da koymamıştım ama çıkmışlardı..
diyet vermezmi ama ben uymadım yasaklar tatlı geldi galiba normalde ekşi yiyen ben gili gizli lokumları götürmeye başladım ve bebeğimin hayatı elbette daha önemli o yüzden dikkt edeceğim kilom çok normal şuan 6 kilo aldım iyiyi yani ama şeker fazla çıktı birde karnımda sancı vardı neyseki bebekle ilgisi yok magnezyum eksikliği varmış idrar testinden hem şeker fazla çıktı hem enfeksiyon çıktı kaçış yok ben tatlı yemiyorum diyemedim
ama merak ediyorum hiç beli ağrıyan var mı
ayyy bu arada bi ahber okudum netten tuhaf .. aktarıyorum...:)
hani starda bi program vardı hiç oturup izlememe ragmen eltimin anlatmalarıyla az cok formatı anlamıştım Yabancı gelin yarışmanın ismi yabancı kızlar gelmiş eve tıklmışlar onları bizim turk anne ve ogullarıda içleirnden sececek ... neyhse beşiktaşda yapılan baskın sonucu o yaraışmaya katılan kızlardan birini fuhuş operasyonunda basmışlar ayhh düşünsenize bide bizim tv kanallrı gidip getrmişler onu turklere gelin olsun diye.. peeeeeeehhh
gelgit rüyada sigara görmek sıkıntıya delaletmiş sıkıntın yok inşalllah bu aralar ben ne zaman sigara görsem canımı sıkan bi durum olur illamerhaba kızlar Bayramımız kutlu olsunnn....
ya hu sigaradan bahsetmişsiniz önceki sayfalarda dun okudum okudum rüyamda sigara çtiğimi gördüm pöfür pöfür canımmı cekti ne sonrada ben hamıleyım neden içiyorum diye attım sonradan geldi aklıma..
nese bebek odalarınız süpr ah dyorum benımde imkanım olsada alsam ama evim coook dar ve boş odam yok.bende beşik aldım her odaya götürebileceğim kadar sepetler kadar küçük değil daha buyuk işte sadece o kdar.ah tasınırsak güzel bi daireye odasını yapacağım misler gibi.
yok yok o netteki tariflerden diil fotoyu koyunca beğenirsen sana özelden atarım tarifiaaa yapta resmını cek yolla,bende vardı tarıf ama kaybetmısım,sen memnun kalırsan tarıften hemencecık bende denerım yerimseniben
canım bıtek aclık normal cıkmıs bıde 3.saat degerın.muhtemlen doktorun diyet verır düne gırer.
benım degerler ilki;87
1.saat 125
2.saat 101
3.saat 102 cıktı.
canım gecmıs olsun neysekı bebekle ilgili bi sorun yokmus.zaten böbreğinde tas olanlar genelde 6.aydan sonra düşürüyorlar bu sıkıntı cok yasanıyor.bebek kuvvetlı tekmeledıgı için tası oynatıyormus yerınden.
yuhh diyorum zaten o kızlarda o... tipi vardıayyy bu arada bi ahber okudum netten tuhaf .. aktarıyorum...:)
bende aldım dagiden hemde çok uyguna pijama takımı 35 tl gecelik 27 tl bi ara fotolarını koyarımesrako eminönune gitmişsin nasıldı kalabalık değildir haftaiçi diye dimi? pijamanı falan nerden kaça aldın?
keramet senin elinde demekki anacımmHani ortaokulda pamukta fasülye çimlendirirdik hatırlarsan.. Karanlık bir yerde yapardık o işlemi..Sonra güneşe koyardık..
Aaa bu arada orada hava sıcak değilse çimlenme geç olabilir, bekle bakalım.. Ben tohumlarda bi problem olduğunu düşünüyorum nedense..
Ben geçen yıl dereotu ekmiştim, streç falan da yapmadım, karanlığa da koymamıştım ama çıkmışlardı..
evet bende duydum acayip yerimmm hemdeebuarada dereotu anne sutunu arttiriyormus:))
dereotu cabuk cikarmis ama ektigimden beri hava yagmurlu ve kapali, 2 gundur gunes acti sicaklik 18-20 derece ( havadurumu sundum:)) dedigin gibi biraz gec olabilir, bakalim bekliycem, ya ben taze taze salatalarima dokramak istiyorum onlari mis gibi...
buarada dereotu anne sutunu arttiriyormus:))
ilk şeker hamurlu pastam süsü biraz acemice oldu amaa geliştircem kendimiii delikafadulden
gayet başarılı..sen de pastacı ruhu var..eline sağlık..
bir de bebiklerde gazı önlüyo..yani öle bi şurup var bitkisel, dereotu ve kimyon özlü...
ilk şeker hamurlu pastam süsü biraz acemice oldu amaa geliştircem kendimiii delikafadulden
gayet başarılı..sen de pastacı ruhu var..eline sağlık..
sağol bebişim zaten bu işi ilerletcem kafaya koydum şu çocuk bi doğsun ticarete dökücemm :jeyyar:
buarada dereotu anne sutunu arttiriyormus:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?