2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar cok teşekkür ederim, prof olmuşsunuz hepiniz :)) diyetisyene yönlendirecek doktorum anlaşıldı :) 7 kilo aldım nasıl cıktı bu şeker hiç anlamadım ama napalım bebişe bi zararı olmasın da bişeycik yemem ben...

aaaaaaaa gercektenmı bende izlememişti o programı ama reklam aralarında falan denk geldıgım olmustu bı kac kere.anaaa hangısıkı merak ettım şimdi.resmını görsem hatırlarım gördüklerimin arasından bırımıydı acaba.zaten böle salak salak formatlı şeylerı yapıyolar bizim ev hanımlarıda sagolsun listebaşı yapıyo programları

esrako eminönune gitmişsin nasıldı kalabalık değildir haftaiçi diye dimi? pijamanı falan nerden kaça aldın?

ya canım onun kıloyla alakası yok,sanırım vücud üretıyo bazı seylerı.yanı glıkoz yeterınce vücudunda mevcut demkkı fazlası fırlatıyo degerini.yada irsi olabılır ki zaten bu hamılelık sekerı sanırım normal şeker degıl,ama sadece 2 degerın yüksek 3.saat sonucun zaten 140dan yüksek olması gerekıyo senınkı sınıra yaklasmıs.ama muhtemelen doktorun diyetisyene yönlendırır ve düzen koyarsınız.

msn de maillerimi okudukdan sonra posta sayfamı oturum kapat diye kapatıyorum o syfa sonunda otomatik yönlendiridği bi haber sitesi var ya msn tr yada milliyet haber olması gerek kızın ismini hatırlamıyom rsmi falanda vardı

tatlim sekerin alinan kiloyla pek alakasi yok bak ben 14 kilo aldim ama hala sekerim alt sinirda ve cok tatli yememe ragmen..biraz bunyeyle alakali..ama en azindan gecici bir surec dogumdan sonra hepsi normale donucek..

adam bana gunese koy bol bol sula dedi ama(( bide strech sarip deniyim gerci buara hava bulutlu zaten gunes pek gormuyor, du bakalim, ben de 1 ytl ye almistim; bayat degildir insallah...

Hani ortaokulda pamukta fasülye çimlendirirdik hatırlarsan.. Karanlık bir yerde yapardık o işlemi..Sonra güneşe koyardık..

Aaa bu arada orada hava sıcak değilse çimlenme geç olabilir, bekle bakalım.. Ben tohumlarda bi problem olduğunu düşünüyorum nedense..

Ben geçen yıl dereotu ekmiştim, streç falan da yapmadım, karanlığa da koymamıştım ama çıkmışlardı..

dereotu cabuk cikarmis ama ektigimden beri hava yagmurlu ve kapali, 2 gundur gunes acti sicaklik 18-20 derece ( havadurumu sundum:)) dedigin gibi biraz gec olabilir, bakalim bekliycem, ya ben taze taze salatalarima dokramak istiyorum onlari mis gibi...

Bak Esrako yazmış o benden daha tecrübeli 140ın altında ya bana normal geldi :)
dikkat et kaçamak yapma 5 gündür canım tatlı istiyor alıpta yemedim, bebeğin için sabret

şekerim olduğunu öğrenmeden önce o kadar cok tatlı yedim ki ben, bebişe zarar vermişmiyimdir acaba ya hergün kocaman milkaları indirdim mideye yarın olsa da gitsem doktora, hala tatlı isteğim o kadar fazla ki ne yapacağımı şaşırdım.

Aman iyi işte! İnsanlar izlediği programların ne kadar aptal ve düzmece olduğunu anlasınlar...

gelgit rüyada sigara görmek sıkıntıya delaletmiş sıkıntın yok inşalllah bu aralar ben ne zaman sigara görsem canımı sıkan bi durum olur illa
yok yok o netteki tariflerden diil fotoyu koyunca beğenirsen sana özelden atarım tarifi
yuhh diyorum zaten o kızlarda o... tipi vardı
esrako eminönune gitmişsin nasıldı kalabalık değildir haftaiçi diye dimi? pijamanı falan nerden kaça aldın?
bende aldım dagiden hemde çok uyguna pijama takımı 35 tl gecelik 27 tl bi ara fotolarını koyarım
keramet senin elinde demekki anacımm
buarada dereotu anne sutunu arttiriyormus:))
evet bende duydum acayip yerimmm hemdee

glzfb bundan sonra dikkat et, bende ne çikolatalar yiyiyordum pekmez felan

Gülistan ben lahusa pijamasını 30 tl ye aldım

minik kelebek çok güzel çıkmış senin şeker sonucu hadi gözünaydın

ilk şeker hamurlu pastam süsü biraz acemice oldu amaa geliştircem kendimiii delikafadulden

[/URL][/IMG]

aslında bahçeye ekenler var, karanlığa ekmiyolar streçle de kaplamıyolar ama oluyo demi..yani senin de çimlenmesi gerek.. hele dereotu var ya acaip arsız bi bitkidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…