2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

şekerli hamileler yardım!!!!!
doktoruma yarına kadar ulaşamayacağım, sonuçları aldım. 100 lük yüklemenin;
başlangıç değeri: 87,6
1. saat : 211,3
2. saat : 186,7
3. saat : 138,6

merhaba hanımlar şimdi hastaneden geliyorum ben 25 haftalık hamileyim gece belim ve karnmın sancısıyla saat 11 e kadar dayandım sonra dr gittim nst ye aldılar rahimde kasılma var mı diye çok korktum neyseki bişey çıkmadı rahim kapalı yani idrar yollarım enfeksiyon kapmış ve kum düşürüyormuşum ilaç ve istirahat verdi şimdi evdeyim o sancıyla o kadar korktumki bebeğimi düşündüm rabbim bebeklerimizi bağışlasın allah kimseye yaşatmasın bu arada şekerim hep yüksek çıkıyor ne yapsamda şeker çıkıyor dr çok kızdı

geçmiş olsun melike 100 lük yaptırdın mı benimde sanırım yüksek çıkmış, bugün yaptırdım doktorum yok gösteremedim netten baktım sanırım yüksek. geçmiş olsun sana da

merhaba kızlar Bayramımız kutlu olsunnn....

ya hu sigaradan bahsetmişsiniz önceki sayfalarda dun okudum okudum rüyamda sigara çtiğimi gördüm pöfür pöfür canımmı cekti ne sonrada ben hamıleyım neden içiyorum diye attım sonradan geldi aklıma..

nese bebek odalarınız süpr ah dyorum benımde imkanım olsada alsam ama evim coook dar ve boş odam yok.bende beşik aldım her odaya götürebileceğim kadar sepetler kadar küçük değil daha buyuk işte sadece o kdar.ah tasınırsak güzel bi daireye odasını yapacağım misler gibi.

lalcim hosgeldin izmir'e nolluurr benim icinde tadini cikar herseyin...

geçmiş olsun
yüksek çıkmış ama 3. saatte normale dönüyor, diyetisyene göndersin diyetle düzeliyor üzülme

Hoşgeldin Melike, geçmiş olsun doktorun şeker için diyet vermedimi sana ?

gecmis olsun glzfb, diyetisyene gondericek gibi bencede, guzel bi diyetle duzelir merakl etme, hem kilonu da kontrol altina alirsin, keske biri de bennim kilomu kontrol altina alsa...

Geçmiş olsun canım. Kafana takma artık, bak her şey yolundaymış...

Of esram yaa eşine koptum, yarım saat güldüm valla...

Bence 2 renk hoş olur. Tepesi mavi olsun derim. Çağan da güle güle büyüsün odasında..

Hoşgeldin bebik... İyi olmana çok sevinim. Rahatça istediğin doktora git, tedavini ol bakalım. Yakup Bey'e mi gidiyorsun? Tlf nr aynı mı?

Ben ondan aldım işte Gülistan'ım... Enigma (2020) modeli. Hem dümdüz yatabiliyor, hem de ekstra bir yığın özelliği var, hem de 6,5 kg (çok hafif). Tek elle kapanma özelliği falan var. Bİr de dedi ki bir satıcı; bu modelden hiç dönüş olmuyor, satılan ürün geri gelmiyor. Ama başka marka - modellerde daha fazla problem yaşıyoruz, dedi.

Demek ki, sen de şeker kız grubunun bir üyesi oldun. Rejimle halledersin. size aslında bir bakıma özeniyorum. Kilonuz hep kontrol altında... Ben de dikkat etmeye çalışıyorum gerçi... Her gün tartılıyorum ama sizin kadar iyi dikkat edemiyorum yediklerime. Yani gerekli olanları alıyorum ama, gereksiz de bir yığın şey alıyorum =(

gecmis olsun melike diyetisyen kontrolunde degilmisin??

diyet vermezmi ama ben uymadım yasaklar tatlı geldi galiba normalde ekşi yiyen ben gili gizli lokumları götürmeye başladım ve bebeğimin hayatı elbette daha önemli o yüzden dikkt edeceğim kilom çok normal şuan 6 kilo aldım iyiyi yani ama şeker fazla çıktı birde karnımda sancı vardı neyseki bebekle ilgisi yok magnezyum eksikliği varmış idrar testinden hem şeker fazla çıktı hem enfeksiyon çıktı kaçış yok ben tatlı yemiyorum diyemedim
ama merak ediyorum hiç beli ağrıyan var mı

tazem burcum kaça aldın canm sen arabayı.. bende çok araştırdım herkes çok memnun butun bebek alışveriş sitelerinde yılın arabası diye reklamıda var?

ay canım gçmisolsun dikkat etkendine nekadar korktugunu tahmin edebiliyorum

canım sonuçlar sekerin oldugunu gosteriyor hemde uç degerde yuksek,
petrik 3, saat normal demis ama değil 3, saatin 140 ın altında olması degil 120 nin altında olması gerekiyor hatta belki daha bile dusuk aclık boyutu olması gerekiyor oylehatırlıyorum
zaten en azikideger yuksek ise seker vardemektir sende su anenazikideger uçuncu saatte sorunlu ise uç deger yuksek diyet yapmalısın

Kızlar bu arada sabah kötü kötü rüyalarla uyandım. Bebişim doğmuş, ama ben onu bir yerde unutmuşum. Arıyorum, bulamıyorum. Çok kötüydü. Uyandım, uyuyamadım bir daha..
Bır kalktım ki, genelde akşamları şişen eller ayaklar olmuş davul gibi... öğleden sonra az daha kestireyim dedim. Hava çok bozuk ama sıcak.. Tuhaf bişi.... tatil ama nasıl tatil? Neyse hiç değilse evdeyim. Bu havada okul da hiç çekilmezdi. Bi de canım 2 gündür pis pis şeyler istiyo gene (yemek anlamında)

canim bel agrisi normal artik agirlik mekezi degisiyor vucudunun...ama sakin diyetini aksatma, sik disini 3 ay, sonra istedigini yersin, bu gecici bir surec..bak bebisin etkilenir sonra..

geçmiş olsun melike... bel agrsı gayet normal çünkü çekim kuvvetimiz öne dogru baskın halde malum göbek öne çıktıkça.. sana önerim belinde kavis oluşturacak şekilde dur yani göbeğine çıkarabildiğin kadar dışarı çıkar sakın içine çekme bu daha çok agrı yaparmış..

6 kilo gayet normal ebnde 5 kilo aldım 26 haftalık oldum yarın 50 lik şeker yuklemem var bakalım nasıl bir sonuç çıkacak hakkımızda hayırlısı.. az önce doktorumu aradım yarın erken gelsem o saate kadar acıkırım diye...ve tatlı yemediğimi söledim oda bana normal haytına dikkat etki gerçek sonucu görelim sadce 9 dan sonra bişey yeme dedi..bende guya kaytarcaktım şeker yemeyerek şekersiz çay içiyorum kaç gundur..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

aaa yapta resmını cek yolla,bende vardı tarıf ama kaybetmısım,sen memnun kalırsan tarıften hemencecık bende denerım yerimseniben
canım bıtek aclık normal cıkmıs bıde 3.saat degerın.muhtemlen doktorun diyet verır düne gırer.
benım degerler ilki;87
1.saat 125
2.saat 101
3.saat 102 cıktı.

canım gecmıs olsun neysekı bebekle ilgili bi sorun yokmus.zaten böbreğinde tas olanlar genelde 6.aydan sonra düşürüyorlar bu sıkıntı cok yasanıyor.bebek kuvvetlı tekmeledıgı için tası oynatıyormus yerınden.

ayyy bu arada bi ahber okudum netten tuhaf .. aktarıyorum...:)

hani starda bi program vardı hiç oturup izlememe ragmen eltimin anlatmalarıyla az cok formatı anlamıştım Yabancı gelin yarışmanın ismi yabancı kızlar gelmiş eve tıklmışlar onları bizim turk anne ve ogullarıda içleirnden sececek ... neyhse beşiktaşda yapılan baskın sonucu o yaraışmaya katılan kızlardan birini fuhuş operasyonunda basmışlar ayhh düşünsenize bide bizim tv kanallrı gidip getrmişler onu turklere gelin olsun diye.. peeeeeeehhh

buarada arabvalardan bahsetmişsiniz bende pierre cardin enigma almayı düşünüyorum,cevremde kullananların hepsi memnun hemde hafıf ve yılın bebek arabası ödülünüğ kapmış yerimseniben

buarada bende sarachaneden almayı planlıyorum kızlar siz orda sordunuzmu nekadarmıs fiyatı??

8 taksitle 300 TL ye aldık. Sen kaça buldun? Haşim İşcan'da kaça verirler diye de merak ediyodum.
valla henuz fiyat bilgim yok ama sarachanede nakit olunca pazarlıkla epey indirim yapıolarmış.. eşimde taksit takıntısı vardır hiç bişeyi taksite baglamak istemez çok zenginiz ya herşeyi peşin alırız...-tatlicadiarzu-

bende tam aksi bayılırım bissürü şey alıp az az taksitle ödemeye..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…