geçmiş olsunşekerli hamileler yardım!!!!!
doktoruma yarına kadar ulaşamayacağım, sonuçları aldım. 100 lük yüklemenin;
başlangıç değeri: 87,6
1. saat : 211,3
2. saat : 186,7
3. saat : 138,6
merhaba hanımlar şimdi hastaneden geliyorum ben 25 haftalık hamileyim gece belim ve karnmın sancısıyla saat 11 e kadar dayandım sonra dr gittim nst ye aldılar rahimde kasılma var mı diye çok korktum neyseki bişey çıkmadı rahim kapalı yani idrar yollarım enfeksiyon kapmış ve kum düşürüyormuşum ilaç ve istirahat verdi şimdi evdeyim o sancıyla o kadar korktumki bebeğimi düşündüm rabbim bebeklerimizi bağışlasın allah kimseye yaşatmasın bu arada şekerim hep yüksek çıkıyor ne yapsamda şeker çıkıyor dr çok kızdı
Artık görmek istiyorum bebeğimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.. Güvende olduğunu bilsin, ben de bileyim istiyorum..
Dün yolda yürürken, ayağım taşa takıldı düştüm.. Bir saat ağladım, bebeğim ölürse diye, sonra kocam geldi hastaneye acile götürdü, neyse kalp atışlarını gördük, başına falan baktı doktor.. İyi görünüyor dedi.. Zaten ondan sonra yeniden tekmelemeler falan başladı..
Hala aklım başımda değil.. Korkusu yetiyor inanın.. Çok dikkat edin siz de.. Bebeği kurtaracağım diye nasıl atımsa kendimi yere, bacağımı resmen parçalamışım.. Onun acısı da anca çıkıyor..
bende öyle yapayım nesrinim sağolasın aynen bende karnım patlıcak gibi oluyo yaa bide bi eğiliyorum secdeye 2-3 dk kalkamıyorum delikafadulden kociş diyoki ne oldu sana böle iki saatte namaz kılıyon önceden tavuk gibi eğilir kalkardın terbiyesiz dedim yem toplarmış ya tavuklar yerden bende öle kılıyomuşum alkisalkisalkis
bizim kızlar yine gösteri yapıcaklarmışş gidip izleyeyim onları sonra görüşürükkk
[/URL][/IMG] - [/URL][/IMG]
ama bu pembe dediğinizi duyar gibiyim : )) bu değil tabiki modeli böyle olacak tamamen beyaz boyayacaklar alttaki çit çimen olmayacak arılar kelebekler yok, deniz atı, deniz yıldıdızı gibi aksesularlar var, birde dolabın üstündeki tacı uçuk maviye boyayacaklar size beyazmı kalsın maviye boyasınlarmı ?? fikir bekliyorum
merhaba kızlarr... ctesi sabahı 6-7 saatlik yolculuktan sonra evime geldim. kocamı çokk ösledim ama burda çok iyi bakılıorum.antibiotik tedavisine başladık idrar yollarından dolayı. ama bu akşam bitio. kasılmaları o yapmış. bu arada 1 buçuk kilo verdim. vücudum ödem attı galiba. tam 61 kiloyum. sebze et meyve sık sık tüketioruz bebişimle. sebzeleri çok özlemişimsüt benden de geldi ama sarı beyaz gibi. ellemiorum hiç. sağ göğüste var da solda tık yok.
herkes iidri inşallah biraz okudum geçmişi. bebetolar büyümüşş.. anneler sütlenmiş. mamalr yenmiş..
bu arada izmirde hava süperrrr. deniz kokuorrrr. ağaç kokuorrr nem kokuorrr.... çok öslemişim. keşke eşim de görse buraları. bebetom çok mutlu pek hareketli sevdi havaları. biraz daha okuyup gelicem
Meltemcim bende pierre cardin alıcam snaırım bebek arabasını ama enigma diye bi modeli var yıln arabası seçilmiş en hafif aliminyum ve bissürü özellikleri varmış şimdi tam aklımda değil ondan alıcam ve saraçhaneden alıcas sanırım senin işyerin yakın hiç gidip fiyatlara baktınmı kuzu sen orda? önce bende chicco cto2 travel sistem alcaktım ama otokoltugunu ablam verecegi için vazgeçtik bu modele karar kıldık.. öyle işte..:)
nesriiin odaız çok guzel olcak hayal ettim de şöyle bi deniz temalı..:)aman yerim ben o bahriyeli ÇAGANı...
şekerli hamileler yardım!!!!!
merhaba hanımlar şimdi hastaneden geliyorum ben 25 haftalık hamileyim gece belim ve karnmın sancısıyla saat 11 e kadar dayandım sonra dr gittim nst ye aldılar rahimde kasılma var mı diye çok korktum neyseki bişey çıkmadı rahim kapalı yani idrar yollarım enfeksiyon kapmış ve kum düşürüyormuşum ilaç ve istirahat verdi şimdi evdeyim o sancıyla o kadar korktumki bebeğimi düşündüm rabbim bebeklerimizi bağışlasın allah kimseye yaşatmasın bu arada şekerim hep yüksek çıkıyor ne yapsamda şeker çıkıyor dr çok kızdı
Günaydın..
Artık görmek istiyorum bebeğimi, sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.. Güvende olduğunu bilsin, ben de bileyim istiyorum..
Dün yolda yürürken, ayağım taşa takıldı düştüm.. Bir saat ağladım, bebeğim ölürse diye, sonra kocam geldi hastaneye acile götürdü, neyse kalp atışlarını gördük, başına falan baktı doktor.. İyi görünüyor dedi.. Zaten ondan sonra yeniden tekmelemeler falan başladı..
Hala aklım başımda değil.. Korkusu yetiyor inanın.. Çok dikkat edin siz de.. Bebeği kurtaracağım diye nasıl atımsa kendimi yere, bacağımı resmen parçalamışım.. Onun acısı da anca çıkıyor..
şekerli hamileler yardım!!!!!
diyet vermezmi ama ben uymadım yasaklar tatlı geldi galiba normalde ekşi yiyen ben gili gizli lokumları götürmeye başladım ve bebeğimin hayatı elbette daha önemli o yüzden dikkt edeceğim kilom çok normal şuan 6 kilo aldım iyiyi yani ama şeker fazla çıktı birde karnımda sancı vardı neyseki bebekle ilgisi yok magnezyum eksikliği varmış idrar testinden hem şeker fazla çıktı hem enfeksiyon çıktı kaçış yok ben tatlı yemiyorum diyemedim
ama merak ediyorum hiç beli ağrıyan var mı
geçmiş olsun melike... bel agrsı gayet normal çünkü çekim kuvvetimiz öne dogru baskın halde malum göbek öne çıktıkça.. sana önerim belinde kavis oluşturacak şekilde dur yani göbeğine çıkarabildiğin kadar dışarı çıkar sakın içine çekme bu daha çok agrı yaparmış..diyet vermezmi ama ben uymadım yasaklar tatlı geldi galiba normalde ekşi yiyen ben gili gizli lokumları götürmeye başladım ve bebeğimin hayatı elbette daha önemli o yüzden dikkt edeceğim kilom çok normal şuan 6 kilo aldım iyiyi yani ama şeker fazla çıktı birde karnımda sancı vardı neyseki bebekle ilgisi yok magnezyum eksikliği varmış idrar testinden hem şeker fazla çıktı hem enfeksiyon çıktı kaçış yok ben tatlı yemiyorum diyemedim
ama merak ediyorum hiç beli ağrıyan var mı
tazem burcum kaça aldın canm sen arabayı.. bende çok araştırdım herkes çok memnun butun bebek alışveriş sitelerinde yılın arabası diye reklamıda var?
aaa yapta resmını cek yolla,bende vardı tarıf ama kaybetmısım,sen memnun kalırsan tarıften hemencecık bende denerım yerimsenibenkelebek gittimi kelebekkkk
kızlar biri bana dur desin bu akşam ablamın doğumgünü var bende pasta yapıyom bakalım nasıl olcak şeker hamurunudan yapıyorum ve hamurumu kendim yaptım kelebek gelsin ona tarifi vermeliyim hemen inş başarılı olur ufff onla uğraşıyom sabahtan berii
napsam acaba bi hamurişi dükkanı felanmı açsam sıyırdım iice
canım bıtek aclık normal cıkmıs bıde 3.saat degerın.muhtemlen doktorun diyet verır düne gırer.şekerli hamileler yardım!!!!!
valla henuz fiyat bilgim yok ama sarachanede nakit olunca pazarlıkla epey indirim yapıolarmış.. eşimde taksit takıntısı vardır hiç bişeyi taksite baglamak istemez çok zenginiz ya herşeyi peşin alırız...-tatlicadiarzu-8 taksitle 300 TL ye aldık. Sen kaça buldun? Haşim İşcan'da kaça verirler diye de merak ediyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?