2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

meltemm ay ne kıl bi durum yaaa bu kadınlara güven olmuyoo tatilin boşa gitti desene

lalcim hoşgeldin memleketine keşke kocişinde olsaydı ama sen ve bebişniz sağlığı herşeyden önemli dimi tatlım..tadını çıkar 3 ayınn

nesrin sağol
taşıma şirketiyle anlaştık 20 haziranda "Ispartakule yeni bir şehir evlerine" taşınıyoruz.bahçeşehirin hemen yanında yeni yapılaşan bir bölge yanında garanti koza evleri ve ihlas bizimevler var.tem in hemen kenarında.annemde temmuz başı taşınıyor yakın olacağız

telkirmaaaa sana bisi sorcam bende trden maydonoz dereotu tohumu almistim 10 gun oldu ekeli, ne zaman cikar????, saksiya ektim sadece streche gerek varmi onun icinde

Evet evet olmaz mı strecle sarıp güneş almayan bir yerde sakladığında, tohumların da bayat değilse 3-4 gün içinde çimlenmeye başlıyo..Çimlenince güneşe çıkarıp streci çıkarabilirsin.. seninkilerin çoktan çimlenmesi gerekirdi..ama bekle çıkar belki..

Son düzenleme:
evet esracım
yeni bir kadın bulmuşlar ama sabah sabah sinir olduk vallahi
ya bu arada kızım acayip hareketlendi sanki karnımdaki hareketler dışardan çok rahat belli oluyor

Hımmm, so dolu bardağa tohumları koyduğunda dibe çökmeleri gerek, yüzeyde kalıyosa bayat demek.. 1 tl çok ucuz..Ben bauhausta 5-6 tl ye alıyorum hep de taze çıkıyo

ay pandispanyam çok kabardı taştı fırına ay delircemmm senağlama
kabatma tozunu çokmukoydun canım istedi şimdi kek olsada yesem
bişi olmaz dikkat et temizleyim derken elini yakma
becerlikli hatun
mobilyamız 6 haziranda geliyor ozaman eklerim canım

Meltem güzelmiş ısparta kule çok beğendim güle güle oturun

Lal iyi olmana sevindim

sağol nesrincim
pierre cardin 2060 travel sistem Bebek arabasından alan var mı aramızda
göz doktoru bir arkadaşım var 3 yaşında da kızı var bebek arabasının sırtı tam yatan olmalı dedi bilginiz olsun bu model tam yatıyormuş
chicco ct 0.2 de tam yatıyor ama en az 500 tl pierre cardin 350 ye var nette

Meltemcim bende pierre cardin alıcam snaırım bebek arabasını ama enigma diye bi modeli var yıln arabası seçilmiş en hafif aliminyum ve bissürü özellikleri varmış şimdi tam aklımda değil ondan alıcam ve saraçhaneden alıcas sanırım senin işyerin yakın hiç gidip fiyatlara baktınmı kuzu sen orda? önce bende chicco cto2 travel sistem alcaktım ama otokoltugunu ablam verecegi için vazgeçtik bu modele karar kıldık.. öyle işte..:)

nesriiin odaız çok guzel olcak hayal ettim de şöyle bi deniz temalı..:)aman yerim ben o bahriyeli ÇAGANı...

canım pierre cardin i hiç sormadım haşim işcan da chicco ct o.2 500 demişlerdi nette de aynı fiyat ben travel sistem alıcam arabaya da monte edilsin diye bu hafta sorucam pierre cardin leri haber veririm sizlere de nakitte pazarlık şansın oluyor haşim işcan da

ay kuzum yazmasaydım keşke kek canın çekiceni blmezdim şeker kız oldun ya artık tatlı ne varsa canın çeker senin 2. kez yaptıım battı ortalık taktım ya bi kere hiç akıl yok bende kafamçokkarıştı

haşim işcan neresi oluyo o sarachanedki dukkanlardan mı bahsediosun?

haşim işcan neresi oluyo o sarachanedki dukkanlardan mı bahsediosun?
Sağol Gülistan teyzesi,
saraçhane deki alt geçidin adı Haşim İşcan canım aynı yerden bahsediyorsunuz

olsun olsun bişi olmaz benim canım daha neler istiyor bilsemi en çokda magnum istiyorum alcam bugün aradakaçamak olur
sonuçta güzel olsunda resmini ekle görelim marifetini

noraa canım kramp girdiğinde eşin ayak parmaklarını gerdirsin anında geçiyor, bende de cok sık oluyor, kalsiyumdan ziyade bacaklarımızı gere gere yatamıyoruz ya ondan da oluyomuş :)

kızlar 100 lük yüklemem yapıldı sabah çok sıkıcıydı sonuçlar 1 saat sonra inşallah sınırın altında çıkarım. bir de göbek deliğimin içi kahverengi olmuş morarmış gibi sizinkiler ne alemde

adam bana gunese koy bol bol sula dedi ama(( bide strech sarip deniyim gerci buara hava bulutlu zaten gunes pek gormuyor, du bakalim, ben de 1 ytl ye almistim; bayat degildir insallah...

şekerli hamileler yardım!!!!!
doktoruma yarına kadar ulaşamayacağım, sonuçları aldım. 100 lük yüklemenin;
başlangıç değeri:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…